12.06.2017

TING SOM IRRITERER MEG

 • Skrevet 12.06.2017 klokka 22:01
 • Kategori: Meninger

- Dere vet de menneskene som du forteller ting til å, så rett etter du har fortalt hva du skal gjøre så skal de gjøre det samme. Dette kommer an på situasjonen, men herregud please, kan man ikke fortelle deg noe uten at du skal gjøre akkurat det samme.

- Når mennesker du setter høyt, ikke har troen på deg i det hele tatt. Det sårer! But great! I will believe in my self and be my own hero! Man trenger ikke at alle skal tro på oss, man trenger kun at man tror på seg selv.

- Når jeg har lite penger, å virkelig trenger pengene! til å kjøpe det, dra ut, ditt og datt men så kan du ikke fordi du MÅ spare eller vente til neste lønning!

- Når du virkelig har en mening om noe, å du virkelig trenger støtte mens det alle andre gjør er å motsi deg eller ikke se det på samme måten som deg! Alle er vi jo forskjellige, og alle trenger ikke være enige med deg. Men det er utrolig slitsomt når du har hatt en dårlig dag og du trenger at noen er enig haha!

- Syklister som sykler uten hjelm på hodet! Ærligtalt er du 14 år? Man bruker hjelm, for sikkerhetens skyld. Det er latterlig å se voksne sykle uten altså.

- Når det høljer ned med regn ute. Jeg blir værsyk, og kan rett og slett ikke fordra regn! Nei jeg klager ikke, bare sier min mening. Bor nok dessverre en veldig utsatt plass haha!

- Når noen er såkalt besserwisser og vet ALT, kan ALT, og føler seg som en dronning eller konge på denne jord. Kom deg ned på jordet, alle er likeverdige.

 

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

 

Hva irriterer deg? <3

#blogg #tanker #meninger #hverdag #juni #sommer

 

 

20.05.2017

TING SOM IRRITERER MEG

 • Skrevet 20.05.2017 klokka 22:13
 • Kategori: Meninger

Alle har vi vel både gode og dårlige sider ved seg selv som er mer fremtredende enn andre, og det er jo helt naturlig at vi har. Ingen er perfekte. Når jeg selv kan irritere meg over disse, så er det helt klart at andre i vertfall kan gjøre det også. Tenkte det hadde vært morsomt for dere å vite de egenskapene som jeg selv irriterer meg over med meg selv. Jeg har heller ingen mål om å være perfekt, for alle er vi verdifulle på hver våre måter. Så la oss starte......;)

 

<3 At jeg er ubesluttsom.

Jeg har titt og ofte store problemer med å bestemme meg for noe. Det kan ofte føre til at jeg må forhøre meg med andre før jeg tar valg, selv om jeg også kan være besluttsom, så er jeg ofte en veldig ubesluttsom person.

 

<3 Jeg er rotete av meg.

Jeg har alltid vært en person med mange baller i luften, altså tankekaos eller kall det hva du vil. Jeg roter ofte bort ting som nøkler og diverse og ofte så viser det seg at det ikke ligger langt unna, haha men at jeg rett og slett bare ikke har klart å huske hvor jeg la det sist. Men selvsagt finner jeg det jo alltid veldig raskt.

 

<3 Jeg er sensitiv.

Dette kan være både godt og dårlig, der du fanger opp mye rundt deg. Men det gjør også at jeg reagerer sterkere over små bagateller og tenker på den minste ting. Rett og slett overtenker en liten bagatell, å gjør det om til noe stort.

 

<3 Jeg dømmer mennesker raskt.

Jeg vil si at jeg har blitt mye bedre på dette med årene, og gir mennesker en sjanse først. Men jeg kan raskt dømme mennesker, å ofte har jeg når sant skal sies at jeg har tatt feil. Derfor har jeg lært å bli kjent først, så dømme. Alle fortjener en sjanse.

 

<3 Jeg overtenker alt.

Hva sa hun/ han nå? Hvorfor sa hun/han det? Skal alltid ha en mening i alt, og lete i detaljene til hvorfor. En egenskap som sliter meg ut, og som jeg virkelig må jobbe med. Dette gjør jo at jeg bekymrer meg unødvendig mye.

 

Har dere noe dere irriterer dere over? <3

 

#blogg #personlig #tanker #meninger #filosofi #mai #2017
 

23.03.2017

HVEM HØRER PÅ EN BRUKER I NAV SYSTEMET.....

 • Skrevet 23.03.2017 klokka 00:43
 • Kategori: Meninger

År 2017 har blitt alt annet enn jeg hadde drømt om å håpet på.  Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle starte året med å oppleve nederlag og skuffelser.  Hver gang jeg har et håp og en tro på noe positivt,  så slår livet meg alltid ned. 

Jeg går fra å klandre meg selv til å klandre andre dag for dag. Jeg lever et liv med bitterhet, sorg og sliter med å akseptere fortiden.  Fortiden hjemsøker meg ofte. 

Tenk deg å oppleve et system som alltid forhånds dømmer deg. Som fra tid til annen bruker dine svakheter og gamle papirer i mot deg.  Som bruker en diagnose i mot deg, i hver anledning!  

Tenk deg et liv der du aldri for starte med blanke ark.  Et liv der dine behov blir satt til side.  Ønsker du kurs så er det feil.  Ønsker du utdanning så er det feil.  Ønsker du deg den eller

den jobben,  så er også det feil fordi de autoriserte vet bare best.  Du kjemper og har drømmer og ønsker,  men når alt kommer til alt så kommer du til kort.  Dine meninger og synspunkter betyr ikke noe,  fordi de vet best. 

Det du sier spiller ingen rolle.  Hvem hører på et menneske med en diagnose.  Hvem hører på en som er nederst på stigen. Hvem hører på en uten utdanning.  Hvem hører på en bruker i nav systemet.  Det er det vel ingen som gjør. 

Man skal snakke til alle typer mennesker med respekt.  Uansett hudfarge, Om en har en diagnose eller ikke. Om en er direktør eller vaskehjelp,  det spiller ingen rolle. Alle er vi mennesker med følelser og behov! 

 

Noen som kjenner seg igjen?  <3

#blogg #følelser #meninger #hverdag #samfunn #mars #2017 

16.02.2017

ER DET LURT Å HA HØYRE VIDERE FIRE ÅR TIL?

 • Skrevet 16.02.2017 klokka 18:51
 • Kategori: Meninger

Ja, nå skal jeg bare være rett på sak enten mennesker liker det eller ikke. Litt politikk og debattprat her på bloggen i kveld:)

Jeg håper virkelig at det blir nytt parti til høsten, og at Høyre går av! Hvorfor? Jeg hadde stor tillit og tro på dette partiet lenge, helst siden de kom inn styret i 2013. I årenes løp har det vært mer snakk enn handling! Nå skal ikke jeg bare sitte å klage på alt, men det er jammen meg mye de har klart å rote til i samfunnet! Og når jeg skriver rot, så er det mange ting de har endret til det verre for nordmenn flest. Det kan dere ta en titt på under.

 

- Dette er det positive de har fått til i mitt syn:

- Ny lovendring i 2015 om Uføretrygd og arbeid. Dette er bra! Å jobbe ved siden av å være uføre er nå muligheten for alle som er det.

- Bedre skole med mer kunnskap.

- Flere ut i arbeid

- Politiattest for å få lov til jobbe i helsevesenet

Og her fant jeg også en ganske fersk link på en ny lov de vurderer å innfri: https://hoyre.no/aktuelt/nyheter/2017/nulltoleranse-mot-mobbing-skal-inn-i-loven/

Jeg hater mobbing, og det finnes mange måter å mobbe på. Synes også de burde vurdere å få inn en slik lov i arbeidslivet om null toleranse mot mobbing, for dette er alvorlig for de som rammes!

 

 

Dette er det negative de har fått til i mitt syn:

- Ny krav om helseattest til førerkort. Jeg forstår at dette er viktig, men de trenger ikke gre alle under en kam. Nå kommer mange dårlig ut her på grunn av dette.

- Økte priser på bensin /diesel

- Økt prosent på egenkapital for å få lån. 15 % istedenfor 10 %, noe som er helt vilt!

- Nå for nordmenn kun 5 x årsinntekten i lån. Helt på tryne, dette vil ramme mange på en dårlig måte. Jo mindre lån, jo større egenkapital må en ha.

- Økte priser på kino og andre kulturelle tilbud.

 

Så er jo det store spørsmålet vi kan stille oss, blir det bedre med skifte av ny regjering? Eller blir bedre å ha det slik vi har det.?  Det kan vi jo aldri vite!

 

#blogg #politikk #samfunn #meninger #tanker #helse #februar #2017

 

-

27.01.2017

KLIKKHORER

 • Skrevet 27.01.2017 klokka 01:25
 • Kategori: Meninger

Ja nå lurer en sikkert fælt på hva jeg vil med denne overskriften, kanskje litt brutal men det er bare ment som et uttrykk og ikke noe annet. Alle har vel lagt merke til disse såkalte klikkhorene på blogg.no, som skal mele sin egen kake. Alt de bryr seg om er meg og atter meg selv. Du legger merke til dem for å si det sånn... Må også legge til at ingen av mine lesere må føle seg truffet, dette er ikke rettet mot noen av dere. Dette er kun hva jeg baserer klikkhorer som.

 

Her er noen kjennetegn.

- De er verdens dårligste på å svare kommentarer fra lesere.

- De er som oftest høyt oppe på topplisten

- De rakker oftest ned på andre bloggere

- De legger gjerne igjen spam på ditt kommentarfelt som fin blogg, følg meg gjerne

- De tar mer enn de gir

 

ha ha, for et tulleinnlegg fra meg, men kanskje det er litt snev av sannhet i det jeg skriver eller? <3

Bilderesultat for some e cards about selfish

 

05.01.2017

DØMMER DU ANDRE ?

 • Skrevet 05.01.2017 klokka 01:59
 • Kategori: Meninger

DET ER BEDRE Å VÆRE EN GOD ORIGINAL, ENN EN DÅRLIG KOPI.

 

Dømmer du andre? 

Er du den personen som rekker ut pekefingeren å dømmer andre gjennom det du har hørt eller hva du tror? I så fall så skal man aldri tro, men vite! Før man dømmer andre. Gjerne lettere sagt enn gjort, men vi alle gjør det. Alle dømmer andre mennesker, og har det noen gode ringvirkninger? Nei. Det har ikke det. Man utsetter bare å sette andre i bås, og ikke minst i et dårlig lys, og det er det ingen som fortjener. Vi har alle meninger og vi alle dømmer andre, uansett om vi vil innrømme det eller ei. Vi snakker alle sammen, og vi kvinner er verst på sånt. Men har det faktisk slått deg som menneske at den personen du retter ut

pekefingeren mot, gjerne er den personen som aller mest trenger en utstrakt hånd, og ikke det å bli sett uglesett på fordi en har en fortid eller er i en vanskelig livssituasjon, som gjør det vanskelig å fungere så godt som en skulle ønske. Det ligger alltid grunner for alt. For at mennesker er som en er, og det er ikke like lett livet alltid, når det går oss i mot. Jeg tror alle har kjent på følelsen av å føle seg ensom. Følelsen av å ikke være flink nok. Fin nok. Bra nok. Eller anerkjent nok.

Det er aldri kjekt å bli dømt, og det skinner veldig igjennom når andre mennesker ugle ser deg. En skal vite at alle, absolutt alle kan komme til et punkt der i livet det bare smeller. Der du trenger å bygge deg opp, litt etter litt og prioritere helse fremfor jobb og skole. Har du først gått på en smell engang, så er sjansen stor for at det skjer igjen. Det er lett å dømme andre som havner utenfor, å tenke at det aldri skjer meg. Du kan aldri vite hvor livet fører hen, noen valg tar man selv, og må ta konsekvensene av det, men noen valg tar livet rett og slett for deg. Alle fortjener å bli respektert for den en er. Ingen er perfekte. 

Selv tror jeg at jeg har fått alt til overflaten, alt jeg har vært igjennom siden starten på mine 20 år, som har vært en stor belastning over tid. Som jeg nå har fått en etter reaksjon av. Da må man bare krype til kors, å ta i mot hjelp, og ønske å bearbeide og ikke minst se fremover med håp og glede, og forme fremtiden så godt som jeg kan. Men det vil ta tid. Men det spiller ingen rolle, så lenge du vil, og så lenge en beveger deg fremover. Det viktigste er ikke hva du gjør, men at du gjør noe. Om det er kurs, trening, jobb, ut i naturen, ja hva som helst. Så lenge du vil, og ikke har tenkt å gi opp. Alle har vi drømmer, men det er ikke alltid veien fører oss dit man vil. Det viktigste er å tenke fremover, å ikke låse seg til at dørene er låst for alltid! For det finnes alltid en åpen dør, selv om det ikke føles sånn her og nå. Det finnes alltid lys i tunnelen. 

 

Bilderesultat for never judge anyone

 

 

Bilderesultat for never judge anyone

"Det verste jeg vet er mennesker som dømmer andre, basert på andres meninger og uttalelser. Det synes jeg er dårlig, og det sier mye om et menneske."

 

#blogg #hverdag #samfunn #helse #torsdag #januar #2017

 

 

 

25.12.2016

NÅR VENNSKAP TAR SLUTT

 • Skrevet 25.12.2016 klokka 01:51
 • Kategori: Meninger

Enkelte ganger så kan man komme til et skille i livet, der en faktisk sitter å lurer litt på hvem som virkelig er sine venner. Hvem er det som egentlig er der når alt er som verst, og hvem er der kun i solskinn. Hvem er glade for dine oppturer og hvem er trist over dine nedturer, og er der i begge faser i livet. For meg er det ikke så vanskelig å se hvem som er sine venner i motgang og hvem som er sine venner i medgang. Men kanskje er det slik at vi faktisk trenger noen venner da og noen venner da? Livet gir oss flere ulike overraskelser på godt og vondt. Og mennesker har ulike måter å være en venn på, og det trenger ikke være negativt.

Vi trenger både vennskap i medgang og motgang. Men en ting jeg har lært gjennom livet, er at det skal ikke mye til for bryte en tillit ned. Men det tar mye mer og krever mye mer å bygge en tillit opp igjen, enn det tar å rive det ned. Det skal ikke mye til for at et menneske for et annet syn på deg. Det skal bare en feil til. Det trenger ikke være annet enn at du opplever kriser i livet eller at du har gjort og sagt mye dumt, og venner trekker seg vekk og tar avstand. Det er ofte slik at mennesker glemmer aldri, men tilgir mye. Har du først feilet, kan det ta lang tid for å bygge det opp igjen, og i de verste tilfeller kan det være slutten på et vennskap for godt. En venn velger å gå, og leve sitt liv videre uten deg. Uansett hvor mange sjanser du vil ha, kan det en dag være for sent. Tenk på det. Jeg har

mistet en venn, som jeg utallige ganger har prøvd å ordnet opp med, men det finnes ingen vilje til ville. Og ingen vilje til å prøve. Da gir det heller ingen mening. Da kan det være så enkelt som at dere lever helt ulike liv, og befinner dere på ulike steder i livet. Eller det kan være at en trenger avstand, og det også være så ærlig og brutalt som at dere har forsonet dere, og bare gått videre.  Det viktigste er å si til deg selv at du prøvde, og at livet ikke vil at dere skal være venner her og nå, og rett og slett bare akseptere den tidligere vennen sitt valg og respektere det. Fordi om mennesker tar valg, så betyr ikke det at de er dårlige mennesker. Men det er alltid kjipt å sårt å innse at vennskapet er borte, selv om livet går videre. Riktig god jul videre til alle mine fantastiske lesere <3

 

Har du følt det sånn noen gang? <3

#blogg #desember #jul #hverdag #tanker #vinter #2016

Bilderesultat for christmas

09.12.2016

GLED EN, som gruer seg til jul

 • Skrevet 09.12.2016 klokka 03:57
 • Kategori: Meninger

Nå som det er slutten på året 2016, og vi befinner oss i juletider nemlig desember måned. Hvorfor ikke gjøre en forskjell, glede et annet menneske som trenger det som aller mest? Det finnes så mange som har det vanskelig, og her snakker vi skikkelig vanskelig. Et liv i rus og på gata. Drømmer som er knust. Familie som er borte. Venner som er borte. Jobb som er borte. Hjem som er borte. Lite mat og en hverdag preget av rus. Jeg tror ikke vi kan forestille oss hvor tøft det må være nå som det er jul, og det er tid for å handle julegaver, spise pinnekjøtt og ribbe, dra på julebord og ta vare på familie og venner. Vi kan ikke hjelpe de til å bli rusfri, det må de ville selv. Men det vi kan gjøre er å gjøre en forskjell, strekke ut en hånd og sørge for at de for en jul med mening. Det er så lite som skal til <3

 

 

  

 

Ord fra gjest -

? Kirkens Bymisjon reddet meg så mange ganger da jeg var bostedsløs og trengte et varmt måltid, en kopp kaffe og en god klem fra fantastiske mennesker! De hjalp meg å overleve og det er jeg takknemlig for. Nå har jeg bolig og mat og er rusfri ? etter 15 år! Gjest, Kirkens Bymisjon

 

Bilderesultat for gled en som trenger det i julen

http://bymisjon-glede.no/

 

 

09.11.2016

LA TVILEN KOMME TIL GODE

 • Skrevet 09.11.2016 klokka 17:16
 • Kategori: Meninger

Hallo Norge!

Ja, da var det avgjort og veldig veldig veldig uventet spør du meg. At Trump nå er USA sin nye president er en skandale i mine øyner. Jeg ble rett og slett forbannet, om jeg skal si det så direkte. Det er ikke noe Norge eller Verden for gjort noe med, men å være enige om og være uenige har man lov til. At denne mannen nå skal styre, og har så stor makt som han har, det liker jeg svært dårlig. Dette på grunn av hans tidligere uttalelser og mye av det han står for. Men, vi for gi mannen en sjanse, og annet kan vi rett og slett ikke gjøre. La oss håpe at Norge kommer på godfot med han og at vi for oss en overraskelse og gjerne tar feil av hele Donald Trump. La tvilen komme til gode.

 

 

 

 

 

 

Jeg hadde et stort håp og ønske om at Hillary gikk av med seieren, og hun ledet over Trump lenge. Dette var trist for Hillary Clinton.

 

Hva er dine tanker om at Trump blir USAs nye President? <3

#blogg #onsdag #valg #president #trump #usa #hverdag #vinter #november

 

21.10.2016

JEG ER OPPDRATT TIL Å VISE VASKEHJELPEN SAMME RESPEKT SOM DIREKTØREN!

 • Skrevet 21.10.2016 klokka 00:22
 • Kategori: Meninger

  

Bilde lånt fra Google.​​​

Det jeg vil med dette innlegget,  er rett og slett det å vise dere hva jeg står for.  <3

Hva er deres tanker om dette? <3

#blogg #samfunn #meninger #etikk #moral #torsdag #høst #oktober #foto
 

07.09.2016

RESPEKTER ANDRE SINE FØLELSER, SELV OM DET IKKE BETYR NOE FOR DEG.....

 • Skrevet 07.09.2016 klokka 22:16
 • Kategori: Meninger

Tenk om alle mennesker likte deg, da hadde det jo vært noe galt med verden tenker jeg. Alle mennesker kan ikke like alle. Men det finnes en stor forskjell på å holde seg god nok til la være å uttrykke det. Jeg er ikke født i går, jeg ser jeg har blitt for mye for mennesker, å krever på mitt vis. Men det er heller ikke like greit å være den som gang på gang må være den som trenger seg på, det synes jeg blir unødvendig. Jeg synes det blir helt feil å kjempe seg til en plass i et annet menneske sitt liv, å tenker at fra nå av så hvis det skal være slik at jeg bare skal være den som er interessert i å bli kjent, så blir det litt for vanskelig for meg. Jeg kan ikke tvinge mennesker til å like meg, men jeg kan forvente å bli respektert for den jeg er, hvis jeg selv viser respekt til mennesker å vennlighet.

 

Jeg er egentlig veldig skuffet over mennesker om dagene. Så kan mennesker være skuffet over meg, å min oppførsel. Det er helt greit det også. Det skal en få lov til være, for er det noe jeg virkelig ikke er så er det å være perfekt. Jeg er et menneske, som alle andre å gjør feil i livet jeg også. Alle kan vi si og gjøre dumme ting når man er oppgitt og frustrert. Men jeg har evnen til tilgi å tenke at vi er alle bare mennesker. Men jeg tviler på at hadde det vært deg der ute som hadde følt på det å bli oversett og avist, så hadde det ikke vært greit det heller. Det er lett å være i mengden. Livet er lett når mennesker liker deg, å viser deg interesse. Kanskje du hadde selv vært skeptisk om det var du som hadde år med mobbing bak deg. Vi mennesker kan ikke forstå noe før vi har vært gjennom noe selv som har endret en. Alle opplever vonde ting i sitt liv, å enda verre ting. Men det betyr ikke at andre sine ting er bagateller. Aldri sammenlign noen.

 

I min verden så handler det om å gi og ta. At andre er kjekkere, smartere eller morsommere vil det jo alltid være. Grunnen til at konflikter oppstår mellom mennesker i samfunnet, handler rett og slett om kommunikasjonssvikt og miss forståelser. Man må skille mellom person og sak. Å mange ganger er det lettere å såre andre mennesker med ord, enn vi er klar over. Men vet dere hva som er mer sårende enn ord? Stillhet. Likegyldigheten er farlig. Den gjør slik at mennesker føler seg tomme. Her i samfunnet handler det om å gå inn i seg selv å tenke, hva kan jeg gjøre for andre. Og det er hvert et menneske, du som jeg sitt ansvar å gå inn i seg selv, å faktisk tenke over hvordan man oppfører seg i mot andre. Man trenger ikke like alle, men må kunne ta seg sammen å ikke snu ryggen til mennesker, fordi om andre er uenig eller har en annen følelse eller oppfattelse enn deg. Vi må skape den forandringen vi vil se i verden. . .

  

19.07.2016

JEG KAN IKKE FORDRA EGOISTISKE MENNESKER

 • Skrevet 19.07.2016 klokka 23:44
 • Kategori: Meninger

Alle har vi vel mennesketyper som man ikke liker, eller er så veldig glad i. Hos meg er det ingenting som er mer irriterende enn egoistiske mennesker. Når jeg tenker på ego, så tenker jeg på mennesker som kun tar og ikke gir. De spør aldri hvordan du har det, men forventer å bli spurt selv. Spør du og stiller du spørsmål, så er alt du for igjen ingenting. De gir bare ikke tilbake. Kjenner dere følelsen? Jeg har slitt mye med mine følelser og bånd knyttet til andre mennesker mine siste år, der jeg har vært langt nede og deprimert. Alvorlig deprimert. Men jeg har fått god hjelp, og har blitt mer bevisst på mine egne tanker, følelser. Jeg

prøver så godt jeg kan å være bevisst på, å ikke bare ta men også gi! I utgangspunktet så er jeg og har alltid vært en omsorgsfull person, som bryr meg om andre, og det ønsker jeg å være. Jeg vil at andre rundt meg skal ha det bra. Før når jeg var i min egen boble så var jeg ikke så bevisst på dette. Men jeg har innsett, og det viktigste er å faktisk gjøre noe med det. Hvis du bare er den som tar, så anbefaler jeg deg og gjøre noe med det. For ingen mennesker liker egoer, som kun tenker på seg selv. Men jeg skal fint innrømme at hvis jeg ikke for tilbake det jeg gir til mennesker, ja da kan en reine med å få en kald skulder. For da gir jeg opp. Det er faktisk ikke bare en person sitt ansvar å være den som prøver eller gir eller kall det hva du vil, i relasjoner.

Jeg tenker faktisk, at uansett hvor mye du sliter selv som menneske, så kan du ikke bare forvente å få. Og ikke gi. Vi har mange eksempler på slike vennskap for eksempel, som ikke møtes på midten, der den ene bare forventer å få det etter sin pipe. Det er usunt i lengden,  å ikke bra for noen av oss mennesker å være giveren. Det er faktisk slik som hun Paradise Eileen sa, dere husker hun? En herlig jente. Hun sa alltid slik: Når jeg gir av meg selv, og behandler andre mennesker rettferdig og greit, så forventer jeg faktisk det samme tilbake.  Følger dere hennes blogg? http://eileener.blogg.no/

 

Greit, du kan aldri forandre et menneske! Du kan kun forandre deg selv. Du kan heller aldri forandre om et annet menneske liker deg, eller ikke. Men selv har man alle ansvar for eget liv, og om man velger å respektere andre eller ikke. En kan ikke forvente å få respekt, hvis en ikke gir det selv. Men det er ikke alle mennesker som har forstått hva gjensidighet betyr. Det er i vertfall et irritasjonsmoment hos meg. Og det er vi helt sikkert flere som er enige om dere. Om du liker en person eller ikke, så må vi alle respektere at vi er ulike. Det gjelder meg, som deg.

#blogg #hverdag #sommer #juli #samfunn

09.06.2016

SILIKON DEBATT

 • Skrevet 09.06.2016 klokka 23:08
 • Kategori: Meninger

Jadda jadda, da tenkte å kjøre en debatt om silikon faktisk. Av alle ting He He. Tenkte å skrive litt om hva jeg tenker og mener om akkurat dette! Sånn helt ærlig, så er jeg mest for det naturlige. Jeg mener at det er alt for mange i samfunnet i dag, spesielt unge jenter langt nede i alder er alt for opptatt av dette. Når man bare skal ta det for å få oppmerksomhet eller se bra ut, så blir det feil i mine øyne. Men jo, alle har vel sine grunner uansett om man vil forstå det eller ei. Det har jo blitt like vanlig å ta silikon i dag, både i bryst, lepper, rumpe osv. Som det faktisk er å gå til lege. Da er det vel noe som tar litt av er det ikke ??

Som person så synes jeg det er fint. Ja det synes jeg, og har tenkt å være så ærlig om min mening om det. Jeg synes det er helt fantastisk fint og skulle mange ganger ønske at det var jeg som hadde det og kunne følt meg vel i bikini. Jeg føler meg vel, til en hvis grad. Jeg har ikke noen problemer, ikke i det hele tatt. Men jo eldre jeg har blitt, så har disse tankene om silikon boblet inni meg også. Jeg har drømt om dette fra jeg var ganske ung, men likevel så har det alltid vært en stemme inni mitt hode som sier nei, Camilla du er bra nok som du er. Ikke gjør det. Men disse tankene har kommet mer frem senere. Jeg vil jo se bra ut når jeg

blir eldre. Jeg har jo lyst å føle meg komfortabel i egen kropp. Det vil vi vel alle! Så hos meg har det bare vært en tanke, og ikke en handling. Det er en stor forskjell på det. Å jeg tenker at vi er flere som drømme om dette, uten at vi sier det høyt. Skjønnhet og velvære er et stort tema i samfunnet, så jeg tenker at det er helt naturlig at mennesker fikser og trikser litt på seg selv. Men jeg er nok mer for det naturlige, å har ikke så lyst til å fikse på noe så stort så lenge jeg er komfortabel med meg selv. Da mener jeg det er bedre å ordne hår, sminke, bryn og slikt. Men vi forandrer oss alle, så skal aldri si aldri.

 

 

Jeg vil gjerne høre din mening om akkurat dette temaet :)

 

#blogg #hverdag #silikon #helse #samfunn #sommer #juni

 

05.06.2016

DET ER IKKE MASKINER, MEN MENNESKER DET ER SNAKK OM.

 • Skrevet 05.06.2016 klokka 22:57
 • Kategori: Meninger

Jeg bestemte meg for å ta opp et tema som jeg mener er viktig, og ja noe jeg brenner for. Er det noe jeg brenner for så er det verdig eldreomsorg. For vi kan gjerne si oss uenig eller enig, men slik eldreomsorgen faktisk er den dag i dag, så synes jeg ikke noe spesielt om den. Ja, jeg vet at de fleste som jobber innen helsesektoren ønsker å gjøre den beste jobben de faktisk kan. De står opp hver dag, for å redde liv. Det å hjelpe et annet menneske, som ikke kan hjelpe seg selv, er en glede. Det er omsorg. Det er kjærlighet. Det er empati. Det er så mye, men er det likevel nok? Rundt om i landet i helse Norge i dag, så handler det

mer om klokken, enn om mennesket. Det er så liten tid til å faktisk være en omsorgsperson. I mine øyne er en ikke en omsorgsperson, om en ikke har tid til den syke eller den som trenger hjelp. Det er liten bemanning, det er tidspress på tidspress og alt dreier seg om mat, medisiner og stell. Hva annet? Hva med menneskets helhets behov. Det å faktisk ta seg tid til å lytte. Det å bare være der, kan bety så mye mer enn vi aner. Den ensomheten eldre i dag kjenner på, blir ikke mindre, når ingen har tid til deg. Det er ikke slik at faktisk alle har familie og noen som står en nær, langt opp i alder. Noen har bare pleierne. Det er faktisk

veldig trist å tenke over, at det er blitt slik det er. For det er ikke maskiner en jobber med, men mennesker! Og nei, jeg synes absolutt ikke det er greit! At et menneske som er eldre og syk, faktisk skal hales opp. Nei det gjør meg dårlig. Jeg har sett så mye, når jeg var i omsorgsyrket, og mye har gjort meg så til de

grader uvel. Jeg elsket å jobbe med de eldre, og de eldre elsket meg og satte kjempe stor pris på min daglige hjelp. Men slik det faktisk er, så er det ikke rart mange brenner seg ut. Jeg trenger ikke si annet enn at det er en skam at det er blitt slik som det er i helse Norge. Det burde ikke være sånn. Det er snakk om et helhetsbilde, og det håper jeg at det kan bli bedre i fremtiden som kommer. Jeg synes eldre fortjener en verdig avslutning på livet.

Bilder er lånt fra Google.

