KLART FOR NY UKENS BLOGG KONKURRANSE.

Jeg trakk allerede vinnere fra ukens blogg konkurranse i går kveld. En ukens blogger og en ukens leser! Du kan sjekke ut om det ble deg her: http://hevhodet.blogg.no/1461874915_ukens_blogg_og_leser_.html. Da er det klart for ny konkurranse. Håper at flest mulig ønsker å melde seg på denne gang også. Ønsker du å bli ukens blogger ellers leser? Jeg skriver om, og deler din blogg på sosiale medier. Blir du med så gjør følgende:

 

1. Lik facebook siden til hevhodet her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/ <3

Så skriver du under i kommentarfeltet at du ønsker å melde deg på. Med fult blogg navn, slik at jeg finner deg.

 

GOOD LUCK :)

Dagens bilde quote.

 

#konkurranse #blogg #hverdag #vår

EN MANN VI ALLE HUSKER ;)

 
 
 
 
Så utrolig morsom mann det der! Han glemmer vi aldri.

;)

 

 

 

 

 

 

 

UKENS BLOGG OG LESER ER.....^^

Da var det tid for å røpe ukens blogger og ukens leser for denne uken. Jeg lovte sist, at jeg skulle kåre allerede torsdagskveld og holder det :)

 

UKENS BLOGG ER Lisa Rorvik sin blogg. <3

Dette er Lisa Rorvik, en jente på 22 år fra Oslo. Lisa har en utrolig fin og åpenhjertelig blogg. Hun er ærlig, åpen og personlig i mye av det hun deler med sine lesere på bloggen. Hun skriver om mye forskjellig, men hovedfokuset er psykisk helse og spiseforstyrrelser. Hun holder også flere kjekke konkurranser for leserne sine, og deler alt fra antrekk, sminke, hverdag, tips og mye mye mer. Du kommer direkte til bloggen hennes her: http://lisarorvik.blogg.no/ 

 

 

UKENS LESER ER Frida Enger sin blogg. <3

Dette er Frida Enger, en jente på 23 år fra Bærum. Hun har en kjempefin blogg, og blogger om hverdagen sin. mote og mye annet. Frida skriver veldig bra, og hun driver også sin egen neglebedrift, FridaNails. Kjekt med negler! Her kommer du direkte til hennes blogg: http://frida3nger.blogg.no/ 

 

Leser du Lisa eller Frida sin blogg?

 

#blogg #hverdag #torsdag #konkurranse #vår

 

MIN OPPFATTELSE AV ÅRETS PARADISE DELTAKERE....

Hallo alle sammen! Går det bra med dere? <3

Tenkte å skrive litt om årets Paradise Hotel 2016. Alt i alt, så synes jeg det virker som en fin gjeng de som er med i paradise hotel i år. Klart man finner ulike personer her, akkurat som på utsiden. Det er helt normalt at mennesker har bedre kjemi med noen, og dårligere kjemi med andre. Sånn vil det alltid være uansett. Sånn er vi jo selv også, Er vi ikke?.. Av årets deltakere så har jeg som alle andre dannet meg mitt inntrykk av deltakerne, og ikke minst hvem jeg ønsker at skal vinne årets Paradise! Dette er hva jeg mener og tenker...;)


 

De jeg ønsker skal vinne paradise hotell 2016 er definitivt noen av disse!...

Eileen er jo bare godheten selv! Hun spiller spillet på sitt vis, Men er hyggelig og grei, og gir alle en sjanse. Like fin utenpå som innvendig.

 

Nina er en tøff og smart jente med ben i nesen. Hun spiller spillet, og tar egne valg. Liker nordlendinger som henne! Rå kul jente.

 

Mayoo er jo herligheten selv! Han spiller på sin måte, og er en flott og omsorgsfull person. Håper han kommer inn igjen, og spiller seg til finalen.

 

Så var det Jonas. Han er jo en kjekkas fra Stjørdal, og spiller spillet på sitt vis. Litt mer tilbakeholden, men det kan være lurt med tanke på spillet fremover.

 

 

MINE MENINGER OM DE ANDRE DELTAKERNE.

Carl Aksel er en ekte spiller, å har ingen hemninger når det kommer til spill. Han gjør det som må til, om det så skal til for å spille på noens følelser eller å manipulere seg til sin fordel. Han tar mye plass, noe som kan være både positivt og negativt inne på Paradise Hotel. Han er sikkert en kjernekar han, men liker ikke måten han spiller spillet på.

 

Øystein spiller dobbelt, på sett å vis. Jeg synes han fremstår som en rundbrenner, og ikke ærlig. Dette er bare mitt inntrykk, og hvordan han er som person, det aner jeg ikke. Han er sikkert kjempe grei, men liker absolutt ikke måten han spiller på. Han blir raskt påvirket av andres meninger, og tørr ikke stå opp for sine egne.

 

Sandra er også en ekte spiller i årets sesong. Hun spiller både sleipt, og baksnakker utrolig mye andre til sin egen vinning. I lengden så er ikke det bra. Spiller skittent, og ikke en måte jeg selv ville valgt å spille på.

 

Stine spiller også spillet, og gjør ting på sin egen måte. Men hun lytter også til andres synspunkter, og blir påvirket av det. Hun spiller ikke så skittent som de andre igjen. Men stine vet du aldri hvor du har, hun lyver litt, og er ikke alltid like ærlig.

 

Malin spiller spillet. Hun danner allianser, og lager mye drama i spillet. Selv om hun virker som en søt og uskyldig jente, så er hun tøffere enn hun ser ut som. Synes hun baksnakker mye de andre, men skal ha for sitt glade humør.

 

Celester som ikke så alt for lenge siden kom inn, spiller litt dobbelt synes jeg. Hun virker jo rå, og veldig herlig personlighet. Men i lengden tror jeg hun kan finne på å spille sleipt, og dolke noen i ryggen.

 

Jørgen spille også spillet på sitt vis. Han har jeg ikke dannet meg et skikkelig inntrykk av, men han virker som han har hevnlyst når noe går i mot han i spillet. Han spiller nok litt dobbelt.

 

Mikela er en jente som er rett frem. Hun er høylytt og lager mye drama i årets sesong. Noe som hun sikkert vet selv også, men likevel er hun en mer ærlig og rettferdig spiller. Hun tørr å stå opp for sine egne meninger, og det er bra synes jeg!

 

 

" Få gjerne høre deres meninger og hvem dere ønsker skal vinne årets paradise hotel? "

  NB! HUSK AT DETTE GJELDER SPILLET, OG IKKE DELTAKERNE GENERELT. VIKTIG!

<3

 

 

 

 

MORSOMME BILDER ;)

 

Naturens verk ;)

 


For aldri nok søvn ;)

 

En liten powernap trenger vi alle iblant. 
:)
 

Hehe ;)

 


Liker du humor bilder?  <3

#foto #hverdag #onsdag #vår #blogg 

 

TRE TING DU IKKE VISSTE OM MEG.

Tenkte å ha et slik innlegg der jeg ramser opp fem ting/morsomheter dere ikke visste om meg. Lenge siden jeg har hatt det på bloggen nå, helt i starten av min blogg, hadde jeg et liknende innlegg. Fun facts about me tror jeg det var. Uansett, tenkte å dele noen ting om meg som dere helt sikkert ikke visste ;)

 

1. År 2011 på tur til Playa de las Americas (Tenerife) så kom jeg i Apollo bladet. Dette synes jeg var utrolig stas! Det var fotograf som gikk rundt å tok bilder på hotellet, å når jeg kom hjem så, så jeg det. Here I am :D haha!

 

2.

Dette bildet er tatt sommeren 2010. Jeg tenkte ikke på annet enn brunfarge å party på den tiden!

Jeg elsket å feste, men de siste årene har jeg blitt rake motsetningen. Det har skjedd så mye forandringer

i mitt liv de siste åra, og jeg elsker fremdeles å ta en fest, men det blir alt for sjelden.

 

3. Jeg har de siste 3 årene drømt om å flytte til Nord Norge. Jeg har lenge drømt om å starte en helt ny plass,

bli kjent med nye mennesker, erfare nye ting, opplevelser og oppleve en ny by! Jobbe eller ta kurs osv, har lenge vært en drøm! Nord Norge ser så fint ut. Jeg kunne tenkt meg og samboeren opp ditt to år eller noe. Men dette har jo og forblir jo bare med en drøm. Men det er tanker jeg har hatt ja. Hvorfor ikke liksom.

 

 

 

NY UKENS BLOGG KONKURRANSE !

Da var det klart for ny ukens blogg konkurranse! Det er like gøy hver gang. Hvis du ikke fikk med deg hvem som vant sist, så kan du trykke her og komme direkte til innlegget. http://hevhodet.blogg.no/1461529984_ble_du_ukens_blogg_el.html. Er du med på ukens blogg? :-) ;-)

 

For å bli med i konkurransen må du gjøre to helt enkle steg:

1. Lik facebook siden til hevhodet her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2. Følg meg på Instagram her: https://www.instagram.com/hevhodet/

Følger du meg allerede, eller har ikke instagram eller omvendt. Så holder det å følge meg på en av sidene! Så skriver du bare en kommentar i kommentarfeltet at du ønsker å bli med. Jeg kårer en ukens blogg & en ukens leser allerede på torsdag! GOOD LUCK <3

 

#blogg #konkurranse #helg #søndag #vår

BLE DU UKENS BLOGG ELLER LESER? :)

Da har jeg trukket ut ukens blogger og leser for denne uken. To ukens blogger, og en ukens leser. Det er alltid like kjekt hver gang, og jo flere som er med jo kjekkere er det jo. Det er så mange flotte bloggere, men alle kan ikke vinne. Det forstår dere også. Ukens bloggere og leser er..... <3

 

UKENS BLOGGER ER Carina123 sin blogg.

Dette er Carina, en jente på 23 år fra Nordre Land. Carina har en veldig fin blogg, og skriver og deler litt forskjellig. Det er det jeg liker, når en blogger variert. Har du ikke sett denne bloggen før, så anbefaler jeg deg en tur innom. Du kommer direkte til siden hennes her: http://carina123.blogg.no/

 

UKENS LESER BLE OGSÅ Koneh sin blogg.

Dette er Hege Christin, en dame på 42 år fra Trondheim. Hun er ganske fersk i bloggverden, å har nylig startet opp sin blogg. Hun blogger om familielivet og det som generelt interesserer hun. Har så vidt kommet over bloggeren selv, men synes hun har en fin blogg! Sjekk den gjerne ut her: http://koneh.blogg.no/

 

UKENS LESER ER Sivslillerom sin blogg.

Dette er Siv, en jente på 14 fra Tysvær. Siv har en veldig flott blogg, og hun deler og skriver mye bra! Alt fra antrekk, til sminke, mat, forbilder, hudpleie osv. Hun er veldig ung som blogger, å må si meg imponert over hvor flink hun er. Sjekk gjerne ut bloggen hennes her: http://sivslillerom.blogg.no/

 

Leser du noen av disse bloggene? <3


#blogg #konkurranse #helg #søndag #vår.

 

 

 

 

MÅ JO FLIRE LITT....;)

Hei hei og god søndag alle sammen! Her skinner solen på Vestlandet, og det er så deilig. Vært ute å gått tur i dag og spist på kinaresturante. Kom forresten over to videoer, å klarte ikke la være å flire litt. Kanskje ikke alles humor, men uhyre morsomt synes jeg. Ta gjerne en titt på videoene <3

 

Mr Bean i India.
 
 
 
Parodi av Mamma Til Michelle.
 
Hva synes du om videoene? <3
Var det morsomt eller for drøyt? <3


#humor #video #helg #søndag #blogg.


 


 

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE!

MINE SVAR PÅ SPØRSMÅLENE :)

 

1. Har du en visjon i livet? Et oppdrag du ønsker å bruke livet ditt til?

Svar: Vet ikke helt hva jeg skal svare direkte her, men har vel en visjon om å lykkes karrieremessig i fremtiden, reise og oppleve flest mulige steder, og ja, ta livet som det kommer. Er ikke glad i å sette meg for mange høye mål, livet forandrer seg stadig, og jeg mener vi må ha mål, men leve i nuet.

 

2. Hva gjør du for å redde en dårlig dag? Hva er det beste du vet på en fridag?

   Hva er din største drøm her i livet? Hva gjør du for å holde deg positiv?

Svar: For å redde en dårlig dag hører jeg definitivt på musikk. Synger til tekster, går en lang tur, eller ringer en som står meg nær.

På en fridag, så kan det være alt etter. Det varierer veldig fra å slappe av, til å farte rundt på ting. Min største drøm er å lykkes karrieremessig i fremtiden! For å holde meg positiv så går jeg inn i meg selv, filosoferer og tenker. Jeg prøver å fokusere på kjekke ting som kommer, å rett og slett bare tenke at ting går seg til. Jeg vet ikke, men det er det som hjelper for meg.

 

3. Hva er ditt beste bloggtips? Når begynte du å blogge å hvorfor?

    Har du kjæreste?

Svar: Jeg er ingen bloggekspert hehe, men mitt beste tips må definitivt være å ha et okey design, kommentere andre  bloggere, svare på kommentarer og generelt være tilgjengelig for leserne sine. Skrive variert mellom personlig og mindre personlig. Humor er noe som alltid slår an. Bilder. Tips. Og poste mellom 1 og 2 innlegg til dagen! Helst to. Begynte å blogge fordi jeg hadde en skrivekløe jeg måtte få ut, og elsker å skrive. Har kjæreste ja! Samboer.

 

4.  Har du et favorittreisemål eller en plass/ land du drømmer om å reise til? *

     Har du noen favoritt filmer? Serier? * Hvordan ser din drømmedag ut?

Svar: Jeg har mange steder jeg bare drømmer om å reise å oppleve! Har ikke tellingen. Men det er spesielt Australia og Hawaii som er to store drømmesteder å reise til. Har ikke noen spesielle favoritt filmer, er ikke så veldig glad i å se på film, men romantiske komedier, dokumentarfilmer slår alltid godt an hos meg. Min drømmedag består av å få seg en god natt søvn, opp tidlig og ha mye å gjøre i løpet av en dag! Da føler jeg at jeg kan slappe av når kvelden kommer, med god samvittighet.

 

5. Hva er din slappe av dag, altså hva gjør du da?

hva er dine drømmer?

Hva er ditt syn på hvordan Norge har blitt i dag?
 
Svar: På slapp av dager kan jeg se serier, gå tur eller bare slappe av generelt.
 
Drømmene er så mange, Lykkes karrieremessig i fremtiden, reise flest mulig steder, osv.
 
Mitt syn på Norge i dag, er at det er et godt land, men utrolig dyrt å leve for mennesker som sliter! Det er mange hjelpeinstanser, men det betyr ikke at det er. Norge burde prioritert annerledes på mange ting. Blant annet å slutte å sende hauer og lass av penger utenlands, men fokusere mer på å hjelpe de som ikke for hjelp i sitt eget land. Har ingenting med egoisme å gjøre, bare min ærlige mening.
 
 
 
6.  ditt favorittplagg fra klesskapet?

Hva jobber du som?

Hvordan har du det?

Har du et nummer en fototips?

Hvor lenge har du blogget?

Hva er din visjon med bloggen?

Hva ønsker du å oppnå i livet?

Hvor er du om 10 år?

Hva drømmer du om?
 
Svar: Favorittklesplagget må være en svart blondekjole, som jeg har hatt i flere år.
 
Jobber for tiden i en kafebar/resturante.
 
Hvordan jeg har det varierer fra dag til dag, og uke til uke. Det går opp og ned.
 
Har dessverre ingen fototips, jeg har kun tatt bilder fra min mobiltelefon, og har vurdert å slutte med det fremover.
Og heller kjøpe et skikkelig kamera, å ta bilder med det. Det tenker jeg at er det beste.
 
Har blogget i et år, ut måneden.
 
Hva jeg ønsker å oppnå i livet mitt er mange ting, refererer til tidligere svar. Lengre oppe på bloggen!
 
Og hvor jeg er om 10 år, nei det tørr jeg rett og slett ikke svare på. For langt frem.
 
Hva jeg drømmer om kan du også lese lengre oppe i svarene. Har svart på det der. 
 
Min visjon med bloggen er å få faste lesere, som jeg da har fått. Blogge å kose meg med den, lese andres blogger og det er
utrolig kjekt å se hvordan andre har det rundt om i landet. Møter mange med felles skjebne her inne. Og så er det jo å få sponsorer,
det har jeg ikke fått enda. Men er bloggambassadør i rabble, det går ut på å skrive innlegg å vinne konkurranser. Og så ønsker
jeg så høyt at bloggen min kan bli enda mer sett i fremtiden. Det er det jeg har som visjonen bak bloggen.
 
 
7. Hva jobber du med? hva gjør du på fritiden? har du noen dyr?
    hva fikk deg til å blogge? hvor lenge har du blogget?
 
    Svar: Per dags dato så jobber jeg i en kafebar/resturante. På min fritid så går jeg tur, er med venner, blogger og shopper.
    Jeg har ingen dyr, men har utrolig lyst på en liten hund før eller siden. Det som fikk meg til å blogge var den generelle skrive
 
    kløen, jeg har hatt et behov for å skrive og dele følelser og meninger, og da er det mye lettere å få det nedskrevet. Og så gikk
    jeg stadig rundt å ønsker meg min egen bloggside, så hvorfor ikke! Jeg startet å blogge den mai 2015! Blogget et års tid snart.
 
 
8.  Hva er det du brenner for i livet?
 
    Svar: Jeg brenner for å hjelpe andre mennesker. Jeg brenner for rettferdighet og å sette seg mål i livet, å klare å oppnå dem.
 
 

FUNNY BLOG PICTURES ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

I MISS YOU MY FRIEND.

Jeg savner deg mer og mer for hver dag som går. Det er det jeg gjør. Jeg savner deg sånn at det gjør vondt langt inni hjerteroten. Å savne en god gammel venn er det mange av oss som kan gjøre, og vil gjøre. Du vet den følelsen, av å savne noen du har mistet. Noen som ikke er en del av ditt liv lenger.. Det er vondt å savne noen uansett hvem man mister, så lenge man er glad i personen, og det har jeg så absolutt fått bekreftet gjennom mitt savn. Vi er ikke venner lengre, og jeg vet ikke hvordan det går med henne, ingenting. Jeg vet ingenting. Det er vondt å tenke tilbake på hvorfor det endte som det gjorde, men det endte.

Vennskapet vår tok slutt. Jeg savner de gode gamle tidene, helt fra ungdomstiden når vi dro på hytteturer sammen. Jeg savner tidene hvor du kom på døren min, og overrasket meg når jeg helst ville sove hele dagen. Jeg savner jentekveldene. Jeg savner turene. Jeg savner så mye. Jeg savner deg, og tenker på deg hver dag. Vi er ikke en del av hverandre liv lengre, men du vil alltid være en del av meg. Du har satt dine spor i mitt hjerte. Vi lever på to forskjellige planeheter nå. Du

har fått barn, jeg ikke. Du har et annet liv. Du har andre venner nå. Og jeg har andre venner. Jeg blir bare så tårevåt av dette savnet. Du vil alltid være en del av meg uansett hvor vi går hen i livet. Det svir å ikke ha deg i livet lengre, men jeg vet at du er god .Jeg uner deg det beste uansett, fordi du var min venn. En barndomsvenn glemmer vi aldri. <3

 

 

NY SPØRSMÅLSRUNDE.

I og med at det er en god stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen min nå, så tenkte jeg at det kunne være en fin anledning til å kjøre en ny spørsmålsrunde. Jeg vet jo ikke hvor glad folk er i slikt, men uansett så er det bare å stille spørsmål, og så skal jeg svare så godt jeg kan. Og besvarer alle spørsmålene innen torsdag! Bli med om du ønsker. ^^

 

#spørsmålsrunde #blogg #vår #hverdag #tirsdag

 

"DEPRESJONEN HAR TATT FRA MEG MYE "

Jeg vet alt om depresjon og angst. Dette fordi jeg har vært veldig syk av det, og langt nede. Jeg velger å være åpen med dere om dette temaet i kveld. Det er sårt for meg, og vanskelig for meg å utrykke dette på bloggen, men samtidig så er jeg bare et menneske. Det er vi alle. Og jeg har ikke tenkt å skjule hvem jeg er eller har vært, fordi at andre har problemer med det. Tvert imot. Jeg synes helt ærlig at fordommene mot psykisk helse bør bedres! Vi lever i år 2016 nå, og bør ha kommet mye lengre.. Det har alltid vært sånn at det som ikke vises, blir oftest heller ikke tatt  på alvor. Har du derimot brukken en arm eller fot , ja da er det

jo helt utrolig hvor mye mer forståelse og akseptabelt det er. Bare tenk på alle som har sykdommen ME, kronisk utmattelsessyndrom. Tror dere at dem blir trodd når de sier at de har vært eller er syk ? Tvert i mot. Alle de fordommene de for av mennesker i samfunnet på hvor late de er. Men så er de egentlig alvorlig syke, på en usynlig måte! Dere skjønner hva jeg mener. Poenget er at det har alltid vært fordommer mot usynlige sykdommer i samfunnet. Mange blir ikke trodd.

Det er sånn med angst og depresjon også. Det er noe som ikke mennesker kan forstå, om en selv aldri har hatt det. Det er flere og flere som sliter med det, og hva er da problemet, En skal ikke skamme seg for å være ærlig om at en har slitt med den psykiske helsen. Mange bruker dette i mot deg, og gjerne tenker at du er syk osv. Det er faktisk slik at 90 prosent av tilfellene, så er det personlige årsaker som forårsaker dette. Litt av gener og arv, og miljøfaktorer. Jeg har vært så langt nede som det overhodet har kunnet gå an og komme, å ja jeg har skyvet fra meg flere mennesker på grunn av dette. Men samtidig har jeg også funnet ut hvem som er verdt å ha i livet og ikke. For hvis du ikke kan takle en persons både dårlige og gode egenskaper, så har du ikke noe i den personens liv å gjøre.

Det er menneskelig å feile. Alle må vi gå i oss selv, det er ingen som er feilfrie eller perfekte i denne verden. Alle har en historie bak seg, og situasjoner i livet kan faktisk være med på å forandre et menneske. Du lever og erfarer. Livet er ikke bare en dans på røde roser, men livet gir oss både gode og dårlige tider. Dette innlegget ønsker jeg bare å være åpen og ærlig og det å innrømme en svakhet er en styrke i seg selv. Jeg brenner for et rettferdig samfunn, og ønsker at vi

legger lokk på fordommer mot ting man faktisk ikke aner noe om eller vet noe om. Jeg har heldigvis alltid klart å reise meg etter depresjon, men har hatt flere tilbakefall. Det viktigste tenker jeg er å reise seg etter fall, og ikke bli liggende. Det er den eneste måten vi alle kan takle livets harde slag på, å komme oss videre. Jeg har også erfart, og lært at det er i motbakke det går oppover. Det er noe jeg vil minne dere på, dere som har det vanskelig der ute, å faktisk tror alt håp er borte. Der det er håp, finnes en vei. Fortsett å drøm, og lev! Husk at det er bedre å være en god original, enn en dårlig kopi. Keep going.

 

Synes denne sangen passet seg godt til innlegget <3 Just listen! Nydelig sang og tekst <3
 

 

<3

 

 

VIL DU BLI UKENS BLOGG ? <3

Da blir det ny ukens blogg konkurranse. Jeg kårer to ukens blogg neste søndag, og en ukens leser. Blir du med? ;) Hvis du vil vite hvem som vant forrige konkurranse, så kan du lese innlegget her: http://hevhodet.blogg.no/1460929071_ukens_blogg_og_leser_.html. Jeg deler bloggen din på forskjellige sosiale medier. Du er velkommen til å være med om du vil. Ønsker dere en fin start på ny uke <3 For å bli med må du kun følge et lett steg:

 

1. Lik facebook siden til Hevhodet her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

Skriv under i kommentarfeltet at du ønsker å bli med. Husk bloggadresse, slik at jeg finner deg!  LYKKE TIL <3

 

#blogg #vår #konkurranse #hverdag

UKENS BLOGG OG LESER ER....!! :-)

Hallo alle som er innom bloggen min :) Da er det tid for å avsløre ukens blogger og ukens leser. Det er alltid like hyggelig hver gang, og kjempe kjekt jo mer som melder seg på. Må innrømme jeg er blitt glad i konkurranser! Takk til alle som meldte seg på, bli gjerne med igjen!  UKENS BLOGG ER:

Leah Isabell V sin blogg! ^^

Dette er da Leah Isabell, en jente på 23 år som kommer fra Oslo. Leah Isabell har en kjempefin og ryddig blogg. Designet synes jeg er så fint, og hun deler og skriver om alt fra antrekk, sminke, tips, interiør, konkurranser og mye mer! Har du ikke besøkt denne bloggen enda, så anbefaler jeg deg en tur innom. Du kommer direkte til bloggen hennes her: http://leahisabellv.blogg.no/

 

UKENS LESER ER:

Marit Johansen sin blogg! ^^

Måtte ta dette bildet, fordi finner ikke et bilde hos blogger. Men det går fint!

Marit Johansen er en dame på 46 år og kommer fra Kongsberg. Dette er en veldig allsidig blogg, og hun deler mange bra innlegg fra sin blogg. Hun tar opp alt fra samfunnet, til følelser og personlige ting. Hun har en veldig fin blogg! Ta gjerne turen innom bloggen hennes her: http://maritjohansen.blogg.no/

 

Leser du noen av disse to bloggene?

 

#blogg #vår #helg #søndag #konkurranse #april

 

DETTE ER VÅR FOR MEG €

De siste ukene har vi alle fått merke at våren er i gang. Varmere i luften, lysere kvelder og lengre kvelder. Våren er en kjempefin tid synes jeg. Men våren har også en ulempe hos meg, og det er denne slitsomme pollenallergien som jeg fikk for 6 år tilbake. Da det hele startet, så trodde jeg at jeg alltid var forkjølet. Det var faktisk ganske slitsomt, men nå har jeg tross alt vent meg til det, og vet mer hva det går i. Det er ikke livets undergang. Det er tross alt bare sesongbasert. Du blir bare veldig trøtt og uopplagt og litt redusert på grunn av dette. Det kan faktisk også gå utover konsentrasjonen! Vel og merke. Uansett, skal ikke klage på våren. Det er en herlig tid. Dette er vår for meg €

Snøklokkene som spirer ut

 

Løvetannen

Pollen såklart ;)

Gå mer turer og trene ute.

Du skal ikke gå uten klær;) Selvsagt ikke. Men du kan gå med mindre klær ;)

 

 

Den gode feelingen du for av å drikke vin ute en fin vårkveld.

 

 

Når fuglene begynner å kvitre. Det som kan være både fint og irriterende er når de vekker deg før vekkerklokken. Hihi

 

 

annette haga i beige

Vårmoten for 2016 er farger som beige, rosa og denim. Og det passer meg utmerket.

 

 

modelleri denim

 

Synes du våren er en fin tid? <3

Noe spesielt du forbinder med våren? <3

 

#blogg #helg #foto #april #2016

VINNER AV MIN GIVEAWAY TRUKKET....

Da har jeg godt noen runder, å sjekket å lest gjennom alle kommentarer, og hvem som ble med i konkurransen, delte og skrev hvorfor en ønsket å vinne dette. Først og fremst, takk til alle som ble med! De som vant denne gang er FYST.blogg. Terje og Yvonne sin blogg. Gratulerer til dere! Fyst blogg er jeg fast leser hos, og er innom daglig. Jeg elsker bloggen deres, og den er bare så naturlig og fin. Kontakter dere på melding på bloggen. Ønsker dere alle sammen en kjempe fin kveld videre! KLEMMER fra meg

 

Dette kunne du vinne. To smoothie drikke flasker <3

Til alle som ble med i konkurransen. Takk for at du ble med, og bedre lykke neste gang! Det kommer flere konkurranser utover våren <3

#konkurranse #giveaway #vinner #helg #lørdag #vår #blogg

 

NYTT DESIGN PÅ MIN BLOGG....

Hei hei alle <3 Nå har jeg endelig klart å skaffe meg et nytt design på bloggen. Denne gang fra KV design. Det er jo så mange fine design der, og det var rett og slett litt vanskelig å velge. Men jeg har lenge ønsket meg et mer klassisk og enkelt design, som er ryddig og samtidig fint. Jeg likte det veldig godt det jeg har fått

på bloggen nå. Her fikk jeg designet samme dagen jeg bestilte det, og fikk koder til designet som jeg skulle legge inn. Fy søren da, jeg klarte å endre tekst, bilde, header og alt sammen! Nå kan en jo bytte bilde så mye en vil, å endre på tekst. Uansett dere, jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare dette på egenhånd, fordi har hatt litt kluss med det tidligere, og vet at jeg ikke er den enste som synes dette kan være litt av et dill. Mange koder og tegn å sette seg inn, å alt må være nøyaktig å rett. Men det funket <3 Nå er jo mitt store SPØRSMÅL til dere lesere, som har fulgt bloggen en stund hva dere mener. Så ja, ikke vær redd for å være ærlig, jeg blir ikke såret av den grunn. Kan jeg ha dette designet ? Hva er din ærlige mening! GOD HELG til dere alle.

 

ÅTTE TIPS MOT FLYSKREKK!

Er du også slik som meg som gruer deg, når du skal ut å fly ? Du vil reise bort, men du bruker så mye energi på flyturen, at det opptar halve reisen. Det er nå bare slik at uten fly, hadde vi ikke hatt samme muligheten til å komme oss rundt i verden raskt og effektivt. Og å fly skal faktisk være tryggere enn å sitte i en bil, da er det kanskje bare tankene som tar litt overhånd eller du har gjerne lest om og sett på tv om skrekk historier. Uansett, ting kan selvsagt skje, men da kan man ikke leve, om man skal tenke slik. Det kan like gjerne skje deg ting når du går en tur ute. Her har du noen gode tips mot flyskrekk, som vertfall kan minske problemene litt.

Haha. Føler du det sånn når du skal ut å fly ? I do!

 

GODE TIPS MOT FLYSKREKK:

1. Ta deg god tid. Når du har det travelt, øker stressnivået og redselen. Dette vil også skje hvis du er sliten eller trett.

2. Sitt så langt fremme i kabinen som mulig ? der er det mindre lyd og bevegelse.

3. Hvis du flyr sjelden og er veldig redd, så kan medikamenter som valium virke beroligende. Men dette er ingen god løsning på sikt.

4. Kaffe og te kan gi deg hjertebank, så drikk vann, juice eller brus.

 

5. Det finnes flere avslappingsteknikker som behandler nervøse lidelser, for eksempel autogen trening. Praktiser når skrekken kommer og pust dypt og rolig. Spyposen foran deg kan du bruke til å puste i hvis du begynner å hyperventilere.

6. Snakk med sidemannen, les ei god bok eller se en film ? det vil virke avledende på redselen.

7. Ha et gummistrikk rundt håndleddet. Når du føler at redselen kommer, dra strikken og slipp ? smerten vil virke distraherende.

8. Unngå å se på nyheter og filmer med flyulykker. Det er viktig at du holder deg oppdatert, men for mange detaljer vil bare skremme deg mer. 

 En ting som jeg også må legge til, er at det kan hjelpe veldig å ha musikk i ørene, eller å spille et spill på mobilen. Samme hvilket spill, bare det å få tankene på litt andre saker under flyturen fungerer bra. Å visst du ønsker, så er det mulighet for å bestille seg sitteplass med nødutgangen. Her for du bedre benplass, og det kan også minske stresset. Men her må du selvsagt betale litt ekstra. Er ikke snakk om særlig mye, så det er en fin ting å gjøre. Husk å forhåndsbestille i god tid.

 

Bilde lånt fra Google.

 

Myter om fly. Dette kan være greit å huske på!


1. Er det farlig når flyet faller?
Noen ganger kjennes det som om flyet faller mange meter, men i virkeligheten er det kun snakk om centimeter. Hvis et fly faller to meter, vil alle løse gjenstander og passasjerer som ikke er fastspente fly i taket.

2. Hva skjer når motorene stanser? Vil flyet falle rett ned?
Passasjerfly har minst to motorer og det fungerer fint å både fly og lande med bare en motor. Selv om alle motorene stanser, så vil et fly fortsette å seile i rundt 20 mil. Et tungt fly vil faktisk seile lengre enn et lettere fly.

3. Er det stor sjanse for at flyet kan kollidere i luften?
Kontrolltårn på flyplasser har radarer, så flygeledere kan følge fly i deres kontrollområde. De vil gi nødvendige beskjeder til flygerne og kan kontrollere retning, fart og høyde.

4. Er det farlig når lyden i motoren forandrer seg?
Lyden i motoren forandrer seg når flyet kommer opp i marsjhøyde. Når flyet går opp og ned under flyturen, vil også lyden forandre seg. Dette er altså ingenting å være redd for.

5. Har jeg grunn til å få panikk hvis sidemannen ikke har slått av mobilen sin?
Nei. Hvis kapteinen merker forstyrrelser i radiofrekvensen, vil passasjerene med en gang få høre fra cockpiten.

 

#blogg #hverdag #helse #vår #torsdag

 

HAR DU LYST TIL Å VINNE DETTE? <3

Hei alle mine gode lesere! Jeg har en liten overraskelse til dere, å tenkte nemlig å holde en ny giveaway. Jeg gir vekk to helt flunkende nye smoothie drikke flasker. Disse er geniale til å ha med på tur, trening ute osv. Jeg håper at DU vil være med, og for å vinne dette settet må du kun følge to helt enkle steg.

 

1. Gå inn å lik facebook siden til hevhodet her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2.  Del så innlegget mitt videre på facebook eller i et innlegg som du linker til i din blogg. Har du allerede likt og delt, så skriver du bare en kommentar under at du  ønsker å bli med og hvorfor du kunne tenke deg å vinne akkurat dette. Jeg trekker en vinner på lørdag! LYKKE TIL <3

 

#blogg #vår #konkurranse #trening #onsdag #april #2016

JEG MELDTE MEG PÅ ET TV PROGRAM....

Det var akkurat det jeg gjorde. For ca to år tilbake så fikk jeg noen rare tanker om at det hadde vært unikt og blitt med i et tv program. Ja, ikke spør meg hvorfor. Jeg meldte meg altså på farmen, kampen for tilværelsen. haha. Jeg sendte faktisk inn søknad og alt. Jeg gjorde det fordi at jeg alltid har ønsket å erfare hvordan det var å leve hundre år tilbake i tid. Jeg har alltid drømt om å være med på et tv program, og når muligheten bar seg så tok jeg steget. Dette er jo selvsagt noe

mange synes var utrolig morsomt eller latterlig for noen. Noen synes det var artig. Men uansett, skal man bry seg om hva alle andre mener kommer man ingen vei i livet. Mennesker vil alltid ha en mening om deg og ditt liv. Mennesker mener noe uansett. Man har fått et liv, og jeg synes det er viktig å ta sjanser i livet. Derfor gjorde jeg det. Men jeg hadde ikke sendt søknad den dag i dag, og må flire litt selv når jeg tenker tilbake på det. Vi lever uansett bare en gang.

 

 

Har du noen gang sendt inn søknad til å være med på et reality program? <3

Kunne du tenke deg å være med på et tv program i nærmeste fremtid? <3

 

TRENGER DU NYE BLOGGER Å LESE ? TITT HER DA VEL :)

Hei hei alle sammen <3 Her skinner solen på Vestlandet, og jeg har vært ute i finværet. Nå er det klart for blogg anbefaling igjen! Det er jo bare så kjekt å kunne fremsnakke hverandre litt synes jeg! Som avtalt så deler jeg fem flotte bloggere som jeg anbefaler for dere. Ta gjerne turen innom å sjekk ut bloggene.

 

 

1. Den første bloggen jeg ønsker å anbefale her i kveld er: garasjefrue sin blogg <3

Garasjefrue har en kjempe fin og koselig blogg! Jeg elsker designet og synes det er veldig ryddig og oversiktlig. Blogger om hverdagen sin, og det som faller henne inn. Hun er 20 år og kommer fra Sarpsborg, men bor nå i Halden. For å komme direkte til bloggen, trykk på linken: http://garasjefrue.blogg.no/

 

 

 

2. Neste blogger jeg anbefaler dere å ta en titt hos er: magiskliv sin blogg <3

Dette er Unni, bak bloggen magisk liv. En dame på 34 år som kommer fra Skaun. Unni sin blogg er jeg innom daglig, å jeg synes hun har en kjempe fin blogg og deler mye kjekt å lese. Hun er også veldig flink til å legge igjen en koselig kommentar, og det setter jeg veldig pris på. Her kommer du direkte til bloggen hennes: http://magiskliv.blogg.no/

 

 

 

3. Den tredje bloggen jeg synes dere burde ta en tur innom er: Elin Slåen sin blogg <3

Elin Slåen er bloggeren bak elevele blogg. Hun er 29 år, og kommer fra Lindesnes. Hun deler alt fra hverdag til dyr, foto osv. Synes det er en veldig koselig blogg å lese. Hun legger ofte igjen en hyggelig kommentar på bloggen. Du kommer direkte til hennes blogg her: http://elevele.blogg.no/

 

 

 

4. Den fjerde bloggen jeg ønsker å anbefale her i kveld er: tiggerlilly sin blogg <3

Dette er Madeleine sin blogg, bloggeren bak tiggerlilly. Madeleine er 25 år og kommer fra Lillehammer. Hun deler mange flotte bilder, om hverdagen sin og om kronisk sykdom. En allsidig og flott blogg! Du kommer direkte til bloggen hennes her: http://www.tiggerlilly.blogg.no/

 

 

 

5. Den siste bloggen jeg anbefaler er: etdiktomdagen sin blogg <3

Dette er bloggeren bak etdiktomdagen. En dame på 45 år som kommer fra Herøy i Møre og Romsdal. Hun har en kjempefin blogg som deler flotte dikt, bilder fra naturen, hobbyen sin acrylmaling på lerret. En kjekk blogg jeg anbefaler for deg å besøke! Her kommer du direkte til bloggen: http://etdiktomdagen.blogg.no/

 

Leser du noen av disse bloggene? <3

Synes du det er kjekt med blogganbefaling? <3

 

#blogg #blogganbefalinger #vår #hverdag #tirsdag

VIL DU BLI UKENS BLOGG ?

Jeg holder ukens blogg konkurranse hver søndag, og trekker 2 vinnere. Ukens blogg og ukens leser <3

Håper at flest mulig ønsker å melde seg på denne gang også! For å bli med må du følge to helt enkle steg:

 

1. Lik facebook siden til bloggen min her:  https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2. Følg meg på instagram her: https://www.instagram.com/hevhodet/

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet at du ønsker å være med. Følger du meg allerede skriver du bare under i kommentarfeltet at du ønsker bli med. Del innlegget for større vinnersjanse! <3  

 LYKKE TIL  :)

 

 

Bilde lånt fra Google.

 

#blogg #vår #konkurranse #mandag #hverdag #april

 

UKENS BLOGG OG LESER TRUKKET! (NY KONKURRANSE) <3

 

UKENS BLOGG ER: Kaja Jeanette sin blogg.

Kaja Jeanette har en fin blogg og deler og skriver mye forskjellig på sin blogg. Fra antrekk til hverdag, tips, mat osv. Her finner du litt av hvert, og det er alltid kjekt med en variert blogg, det har jeg selv, og tror lesere setter pris på det. Kaja Jeanette er ofte med på konkurranser og legger ofte igjen en hyggelig kommentar.
Du finner bloggen hennes her: http://www.kajajeanette.blogg.no/  <3
 
UKENS LESER ER Henriette Celin sin blogg.
 
Henriette Celin, bergensergenser blogg har en kjempe fin blogg synes jeg. Her deler hun alt fra antrekk til tips, hverdag og litt av hvert. Dette er også en allsidig blogg, og det liker jeg godt. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar på bloggen min, og er veldig flink til å svare på kommentarer hun for, noe jeg setter stor pris på hos en blogger. Designet er dessuten veldig ryddig og fint. Du finner bloggen hennes her: http://www.bergensergenser.blogg.no/  <3
 
 
Leser du Kaja Jeanette sin blogg og Henriette Celin sin blogg? <3
 
Her kan du lese hvem som meldte seg på konkurransen om du vil! http://hevhodet.blogg.no/1459712275_konkurranse_ukens_blo.html
 
 
 
" NY UKENS BLOGG KONKURRANSE. ER DU MED? <3 "
For å bli med på ukens blogg og leser konkurranse, må du følge to helt enkle steg:
 
2. Følg meg på instagram her: https://www.instagram.com/hevhodet/
 
Følger du meg allerede, så legger du bare igjen en kommentar under i kommentarfeltet at du ønsker å være med.
For å doble sjansen til å vinne, har du lov å dele innlegget mitt på facebook. Men ingen tvang. LYKKE TIL :)
Til alle mine lesere <3
 
 

#blogg #vår #søndag #helg #april

EN SUNN OG HERLIG NYHET!

Hei hei kjære gode lesere/bloggvenner <3

Jeg har vært litt stille denne uken, har hatt behov for det rett og slett. Vært mye tanker og ja, da kjente jeg at jeg trengte å samle tankene litt, for så å finne frem kreativiteten igjen! Jeg elsker å blogge, å jeg elsker å LESE blogger. Det er en stor lidenskap og hobby, og jeg blir å fortsette med det. Jeg prøvde forresten en

herlig nyhet fra butikken nylig. Tror ikke det er så lenge siden den kom ut, jeg har i vertfall ikke sett den før nå på butikken. Kan være jeg som har hatt skylapper på øyene, men uansett så var dette helt fantastisk godt! Et sunt og herlig knekkebrød, Kornmo. Jeg kjøpte den på Coop Extra. Jeg hadde litt smør og brunost på, og det var himmelsk! Det som er enda bedre er at de har skrevet med oppskriften på pakken. Så her kan du bare bake i vei, om du vil prøve å lage de selv. Jeg håper at DU, har hatt en fin uke og GOD HELG til dere alle.

 

 

Inneholder dette:

Havregryn (43 %), solsikkekjerner (32%), linfrø, vegetabilsk olje (solsikke, shea og kokos), hvetekli, honning og salt. Inneholder gluten.

 

Spiser du mest brød eller knekkebrød? <3

Har du prøvd denne nyheten? <3

 

#nyhet #knekkebrød #helse #mat #blogg

KJEKKE BLOGGER!

Forrige uke så startet jeg opp med å ha blogganbefalinger på min blogg, der jeg anbefaler og skriver litt om fem blogger en gang i uken. Dette var det bare fin respons på. Og hvem synes vel ikke at det er kjekt med litt oppmerksomhet til sin blogg. hihi. Jeg synes det er veldig koselig å kunne skryte litt av hverandre, og å anbefale andre, gjør også slik at bloggen kan nå ut til flere, slik at andre kan legge merke til en. Så i kveld ønsker jeg å anbefale disse fine bloggene her <3

 

 

 

1. Den første bloggen jeg anbefaler å ta en titt innom er matogkakeoppskrifter sin blogg. Kaller seg for søtmonsen. En jente som deler mange fine og nyttige tips, oppskrifter og bilder av god mat og drikke. Jeg som er opptatt av mat, synes det er kjekt å lese denne bloggen. Hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar hos meg, og det er alltid koselig. Sjekk ut hennes blogg Her: http://matogkakeoppskrifter.blogg.no/  <3

 

 

2. Den andre bloggen jeg anbefaler er Terje og Yvonne sin blogg, Fyst blogg. Her skriver de og deler om livet sitt sammen med hundene Filippa og Safir. Jeg elsker jo hunder, og synes det er så koselig å komme innom denne bloggen. De deler litt av hvert, og skriver utrolig bra! Legger alltid igjen en hyggelig kommentar. Har du ikke besøkt denne bloggen før, så vil jeg anbefale å ta en tur innom. Her kommer du direkte til bloggen: http://fyst.blogg.no/  <3

 

 

3. Dette er Janne sin blogg, myonelinediaryy. Veldig stilig bloggnavn synes jeg forresten. Hun skriver om alt fra hverdagen til tips, dagens antrekk og mye mer. Har et veldig fint og ryddig design på sin blogg. Ta gjerne en tur innom her: http://myonlinediaryy.blogg.no/  <3

 

 

 

IMG_20151213_132734

4. Dette er Eilen, bak bloggen Eilasverden. Eilen har en litt av hvert blogg, der hun deler temaer fra samfunnet til barna, bilder , personlig osv. Her finner du mye koselig. Hun har en kjempe fin blogg, og hun legger ofte igjen en hyggelig kommentar hos meg. Sjekk ut bloggen hennes her: http://www.eilasverden.no/  <3

 

 

5. Den siste bloggen jeg ønsker å anbefale er lysida sin blogg. Ikke alt så lenge siden jeg kom over denne bloggen, og jeg synes hun har en kjempefin blogg. Hun skriver om livet med kronisk sykdom, tips & råd , bilder, hverdag. Du kan sjekke ut hennes blogg her: http://lysida.blogg.no/  <3

 

Leser du noen av disse bloggene? <3

Hva synes du om blogganbefalinger?  <3


#blogganbefalinger #blogg #hverdag #tips #vår #onsdag

 

 

 

 

 

VINNER AV GIVEAWAY ER TRUKKET.

God kveld alle sammen :) Håper dere har en fin tirsdagskveld ?. Nå har jeg kåret en vinner, og det ble Merethe, http://merethejoha.blogg.no/ som vant min giveaway. Gratulerer til henne <3 Jeg skulle svært gjerne ha gitt dere noe alle, men det går ikke. Det kommer nye konkurranser fremover, så da er det bare å slenge seg med. Tusen takk til alle som ble med. Jeg kontakter vinneren på mail. Ønsker alle en fin kveld videre.

 

Bildet lånt fra Google. Vårfeeling <3

Her kan du sjekke ut innlegget om giveawayen.http://hevhodet.blogg.no/1459628216_02042016.html

 

Tenkte å minne dere på at det kommer ut et innlegg om - blogganbefalinger i kveld! Jeg skriver litt om bloggeren og anbefaler. Dette blir gøy!

 

#konkurranse #blogg #tirsdag #vår #hverdag

I FEEL DEAD INSIDE

Først og fremst beklager for at jeg ikke har fått oppdatert min blogg i dag. Det skulle vært kåring av ukens giveaway vinner i dag, men det kommer ut et innlegg i morgen på dagen, i stedet. Det er mange som spør meg hvordan det går med meg, om jeg har det bra. Og nå er jeg lei av å ikke si det som det er, nei det går ikke bra med meg om dagen. Jeg har det utrolig kjipt faktisk, og det finnes det flere grunner til. For det første så startet ikke året særlig bra, og det har egentlig bare vært nedtur på nedtur for meg dette årett. Det er en realitet, og ikke bare en følelse. I dag har jeg ligget på sofaen å bare sovet i hele kveld.

Jeg vet faktisk ikke hvor lenge jeg orker å få nei på alt mellom himmel og jord, og at mennesker i systemer som NAV blant annet skal drive å overkjøre meg sånn til de grader. Jeg er så lei av å måtte forklare og passe på at ting blir gjort, at papirer blir sendt avgårde som avtalt at jeg vil kaste opp. Jeg opplever ikke respekt. Og jeg opplever at jeg ikke blir tatt på alvor. Hvor langt dette skal gå, før det ender galt igjen, vet jeg ikke. Men har vært utbrent tidligere, og merker at signalene er på vei igjen.. Jeg føler meg ikke i stand til å verken prate eller si meg opp en mening lengre. Jeg blir overkjørt uansett. Jeg opplever det som et stikk i hjertet at mine meninger og ønsker ikke blir prioritert her i livet.

 

DARE TO TRY ❤

Har du hørt om Decrusto? 

Flere av norske kjendiser bruker denne, og har aldri før vært så fornøyd. Sophie Elise er en av dem. Selv har jeg aldri prøvd decrusto. Men vurderer å bestille et produkt hjem for å teste. 


Har du prøvd denne før? <3

Er du opptatt av å ta vare på huden din? <3

Du bestiller den gjennom www.decrusto.no 

 

#helse #hverdag #vår #mandag #blogg 

KONKURRANSE UKENS BLOGG

Da er det ny ukens blogg konkurranse! Neste gang kårer jeg en ukens blogg og en ukens leser. Dette deler jeg på sosiale medier som facebook, instagram osv. Håper flest mulig ønsker å melde seg på denne gang også. For å være med på neste konkurranse må du følge to enkle steg:

 

1. Følg meg på facebook her:  https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2. Følg meg på instagram her: https://www.instagram.com/hevhodet/

Har du ikke facebook, men følger meg allerede på instagram, så er du velkommen til å bli med i konkurransen. Ikke alle har facebook, og det respekterer jeg <3

 

Lurer du på hvem som ble ukens blogg ? Da kan du sjekke ut forrige innlegget her. http://hevhodet.blogg.no/1459707123_ukens_blogg_er.html

#blogg #konkurranse #hverdag #vår

UKENS BLOGG ER...

          Den første bloggen jeg ønsker å anbefale for dere lesere er:  http://dvergpinschereimitthjerte.blogg.no/  <3        

                             

Dette er Toini sin blogg. Her skriver hun så fint om hennes hunder og deler mange fine bilder på bloggen, fra hunder til naturliv, dikt osv. Det er alltid  koselig å komme innom denne bloggen synes jeg, er så mange fine bilder av så mye forskjellig. Toini legger alltid igjen en hyggelig kommentar på min blogg, og det setter jeg alltid pris på. Besøk gjerne bloggen <3

 

Den andre bloggen jeg ønsker å anbefale dere er: http://daddaogveien.blogg.no/  <3

Dette er Marielle sin blogg. Marielle skriver om hverdagen sin, hunden sin og veien tilbake etter en slankeoperasjon! Hun skiver om litt forskjellig og er veldig flink til å legge igjen en hyggelig kommentar på min blogg, og det er alltid koselig. Har mange fine bilder, og har en veldig fin blogg. Besøk gjerne bloggen <3

 

Ukens leser:  http://f0rsberg.blogg.no/ <3

Ukens leser ble da Leah Victoria. Hun har en kjempefin blogg, og skriver om litt forskjellig. Hun skriver veldig bra, og jeg liker når en blogg er så ryddig og fin som denne. Designet er jo helt magisk! Hun legger ofte igjen en koselig kommentar på bloggen min, og det setter jeg pris på. Besøk gjerne denne bloggen <3

 

#blogg #konkurranse #helg #søndag #vår

TOPPBLOGGER TIPSER OM BLOGGING!

Jeg er jo ingen ekspert når det kommer til blogging etter 10 måneder, vel og merke. Men jeg har funnet ut litt av hva som funker og hva som ikke funker. Og jeg ser at det er visse ting som trekker opp en blogg, mer enn noe annet!  Design, store og gode bilder, god tekst. Trenger ikke skrive for mye, men heller ikke for lite. Ha mellomrom når du skriver. Slik at leseren for pusterom. Gode overskrifter som skaper interesse er også viktig. Tenkte å dele en video fra stina.blogg.  Er ikke noen fast leser her, men kom over denne videoen. Hun forklarer veldig bra og detaljert. Ta gjerne en titt!

 

 

#tips #blogg #hverdag #video #april #2016


 

NY GIVEAWAY <3

God lørdagskveld kjære lesere <3 Jeg setter sånn pris på alle og enhver av dere, og ønsker å holde en konkurranse igjen. Jeg tror mange er glad i konkurranser, og selv er jeg stadig med på ulike konkurranser og giveaway. Det du kan vinne denne gang, er et sminkesett med tre ulike øyenskygge farger. En liten svart maskara og en liten roller eyeshadow! I tillegg følger det en sminkekost med og speil. Dette er et reisesett, som du kan ha med deg når du er ute å

reiser, eller bare ha liggende i vesken. Den ande gaven du vinner, er et fint øredobbesett i sølv. Grunnen til jeg gir bort øredobbene, er rett og slett fordi jeg har et helt likt fra før av, og for ikke byttet det. Det er helt nytt og aldri brukt. Håper at DU ønsker å bli med. Og vil bare minne dere på at i morgen blir det ukens blogg kåring, der jeg kårer 2 bloggere og en ukens leser. I tillegg blir det også ukens blogg anbefaling igjen :)

 

For å være med i konkurransen må du følge to enkle steg.

1. Lik facebook siden min her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2. Følg meg på Instagram her: https://www.instagram.com/hevhodet/

Skriv i kommentarfeltet under at du ønsker å delta. For ekstra vinnersjanse, del dette blogginnlegget på din facebook, insta eller blogg.

Har du ikke facebook, så er du hjertelig velkommen til å være med uansett. Da kan du dele innlegget mitt i stedet <3

 

Kårer en vinner mandag! Lykke til <3

 

#konkurranse #giveaway #helg #april #2016

HVILKET STJERNETEGN ER DU?

Jeg synes egentlig at det er veldig interessant med det alternative, som horoskop blant annet. Stjernetegn er faktisk litt fascinerende! Selv er jeg født i slutten av august og er stjernetegnet jomfruen. Et jordtegn.  Hvilket stjernetegn tilhører du? Synes du dette er interessant? Det finnes flere undersøkelser, som påstår at enkelte stjernetegn går bedre i sammen enn andre. Her skal man ikke ta det bokstavelig, men jeg har opplevd tilfeller faktisk. 

 

 HORORSKOP APRIL, 2016

 

Væren april

21. mars - 19. april

Greie dager: 3. 6. 10. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 12. 19. 27.

Generelt
Med vitale Solen sterkt plassert i ditt eget stjernetegn er dette en perfekt tid for å få din kropp og din personlighet i perfekt form om du vil det. Du merker at dine energier jobber for deg! Ikke bare det, men nymånen inntreffer også i Væren. En topp tid for å sette de første frøene for et nytt prosjekt som du ønsker skal spire og vokse i fremtiden.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Med vår alles store kjærlighetsplanet Venus i ditt stjernetegn sier det seg selv at dette blir en tid hvor du legger vekt på romantikk og lidenskap. Er du på jakt etter slike opplevelser om du er gift eller singel, er det egentlig opp til deg selv hva du vil oppnå.

Yrke, karriere og økonomi
Du er aktiv og entusiastisk. Din innsats i jobben er det intet å si noe på. Du kommer nå også inn i en vital og energisk tid i økonomi og dine penger. Du får mange flotte ideer om hvordan du kan øke din egenkapital. Penger du deler med andre blir belyst på en eller annen måte.

Prioriter: Fremad marsj.

 

Tyren april

20. april - 20. mai

Greie dager: 4. 12. 17. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 14. 22. 29.

Generelt
Du har vært og er inne i en ganske spirituell og åndelig tid. I hva du enn gjør bør du du legge vekt på en empatisk holdning til andre mennesker. Den 20. går Solen inn i ditt eget stjernetegn. Da starter en ny og spennende årlig syklus uavhengig når du egentlig har bursdag. Inntil da bruk tiden til å planlegge for så å sette i gang for fullt. Du har kraften i deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
I romantikken er du litt heldig selv om ting trenger noe tid for å modnes for å si det slik. På den annen side antyder horoskopet ditt hemmelig eller skjult kjærlighet. Kan være at du er forelsket i noen og vil ikke at andre skal vite om det. Eller at du har hemmelige stevnemøter?

Yrke, karriere og økonomi
Fra den 6. til den 29. er du inne i en flott økonomisk periode. Din personlige penge planet den intelligente Merkur står sterkt plisert i ditt stjernetegn. Bortsett fra at du får mange fine ideer på hvordan du kan tjene noen kroner, bør du også legge vekt på kommunikasjon.

Prioriter: Spennende tider i møte.

 

 

 

Tvillingene april

21. mai - 21. juni

Greie dager: 2. 6. 14. 19. 29.
Forsiktige dager: 4. 17. 24.

Generelt
Den planetariske kraften beveger seg nå med deg. Du er motoren i ditt eget liv. Nå trenger du ikke så mye andres støtte og forståelse for å få gjort dine ting. Men når dette er sagt, bør du likevel sette av tid til både å reflektere over livets verdier og hvordan du ønsker å leve det videre fremover. Legge vekt på en spirituell og empatisk holdning vil bare hjelpe deg.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Vær forberedt! Dette blir en meget hektisk, men spennende tid for alle former for kjærlighet. Her går det fra hyggelige samvær med venner og bekjente til intime og lidenskapelige samvær med din elskede partner. Den single har gode sjanser for en interessant forelskelse.

Yrke, karriere og økonomi
Du er såpass aktiv at karrieren er fortsatt i fokus. Men nå legger du like mye vekt på mer menneskelige verdier enn materialistiske i yrket. Dette er også en tid du så absolutt bør konsentrere deg om å utvide ditt profesjonelle nettverk. Da treffer du en interessant person.

Prioriter: Riktige prioriteringer.

 

 

 

Krepsen april

22. juni - 22. juli
Greie dager: 4. 8. 12. 17. 22.
Forsiktige dager: 6. 19. 27.

Generelt
Det ser ut som at suksess går din vei for tiden. Du har stor tro på deg selv og ditt. Ikke bare det, men nå trenger du mindre andres hjelp og støtte for å få til dine prosjekter. Du er maskinen i ditt eget liv. Behold fokus på de essensielle ting i livet og la trivialiteter ligge. Men husk også å ta vare på din helse gjennom riktig ernæring og fysisk fostring.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighet og romantikk står høyt i kurs denne måneden. En uskyldig flørt eller en forelskelse i forbindelse med yrke og karriere kan forekomme. Du er også meget sosial av deg. Samvær med venner og bekjente betyr mye. I den sammenheng kan det også skje et eventyr.

Yrke, karriere og økonomi
Karrieren er lovende. Om det ikke skjedde et skifte i forrige måned, se ikke bort i fra at det kommer nå. Spesielt om det er noe du selv har jobbet for. Etter hvert legg også vekt på å utvide ditt nettverk. Økonomien ser bra ut og er knyttet opp til jobben din. Du får lønn for strevet.

Prioriter: Grip mulighetene!

 

Jomfruen april

23. august - 22. september
Greie dager: 8. 12. 22. 27.
Forsiktige dager: 4. 10. 17. 24.

Generelt
Hvis du kom deg såkalt helskinnet gjennom hektiske forrige måned, har du all grunn til å senke skuldrene dine og være stolt av deg selv. Hvis det motsatte er tilfelle, inviterer nå universet deg til å rydde opp i forholdene. En fin tid for å avgifte både kropp, sinn og sjel. En reise, kanskje til et kursted er spesielt lovende.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Selv om noe av futtet har gått ut av kjærlighet og romantikk er det fortsatt sterkt og rikt. Det blir nå mer på et dypere plan enn bare lek og moro. En fin tid for å ordne opp i eventuelle uklarheter du har med din kjære partner. Men det er også en tid nye forhold kan starte.

Yrke, karriere og økonomi
En gunstig tid for å starte et samarbeidsprosjekt. Det er på den måten du kan gjøre det best økonomisk i disse tider. Men penger kan også komme fra at det er din partner som er den største bidragsyteren denne måneden. Ikke tenk så mye på karriere, men heller de daglige gjøremål.

Prioriter: Mange muligheter.

 

Vekten april

23. september - 22. oktober
Greie dager: 2. 10. 14. 24. 29.
Forsiktige dager: 6. 12. 19. 27.

Generelt
Om saker og ting har lagt seg etter den mer stormfulle forrige måned takket være sol- og måneformørkelsen, kan denne bli en spennende tid for alt som er knyttet opp til relasjoner og samvær med andre mennesker. Du er flink til å kommunisere og legger både kraft og entusiasme bak dine ord. Men sørg for at du kan stå for alt du sier og meddeler.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en skikkelig kul tid for kjærlighet og romantikk. Mulig der er en par ting som må ordnes opp i, men det greier du bra. Rundt den 12. har du utrolige flotte muligheter til både å erobre ny kjærlighet som det å pleie å ta vare på den eksisterende.

Yrke, karriere og økonomi
Fullmånen den 22. belyser dine penger og din finansielle situasjon. Har du vær uforsiktig eller ansvarsløs, kan nå regning komme på bordet. Hvis det ikke er så, er dette en fin tid for å starte et økonomisk samarbeidsprosjekt med noen. Ja, kanskje til og med din egen kjære partner.

Prioriter: Ny takter!

 

Skorpionen april

23. oktober - 21. november
Greie dager: 4. 12. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 2. 8. 14. 29.

Generelt
Fullmånen inntreffer i ditt eget stjernetegn den 22. Da kan det skje at du oppdager nye sider eller egenskaper ved deg selv du ikke viste om. Helse og vitalitet blir bra eller bedre uansett din nåværende situasjon. Forhold og relasjoner til andre menneskers blir viktig. Nå bør du tenke samarbeid fremfor å gjøre alt alene. Du kommer lengre på den måten.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Noe av intensiteten i ditt romantiske liv har roet seg noe ned. Men etter den 20. kommer du inn i en vital og sterk tid for kjærlighet knyttet mer opp mot parforhold. Mulig du og din elskede finner igjen gamle lidenskapelige toner. Kjærester kan også bestemme seg for å flytte sammen.

Yrke, karriere og økonomi
La heller karrierespørsmål ligge. Konsentrer deg fullt og helt om dine daglige arbeidsoppgaver. Da gjør du det skikkelig bra, også økonomisk. Harmoni og samhørighet med dine arbeidskollegaer blir viktig. Her finner du gode støttespillere. Vær service innstilt.

Prioriter: Skap en bedre fremtid.

 

 

Skytten april

22. november - 21. desember
Greie dager: 2. 6. 14. 19. 29.
Forsiktige dager: 4. 10. 17. 24.

Generelt
Du kommer inn i en tid hvor du bør ta masse hensyn til andre menneskers meninger og oppfatninger. Nå trenger du andre for å få gjort dine ting. Gjøre alt alene blir bare stress, mas og du sliter deg simpelthen ut. Energien er på topp og i tillegg er du utålmodig. Men som sagt, lytte til andre blir viktig for deg i tiden fremover.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Du er inne i en dynamisk tid den mer lettere siden av kjærligheten. Flørt, lek og romantikk er tingene du legger mest vekt på nå for tiden. Dette gjeler om du er i et parforhold eller om du er den frie og franke som er på jakt etter nye lidenskapelige eventyr.

Yrke, karriere og økonomi
Egentlig er dette en flott tid både for karriere og jobben du gjør til daglig. Men det betyr ikke at du gjør et karrieresprang akkurat nå. Bruk heller tiden til å planlegge for å gjøre det på litt sikt. Nå tjener du mest på, både økonomisk og jobbmessig å konsentrere deg om dine daglige oppgaver.

Prioriter: Kjærlighet er viktig!

 

Steinbukken april

22. desember - 21. januar
Greie dager: 4. 8. 17. 22. 27.
Forsiktige dager: 6. 12. 19.

Generelt
Mye av kjøret fra forrige måned har lagt seg. Nå kan du konsentrere deg om å se fremover. Men når det er sagt, bør du sette av tid til å jobbe med ting inne i deg selv. Dette er også en fin tid for å forsterke spirituelle og åndelig prinsipper og aktiviteter. Hus og hjem blir viktig. Endringer kan skje. Kanskje bestemmer du deg helt uventet til å flytte eller skifte bolig.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
En tid hvor du bryr deg mass om dine kjære og de personene som står deg nærmest. Fullmånen den 22. er en perfekt tid for å oppleve romantikk og lidenskap. Kanskje får du en grunn til å feire noe i skinnet av månelyset. Du er både flørten og leken av deg.

Yrke, karriere og økonomi
Økonomien kan ta nye vendinger. Dette ser ut til å bli av den gode sorten. Mulig du får noen kroner helt uventet. Ellers er dette en flott tid for å jobbe hjemmefra. Du konsentrerer deg bedre i kjente og kjære omgivelser. En fin tid for å starte et hjemmekontor.

Prioriter: En ny start!

 

Vannmannen april

22. januar - 19. februar
Bra dager: 2. 6. 10. 19. 24.
Forsiktige dager: 8. 14. 22.

Generelt
Alle former for kommunikasjon blir et viktig område. Dette gjelder både hvordan du ordlegger deg til reiser du foretar. I utgangspunktet burdet alt dette gå skikkelig bra. Du er også full av nye og fremtidsrettede ideer. Blant venner og bekjente er du aktiv og viser stor entusiasme i hyggelige samvær.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighetslivet ditt er mer utadvendt enn at du prioriterer lidenskapelig samvær med din kjære partner. Det betyr at du tar gjerne kjæresten med på party og fester. Noen av disse vil skje hjemme hos deg selv eller i nabolaget. En romantisk reise vil gi deg mye.

Yrke, karriere og økonomi
La karrierespørsmålet ligge for øyeblikket. Konsentrer deg heller om dine daglige gjøremål. Men skulle et samarbeidsprosjekt dukke opp, bør du vurdere det seriøst. Også økonomisk ligger det her gode mulighet til fremgang og ekspansjon.

Prioriter: Ordets makt.

 

Fiskene april

20. februar - 20. mars
Bra dager: 4. 8. 12. 22. 27.
Forsiktige dager: 10. 17. 24.

Generelt
Du er inne i en periode hvor du egentlig ikke trenger så mye hjelp og støtte fra andre for vekst og fremgang. Du er din egen motor i ditt eget liv for tiden. Du stoler på deg selv og setter din selv verdi meget høyt. Kommunikasjon på alle plan, reiser som det skrevne ord blir viktig. Du tenker fort, har mange flotte ideer og andre lytter gjerne til det du har å si.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær
Kjærlighet og parforhold er grunnleggende bra. Mulig at ting kan gå litt tregere. Dette gjelder særlig om du er nyforelsket og forventer at romantikken utvikler seg raskere. Du kan bli stilt på en tålmodighetsprøve. Kjærlige ord og vendinger blir viktig i alle former for lidenskap.

Yrke, karriere og økonomi
Du er inne i en spennende tid i både karriere og økonomisk fremgang og vekst. Nymånen den 7. inviterer deg til å tenke i nye baner. En bra tid for å så de første frøene for et nytt prosjekt. Er det spesielt viktige ting du vil gjøre, er tiden før den 18. best. Lykke til!

Prioriter: Fremgang og vekst.

 

 

Det finnes flere sider med horoskop og som helt sikkert gjerne er bedre. Men her har jeg sjekket horoskop, over lang tid. Og det har pleid å være treffsikkert.

 

Her kan du sjekke ut siden. http://www.horoskopsiden.no/

   #blogg #horoskop #helg #april #2016

 

IDOL DOMMEREN SKILLES!

Visste du dette ?

 

SKILLES: Idol-dommeren Gunnar Greve og kona Helene Ree har gått fra hverandre.

 Leveres av Side2 SKILLES: Idol-dommeren Gunnar Greve og kona Helene Ree har gått fra hverandre. -Det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner, sier Gunnar Greve til Se og Hør.

(SIDE2): Gunnar Greve og Helene Ree har vært sammen i seks år. De siste årene har Greve vært mest kjent som Idol-dommer og manager for blant andre Sandra Lyng.

Nå har han og kona flyttet hvert til sitt, melder Se og Hør.

- Det stemmer at vi har gått fra hverandre og det er selvfølgelig trist etter så mange år sammen, men vi skilles som venner. Det er alt jeg vil si om den saken, sier han til Se og Hør.

Greve er Idol-dommer for fjerde gang og er nå i gang med semifinalene i Idol.

Han er tidligere rapper, kjent fra Spetakkel.

 

 

 

BILDER TATT GJENNOM VINDUSRUTA

hits