hits

ER DET LURT Å HA HØYRE VIDERE FIRE ÅR TIL?

Ja, nå skal jeg bare være rett på sak enten mennesker liker det eller ikke. Litt politikk og debattprat her på bloggen i kveld:)

Jeg håper virkelig at det blir nytt parti til høsten, og at Høyre går av! Hvorfor? Jeg hadde stor tillit og tro på dette partiet lenge, helst siden de kom inn styret i 2013. I årenes løp har det vært mer snakk enn handling! Nå skal ikke jeg bare sitte å klage på alt, men det er jammen meg mye de har klart å rote til i samfunnet! Og når jeg skriver rot, så er det mange ting de har endret til det verre for nordmenn flest. Det kan dere ta en titt på under.

 

- Dette er det positive de har fått til i mitt syn:

- Ny lovendring i 2015 om Uføretrygd og arbeid. Dette er bra! Å jobbe ved siden av å være uføre er nå muligheten for alle som er det.

- Bedre skole med mer kunnskap.

- Flere ut i arbeid

- Politiattest for å få lov til jobbe i helsevesenet

Og her fant jeg også en ganske fersk link på en ny lov de vurderer å innfri: https://hoyre.no/aktuelt/nyheter/2017/nulltoleranse-mot-mobbing-skal-inn-i-loven/

Jeg hater mobbing, og det finnes mange måter å mobbe på. Synes også de burde vurdere å få inn en slik lov i arbeidslivet om null toleranse mot mobbing, for dette er alvorlig for de som rammes!

 

 

Dette er det negative de har fått til i mitt syn:

- Ny krav om helseattest til førerkort. Jeg forstår at dette er viktig, men de trenger ikke gre alle under en kam. Nå kommer mange dårlig ut her på grunn av dette.

- Økte priser på bensin /diesel

- Økt prosent på egenkapital for å få lån. 15 % istedenfor 10 %, noe som er helt vilt!

- Nå for nordmenn kun 5 x årsinntekten i lån. Helt på tryne, dette vil ramme mange på en dårlig måte. Jo mindre lån, jo større egenkapital må en ha.

- Økte priser på kino og andre kulturelle tilbud.

 

Så er jo det store spørsmålet vi kan stille oss, blir det bedre med skifte av ny regjering? Eller blir bedre å ha det slik vi har det.?  Det kan vi jo aldri vite!

 

#blogg #politikk #samfunn #meninger #tanker #helse #februar #2017

 

-

9 kommentarer

liveterherlig93

16.02.2017 kl.19:03

enig:)

Camilla

16.02.2017 kl.19:11

liveterherlig93: :))

Janne

16.02.2017 kl.19:21

hmmm, tenkt det samme selv. det blir bare dyrere og mer farlig å leve her så jeg vet ikke

Camilla

16.02.2017 kl.19:24

Janne: Huff ja, det er vanskelig å si. Men er ikke så veldig fornøyd slik vi har det per dags dato.

frodith

16.02.2017 kl.20:31

De fleste partiene bruker så lang tid før man ser hvordan ting BLIR, så man vet ikke med ny regjering heller, før det har gått lang tid. Og så lenge de bare skifter mellom AP og Høyre, så blir det nesten samme greia egentlig, er ikke SÅ forskjellige de to...

Camilla

16.02.2017 kl.22:45

frodith: Det har du rett i, det er jo en del likt mellom de, selv om ikke alt er likt så skjønner jeg hva du mener. Jeg er bare så lei og irritert på dette med å minske lånet og d med egenkapitalen og ja mye annet de også har stelt i stand. Men man for ikke gjort noe med det, ikke vi som styrer hehe

Anne

16.02.2017 kl.22:54

Det hadde vært enda enklere med mer ren FrP-regjering. FrP jobber for den "lille" mann og kvinne. FrP gikk inn for at man skulle kunne ansettes midlertidig og DERFOR har MANGE som slet med jobb, kommet seg ut i arbeidslivet, og så i neste omgang har de fått fast jobb. Jeg kjenner flere og de er kjempeglad for den nye loven. Det har også blitt flere arbeidsplasser med FrP og norsk økonomi går godt. Det har blitt økt vekst i antall arbeidsplasser.

Det skapes flere jobber fordi vi bruker ekstra oljepenger på vedlikehold av skoler og sykehus, og vei og jernbane. Samtidig satser vi på innovasjon og senker skattene for å gjøre det mer attraktivt å skape nye arbeidsplasser. https://www.facebook.com/fremskrittspartiet/videos/10155697535639046/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0

Sandra Marie

16.02.2017 kl.23:04

mobbere kan dra et viss sted....

ane karene

17.02.2017 kl.00:21

Eniiiig med deg!!

Skriv en ny kommentar