 

#samfunn #helse #eldre #omsorg #hverdag #meninger #blogg

 

17.05.2016

MINE FAVORITT BUNADER

 • Skrevet 17.05.2016 klokka 00:01
 • Kategori: Meninger

Da er det klart for 17 mai i morgen! Tiden har flydd i mai måned føler i vertfall jeg. Har egentlig ikke planlagt noe spesielt dette året, å tar det som det kommer. Men skal ned til foreldrene mine i morgen på dagen, å spise pølser og kake. Så blir det å dra til Sandnes å se toget, å gjerne ut feire litt på kvelden eller noe. Tenkte siden det er bunad snakk nå, så kunne jeg dele mine favoritt bunader med dere. Selv har jeg rogalandsbunad. Jeg håper at dere for en kjempefin og god feiring i morgen <3

 

 

 

DETTE ER FAVORITT BUNADENE MINE.

Nordlandsbunad.

 

Telemarksbunaden. /Beltestakk

 

Rogalandsbunad.

 

Lundeby med brodert skjorte, sort.

Lundebybunad

 

Sognebunad med blått brokadeliv, silkeforkle og skjorte med sort-/hvitsøm.

Sognebunad

 

Hvilken bunad har du? Favoritter? <3

Hvordan skal du feire 17 mai? <3

 

#blogg #hverdag #17mai #mai #norge

 

28.04.2016

MIN OPPFATTELSE AV ÅRETS PARADISE DELTAKERE....

 • Skrevet 28.04.2016 klokka 18:33
 • Kategori: Meninger

Hallo alle sammen! Går det bra med dere? <3

Tenkte å skrive litt om årets Paradise Hotel 2016. Alt i alt, så synes jeg det virker som en fin gjeng de som er med i paradise hotel i år. Klart man finner ulike personer her, akkurat som på utsiden. Det er helt normalt at mennesker har bedre kjemi med noen, og dårligere kjemi med andre. Sånn vil det alltid være uansett. Sånn er vi jo selv også, Er vi ikke?.. Av årets deltakere så har jeg som alle andre dannet meg mitt inntrykk av deltakerne, og ikke minst hvem jeg ønsker at skal vinne årets Paradise! Dette er hva jeg mener og tenker...;)


 

De jeg ønsker skal vinne paradise hotell 2016 er definitivt noen av disse!...

Eileen er jo bare godheten selv! Hun spiller spillet på sitt vis, Men er hyggelig og grei, og gir alle en sjanse. Like fin utenpå som innvendig.

 

Nina er en tøff og smart jente med ben i nesen. Hun spiller spillet, og tar egne valg. Liker nordlendinger som henne! Rå kul jente.

 

Mayoo er jo herligheten selv! Han spiller på sin måte, og er en flott og omsorgsfull person. Håper han kommer inn igjen, og spiller seg til finalen.

 

Så var det Jonas. Han er jo en kjekkas fra Stjørdal, og spiller spillet på sitt vis. Litt mer tilbakeholden, men det kan være lurt med tanke på spillet fremover.

 

 

MINE MENINGER OM DE ANDRE DELTAKERNE.

Carl Aksel er en ekte spiller, å har ingen hemninger når det kommer til spill. Han gjør det som må til, om det så skal til for å spille på noens følelser eller å manipulere seg til sin fordel. Han tar mye plass, noe som kan være både positivt og negativt inne på Paradise Hotel. Han er sikkert en kjernekar han, men liker ikke måten han spiller spillet på.

 

Øystein spiller dobbelt, på sett å vis. Jeg synes han fremstår som en rundbrenner, og ikke ærlig. Dette er bare mitt inntrykk, og hvordan han er som person, det aner jeg ikke. Han er sikkert kjempe grei, men liker absolutt ikke måten han spiller på. Han blir raskt påvirket av andres meninger, og tørr ikke stå opp for sine egne.

 

Sandra er også en ekte spiller i årets sesong. Hun spiller både sleipt, og baksnakker utrolig mye andre til sin egen vinning. I lengden så er ikke det bra. Spiller skittent, og ikke en måte jeg selv ville valgt å spille på.

 

Stine spiller også spillet, og gjør ting på sin egen måte. Men hun lytter også til andres synspunkter, og blir påvirket av det. Hun spiller ikke så skittent som de andre igjen. Men stine vet du aldri hvor du har, hun lyver litt, og er ikke alltid like ærlig.

 

Malin spiller spillet. Hun danner allianser, og lager mye drama i spillet. Selv om hun virker som en søt og uskyldig jente, så er hun tøffere enn hun ser ut som. Synes hun baksnakker mye de andre, men skal ha for sitt glade humør.

 

Celester som ikke så alt for lenge siden kom inn, spiller litt dobbelt synes jeg. Hun virker jo rå, og veldig herlig personlighet. Men i lengden tror jeg hun kan finne på å spille sleipt, og dolke noen i ryggen.

 

Jørgen spille også spillet på sitt vis. Han har jeg ikke dannet meg et skikkelig inntrykk av, men han virker som han har hevnlyst når noe går i mot han i spillet. Han spiller nok litt dobbelt.

 

Mikela er en jente som er rett frem. Hun er høylytt og lager mye drama i årets sesong. Noe som hun sikkert vet selv også, men likevel er hun en mer ærlig og rettferdig spiller. Hun tørr å stå opp for sine egne meninger, og det er bra synes jeg!

 

 

" Få gjerne høre deres meninger og hvem dere ønsker skal vinne årets paradise hotel? "

  NB! HUSK AT DETTE GJELDER SPILLET, OG IKKE DELTAKERNE GENERELT. VIKTIG!

<3

 

 

 

 

25.03.2016

FEM TING SOM PROVOSERER MEG....

 • Skrevet 25.03.2016 klokka 01:36
 • Kategori: Meninger

Har ikke fått skrevet så mye i dag, blir litt slik i påsken. Men jeg tenkte jeg kunne skrive en rams opp liste over fem ting som provoserer meg. He he. Så kanskje du kan kjenne deg igjen i noe du også. Selv elsker jeg å lese innlegg som dette hos andre. Alle har vi jo ting som irriterer oss, det er jo helt menneskelig.

 

 

TING SOM IRRITERER MEG:

1.  Når en ikke klarer å sette foten ned, å si sin ærlige mening. Det er et fritt land, og man skal alltid våge sine ord med omhu, men ingenting er mer      irriterende når et menneske alltid bare jatter med, eller ikke kan ta en å diskutere noe som helst. Hva er det du er så redd for liksom ? At du blir drept eller skutt fordi du er uenig i noe! Jaja hvis du vil bli tråkket på, så værsegod. Noen hater deg, andre elsker deg. Men skal du la være å få si din mening da hvis noe oppleves feil ? Såklart skal du si det med respekt og vennlighet. Det er her forskjellen ligger. Men du kan ikke bare tie for at du er redd for å få uvenner. Det blir for dumt. Men mennesker for vertfall ikke respekt for folk som bare nikker. Er sikkert mange som har hater at jeg er ærlig, men vettu. Jeg har opplevd så mange manipulerende og ondskapsfulle mennesker. Så nei. Den går ikke med meg. Her har jeg opplevd alt for mye. Så er det noe jeg har blitt, så er det menneskekjenner. Jeg lar nemlig ingen herse med meg.

 

2.  Når du må mase deg til at en venn skal ha tid til deg. Du gir, men det er alltid du som tar initiativet. Og vennen prioriterer alltid deg som en backup plan. Du er den siste som prioriteres. Sånn er provoserende, og sårende. Og jeg vet jo at slikt ikke er noe vennskap. Men så er du glad i personen også, fordi du har kjent denne vennen helt siden barneskolen / ungdomstiden, og vil ha en i livet. Et vennskap går begge veier, det vet man alle. Og så lenge en venn kan love i hytt å vest at en skal ta kontakt, og det aldri blir og så ser du at andre, ja det har en tid til.  Du føler deg ikke viktig nok da.

 

3.  Når mennesker er de såkalte bedreviterne, som oppfører seg som kongen eller dronninga som alltid bare vet best, kan best, ingen protest! Her fremstiller de seg i et voldsomt gått lys, og andre i et dårligere lys. Det lyser arroganse og hovmodighet lange veien. De mener bare at de er bedre som menneske rett og slett. De kan bare ikke noe for det. De er bare best mener de selv.

 

4. Når en for alt en peker på av foreldrene. De for bil. lappen. leilighet. hus. osv osv. Ja, så vil verden alltid være urettferdig og ulik. Det finnes alltid noen som har det verre enn både meg og deg. En ting er å få det, men å sitte å skryte over dette etterpå, nei da for jeg makk! Jeg tenker så ærlig som ti stilt! Du har verken jobbet for det eller betalt dette selv, i motsettning til meg og andre. Jeg har fått turer av min familie, og det er stort for meg liksom. Men jeg går ikke å hever meg på andre forde. Du sier en gang, og det er det. Her i Norge som er så dyrt, så er det ikke alle osm bare fååååår en bil! Eller for en million til hus fra mamma og pappa. Ja greit, så hjelper de. Flott det. Men forstå da at andre ikke har de samme forutsettningene.

5. Når du skal opp tidlig, og ikke er trøtt. Og du skal i et viktig møte eller kurs osv. Da du trenger din søvn som mest, ja da skal du selfølgelig ikke få sove.

16.03.2016

JEG ER GRAVID...

 • Skrevet 16.03.2016 klokka 01:37
 • Kategori: Meninger

Alle vet vi hva som menes med mine dine og våre! Jeg er gravid med barn nummer 3, med tre forskjellige pappaer, publiserte Mamma til Michelle nylig for noen dager siden på sin blogg. Dette har det vært sterke reaksjoner og delte meninger om i media, og kanskje ikke så rart ?

Anna Rasmussen er 19 år, og blir 20. Her mener jeg at folk må få lov til å ha sin mening. Men meningene skal være konstruktive, og ikke HETS! For det er det hun for. Hun for hets fordi at hun valgte å gå ut med dette på bloggen. Hun er en offentlig person som alle har en mening om.  Flere titalls tusen leser bloggen, og hun er en av landets største bloggere . Klart

mennesker vil ha en mening. Men har vi tenkt tanken at det kanskje har vært vanskelig for henne å dele dette på bloggen ? I og med alle reaksjonene som kommer. Det tror jeg ikke vi har tenkt over. Når det er sagt så gjør hun en god jobb med både bloggen og barna. Hun har

gang på gang vist at hun kan dette! Hun er flink og vil det beste for sine barn. Å få sitt tredje barn vil hun mestre med glans. Men at hun har tre barn med tre forskjellige fedre har jeg en annen mening om. Det er jo klart at du for et stempel, to barn med to fedre er faktisk litt

annerledes. Men skal ikke dømme Anna for det. Det kan være ulike grunner for det som kun hun vet best selv. Og ofte så er det sånn at man kan ikke dømme noe man ikke har stått i selv. Jeg er uansett glad på Anna og Jan sine vegner. Synes faktisk de passer godt sammen. La de få glede seg sammen over å bli foreldre. Ingenting er finere enn å se mennesker lykkelige sammen.

PS. Jeg har fått noen henvendelser der en tror jeg er gravid. He he nei det er jeg ikke! Jeg tenker at det må være lov å skrive en overskrift JEG ER GRAVID. Hvis en leser videre, og ikke bare overskrift, så ser en at det er mer innhold i mitt innlegg.

 

#blogg #helse #hverdag #samfunn #mars #2016.

 

 

 

15.03.2016

7 TING EKTE VENNER IKKE GJØR...

 • Skrevet 15.03.2016 klokka 16:49
 • Kategori: Meninger

10-ting-ekte-venner-ikke-gjor

Bilde lånt fra Google.

 

VENNSKAP

Å ha gode venner er nødvendig for at du skal ha det bra, men hva skjer når du begynner å tvile på om en av vennene dine faktisk er ekte?

Her er 7 ting en ekte venn aldri vil gjøre:

1. De hindrer deg ikke i å følge målene og drømmene dine. En ekte venn vil gjøre det absolutt motsatte. Motivere, skryte og pushe deg fremover og være en god støtte hele veien.

2. De avbryter deg ikke for hvert bidige ord. En ekte venn vil la deg prate når du har behov for det og vil lytte til det du sier. Hun avbryter deg ikke for å ta over samtalen og sette fokus på seg selv.

3. De starter ikke unødvendige diskusjoner. En ekte venn vil heller gjøre alt for å unngå poengløse konflikter, så om du har en «venn» som hele tiden henger seg opp i små ting og blåser de opp til store krangler, vel, da bør du tenke etter om hun faktisk er verdt det.

4. De snakker ikke negativt om deg bak ryggen din. En ekte venn baksnakker deg ikke. Så enkelt er det bare!

5. De dømmer deg ikke. En ekte venn vil alltid støtte deg uansett hva du har gjort i fortiden, nåtiden eller vil gjøre i fremtiden. Hun aksepterer deg 100% akkurat som den du er.

6. De blir ikke sjalu på din suksess. En ekte venn kan selvfølgelig kjenne antydning til det grønne monsteret, men hun vil alltid unne deg all suksess du oppnår!

7. De tar ikke vennskapet ditt for gitt. En ekte venn ser ikke på vennskapet ditt som noe kortvarig eller noe hun kan få noe ut av. Om du har en venn som kun kontakter deg når hun vil ha hjelp til noe eller har lyst på noe kun du kan fikse, vel, da bør du ta opp dette med henne. Blir hun sint, så kutter du henne ut, men om hun blir lei seg og ønsker å ordne opp vennskapet, da er hun en ekte venn.

 

Hva er en god venn for deg? <3

Og hva definerer du som en dårlig venn? <3

Det kan være mange delte meninger her, for vi er alle ulike og unike og har ulike verdier. Også i vennskap. Før var det gjerne mer gjenger eller flere ulike vennskap, det kan jo være fint det. Men for meg så har jeg funnet ut at det er bedre å ha to gode venner enn mange overflatiske. Jeg vil kalle det en ekte venn med noen av punktene over i innlegget. Og for meg så er det viktig at et vennskap går begge veier. Du ringer vedkommende å hører hvordan det står til, fordi om en gjerne ikke alltid har mulighet for å nåes i en travel hverdag. Vennskap skal føles som en glede og ikke som en byrde. Du har lov å ha tunge dager, tider og da for du støtte. Og du støtter tilbake. For meg er vennskap ikke bare en som tar kontakt en sjelden gang. Du reiner med vedkommende, og da bør det pleies og dyrkes over tid. Du trenger ikke treffe en venn daglig, men du lager plass til vennen i ditt liv. Jeg setter mye mer pris på en venn som er ærlig og ikke er enig med deg i alt, men gjerne sier meningen sin til deg. Det skal være rom for konstruktiv kritikk. Et vennskap trenger vi alle mennesker. Det er godt å ha.

#vennskap #meninger #tanker #helse #verdi #hverdag #blogg.

12.02.2016

RUSMISBRUKERE ER OGSÅ MENNESKER!

 • Skrevet 12.02.2016 klokka 23:02
 • Kategori: Meninger

    God kveld til deg som leser min blogg og er innom her i kveld ! Ønsker DEG en superfin helg <3

   

    Jeg har tenkt å skrive litt om meninger og synspunkter om rusmisbrukere her i kveld. De som faller skikkelig utenfor å har fått ødelagt store

    deler av sitt liv på grunn av dette. Det er alt for mange av oss i samfunnet som dømmer disse menneskene. Hvor svake og dårlige

    mennesker de er. Det er jo litt trist egentlig. Selv har jeg vært den som har snakket litt sånn om disse menneskene.Ikke av vond vilje,

    men av liten forståelse. Men ser vi personen bak dette ? Eller klarer man å snu tankene over å tenke at dette er et menneske.

    et menneske akkurat slik som DU og JEG.

 

    Jeg er litt i tvil akkurat der. Tenk deg å bli beglodd på gata og mennesker går forbi deg og later som om du er luft. Jeg tror ikke man

    kan forstå hvor ydmykende og små dem føler seg. Jeg synes det er veldig trist at noen mennesker havner utenfor, å dette blir resultatet.

    Mange ganger kan det være så lett å si, " En velger det selv ". Men i det store og hele så gjør dem egentlig ikke det. Dem er mennesker

    som alle oss andre, og har like mye rett til å ha et verdifullt og lykkelig liv! I samfunnet snakkes det mye om eldreomsorgen og om psykisk

   

    helsevern OSV. Det er alt for lite fokus på å hjelpe dem som virkelig har havnet på kjøret. En kan hjelpe, og strekke ut en hånd, men en

   må ville ta i mot hjelpen, akkurat som med alt annet i livet. Vil en ikke ha hjelp selv, så nytter det heller ikke å hjelpe. Jeg tror mange vil ha

   hjelp og komme seg på bena igjen. Men jeg tror også at det er dem som har gitt helt opp, og ikke klarer å ta i mot hjelp. Min mening er at

   det bør bli mer fokus på å hjelpe de aller svakeste i samfunnet. Nemlig rusmisbrukere! Deler en historie under her som du kan lese.

 

 

   Her bør du ta en liten titt! En solskinnshistorie.  ttp://www.bygdanytt.no/article/bygdanytt-427043.html#.VrzQjaAlGAl.facebook

 

 

 

 

Hva mener du om dette temaet ? <3

Er du for eller i mot ? <3

 
#Samfunn #Meninger #Verdifull #Helse #Blogg

11.02.2016

IMPERFECTION IS BEAUTIFUL

 • Skrevet 11.02.2016 klokka 22:07
 • Kategori: Meninger

Hei alle fininger <3

Har dere merket den spesielle og forvirrende følelsen man for når livet er i endring ? Du merker på kroppen og klarer ikke helt å sette fingeren på det.

Alt du vet, og føler på er kjipe følelser, Og du føler deg rett og slett bare til bry over alt og ting går ikke din vei.. Det er akkurat slik jeg har det nå om dagen.

Jeg liker ikke å sitte her å klage, men samtidig så føles det godt å være ærlig med både meg selv og ikke minst dere lesere! Spesielt nå som jeg har fått

en del faste lesere, som tar turen innom min blogg jevnlig. Jeg vet også at dere setter pris på ærligheten min. Det har jeg hørt flere ganger. 

 

Jeg har hatt et veldig behov for å skrive personlige innlegg den siste tiden. Det blir vel ofte slik når livet behandler deg litt tøft. Jeg kan ikke være noen annen

enn den jeg faktisk er! Det eneste jeg kan, er å behandle mennesker som jeg selv skulle villet blitt behandlet. Å være vennlig og gi alle mennesker en sjanse.

Jeg kan stå for det jeg sier til mennesker, men jeg kan ikke stå for det en velger å forstå. Og jeg kan heller ikke noe for hvis jeg er hyggelig med andre, og

andre er tilbaketrukne eller uhøflig overfor meg. Det er ikke mitt ansvar. Jeg kan bare være den jeg er, og noen liker det og andre vil hate det. Sånn er det!

 

Alle er jo forskjellige, med ulike bakgrunn. Alle har en historie! Dette er faktisk noe å tenke over og faktisk prøve å forstå. Hadde mennesker forstått hvor

jevlig det faktisk er å tro dårlig om seg selv. Og å ha dårlig selvbilde. Og faktisk kjenne på den sosiale angsten hver dag! Hvorfor ? Jeg har en historie.

akkurat som alle andre der ute. Jeg jobber hver DAG jeg, med meg selv. Hver dag for å prøve å komme meg over alle knekkene jeg har hatt de siste årene.

Og de er ikke få! De har virkelig formet meg til den jeg er i dag. Jeg har mange drømmer i livet fremover, å jeg håper jeg klarer å nå noen. Jeg er nødt til

 

å sikte mot stjernene, og så er det helt greit å lande på månen. Det er fint å ha drømmer i vertfall. Og som et kjent ordtak sier: Roma ble ikke bygd over natten!

Det er mye sannhet i det. Ting tar tid. Det vil det alltid gjøre. Livet gir oss både glede og sorg. Medgang og motgang. Men det er lett å sitte på gjerdet å tenke

at alt er så himla lett, hvis en selv er i medgang. I motgang vokser du som menneske. Men du ser det først ikke før d har medgang. Det jeg ønsker å formidle,

er at alle mennesker er forskjellige. Det er bedre å være en original, enn en dårlig kopi. Og når det er sagt, så er det utrolig lett å se hvem som faktisk er der

og ikke i ulike livsperioder. Jeg er skikkelig irritert om dagene. Det skal jeg innrømme. Året har startet kjipt...Men jeg som alle andre, gjør det beste ut av det.

Livet går opp og ned for alle. Det gjelder bare å stå i det, og tenke at livet gir oss GODE tider og DÅRLIGE tider.  Imperfection is beautiful.

 

 

 

#Februar #2016 #Hverdag #Samfunn #Helse #Personlig #Blogg

30.01.2016

DETTE ER MITT VALG

 • Skrevet 30.01.2016 klokka 21:28
 • Kategori: Meninger

Det er akkurat det jeg tenkte å skrive litt om nå. Noen tanker om det blogge å velge å utlevere seg offentlig.

Å skrive en blogg innebærer egentlig ganske mye ansvar. Du har ansvar for hva du publiserer og hva du

skriver. Jeg vet at så mange kan lese min blogg der ute. Fra venner til familie, bekjente osv. Det ligger ute

for alle, og er synlig for alle. Det kan gi både positive og negative reaksjoner. Det vil alltid være noen som

 

 

synes det er helt bortkastet å drive en blogg. Noen synes sikkert at det er helt latterlig hvordan jeg velger

å utlevere meg på nettet. Mange sitter sikkert å rister på hodet og flirer. Men, vettu hva dette er mitt VALG.

Jeg kan ikke kontrollere hva andre skulle måtte mene om dette. Noen liker det og andre ikke. Men det blir

ikke å stoppe meg å ha bloggen min. Dette er en slags frihet for meg, og hobby. Jeg elsker å skrive og har

 

fått flest positive tilbakemeldinger i fra lesere siden jeg startet min blogg i mai måned, år 2015. I fjor. Det har

vært lite negativt. Jeg har flere ganger havnet på topplisten over Norge, landets mest leste blogger og ligger

vanligvis mellom første og 3 plass i Sandnes. Dette er noe jeg selvsagt synes er utrolig gøy! Setter utrolig pris

på alle mine lesere og så mange flotte kommentarer fra dere <3 Å blogge kan være en veldig fin ting for mange.

 

Det er ofte slik i livet, at vi må ta valg. Jeg har valgt å blogge, og fortsetter med det. Å blogge er tidkrevende å

noe som tar mye tid. En blogg kan gi deg flere muligheter. Det er viktig å huske på at det finnes et par hundre

tusen bloggere i Norge, å ønsker du at mennesker skal lese den, så må du tørre å skille deg ut å skrive ut til

leserne. Ellers er det bedre å skaffe seg en dagbok. Å blogge skal være gøy. Det skal gi deg og leserne noe.

 

Topplisten over Norges 200 mest leste blogger <3

Det er helt klart at jeg er litt stolt over å fått muligheten til å ligge på topplisten

over landets mest leste blogger flere ganger, siden jeg startet opp bloggen!

Her ligger jeg på 189 plass. Det var veldig gøy <3 Og det er takket være

dere fantastiske lesere det <3 Jeg hadde aldri trodd det kom til å skje, Ikke

 

når det er opp mot flere hundre tusen bloggere i Norge! Men det skjedde!

Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy. Fordi det er en lidenskap, og hobby.

Men det er klart det er viktig for meg at mennesker liker bloggen og leser den <3

 

#Blogg #Meninger #Tanker #Samfunnet #Hverdag

 

21.01.2016

SOPHIE ELISE !

 • Skrevet 21.01.2016 klokka 16:33
 • Kategori: Meninger

 Først og fremst vil jeg starte med å frem snakke Sophie Elise. Du har en utrolig fin blogg, og skriver knakende bra!

 Fra å så vidt titte innom din blogg tidligere, så har jeg blitt en som er innom daglig. Jeg liker bloggen din og du er et forbilde for

 mange unge der ute. Du gjør en god figur, og fremstår ærlig & åpen. Fortsett med den gode jobben du gjør!

 

 Når det er sagt, så har både jeg og flere andre bloggere lest hvordan du nedsnakker andre bloggere, som ikke er

 blant Norges største, eller bloggere som gjerne nylig har startet opp sin blogg. Et eksempel har vi her:

"Haha, forresten synes jeg det er veldig morsomt når bloggere skal begynne å påtatt engasjere seg for samfunnsrelaterte saker fordi det er.. riktig? Fordi de ser at det funket når andre gjorde det? Og så betaler de for at innleggene skal synes for mange på facebook, såkalt "sponset". Jaja, alt for å ikke miste lesertall.."

 

Selv har jeg brukt reklame en del, men det har blitt mindre å mindre av det. Og nå har jeg dager uten reklame på bloggen. 

En ting er å ha en mening, men noe annet er å uttrykke det på en slik måte som du gjør det her! Her rakker du bare ned på

andre bloggere. Du fremstår bare som veldig umoden og hovmodig her. Selvsagt er det en grense på hvor mye reklame

 

bloggere skal gjøre med sin blogg. Men dere som troner på topplisten har faste lesere hver dag. Tusenvis. Da har dere

ikke et behov for å reklamere for deres innlegg! La andre bloggere få gjøre sin greie, så gjør du din greie. Det er lett å sitte

på toppen å se ned på andre, fordi at du har klart å komme deg dit du er i dag. Eller jeg tror egentlig ikke du ser ned på andre,  men det er stor forskjell på å være en toppblogger og en vanlig blogger.

Det jeg selv har sett etter jeg startet opp min blogg,  er hvor mye tid det tar.  Gjerne flere timer til dagen.  Dette forstår kun de som blogger.  Og til slutt er det jo bare å si,  All ære til deg som har klart å nå så langt med bloggen :)

 

 

HVA MENER DU KJÆRE LESER DER UTE, OM DETTE ? <3

LESER DU SOPHIE ELISE SIN BLOGG ? <3

Bilde lånt fra Google.

 

"Jeg velger å dele dette innlegget som Brassefrue skriver så fint

  på sin blogg.  Jeg synes det var bra skrevet! Og håper & tror at

  det er i orden for henne, at jeg frem snakker hennes innlegg "

 

Her kan du lese innlegget hennes - http://brassefrue.blogg.no/1453331710_sophie_elise_ikke_dm_.html

 

#Toppblogger #Meninger #Tanker #Januar #2016 #Hverdag #Samfunn #Blogg.

07.01.2016

TING SOM PROVOSERER MEG !

 • Skrevet 07.01.2016 klokka 20:43
 • Kategori: Meninger

Kjenner litt på trøtthetsfølelsen i dag, og har hatt en helt grei og fin dag. Men tenkte å få ut litt aggresjon!

He He. Har dere hatt en fin dag ? I så fall så vil jeg ønske alle mine lesere en god kveld videre :-)

 

 

TING SOM IRRITERER MEG:

 

1. Når du skal fortelle noe til noen, og det blir bare mumling tilbake, eller ja og ha! Der sitter du å

    har noe viktig å fortelle, Og om det ikke er viktig for deg, så er det viktig for meg! Da ønsker jeg

    engasjement og full lytting. Har kun noen få som jeg føler lytter skikkelig etter. Tror du jeg bryr

    meg om det er bagatell for deg ? In my ass sier jeg bare da! Ikke lat som du bryr deg, når du ikke

    gjør. Avslører slikt jeg, tvers igjennom.

 

 

 

2. Når mennesker bagatelliserer dine problemer, og hopper over på seg selv i stedet eller sammenlikner med

    andre som har det så mye verre! Ja selvsagt vil det alltid finnes mennesker som har det helt for grusomt og verre

    enn verst. Men va er poenget ??! Poenget er at nå gjelder den personen og ikke andre.  Blir så irritert av sånt.

<3

 

 

  

3. Når mennesker går bak din rygg, og forteller sladder eller pynter litt på sannheten.  Oida! Er det sånn hun er og sånn ja.

Vips så tror de at hun er sånn, basert på andres sladder ? Hva faen ?! Dette har jeg opplevd så mye av, og det har ødelagt

for meg oppover. Se bare på mamma til michelle, Hvor mye sladder, baksnakking, og usannheter og snakkis har ikke den

jenta fått i mot seg. Mye. Sjalusi kan ødelegge mye. Og ja, noen sannheter kan du høre, men ærlig talt liksom. Gå ikke på alt

som blir sagt og fortalt av andre.  Det blir dessverre bare å slå tilbake på deg selv. Noe å tenke litt over.

15.12.2015

En nysgjerrig meg...

 • Skrevet 15.12.2015 klokka 23:45
 • Kategori: Meninger

Hei og god kveld kjære lesere :-)

Jeg har ikke glemt dere ut. Bare hvert en utrolig travel måned! Hvordan står det til ?

Gleder DU deg til jul & nyttår ? Hvilke planer har du på jul/nyttår ? <3

 

Det jeg lurte litt på faktisk, Hva er det som inspirerer deg til å lese MIN blogg ?

Hadde hvert koselig å lese hva dere tenker. Kanskje litt teit, eller klisje av meg He He.

men men. Vi mennesker er og forblir alltid nysgjerrige på hva andre tenker og mener.

Du som leser den, Er det noen temaer du liker bedre enn andre? 

Gode natta til alle, sove godt & drøm søtt <3 Fast leser eller bare innom, Velkommen

innom ønsker jeg deg uansett. At et menneske tar seg tid til min blogg, Tar jeg ikke

som en selvfølge. Det er bare å si, Veldig koselig at jeg kan inspirere noen der ute!

 

 

#Tirsdag #Desember #Jul #Vinter #Blogg

15.11.2015

JEG VELGER Å FREMSNAKKE DISSE BLOGGERNE.....!

 • Skrevet 15.11.2015 klokka 21:38
 • Kategori: Meninger

HEI DERE <3

 

Når sant skal sies så finnes det utrolig mange flotte og flinke bloggere der ute. Alle har sin kvalitet. Alle har sin egen stil.

Og tenk så kjedelig om vi alle var like! Jeg leser mange blogger daglig, og finner mye inspirasjon. Jeg ønsker å Fremsnakke

disse bloggene. Under legger jeg ved noen par blogger jeg leser daglig, og legger ved et innlegg som de har skrevet.

Jeg leser veldig mange daglig, og har dessverre ikke anledning til å dele videre alle. Ta gjerne en titt innom.

 

MÅ DERE ALLE NYTE RESTEN AV KVELDEN !! :)

 

  1.  BENJAMIN KRISTOFFERSEN BLOGG. Har en veldig fin og ryddig blogg. Les gjerne dette fine innlegget:

  " Ikke bli utnyttet, si nei " http://benjaminkristoffersen.blogg.no/1441649975_ikke_bli_utnyttet_si_.html

 

  2. UTIFRILUFT BLOGG. Denne bloggeren har en fin og koselig blogg. Skriver om naturen og har mange fine

      bilder og tekster. Gode tips ! Verdt en titt.  http://utifriluft.blogg.no/1447599123_det_er_jo_viktig_for_.html

 

 3.  KRISTIPEDERSEN BLOGG. Denne bloggeren har et nydelig design. Mange fine innlegg og mange fine bilder. 

      Flink til å sette pris på leserne sine. Verdt en titt.  http://kristipedersen.blogg.no/1447613965_uken_som_gikk.html

 

4.   SPISOGSPAR BLOGG. Denne bloggen har flere inspirerende og gode tips til forskjellige matretter. Her finner du gode

      oppskrifter og mange gode ting å lage. Verdt en titt.  http://spisogspar.blogg.no/1447403950_hjemmelagete_sjokolad.html

 

 5.  ISELIN RENEE BLOGG. Her inne finner du nydelige bilder og fin tekst. Verdt en titt.  http://www.iselinrenee.blogg.no/

 

#Tips #Bloggere #Helg #Søndag

 

04.10.2015

Å VÆRE FRISK ER INGEN SELVFØLGE !

 • Skrevet 04.10.2015 klokka 02:01
 • Kategori: Meninger

Jeg ønsker å dele et sterkt innlegg med dere. Jeg har faktisk blitt rørt og synes det er veldig trist,

Sterkt å lese. Har følgt litt med på bloggen, og i avisen angående dette.  Varme tanker til familien <3

 

Det er rett og slett ingen selvfølge å være frisk. Det er en gave. Det er slik jeg tenker og mener. Livet er så

urettferdig, At noen mennesker skal leve livet som syke, Eller å bli syke. Mens andre ikke vet hva sykdom

er engang. Det jeg mener er jo selvsagt at alle fortjener, å være friske, Å ha et lykkelig liv. Ingen fortjener å

få oppleve å være syk. Men det er dessverre slik verden er. Den er brutal. Men den er vakker på mange

 

måter. Når jeg leser slike innlegg som dette, Som med Solveig. Så for jeg en klump i magen. Jeg for rett og

slett vondt i hele meg. Det er da jeg tenker etter på hvor heldige vi er, som har livet. Som kan stå opp hver dag

og nyte hvert sekund. Det er noe jeg har begynt å sette mer pris på med årene. Det å stå opp til en varm kopp

med kaffe. Gå en tur. Å være i godt selskap. De små øyeblikkene av glede. Å fokusere på de gode tingene.

 

Å være den man er som menneske. Original eller A 4. Like verdifull er vi alle. Og det å sette pris på hverandre.

Det er viktig å minne hverandre på, At vi har hverandre. Å gjøre hverandre glade. Å sist men ikke minst, gjøre

deg selv glad. Gjøre det du liker. Drømme å utforske. Lære noe nytt. Feile og lære. Det er det som er livet.

 

Livet kommer ikke i reprise. Det er ikke like lett å leve livet til det fulle, når motgangen inntreffer. Men ingenting

er større enn gleden, når man har medgang i livet. Uansett, Det er ingen selvfølge å være frisk. Det er noe

vi absolutt ikke må ta for gitt. Det er det jeg ønsker å få frem i dette innlegget. Hver dag er en ny sjanse. En

sjanse til å leve ut drømmene våre. Til å våge å ta sjanser. Til å være der for andre. Og til å leve livene våre.

 

 

http://www.aftenbladet.no/nyheter/Solveig-er-dod---vant-livet-hver-dag-3778400.html

Her kan dere lese artikkelen.

 

 #Helse #Hverdag #Samfunn

22.07.2015

JEG HATER MOBBING !

 • Skrevet 22.07.2015 klokka 03:19
 • Kategori: Meninger

Jeg tenkte å ta opp et tema som jeg og helt sikkert mange flere synes er viktig ! Er det noe jeg som menneske hater, Så er det mobbing.

Hver dag, I Norge, Rundt om i hele verden, Så blir mennesker mobbet. Noen blir mobbet for hvordan de ser ut, Noen for at de har en

annen religion, Noen for at de er annerledes, Noen for at de er tykke. Osv Osv. Hva det enn måtte være, Ja så er ikke dette okay.

Alle har rett til å være seg selv. Stå for sine drømmer. Være den de har lyst til å være. Uten at andre skal rakke ned på deg og ditt liv.

 

Vi har ingen rett til å dømme et menneske. Vi har ingen rett til å uttale oss om et menneskes liv. Og vi har heller ingen rett til å tro at vi er

bedre enn andre. For vettuhva, Her på jorden er vi alle ulike og unike på hver vår måte ! Vi må ikke glemme at alle har en historie bak seg.

 

Stopp Mobbing #  

 

 13.07.2015

TOPPBLOGGERNE I NORGE !

 • Skrevet 13.07.2015 klokka 20:00
 • Kategori: Meninger

TOPPBLOGGERNE I NORGE :)

 

Hei alle lesere <3 Tenkte å ha et litt annerledes innlegg, Som omhandler Toppbloggerne på blogg.no

Slenger med noen spørsmål som dere kan svare på viss dere har interesse av det.

 

1. Har du en favoritt toppblogger og hva er det som inspirerer deg med denne personen ? 2. Hvem har finest blogg / design ?

3.  Hvilken toppblogger synes du burde kommet lengre opp på lista av ( topp 50 på blogg.no )  ? 4. Noen toppbloggere er dårlige

    på å svare lesere, Forstår viss de mottar drit, Men ikke viss de for positiv respons. Jeg mener at som toppblogger, Så burde du

   ta deg tid til kommentarer og lesere. Her snakker jeg ikke om dem som ligger øverst og for 100 kommentarer daglig ! Et eksempel

   var de som mottar 10- 50 ! Har du merket deg dette ?  5.  Hvilken toppblogger/ toppbloggere leser du daglig ?

 

    ØNSKER ALLE SAMMEN EN FIN KVELD !

 

 

 

 

  

08.07.2015

TRAKASSERING PÅ HØYT NIVÅ !

 • Skrevet 08.07.2015 klokka 18:16
 • Kategori: Meninger

DETTE ER IKKE GREIT ! .............Les videre...................................

................................................................!FAMILIE FIKK HATBREV FORDI SØNNEN DERES HADDE DOWN SYNDROM.- Det er helt uforståelig at noen kan ha slike holdninger -


HATBREV. Utdrag fra det anonyme brevet.

FOTO: SKJERMDUMP TWITTER, etter avtale med Frøsaker

 

Monica Frøsaker har fått det til å koke i sosiale medier det siste døgnet. 

Tirsdag kom hun hjem til Ulnes i Valdres etter å ha vært på stølen. I postkassen lå et håndskrevet brev fra en anonym avsender, der det blant annet står: «Send mongon på spesialskole. Det er der han hører hjemme».

- Jeg ble helt satt ut. Jeg ble tom og lei meg. Samboeren min reagerte med sinne. Nå kjenner jeg at sinnet har tatt med også, forteller Frøsaker.

Hun er mor til tre, og sønnen Casper (8) har dobbeltdiagnosen Downs syndrom og autisme.

- Man kaller ikke noen «mongo». Det er helt uforståelig at noen kan ha slike holdninger, sier hun oppgitt.

 LEI SEG. Casper med søsteren Cathrine Silver Frøsaker (23) - Det er helt forferdelig, sier søsteren.

FOTO: PRIVAT

 

TO HATBREV PÅ TO MÅNEDER

Brevet var frankert, og det så ut som om det ble postet i Fagernes tidligere i juli. Det er nå anmeldt til politiet, og Frøsaker håper det finnes nok informasjon til at de kan finne ut hvem avsenderen er. Hun skulle gjerne ha snakket med vedkommende.

- Jeg lurer på hvorfor noen kan sende et slikt brev, og vil vår familie så vondt, sier hun.

Familien fikk også et hatbrev for to måneder siden. Også det ble anmeldt til politiet, men saken ble henlagt ettersom de ikke hadde nok å gå etter.

Frøsaker tror brevet er fra samme avsender, hun kjente igjen skriften med en gang.  

Har du tips om denne saken? Send oss en epost!

 

Styggeste hatbrevet lensmannen hadde sett

- Da jeg så dette brevet gikk det kaldt nedover ryggen på meg. I det første brevet sto det så mye stygt at jeg ikke kan vise det til noen. Det var et av de styggeste brevene lensmannen hadde sett i sitt liv, sier hun.

Denne gangen valgte hun å dele brevet. Med hjelp fra venner har det blitt spredd i sosiale medier, der det har blitt delt og kommentert flere hundre ganger.

Før jul i fjor kom det sterke reaksjoner da Radioresepsjonen harselerte med downs, og Aleksander Helmersberg skrev innlegget «Hvorfor kødder dere med at datteren min har Downs, Radioresepsjonen?» i Bergens Tidende.

Også Sigrid Bonde Tusvik har tidligere lagt seg flat etter å ha fleipet om Downs syndrom.

Støtte fra hele landet

Frøsaker opplever nå massiv støtte. Kjente og ukjente landet rundt har ringt, sendt meldinger og kontaktet henne på Facebook for å vise sin støtte.

 

Det betyr utrolig mye. Da har vi fått frem budskapet, sier hun.

Hun forteller de i utgangspunktet opplever holdningene i Valdres som bra, og Casper er godt likt. 

- Casper er en herlig gutt. Han er positiv og gir mye av seg selv. I vinter fikk han vandrepokalen for sin innsats i bygdas skirenn, forteller Frøsaker om sønnen som skal begynne i 4. klasse etter sommeren.

Les også: En mor skrev et bekymret brev til organisasjon for Downs syndrom da hun fikk at hennes ufødte sønn hadde diagnosen. Se svarene hun fikk fra hele verden

 

Mener holdningene gjenspeiler samfunnet

Forbundsleder i Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Jens Petter Gitlesen, forteller at han ikke kjenner til tilsvarende hatbrev.

- Slike hatbrev er sjeldne. Det første som slår meg er at de trenger hjelp selv, de som har skrevet dette, sier han.

