12.06.2017

TING SOM IRRITERER MEG

  • Skrevet 12.06.2017 klokka 22:01
  • Kategori: Giveaway

- Dere vet de menneskene som du forteller ting til å, så rett etter du har fortalt hva du skal gjøre så skal de gjøre det samme. Dette kommer an på situasjonen, men herregud please, kan man ikke fortelle deg noe uten at du skal gjøre akkurat det samme.

- Når mennesker du setter høyt, ikke har troen på deg i det hele tatt. Det sårer! But great! I will believe in my self and be my own hero! Man trenger ikke at alle skal tro på oss, man trenger kun at man tror på seg selv.

- Når jeg har lite penger, å virkelig trenger pengene! til å kjøpe det, dra ut, ditt og datt men så kan du ikke fordi du MÅ spare eller vente til neste lønning!

- Når du virkelig har en mening om noe, å du virkelig trenger støtte mens det alle andre gjør er å motsi deg eller ikke se det på samme måten som deg! Alle er vi jo forskjellige, og alle trenger ikke være enige med deg. Men det er utrolig slitsomt når du har hatt en dårlig dag og du trenger at noen er enig haha!

- Syklister som sykler uten hjelm på hodet! Ærligtalt er du 14 år? Man bruker hjelm, for sikkerhetens skyld. Det er latterlig å se voksne sykle uten altså.

- Når det høljer ned med regn ute. Jeg blir værsyk, og kan rett og slett ikke fordra regn! Nei jeg klager ikke, bare sier min mening. Bor nok dessverre en veldig utsatt plass haha!

- Når noen er såkalt besserwisser og vet ALT, kan ALT, og føler seg som en dronning eller konge på denne jord. Kom deg ned på jordet, alle er likeverdige.

 

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

 

Hva irriterer deg? <3

#blogg #tanker #meninger #hverdag #juni #sommer

 

 

12.02.2017

BLIR DU MED PÅ NESTE UKES BLOGG KONKURRANSE? <3<3<3

  • Skrevet 12.02.2017 klokka 00:23
  • Kategori: Giveaway

Da var det tid for å melde seg på ny ukens blogg konkurranse! Gikk du glipp av hvilke bloggere som ble ukens blogger og leser denne uken, kan du ta en titt her: http://hevhodet.blogg.no/1486815517_ukens_blogg_anbefalinger.html

Neste uke skriver jeg om hele fem bloggere. Håper selvfølgelig at DU ønsker å være med! For å bli med i neste konkurranse må du følge to enkle steg:

 

 

1. Følg siden til Hevhodet på facebook HER:  https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/?ref=page_internal <3

2. Følg meg på Instagram HER: https://www.instagram.com/hevhodet/ <3

Så skriver du i kommentarfeltet under at du ønsker å delta i konkurransen.

For ekstra sjanse til å vinne, kan du dele innlegget mitt videre. Dette hadde jeg satt utrolig stor pris på <3

LYKKE TIL!! Kommer ut med innlegg i slutten av neste uke.

 

Bilderesultat for quotes

 

Bilderesultat for quotes

Bilderesultat for quotes

Her er noen bilde quotes med mening. €

 

 

 

 

13.11.2016

FØRJULS GIVEAWAY <3

  • Skrevet 13.11.2016 klokka 21:32
  • Kategori: Giveaway

Hei alle sammen som leser min blogg <3 Jeg er ikke så ofte innom her som jeg var tidligere, men jeg er glad i å blogge, Og blogger når jeg finner frem kreativiteten og viljen til å dele noe. Nå nærmer det seg Desember med stormskritt, og det er ikke lenge før vi går inn i årets siste måned, nemlig juletiden. Jeg elsker julen, og julen for meg handler om omsorg, trivsel og det å ta vare på hverandre. Strekke ut en hånd, og være et medmenneske. Mange har det tøft og juletiden er en måned der mange kjenner ekstra på ensomheten. Ingen fortjener å være ensomme, alle fortjener å ha noen i sitt liv som bryr seg om en. Et smil, et fint ord, en klem, det skal ikke så mye til for å glede et annet menneske.

 

Jeg ønsker å ha en liten jule giveaway, og er du en av de som ønsker å være med, så er alt du trenger å gjøre å skrive under i kommentarfeltet at du deltar. Du trenger ikke gjøre noe som helst, men det hadde vært utrolig hyggelig om du ville delt dette innlegget mitt videre. Bli gjerne med!

Jeg trekker en vinner på førstkommende torsdag, <3 Så lykke til.

 

Du vinner et fint par ubrukte øredobber i sølv.

 

#blogg #gave #helg #søndag #foto #november #vinter

 

 

 

10.07.2016

SUMMER GIVEAWAY

  • Skrevet 10.07.2016 klokka 00:13
  • Kategori: Giveaway

Da kjære blogglesere/bloggvenner <3 Er det klart for sommer giveaway her på min blogg. Da er jeg trygt tilbake i fra Kypros (Ayia Napa), det har vært en helt fantastisk uke, med sol og varme. Bading, sene utekvelder og funnet på litt kjekke ting. Sist jeg var i Ayia Napa, var i år 2010. Det var derfor ekstra kjekt å komme tilbake å oppleve nye minnerike dager. Kypros er virkelig et flott sted å feriere på! Når jeg var der nede så kjøpte jeg et par ting, å prøvde ut en balsam/kur for håret der nede, i og med at det ble ekstra tørt i solen. Det var en ren tilfeldighet at jeg fant denne type balsamen, og det er den beste jeg virkelig

har prøvd på lenge! Helt ærlig, noe så bra har jeg ikke fått tak i på lenge. Kjøpte to stk med hjem! Dere vet at jeg setter så stor pris på alle og enhver av dere, og jeg ønsker nå å holde en sommer giveaway for dere. Så for å delta i trekningen kan du gjøre følgende trinn:

 

1. "Lik facebook siden til hevhodet her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/,  Har du allerede likt går du bare videre til punkt 2.

2. Så skriver du under at du ønsker å delta, og gjerne hvorfor du ønsker å vinne dette. For ekstra stor vinnersjanse, kan du dele innlegget videre. Men absolutt ingen tvang :) LYKKE TIL ALLE SAMMEN!"

 

"Det du vinner er følgende: En Olive Oil & Aloe Vera conditioner/balsam. Og Aloe Vera Body Butter."

 

 

 

#konkurranse #giveaway #blogg #foto #helg #ferie #sommer #juli

 

http://hevhodet.blogg.no/

Mitt navn er Camilla og jeg er 27 år. Jeg blogger om livet mitt, og har lidenskap for psykisk helse, dyr, arbeidsliv, naturen og friluftsliv. Deler også tips og gode råd, og er glad i å dele sunnere matoppskrifter og litt humor blir det også i blant. Velkommen til min blogg! For kontakt: camilla_dagsland89@hotmail.com

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits