hits

TING SOM IRRITERER MEG

- Dere vet de menneskene som du forteller ting til å, så rett etter du har fortalt hva du skal gjøre så skal de gjøre det samme. Dette kommer an på situasjonen, men herregud please, kan man ikke fortelle deg noe uten at du skal gjøre akkurat det samme.

- Når mennesker du setter høyt, ikke har troen på deg i det hele tatt. Det sårer! But great! I will believe in my self and be my own hero! Man trenger ikke at alle skal tro på oss, man trenger kun at man tror på seg selv.

- Når jeg har lite penger, å virkelig trenger pengene! til å kjøpe det, dra ut, ditt og datt men så kan du ikke fordi du MÅ spare eller vente til neste lønning!

- Når du virkelig har en mening om noe, å du virkelig trenger støtte mens det alle andre gjør er å motsi deg eller ikke se det på samme måten som deg! Alle er vi jo forskjellige, og alle trenger ikke være enige med deg. Men det er utrolig slitsomt når du har hatt en dårlig dag og du trenger at noen er enig haha!

- Syklister som sykler uten hjelm på hodet! Ærligtalt er du 14 år? Man bruker hjelm, for sikkerhetens skyld. Det er latterlig å se voksne sykle uten altså.

- Når det høljer ned med regn ute. Jeg blir værsyk, og kan rett og slett ikke fordra regn! Nei jeg klager ikke, bare sier min mening. Bor nok dessverre en veldig utsatt plass haha!

- Når noen er såkalt besserwisser og vet ALT, kan ALT, og føler seg som en dronning eller konge på denne jord. Kom deg ned på jordet, alle er likeverdige.

 

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

 

Hva irriterer deg? <3

#blogg #tanker #meninger #hverdag #juni #sommer

 

 

9 kommentarer

livetmitt93

12.06.2017 kl.22:10

enig i mye her:)

Camilla

12.06.2017 kl.23:05

livetmitt93: :D
Ja dette er mye som jeg tror irriterer de fleste :-D

Jeg blir irritert når ikke tider blir holdt. Jeg er avhengig av å være tidsnok ute........og om det blir misbrukt gang på gang..............da blir jeg irritert.

Ellers er det nok mye som kan irritere meg i øyeblikket :-D

Ønsker deg en herlig tirsdag!!

Sølvi Birgitte Wærness

14.06.2017 kl.11:38

Mye av det samme som irriterer meg også :P

Torunn

14.06.2017 kl.13:03

Det mellommenneskelige/sånt som sårer, passer vel ikke helt inn i 'irritasjonsboksen?'

Ha en fin dag videre :)

24.06.2017 kl.09:05

Jeg sykler uten hjelm, men mange gjør

🤠

Er ikke så mye som irriterer meg, kommer ikke på noe... Eller jo Når folk går sakte og jeg må forbi, men det irriterer meg ikke alltid... Kun hvis jeg selv har det travelt.

Camilla

25.06.2017 kl.01:54

Anonym: Mange gjør det, men farlig er det også om en skulle være uheldig å slå hodet i bakken. Helt enig, plagsomt det der....

Caroline

24.06.2017 kl.14:29

Det som irriterer meg mest av alt er mennesker som ikke klarer å glede seg over andre. Et eksempel: jeg har kjøpt meg leilighet og meddeler dette til ei venninne. Alt jeg får til svar er: Kult! Det har jeg også.

Ikke noe gratulasjon eller noe. Bare fokus på seg selv igjen. Dessverre har jeg en sånn venninne. Men hun har jeg tatt avstand fra. For slikt syns jeg det ikke skal være..

Camilla

25.06.2017 kl.01:53

Caroline: Helt sant det du beskriver her <3

Skriv en ny kommentar