Gitlesen mener også at holdningene gjenspeiler samfunnet. På 80- og 90-tallet var likeverdet for utviklingshemmede høyt. Da forsvant spesialskoler, og mange var involvert i å lage et samfunn for alle, forteller Gitlesen.

- Det har blitt glemt. Nå har det blitt legitimt å diskutere alt om utviklingshemmede, legger han til.

Gitlesen mener at det er veldig få som vil utviklingshemmede noe vondt, men problemet er at diskusjonen rundt utviklingshemmede i kommunene ofte er knyttet opp mot økonomiske problemer.

- Det er få som er så avhengige av støtte som uviklingshemmede, legger han til.

Et annet problem er at alle er snille mot utviklinghemmende, men mangler forståelse for at de også skal delta i samfunnet. Idealet om å trekke dem med mangler, mener han.

 

Sikkert flere her som har fått med seg saken, Og det er jo bare bra.  Dette må jo frem i lyset .

08.07.2015

Er det virkelig MULIG ?

 • Skrevet 08.07.2015 klokka 14:56
 • Kategori: Meninger

BABY 10 MÅNEDER FLØT EN KILOMETER TIL HAVS !

"Ble fanget på en badeleke, Men reddet av en kystvakt. "

HER FLYTER Melda i vei mens vinden har tatt godt tak i den gule badeleken.
EN STOR FOLKEMENGDE hadde samlet seg og fulgte åndeløst dramaet på sjøen. Her kommer mor og Melda i land.

Foreldrene fulgte ikke godt nok med datteren, slår tyrkiske medier fast.

Den lille jenta badet med en gul badering da sterke strømmer og en plutselig kraftig vind førte henne rett til havs.

Foreldrene merket ikke at jenta ble trukket bort, skriver avisen.

 

FÅNYTTES FORSØK

Melda Ilgins foreldre og folk på stranden gjorde flere forsøk på å få tak i den vesle jenta da de så hva som skjedde, men måtte til slutt tilkalle kystvakten.

De klarte ved hjelp av dykkere å få tak i Melda og gjenforene henne med en overlykkelig mor og far.

Hendelsen ble en kraftig påminnelse for Meldas foreldre - og andre - at man må være svært årvåken om barna leker nær eller i vannet.

 

GJELDER OGSÅ HER HJEMME

Også her hjemme har foreldre en tendens til å bli distrahert av andre faktorer.

Ifølge livreddere som Side2 snakket med på nye Sørenga sjøbad, er det viktig å ha øyne på ungen hele tiden.

 Foreldre er alt for ofte opptatt med å se på mobilen eller andre ting, advarte livredder.

Nylig gikk også en video fra et basseng viralt.  Det er viktig at drukning ikke alltid ser ut som på film, der man ofte ser mye kaving.

 

" Kjære vene, Er det virkelig mulig ?

Dette her kjente jeg langt opp i magen, Tenk å være så uoppmerksom ! Ja, Alle kan gjøre feil, Skal ikke dømme noen jeg.

Men dette synes jeg var såpass alvorlig at jeg reagerte veldig. Jeg synes det er uansvarlig ! Heldigvis endte det godt.

  Ønsker dere alle flotte lesere en fin onsdag ! Take care <3 "

 

La ved en link til videoen under. TA EN TITT

http://www.theguardian.com/world/video/2015/jul/03/ten-month-old-baby-rescued-after-drifting-1km-out-to-sea-turkey-video?CMP=embed_video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

10.06.2015

NORGE SKAL TA INN 8000 FLYKTNINGER !

 • Skrevet 10.06.2015 klokka 23:28
 • Kategori: Meninger
8000 SYRISKE FLYKTNINGER I LØPET AV DE TRE NESTE ÅRENE !

 

Høyre, Ap, krF, Venstre, Sp og Miljøpartiet De Grønne er enige om at 8000 syriske flyktninger skal få komme til Norge innen 2017. - Dette vil kunne bli levelig, kommenterer statsminister Erna Solberg.

 

Statsminister Erna Solberg sa seg onsdag kveld fornøyd med Høyre hadde klart å få redusert antallet syriske flyktninger skulle ta imot, sett i forhold til de 10.000 flyktningene over to år som flere hadde stilt krav om.

- Vi klarte å få antallet noe ned, og dette vil kunne bli levelig, sa statsministeren på spørsmål om hvordan det nå ville bli å samarbeide med Fremskrittspartiet i regjering. Fremskrittspartiet ønsket nemlig ikke å stille seg bak stortingsflertallet vedtak om å ta imot 8000 syriske flyktninger i løpet av tre år.

Solberg sa Høyre og Fremskrittspartiets mindretallsregjering må regne med at de fra tid til annen blir pålagt ting av stortingsflertallet. Men hun sa seg fornøyd med at tallet på flyktninger over tre år blir 8000 og ikke 15.000.

- Vi fikk moderert stortingsflertallet. Vi er glad for at de lyttet til de innvendingene vi hadde, sa Erna Solberg.

 

Seks partier står bak Syria-avtalen

Gruppen med partier som utgjør et solid flertall på Stortinget bekreftet under pressekonferansen på Stortinget onsdag ettermiddag at de er blitt enig om at Norge i løpet av de neste tre årene skal ta imot 8000 flyktninger fra Syria.

- Seks partier står bak denne avtalen som vil bety mye i den kanskje verste situasjonen vi har sett siden 2. verdenskrig, sa Høyres parlamentariske leder Trond Helleland.

 

HVA MENER DERE OM SAKEN ??

 

08.06.2015

STÅR FREM SOM HOMOFIL.

 • Skrevet 08.06.2015 klokka 23:48
 • Kategori: Meninger


Tooji Keshtkar står frem som homofil. Det viktigste han har gjort i sitt liv.


 Et stort intervju med nettstedet Gaysir forteller Tooji Keshtkar (28) at han er homofil. 

? Hvis det at jeg står fram som homofil kan utgjøre en forskjell i flere personers liv, så er det verdt det. Jeg har fått nok av at unge jenter og gutter føler skam for hvem de er, sier han til nettstedet

Tooji har alltid holdt kortene tett til brystet om sitt privatliv. Men et møte med en person som jobber på en krisetelefon fikk han til å endre mening. 

? Personen sa at flere av dem som ringer inn og med spørsmål om seksualitet og identitet, har brukt meg som et eksempel på forbilde. Spesielt de med minoritetsbakgrunn og religiøs bakgrunn som hverken føler seg akseptert av familien sin eller Gud. Det gjorde inntrykk, forteller Tooji.

Nå er han aktuell med et nytt og kontroversielt prosjekt. Gjennom prosjektet Father står han ikke bare frem som homofil, men han tar også opp vanskelige temaer som religion og kjærlighet.

? Dette er det viktigste jeg har gjort i mitt liv, avslører han.

Artisten ble for alvor kjent da han vant den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2012. I finalen endte han på sisteplass med låten Stay.

 

- Tooji står frem som HOMOFIL. Dette her, Er det sikkert flere meninger rundt. Og det er et fritt land, Og en kan mene, Hva en vil.

  Men en har ingen rett til å hetse et menneske, Som har en annen legning. Jeg kan ikke tenke meg hvor tøft det må være, Å stå frem.

  Å komme ut av skapet. Å være annerledes. Å fortelle hele Norge dette. Det er sterkt. Og jeg synes han fortjener respekt, For sin åpenhet.

  Jeg har lest mye om dette i dag, Og det har vært mye snakk om han.  Uansett, Hets fortjener ingen. Fordi om en er annerledes.


  Hva mener dere om saken ? Er det bra han stod frem ? -


08.06.2015

8 GRUNNER TIL AT DET ER KJIPT Å HA STORE PUPPER OM SOMMEREN !

 • Skrevet 08.06.2015 klokka 18:14
 • Kategori: Meninger

1. Å finne en bikini som passer.

Det bærer ingen tvil om at de fleste bikinier er laget for kvinner med små bryster. Det er både kostbart og tidkrevende for kvinner med store bryster å finne en som passer. Om du finner en bikinioverdel kan jeg garantere at du må kjøpe trusen i en annen størrelse eller i en annen butikk. 

 

2. Bading.

Du er med noen venner til stranda, plutselig kaster de av seg klærne og bader i undertøyet. Der sitter du med den store, støttende BH-en din som koster 600 kroner og som aldri i verden bør komme i nærheten av saltvann. 

 

3. Svette.


Ikke bare svetter du under armene og i hodebunden som alle de andre. Du svetter også under brystene dine - noe som resulterer i at du konstant må løfte på puppene for å fjerne svette. For å ikke snakke om svetten i kløften din.  KJIPT! 

 

 

4. Ingen ser deg i øynene.
 Ingen ser deg i øynene 

Det er varmt ute og du har lyst til å ha på deg en liten topp eller bikini. På grunn av dine store bryster er det dit alle ser, gutter som jenter. 


5. . Stroppeløse kjoler og overdeler = Ikke faen.

Lyst å ta på deg en søt sommerkjole uten stropper... Vel der kommer utfordringen. Hvordan skal brystene holde seg oppe uten stropper? Umulig. 

 

6. Du ser horete ut i små kjoler !


Små korte kjoler med bare armer og som er innsvinget i livet ser søt ut på alle andre enn deg. Det skal nemlig så lite til før det eneste som får fokus er brystene dine

 

7.  Du kan aldri gå uten BH. ( Helst ikke lenge om gangen )

Sommeren er tiden hvor man kle av seg, og får de med små bryster kan man enkelt og greit gå ut med en enkel bluse uten å bruke BH. Slik er det ikke for oss med store bryster. Vi må bare holde den på. 

 

8. Trening


Du ser andre kvinner løpe opp på fjellet i bare sports-BH. Det er null sjanse for deg, både volleyball, fjellturer og jogging ute betyr at du nok en gang må polstre brystene dine under to BH-er og dekke deg til med en T-skjorte. 

http://hevhodet.blogg.no/

Mitt navn er Camilla og jeg er 27 år. Jeg blogger om livet mitt, og har lidenskap for psykisk helse, dyr, arbeidsliv, naturen og friluftsliv. Deler også tips og gode råd, og er glad i å dele sunnere matoppskrifter og litt humor blir det også i blant. Velkommen til min blogg! For kontakt: camilla_dagsland89@hotmail.com

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits