ET BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD ;)   

GIFSec.com

Et bilde sier mer enn tusen ord. Humor#
 

DE 12 MEST IRRITERENDE TINGENE NORSKE SJÅFØRER GJØR I TRAFIKKEN

Mulig du irriterer deg grønt over dette i trafikken...

 

1. Å ikke gidde å bruke blinklys.

bil1
giphy

Er det virkelig så mye å be om?

Du står der og venter for å kjøre inn på en vei. To meter før krysset blinker plutselig sjåføren som kommer fra venstre. Hvor vanskelig kan det være å gi signal bare litt tidligere?

Samme når du skal ut av en rundkjøring. Det hjelper ikke å blinke når du allerede er ute av rundkjøringa.

 

 

 

2. Å kjøre for sakte

giphy
giphy

Det er ikke å kjøre sakte som er farlig, det er de som kjører for fort? bla bla bla.

Vet du hva? Det spiller ingen rolle. Det er nemlig ingenting som er mer frustrerende enn folk som kjører 5 km/t under fartsgrensa. 

Bare litt kjappere og alt er greit.

 

 

 

3. Å sinke venstrefila

Hvor vanskelig er det egentlig å forstå konseptet med to kjørefelt?

Det betyr at de som kjører fortere enn deg kan kjøre forbi. Og det betyr også at når du har kjørt forbi noen, så legger du deg til høyre om du har muligheten. 

Det samme gjelder på strekninger der bruken av to kjørefelt er begrenset til at man kan ta seg forbi bobiler, vogntog og gamle menn med hatt.

Forstått?

 

 

4. Å stirre i lyskrysset

Kom igjen, hva feiler det egentlig folk?

Og når du først har møtt blikket deres og prøver å se rett fram, kan du fortsatt kjenne blikket deres i nakken din.

 

 

5. Å legge seg i ræva

giphy-3
giphy

OK, du har det tydeligvis veldig travelt, men hjelper det virkelig å trå seg helt inntil støtfangeren min?

Hva er poenget ditt? 

Du kommer deg umulig kjappere forbi, og bilen foran meg blir ikke borte heller.

 

 

6. Å ikke følge med i lyskrysset

Det er snakk om maks et minutt. Det er ikke tid til å sende tekstmelding til verken dama, kompisen eller oldemor.

Er det så vanskelig å forstå?

 

 

7. Å ikke ta hensyn til forholdene

giphy-1
giphy

Det er utrolig hvor vanskelig det er for mange å se an forholdene, det uavhengig om det er snø, regn eller tåke.

Du kan simpelthen ikke kjøre like raskt som vanlig på piggfrie dekk samme dagen som det kom 20 centimeter nysnø.

 

 

8. Å plutselig få fart på sakene

Du har ligget bak noen i flere kilometer, da du endelig kommer til den perfekte forbikjøringsstrekninga.

Men så, i stedet for at du enkelt kan ta deg forbi, øker det som for noen sekunder siden var en sinke farta betraktelig. Du er levnet sjanseløs og i neste sving er man tilbake til utgangspunktet.

 

 

9. Å stjele parkeringsplassen

Nei, det skjer ikke bare på film. Det finnes faktisk folk som er frekke nok til å stjele parkeringsplassen rett foran nesa på de som venter.

 

 

10. Å gjøre alle andre ting enn å kjøre bil

giphy-2
giphy

Lese avisa, sminke seg, sende tekstmeldinger, krangle med kona. Ingen av delene gjør seg mens du kjører bil.

Hvorfor? Jo, for selv om du ikke tror det selv, så merker vi andre det så utrolig godt.

 

 

11. Å slippe hele verden inn foran deg

Det holder med én. Det finnes faktisk grenser for hvor kompis man skal være.

 

 

12) Å ikke takke når du åpenbart slipper dem til

Ingenting er mer irriterende enn utakk. Også i trafikken. Hva er så vanskelig med å gi et lite anerkjennende vink eller nikk?

 

Kjenner du deg igjen?

#blogg #samfunn #hverdag #september #høst

Kilde: http://buzzit.no/

TENK OM DET VAR DEG

Ja tenk om det var deg.  Tenk deg at du kommer inn i et rom, å alle andre stopper å prate når du kommer. Ingen sier Hei, og ingen smiler til deg. Så raskt du forsvinner, så prates det imellom. Å bli usynliggjort og omgjort til luft, er verre enn blåmerker. Heller blåmerker enn å bli oversett som menneske.

Alt du sier eller gjør blir feil. Å prate blir feil. Å smile blir feil. Å gråte blir feil. Å le blir feil. Å ikke prate blir feil. Følelsen av at alt du gjør blir bare feil. Fordømmelse uansett hva du gjør. Det finnes flere måter å utestenge et menneske, som å la være å ta kontakt, snu ryggen til, kroppsspråk, stillhet til å ikke svare på det som blir sagt. Og har dette skjedd et menneske tidligere, så blir det litt som å sammenlikne å eks oppleve overgrep to tre ganger eller bli syk to tre ganger osv. Følelsene blir forsterket, sårbarheten vil alltid være der. Dette er kun eksempler jeg tar med..

Det er først når likegyldigheten oppstår at ting blir farlig. Så lenge kjærligheten er større enn hatet, er alt mulig i livet. Så lenge en har evnen til å tilgi og glemme og til å be om unnskyldning når en har vært urettferdig eller behandlet andre dårlig, så er en som menneske langt på vei. Alle mennesker har både gode og dårlige sider, men det verste et menneske kan oppleve er å bli ignorert og oversett. Alle mennesker har behov for å føle seg sett og hørt og godtatt som en er. Man kan ikke endre et annet menneske, man kan kun endre seg selv. Kjærlighet er nøkkelen til alt! Man skal være forsiktig med å såre folk, det kan faktisk hende at den følelsen sitter ekstra dypt inni et menneske av en god grunn.

 

Har dere opplevd følelsen av dette ? <3 Hvordan føles det for deg som menneske å føle på dette? <3

Vil gjerne høre deres meninger.    #blogg #samfunn #tanker #hverdag #helse #september #høst

 

Bilderesultat for when they ignoring you

 

 

MAGISK HIMMEL OVER ÅLGÅRD

SEPTEMBER

Hei hei dere <3 Nå har det blitt en stund siden sist jeg var innom å postet innlegg her på bloggen min, å jeg savner å blogge som jeg gjorde før mange ganger. Men det har rett og slett bare blitt litt sånn, jeg har slitt veldig med mine nære og personlige følelser og da har jeg tendens til å trekke meg inn i meg selv. Jeg er glad for at dere fremdeles henger med meg He He. I dag var det kjempe fint vær ute, sol og deilig temperatur. Tenk å få sommer i midten av september da, det er veldig overraskende. Hvordan har uken deres vært til nå? Like fint vær hos dere? Stor klem -

   #blogg #foto #natur #himmel #hverdag #tirsdag #høst #september

 

RESPEKTER ANDRE SINE FØLELSER, SELV OM DET IKKE BETYR NOE FOR DEG.....

Tenk om alle mennesker likte deg, da hadde det jo vært noe galt med verden tenker jeg. Alle mennesker kan ikke like alle. Men det finnes en stor forskjell på å holde seg god nok til la være å uttrykke det. Jeg er ikke født i går, jeg ser jeg har blitt for mye for mennesker, å krever på mitt vis. Men det er heller ikke like greit å være den som gang på gang må være den som trenger seg på, det synes jeg blir unødvendig. Jeg synes det blir helt feil å kjempe seg til en plass i et annet menneske sitt liv, å tenker at fra nå av så hvis det skal være slik at jeg bare skal være den som er interessert i å bli kjent, så blir det litt for vanskelig for meg. Jeg kan ikke tvinge mennesker til å like meg, men jeg kan forvente å bli respektert for den jeg er, hvis jeg selv viser respekt til mennesker å vennlighet.

 

Jeg er egentlig veldig skuffet over mennesker om dagene. Så kan mennesker være skuffet over meg, å min oppførsel. Det er helt greit det også. Det skal en få lov til være, for er det noe jeg virkelig ikke er så er det å være perfekt. Jeg er et menneske, som alle andre å gjør feil i livet jeg også. Alle kan vi si og gjøre dumme ting når man er oppgitt og frustrert. Men jeg har evnen til tilgi å tenke at vi er alle bare mennesker. Men jeg tviler på at hadde det vært deg der ute som hadde følt på det å bli oversett og avist, så hadde det ikke vært greit det heller. Det er lett å være i mengden. Livet er lett når mennesker liker deg, å viser deg interesse. Kanskje du hadde selv vært skeptisk om det var du som hadde år med mobbing bak deg. Vi mennesker kan ikke forstå noe før vi har vært gjennom noe selv som har endret en. Alle opplever vonde ting i sitt liv, å enda verre ting. Men det betyr ikke at andre sine ting er bagateller. Aldri sammenlign noen.

 

I min verden så handler det om å gi og ta. At andre er kjekkere, smartere eller morsommere vil det jo alltid være. Grunnen til at konflikter oppstår mellom mennesker i samfunnet, handler rett og slett om kommunikasjonssvikt og miss forståelser. Man må skille mellom person og sak. Å mange ganger er det lettere å såre andre mennesker med ord, enn vi er klar over. Men vet dere hva som er mer sårende enn ord? Stillhet. Likegyldigheten er farlig. Den gjør slik at mennesker føler seg tomme. Her i samfunnet handler det om å gå inn i seg selv å tenke, hva kan jeg gjøre for andre. Og det er hvert et menneske, du som jeg sitt ansvar å gå inn i seg selv, å faktisk tenke over hvordan man oppfører seg i mot andre. Man trenger ikke like alle, men må kunne ta seg sammen å ikke snu ryggen til mennesker, fordi om andre er uenig eller har en annen følelse eller oppfattelse enn deg. Vi må skape den forandringen vi vil se i verden. . .

  

SLIK BLIR DU TOPPBLOGGER!

Nå er jeg absolutt ingen blogg ekspert, men ønsker du å bli toppblogger så har jeg noen ironiske men sanne tips, som faktisk kan fungere. Dette er ikke tips og råd fra meg generelt, men om en ser toppbloggerne som ligger høyt på listen, så er det dette lesere vil HA! Jeg derimot føler mye større glede over å ha faste lesere-bloggvenner som følger meg og setter pris på det jeg har å komme med. Jeg legger ikke skjul på at det var himla gøy å være på topplisten selv. Jeg var det jevnt over en periode, å jeg skal innrømme at det er noe av det kuleste jeg har vært med på. Så mange mennesker som klikket seg inn for å se på min blogg liksom. Men greia er jo det, at jeg jobbet for det også. Jeg jobbet mye mer med min blogg før, å oppdaterte innlegg mellom 2 til 3 ganger daglig. Men jeg har fått andre rutiner nå, og da har jeg ikke anledning til å være like aktiv som jeg skulle ønske. MEN, se her da dere.......;)

 

 

- Bli ung alene mamma, og brett ut hele livet om ungen din og deg. Bruk ungen som kjernen til å suge til seg oppmerksomhet.

- Vær morsom. Skriv og del morsomme historier, filmer eller bilder.  Det kjekkeste vi mennesker vet, er å ha noe å le av.

- Ha et utseende over gjennomsnittet, da er du godt på vei allerede.

- Vær personlig, del ting som dine medmennesker kan kjenne seg igjen i.  Personlige innlegg er noe lesere rett og slett elsker!

-  Vis hud. Ja, fokuser på kropp og atter kropp. Da blir garantert flere lesere på kort tid.

- Skriv overskrifter som tiltrekker deg lesere.  Jeg hadde en overskrift som lød slik en gang: "Sexlyden du ikke vil høre " Hva tror dere skjedde? Jo, dette var i all hovedsak ikke sex som tema, men en overskrift relatert til noe morsomt og ekkelt som en video av en edderkopp. Som ny i bloggverden, slik jeg var den gang, så prøver man seg frem til hva som fungerer.  Selve overskriften skapte jo oppmerksomhet, men det blir på mange måter litt lureri for leserne, så jeg vil anbefale alle til å ha overskrifter som er relatert til det du generelt skal skrive om.

- Ha et kort blogg navn. Ingen gidder å lese en blogg som heter eksempel: camillashverdagsblogg1234 bla bla osv. Dere skjønner poenget.

- Ha store og gode bilder på bloggen. Alle er glad i titte på bilder.

- Skriv om trening og tips til bedre helse.

- sminketips og glem for all del ikke å oppdater om operasjoner som dagens unge i dag tar. Enda bedre, skriv om dine om du har noen.

 

Bilderesultat for topp blogger

 

Har jeg ikke litt rett i dette? <3

Hva mener du om toppblogging. Jobber du for å komme dit? <3

 

BLI GJERNE MED! =)

Hei alle sammen! :) Dette ble visst litt sent innlegg fra min side, men bedre sent enn aldri. Håper helgen deres har vært fin? Da er det på tide med ny ukens blogg konkurranse, og dere har anledning til å være med nok en gang. Like hyggelig hver gang dette her. Hva er vel kjekkere enn å kunne spre litt positiv energi og gi andre mennesker litt oppmerksomhet. Dette er en super måte til å oppdage nye fine bloggere der ute. Det finnes mellom 300 000 - 500 00 bloggere, så det finnes mange vi aldri har kommet over der ute, og dette er en kjempefin anledning til nettopp det! Jeg kommer ut med innlegg allerede på torsdag! Sier god natt og sov godt og drøm søtt til dere alle <3 Så blogges vi mer i morgen! Ny uke og nye muligheter for oss alle <3

 

For å være med i ukens blogg konkurranse må du følge to helt enkle steg:

1. Følg siden til hevhodet på facebook her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2. Skriv under i kommentarfeltet at du ønsker å bli med i konkurransen.   LYKKE TIL!

 
#blogg #konkurranse #hverdag #samfunn #september

 

hits