TILBUD PÅ JULEKALENDEREN JEG BESTILTE, NÅ!

Hei og god søndag mine kjære lesere :) Første i advent i dag. Nå kan man kjenne julen er her snart, og jeg skal allerede starte å pynte litt i kveld eller i morgen når jeg har fri. Dere husker gjerne den sminkekalenderen jeg bestilte gjennom nettet, på Boots? Den betalte jeg drøye 799 for og ventet en god stund med å bestille den i og med at jeg kikket meg rundt om det var noen rimeligere. Men jeg ikke gidder å betale for billig dritt sminke heller, så da betalte jeg det. Jeg har ikke hatt julekalender siden jeg var liten jente, eller tenåring. Og gleder meg som en unge til å ha det i år. NÅ, er det nemlig tilbud på denne stilige kalenderen. Du finner den HER: https://www.boots.no/butikk/s/products/view.html?p=14218882&c=14381190 <3 Vær rask! Det er tross alt første desember allerede på torsdag!! Ønsker alle sammen en fin første i advent kveld.

 

Bilderesultat for christmas

Bilde lånt fra Google.

 

Skal du ha julekalender i år? <3

Hva gleder du deg mest til med jul? <3

 

#blogg #jul #advent #søndag #helg #familie

 

 

 

TI TING JEG ELSKER MED JULEN <3

1. Førjulstiden er noe av det koseligste med hele desember måned. Juletreff med familie og venner.

2. Pynte til jul synes jeg er kjempe stas. Elsker å få på plass julestjerna og juletreet.

3. Å spise Pinnekjøtt og ribbe. Elsker begge deler, men min tradisjon har nok vært pinnekjøtt.

4. Handle julegaver. Så lenge jeg vet hva jeg skal gi, og har en plan, så er dette veldig gøy synes jeg.

5. Julebrus er på plass her hjemme. Den er jo så god.

6. Julekalender. Spennende uansett om man er barn eller voksen, å ha denne gleden i desember.

7. Snø. Er det snø i juletiden, så kan jeg ikke få det bedre. Men det er kun et ønske, og aldri en selvfølge.

8. Å høre på julemusikk. Det er mange fine julesanger, som høres om og om igjen år etter år.

9. Elsker at åpningstidene på senter, er åpne til 22 00  hver dag og midnatt en gang og to i desember. Synes

det er så kjekt å dra ut å kikke på gaver, det å ta en kaffe, og bare det å nyte førjulstiden.

10. Gi julegave til de jeg er glad i, skaper en god følelse. Særlig om du har kjøpt det dem ønsker seg.

 

Hva er det du elsker mest med julen? <3

Har du ribbe eller pinnekjøtt eller annet som juletradisjon? <3

 

#blogg #hverdag #november #vinter #jul #foto #samfunn

 

JULEKALENDEREN DU MÅ HA!

Hei i natten <3 Jeg har for første gang på mange år, valgt å ha julekalender denne julen. Sist var når jeg var lita jente, så det begynner å bli noen år siden. Jeg gleder meg faktisk til kjenne på førjulsgleden, og det å ha noe å åpne hver dag. Det er jo like koselig for voksne som barn, gjerne ekstra kjekt for barn da, men det er flere og flere voksne som også velger å ha sin egen julekalender. I år har jeg valgt å bestille meg en sminkekalender. Dette er noe jeg mener er nyttig, der du alltid vil få noe du kan bruke og vil trenge. Du kan sjekke ut kalenderen min og bestille den selv om du vil, der jeg har lagt med linken til siden. Tenkte også å tipse dere, som gjerne er på jakt etter en julekalender selv, men enda ikke har kjøpt eller bestilt. Du kan finne noen bra på nettet også. Den jeg bestilte er litt dyr, 799 kr, men da for man forhåpentligvis kvalitet. Og så for jeg selvsagt bare håpe at jeg kan stole på at jeg for det jeg har betalt for, fordi det finnes mye lureri der ute.  Natta alle sammen og sov godt <3

 

Julekalendertips direkte HER: http://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjl18_Lx73QAhVoAcAKHbcLAhEQFghjMAc&url=http%3A%2F%2Fwww.advent-kalender.net%2Fno%2Falle%2F&usg=AFQjCNF3Rsd4J8154f2OIgqgdntrYuIDgg Så trykker du deg inn på ferdige julekalendere -

 

Bilderesultat for christmas

 

 

Min julekalender 2016.

No7 Julekalender 2016

 

       

Du for tak i kalenderen direkte HER: https://www.boots.no/butikk/s/products/view.html?p=14218882&c=14381190

Skal du ha julekalender i år? <3

Hva synes du om kalenderen? <3

#blogg #hverdag #foto #november #vinter #kalender #førjulstid

 

VINNER AV FØRJULS GIVEAWAY BLE....

Hei hei i natten der :) Håper dere har en fredelig og god helg. Nå nærmer det seg sakte men sikkert til jul. Noen som gleder seg? <3

Jeg har hatt gående en liten konkurranse, der jeg ønsket å gi en liten gave til en av mine lesere. Gratulerer til Lene, bak bloggen (matogkakeoppskrifter). Lene er en kjempe flott og trivelig person, og hun legger alltid igjen en hyggelig kommentar på min blogg. Hun har en kjempe fin blogg, og skriver og deler mye forskjellig. Håper gaven faller i smak <3  Takk til alle som var med og deltok, jeg skulle selvfølgelig ønsket jeg kunne gitt dere noe alle, men det går ikke. Ønsker dere en fortsatt fin og trivelig helg videre.  Klem

 

Dette er min førjuls giveaway: http://hevhodet.blogg.no/1479068031_frjuls_giveaway_3.html

 

Bilderesultat for quotes about gift

#blogg #konkurranse #gave #hverdag #helg #søndag #november #vinter

 

FØRJULS GIVEAWAY <3

Hei alle sammen som leser min blogg <3 Jeg er ikke så ofte innom her som jeg var tidligere, men jeg er glad i å blogge, Og blogger når jeg finner frem kreativiteten og viljen til å dele noe. Nå nærmer det seg Desember med stormskritt, og det er ikke lenge før vi går inn i årets siste måned, nemlig juletiden. Jeg elsker julen, og julen for meg handler om omsorg, trivsel og det å ta vare på hverandre. Strekke ut en hånd, og være et medmenneske. Mange har det tøft og juletiden er en måned der mange kjenner ekstra på ensomheten. Ingen fortjener å være ensomme, alle fortjener å ha noen i sitt liv som bryr seg om en. Et smil, et fint ord, en klem, det skal ikke så mye til for å glede et annet menneske.

 

Jeg ønsker å ha en liten jule giveaway, og er du en av de som ønsker å være med, så er alt du trenger å gjøre å skrive under i kommentarfeltet at du deltar. Du trenger ikke gjøre noe som helst, men det hadde vært utrolig hyggelig om du ville delt dette innlegget mitt videre. Bli gjerne med!

Jeg trekker en vinner på førstkommende torsdag, <3 Så lykke til.

 

Du vinner et fint par ubrukte øredobber i sølv.

 

#blogg #gave #helg #søndag #foto #november #vinter

 

 

 

LA TVILEN KOMME TIL GODE

Hallo Norge!

Ja, da var det avgjort og veldig veldig veldig uventet spør du meg. At Trump nå er USA sin nye president er en skandale i mine øyner. Jeg ble rett og slett forbannet, om jeg skal si det så direkte. Det er ikke noe Norge eller Verden for gjort noe med, men å være enige om og være uenige har man lov til. At denne mannen nå skal styre, og har så stor makt som han har, det liker jeg svært dårlig. Dette på grunn av hans tidligere uttalelser og mye av det han står for. Men, vi for gi mannen en sjanse, og annet kan vi rett og slett ikke gjøre. La oss håpe at Norge kommer på godfot med han og at vi for oss en overraskelse og gjerne tar feil av hele Donald Trump. La tvilen komme til gode.

 

 

 

 

 

 

Jeg hadde et stort håp og ønske om at Hillary gikk av med seieren, og hun ledet over Trump lenge. Dette var trist for Hillary Clinton.

 

Hva er dine tanker om at Trump blir USAs nye President? <3

#blogg #onsdag #valg #president #trump #usa #hverdag #vinter #november

 

EN LITEN SNIKTITT AV FULLER HOUSE SESONG 2 !

For dere som gleder dere like mye som meg,  til å se fortsettelsen av Fuller House, sesong 2, så er det ikke lenge til den kommer ut! Den kommer den 9 desember,  på neflix. Gled dere :) I linken under,  kan du se traileren. 

 

Sesong 2


Ser du på Fuller House?  <3

#blogg #serie #hverdag #høst #november 

COFFEE, MY DRUG OF CHOICE....

 


  

  

Kaffehumor ;)

#blogg #foto #humor #hverdag #tirsdag #høst #november 

 

 

hits