24.06.2016

POSITIVE FORDELER MED Å BLOGGE

 • Skrevet 24.06.2016 klokka 01:35
 • Kategori: Blogg

Det finnes sikkert flere som tenker og mener at det å blogge er bortkastet tid, å unyttig osv. Men jeg tenker la folk snakke. La dem bare prate så mye dem vil :) Det er DU og ditt liv dette dreier seg om. Du styrer skuta, å du bestemmer over deg selv. Om du velger å blogge så er det helt opp til deg faktisk! Tenkte faktisk å ramse opp fordelene med å blogge . For det finnes nok av positive grunner til å blogge, gjør det ikke? Det gjør det så absolutt, bare se her........

 

 

- Du lærer å skape å dele noe for både deg selv, og ikke minst andre. Det finnes alltid de som inspireres av det du skriver og deler på din blogg.

- Du lærer og blir inspirert av andre sine blogger, å finner gode tips og råd fra andre.

- Jo mer du skriver, jo bedre blir du å skrive.

- Du for ut tankene og meningene dine. Flere bruker dette som en terapi.

- Du kan vinne konkurranser, å bli skrevet om hos andre blogger som linker til din blogg.

- Du kan bli sponset, å skrive og reklamere for noen.

- Du kan tjene gode penger på en god blogg, selv om det er få som har det som en drøm.

- Bloggtreff er det mange som har, der en treffes å deler erfaringer med hverandre.

- Du møter mange mennesker som gjerne er i din situasjon.

- Du kan nå ut gjennom media og bli skrevet om i avisen.

- Du kommer deg ut i naturen når du tar bilder til din blogg.

 

Uansett dere, så er det mange gode nok grunner til å fortsette med bloggen sin. Vi deler og erfarer sammen. Det er inspirerende å ha en blogg ^^

 


#blogg #tips #råd #fordeler #hverdag #foto #sommer #juni #2016

 

 

 

02.06.2016

BLOGGEN MIN ER 1 ÅR GAMMEL

 • Skrevet 02.06.2016 klokka 21:06
 • Kategori: Blogg

Har glemt ut å oppdatere dere om at bloggen hevhodet, nå er et år gammel. Jeg begynte å blogge den 27 mai 2015 nøyaktig. Da skrev jeg et av mine første innlegg. Det er helt utrolig hvilken reise denne bloggen har tatt meg med på. Jeg hadde ALDRI trodd at den skulle bli lest, eller kommet på topplisten opptil flere ganger. Eller ja, blitt en av favorittene til andre bloggere. Det har også vært nedturer, og ikke alle gangene har livet vært en dans på roser, eller at bloggen min har ligget best an. Men alt i alt, jeg er så takknemlig for å fått så mange hyggelige og mest positive tilbakemeldinger. Tror jeg bare har fått to tre kommentarer som har vært av negativ kommentar, men da provoserte jeg mer. det gjorde jo også at jeg havnet raskt opp på listene. De siste månedene, har jeg vært mer opptatt av det hverdagslige livet, og mine faste lesere. Og ikke brydd meg om å tenkt noe over hvor mange som leser bloggen. Men det er klart man bryr seg jo.

 

Jeg begynte å blogge fra hevhodet, fordi at jeg ønsket å skille meg ut, å ønsket et navn som symboliserte meg. Ja, hev hodet for tenk. Hev deg over det dårlige, og fokuser på det positive. Det har vært mange hendelser i mitt liv de siste årene, som har gjort meg til den jeg er i dag. Til sist vil jeg bare si, jeg fortsetter bloggen, og håper at akkurat DU ønsker å være videre med på reisen. tusen millioner takk for at du har gjort bloggen min rikere! På kjærlighet selvsagt :) <3<3<3

 

Det er heller ingen hemmelighet for meg lengre, at jeg ønsker å drømmer om å tjene litt penger på bloggen. Jeg har ikke tatt kontakt med sponsorer, og det har seg ikke alltid slik at alle bare tar kontakt med deg! Du må ut å ta kontakt selv. Jeg kommer til å jobbe med å finne mitt rette design til bloggen, og jeg er svært positiv til å få meg en sponsor. Om det er å skrive om produkter, klær, sminke, samme hva. En plass ønsker jeg å starte. Å håper at dette vil skje. Det er selvsagt ikke lett, det er mellom 200 000 til 500 000 bloggere, og da er det viktig å skille seg ut! Det finnes så mange fine blogger der ute.

Jeg kommer forresten  tilbake til mine første innlegg senere, ellers kan du bare bla i bloggen om du gjerne ønsker å se tilbake.

 

http://janniise.blogg.no/1464854737_dag_15__dine_favoritt.html Dette har en blogger skrevet om meg <3

 

 

Minner fra da jeg var på topplisten over landets 200 mest leste blogger <3

 

 

https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/ Her kan dere følge siden til hevhodet om dere vil det! <3

 

16.04.2016

NYTT DESIGN PÅ MIN BLOGG....

 • Skrevet 16.04.2016 klokka 00:54
 • Kategori: Blogg

Hei hei alle <3 Nå har jeg endelig klart å skaffe meg et nytt design på bloggen. Denne gang fra KV design. Det er jo så mange fine design der, og det var rett og slett litt vanskelig å velge. Men jeg har lenge ønsket meg et mer klassisk og enkelt design, som er ryddig og samtidig fint. Jeg likte det veldig godt det jeg har fått

på bloggen nå. Her fikk jeg designet samme dagen jeg bestilte det, og fikk koder til designet som jeg skulle legge inn. Fy søren da, jeg klarte å endre tekst, bilde, header og alt sammen! Nå kan en jo bytte bilde så mye en vil, å endre på tekst. Uansett dere, jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare dette på egenhånd, fordi har hatt litt kluss med det tidligere, og vet at jeg ikke er den enste som synes dette kan være litt av et dill. Mange koder og tegn å sette seg inn, å alt må være nøyaktig å rett. Men det funket <3 Nå er jo mitt store SPØRSMÅL til dere lesere, som har fulgt bloggen en stund hva dere mener. Så ja, ikke vær redd for å være ærlig, jeg blir ikke såret av den grunn. Kan jeg ha dette designet ? Hva er din ærlige mening! GOD HELG til dere alle.

 

02.04.2016

HVILKET STJERNETEGN ER DU?

 • Skrevet 02.04.2016 klokka 00:48
 • Kategori: Blogg

Jeg synes egentlig at det er veldig interessant med det alternative, som horoskop blant annet. Stjernetegn er faktisk litt fascinerende! Selv er jeg født i slutten av august og er stjernetegnet jomfruen. Et jordtegn.  Hvilket stjernetegn tilhører du? Synes du dette er interessant? Det finnes flere undersøkelser, som påstår at enkelte stjernetegn går bedre i sammen enn andre. Her skal man ikke ta det bokstavelig, men jeg har opplevd tilfeller faktisk. 

 

 HORORSKOP APRIL, 2016

 

Væren april

21. mars - 19. april

Greie dager: 3. 6. 10. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 12. 19. 27.

Generelt
Med vitale Solen sterkt plassert i ditt eget stjernetegn er dette en perfekt tid for å få din kropp og din personlighet i perfekt form om du vil det. Du merker at dine energier jobber for deg! Ikke bare det, men nymånen inntreffer også i Væren. En topp tid for å sette de første frøene for et nytt prosjekt som du ønsker skal spire og vokse i fremtiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med vår alles store kjærlighetsplanet Venus i ditt stjernetegn sier det seg selv at dette blir en tid hvor du legger vekt på romantikk og lidenskap. Er du på jakt etter slike opplevelser om du er gift eller singel, er det egentlig opp til deg selv hva du vil oppnå.

Yrke, karriere og økonomi
Du er aktiv og entusiastisk. Din innsats i jobben er det intet å si noe på. Du kommer nå også inn i en vital og energisk tid i økonomi og dine penger. Du får mange flotte ideer om hvordan du kan øke din egenkapital. Penger du deler med andre blir belyst på en eller annen måte.

Prioriter: Fremad marsj.

 

Tyren april

20. april - 20. mai

Greie dager: 4. 12. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 14. 22. 29.

Generelt
Du har vært og er inne i en ganske spirituell og åndelig tid. I hva du enn gjør bør du du legge vekt på en empatisk holdning til andre mennesker. Den 20. går Solen inn i ditt eget stjernetegn. Da starter en ny og spennende årlig syklus uavhengig når du egentlig har bursdag. Inntil da bruk tiden til å planlegge for så å sette i gang for fullt. Du har kraften i deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I romantikken er du litt heldig selv om ting trenger noe tid for å modnes for å si det slik. På den annen side antyder horoskopet ditt hemmelig eller skjult kjærlighet. Kan være at du er forelsket i noen og vil ikke at andre skal vite om det. Eller at du har hemmelige stevnemøter?

Yrke, karriere og økonomi
Fra den 6. til den 29. er du inne i en flott økonomisk periode. Din personlige penge planet den intelligente Merkur står sterkt plisert i ditt stjernetegn. Bortsett fra at du får mange fine ideer på hvordan du kan tjene noen kroner, bør du også legge vekt på kommunikasjon.

Prioriter: Spennende tider i møte.

 

 

 

Tvillingene april

21. mai - 21. juni

Greie dager: 2. 6. 14. 19. 29.
Forsiktige dager: 4. 17. 24.

Generelt
Den planetariske kraften beveger seg nå med deg. Du er motoren i ditt eget liv. Nå trenger du ikke så mye andres støtte og forståelse for å få gjort dine ting. Men når dette er sagt, bør du likevel sette av tid til både å reflektere over livets verdier og hvordan du ønsker å leve det videre fremover. Legge vekt på en spirituell og empatisk holdning vil bare hjelpe deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Vær forberedt! Dette blir en meget hektisk, men spennende tid for alle former for kjærlighet. Her går det fra hyggelige samvær med venner og bekjente til intime og lidenskapelige samvær med din elskede partner. Den single har gode sjanser for en interessant forelskelse.

Yrke, karriere og økonomi
Du er såpass aktiv at karrieren er fortsatt i fokus. Men nå legger du like mye vekt på mer menneskelige verdier enn materialistiske i yrket. Dette er også en tid du så absolutt bør konsentrere deg om å utvide ditt profesjonelle nettverk. Da treffer du en interessant person.

Prioriter: Riktige prioriteringer.

 

 

 

Krepsen april

22. juni - 22. juli
Greie dager: 4. 8. 12. 17. 22.
Forsiktige dager: 6. 19. 27.

Generelt
Det ser ut som at suksess går din vei for tiden. Du har stor tro på deg selv og ditt. Ikke bare det, men nå trenger du mindre andres hjelp og støtte for å få til dine prosjekter. Du er maskinen i ditt eget liv. Behold fokus på de essensielle ting i livet og la trivialiteter ligge. Men husk også å ta vare på din helse gjennom riktig ernæring og fysisk fostring.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighet og romantikk står høyt i kurs denne måneden. En uskyldig flørt eller en forelskelse i forbindelse med yrke og karriere kan forekomme. Du er også meget sosial av deg. Samvær med venner og bekjente betyr mye. I den sammenheng kan det også skje et eventyr.

Yrke, karriere og økonomi
Karrieren er lovende. Om det ikke skjedde et skifte i forrige måned, se ikke bort i fra at det kommer nå. Spesielt om det er noe du selv har jobbet for. Etter hvert legg også vekt på å utvide ditt nettverk. Økonomien ser bra ut og er knyttet opp til jobben din. Du får lønn for strevet.

Prioriter: Grip mulighetene!

 

Jomfruen april

23. august - 22. september
Greie dager: 8. 12. 22. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 17. 24.

Generelt
Hvis du kom deg såkalt helskinnet gjennom hektiske forrige måned, har du all grunn til å senke skuldrene dine og være stolt av deg selv. Hvis det motsatte er tilfelle, inviterer nå universet deg til å rydde opp i forholdene. En fin tid for å avgifte både kropp, sinn og sjel. En reise, kanskje til et kursted er spesielt lovende.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om noe av futtet har gått ut av kjærlighet og romantikk er det fortsatt sterkt og rikt. Det blir nå mer på et dypere plan enn bare lek og moro. En fin tid for å ordne opp i eventuelle uklarheter du har med din kjære partner. Men det er også en tid nye forhold kan starte.

Yrke, karriere og økonomi
En gunstig tid for å starte et samarbeidsprosjekt. Det er på den måten du kan gjøre det best økonomisk i disse tider. Men penger kan også komme fra at det er din partner som er den største bidragsyteren denne måneden. Ikke tenk så mye på karriere, men heller de daglige gjøremål.

Prioriter: Mange muligheter.

 

Vekten april

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 10. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 12. 19. 27.

Generelt
Om saker og ting har lagt seg etter den mer stormfulle forrige måned takket være sol- og måneformørkelsen, kan denne bli en spennende tid for alt som er knyttet opp til relasjoner og samvær med andre mennesker. Du er flink til å kommunisere og legger både kraft og entusiasme bak dine ord. Men sørg for at du kan stå for alt du sier og meddeler.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en skikkelig kul tid for kjærlighet og romantikk. Mulig der er en par ting som må ordnes opp i, men det greier du bra. Rundt den 12. har du utrolige flotte muligheter til både å erobre ny kjærlighet som det å pleie å ta vare på den eksisterende.

Yrke, karriere og økonomi
Fullmånen den 22. belyser dine penger og din finansielle situasjon. Har du vær uforsiktig eller ansvarsløs, kan nå regning komme på bordet. Hvis det ikke er så, er dette en fin tid for å starte et økonomisk samarbeidsprosjekt med noen. Ja, kanskje til og med din egen kjære partner.

Prioriter: Ny takter!

 

Skorpionen april

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 12. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 14. 29.

Generelt
Fullmånen inntreffer i ditt eget stjernetegn den 22. Da kan det skje at du oppdager nye sider eller egenskaper ved deg selv du ikke viste om. Helse og vitalitet blir bra eller bedre uansett din nåværende situasjon. Forhold og relasjoner til andre menneskers blir viktig. Nå bør du tenke samarbeid fremfor å gjøre alt alene. Du kommer lengre på den måten.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Noe av intensiteten i ditt romantiske liv har roet seg noe ned. Men etter den 20. kommer du inn i en vital og sterk tid for kjærlighet knyttet mer opp mot parforhold. Mulig du og din elskede finner igjen gamle lidenskapelige toner. Kjærester kan også bestemme seg for å flytte sammen.

Yrke, karriere og økonomi
La heller karrierespørsmål ligge. Konsentrer deg fullt og helt om dine daglige arbeidsoppgaver. Da gjør du det skikkelig bra, også økonomisk. Harmoni og samhørighet med dine arbeidskollegaer blir viktig. Her finner du gode støttespillere. Vær service innstilt.

Prioriter: Skap en bedre fremtid.

 

 

Skytten april

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 6. 14. 19. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 17. 24.

Generelt
Du kommer inn i en tid hvor du bør ta masse hensyn til andre menneskers meninger og oppfatninger. Nå trenger du andre for å få gjort dine ting. Gjøre alt alene blir bare stress, mas og du sliter deg simpelthen ut. Energien er på topp og i tillegg er du utålmodig. Men som sagt, lytte til andre blir viktig for deg i tiden fremover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en dynamisk tid den mer lettere siden av kjærligheten. Flørt, lek og romantikk er tingene du legger mest vekt på nå for tiden. Dette gjeler om du er i et parforhold eller om du er den frie og franke som er på jakt etter nye lidenskapelige eventyr.

Yrke, karriere og økonomi
Egentlig er dette en flott tid både for karriere og jobben du gjør til daglig. Men det betyr ikke at du gjør et karrieresprang akkurat nå. Bruk heller tiden til å planlegge for å gjøre det på litt sikt. Nå tjener du mest på, både økonomisk og jobbmessig å konsentrere deg om dine daglige oppgaver.

Prioriter: Kjærlighet er viktig!

 

Steinbukken april

22. desember - 21. januar
Greie dager: 4. 8. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 6. 12. 19.

Generelt
Mye av kjøret fra forrige måned har lagt seg. Nå kan du konsentrere deg om å se fremover. Men når det er sagt, bør du sette av tid til å jobbe med ting inne i deg selv. Dette er også en fin tid for å forsterke spirituelle og åndelig prinsipper og aktiviteter. Hus og hjem blir viktig. Endringer kan skje. Kanskje bestemmer du deg helt uventet til å flytte eller skifte bolig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En tid hvor du bryr deg mass om dine kjære og de personene som står deg nærmest. Fullmånen den 22. er en perfekt tid for å oppleve romantikk og lidenskap. Kanskje får du en grunn til å feire noe i skinnet av månelyset. Du er både flørten og leken av deg.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien kan ta nye vendinger. Dette ser ut til å bli av den gode sorten. Mulig du får noen kroner helt uventet. Ellers er dette en flott tid for å jobbe hjemmefra. Du konsentrerer deg bedre i kjente og kjære omgivelser. En fin tid for å starte et hjemmekontor.

Prioriter: En ny start!

 

Vannmannen april

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 6. 10. 19. 24.
Forsiktige dager: 8. 14. 22.

Generelt
Alle former for kommunikasjon blir et viktig område. Dette gjelder både hvordan du ordlegger deg til reiser du foretar. I utgangspunktet burdet alt dette gå skikkelig bra. Du er også full av nye og fremtidsrettede ideer. Blant venner og bekjente er du aktiv og viser stor entusiasme i hyggelige samvær.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt er mer utadvendt enn at du prioriterer lidenskapelig samvær med din kjære partner. Det betyr at du tar gjerne kjæresten med på party og fester. Noen av disse vil skje hjemme hos deg selv eller i nabolaget. En romantisk reise vil gi deg mye.

Yrke, karriere og økonomi
La karrierespørsmålet ligge for øyeblikket. Konsentrer deg heller om dine daglige gjøremål. Men skulle et samarbeidsprosjekt dukke opp, bør du vurdere det seriøst. Også økonomisk ligger det her gode mulighet til fremgang og ekspansjon.

Prioriter: Ordets makt.

 

Fiskene april

20. februar - 20. mars
Bra dager: 4. 8. 12. 22. 27.
Forsiktige dager: 10. 17. 24.

Generelt
Du er inne i en periode hvor du egentlig ikke trenger så mye hjelp og støtte fra andre for vekst og fremgang. Du er din egen motor i ditt eget liv for tiden. Du stoler på deg selv og setter din selv verdi meget høyt. Kommunikasjon på alle plan, reiser som det skrevne ord blir viktig. Du tenker fort, har mange flotte ideer og andre lytter gjerne til det du har å si.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighet og parforhold er grunnleggende bra. Mulig at ting kan gå litt tregere. Dette gjelder særlig om du er nyforelsket og forventer at romantikken utvikler seg raskere. Du kan bli stilt på en tålmodighetsprøve. Kjærlige ord og vendinger blir viktig i alle former for lidenskap.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en spennende tid i både karriere og økonomisk fremgang og vekst. Nymånen den 7. inviterer deg til å tenke i nye baner. En bra tid for å så de første frøene for et nytt prosjekt. Er det spesielt viktige ting du vil gjøre, er tiden før den 18. best. Lykke til!

Prioriter: Fremgang og vekst.

 

 

Det finnes flere sider med horoskop og som helt sikkert gjerne er bedre. Men her har jeg sjekket horoskop, over lang tid. Og det har pleid å være treffsikkert.

 

Her kan du sjekke ut siden. http://www.horoskopsiden.no/

   #blogg #horoskop #helg #april #2016

 

01.04.2016

IDOL DOMMEREN SKILLES!

 • Skrevet 01.04.2016 klokka 21:08
 • Kategori: Blogg

Visste du dette ?

 

SKILLES: Idol-dommeren Gunnar Greve og kona Helene Ree har gått fra hverandre.

 Leveres av Side2 SKILLES: Idol-dommeren Gunnar Greve og kona Helene Ree har gått fra hverandre. -Det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner, sier Gunnar Greve til Se og Hør.

(SIDE2): Gunnar Greve og Helene Ree har vært sammen i seks år. De siste årene har Greve vært mest kjent som Idol-dommer og manager for blant andre Sandra Lyng.

Nå har han og kona flyttet hvert til sitt, melder Se og Hør.

- Det stemmer at vi har gått fra hverandre og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner. Det er alt jeg vil si om den saken, sier han til Se og Hør.

Greve er Idol-dommer for fjerde gang og er nå i gang med semifinalene i Idol.

Han er tidligere rapper, kjent fra Spetakkel.

 

 

 

21.03.2016

UKENS BLOGGERE ER.....=)

 • Skrevet 21.03.2016 klokka 00:21
 • Kategori: Blogg

Forrige søndag bestemte jeg meg for å arrangere min første ukens blogg konkurranse! Jeg bestemte at jeg skulle kåre to stykker i denne omgangen, og jeg må bare si tusen takk for en så herlig respons. Det var flere bloggere som meldte seg på, og det er jo utrolig koselig! Mer om dette kan du lese her:

http://hevhodet.blogg.no/1457908636_vil_du_bli_ukens_blog.html

 

 

UKENS BLOGG 1. Filippaa sin blogg, drevet av Yvonne og Terje. Denne bloggen er jeg innom daglig å leser. Det er noe skikkelig koselig over den, og du føler en god følelse av å komme innom denne bloggen. De skriver og deler så fint og åpenthjertlig om sitt liv og sine flotte hunder Filippaa & Safir. Jeg elsker jo hunder! Det første blogginnlegget jeg likte så godt er dette: 

http://filippaa.blogg.no/1458227460_sett_pris_p_dine_venn.html  og dette    http://filippaa.blogg.no/1458163383_foto_challenge_skogen.html Anbefaler å kikke innom denne koselige og flotte bloggen <3

 

UKENS BLOGG 2. Vestfroken sin blogg! Dette er også en av flere blogger jeg er innom å leser daglig. Hun skriver mye fint og variert, og her føler jeg at vi har mye til felles. Kan kjenne meg igjen i mange av innleggene, og det synes jeg er utrolig koselig. En kjempe fin blogg dette!  Det første innlegget jeg vil anbefale er:

http://vestfroken.blogg.no/1456351357_24022016.html og http://vestfroken.blogg.no/1443905090_uverdig_eldreomsorg_h.html Ta gjerne en titt innom denne flotte bloggen <3

 

#ukensblogg #blogg #samfunn #hverdag #mars #2016

 

 

16.06.2015

VINN HOTELLGAVEKORT PÅ 2500 KR !

 • Skrevet 16.06.2015 klokka 17:16
 • Kategori: Blogg

                                                                                                                                                                             //annonselink      

Hei kjære lesere.  Jeg er med i blogg.no sin konkurranse om å vinne et gavekort på 2500 kr på "Hotels.com".

Jeg vil med denne anledningen benytte sjansen, Til å utpeke et hotell i kjære Norge. Radisson Blue Plaza Hotell Oslo.
Dette hotellet var helt topp. Personalet var hyggelig, Rommene var veldig fine og servicen over all klasse. Frokosten
god. Her var det mye å benytte seg av. Basseng i toppetasjen, Og badstue. De har også en bar / lounge, Helt øverst
i etasjen. Her kan du sitte å nyte en drink og samtidig ha utsikt over Oslo. Dette gir en god stemning.  Hotellet ligger
sentralt, Og du har det meste rundt deg. Et kjempefint og herlig hotell, Som vi så gjerne reiser tilbake til. Anbefales.
DU KAN OGSÅ VINNE ET GAVEKORT PÅ 2500 KR: Alt du trenger å gjøre er å skrive om ditt favoritthotell på
Hotels.com i kommentarfeltet. Så plukker jeg ut EN som blir NOMINERT sammen med meg innen 25/06-2015 Lykke til <3
Radisson Blu Plaza Oslo
Oslo

Utsikten over Oslo
                                                                                  
#hotell2015sommer                                                                      
26.05.2015

Ny blogg!

 • Skrevet 26.05.2015 klokka 18:48
 • Kategori: Blogg

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

http://hevhodet.blogg.no/

Mitt navn er Camilla og jeg er 27 år. Jeg blogger om livet mitt, og har lidenskap for psykisk helse, dyr, arbeidsliv, naturen og friluftsliv. Deler også tips og gode råd, og er glad i å dele sunnere matoppskrifter og litt humor blir det også i blant. Velkommen til min blogg! For kontakt: camilla_dagsland89@hotmail.com

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits