16.08.2017

HVILKET PARTI VIL DU HA DE NESTE FIRE ÅRENE?

 • Skrevet 16.08.2017 klokka 02:02
 • Kategori: Mine tanker

Nå nærmer det seg valget 2017 og jeg skal innrømme at jeg er litt engasjert i politikken, når det kommer til hvilket parti vi skal ha de neste fire årene. Man må huske at stemmer man ikke så kan man heller ikke klage eller ha så mye en skulle sagt. Så det blir det spennende å se hvem som blir statsminister de videre årene fremover. Jeg skal innrømme at denne gang er jeg faktisk litt usikker på hvilket parti jeg skal stemme på, og tenker at jeg må følge magefølelsen å stemme på det partiet jeg mener har de beste løsningene. Alle partiene har noe bra, så det gjelder å finne det partiet som en har mest tro på.

 

Arbeiderpartiet står jo for å få bort midlertidige stillinger, å det jeg tenker om dette kan være både positivt og negativt. Ja det er bra for alle som kan jobbe fult eller fast, men hva med alle som ikke kan jobbe fult eller må jobbe midlertidig? Hva skjer med de? Slik er mine tanker over dette.De vil garantert komme til å øke skattene, å da er det lett å ha mindre å ta av. Jeg tenker at vi betaler nok skatt, å jeg har ikke behov for å betale ei krone mer!

Høyre kommer til å prioritere skole og forhåpentligvis flere arbeidsplasser. De har også fått ned skattene, og de kommer til å jobbe for fritt behandlingsvalg. Noe som er positivt i mine øyne.  Det store spørsmålet mitt er hvilket parti kan man egentlig stole på? Man kan ikke stole på noen 100 prosent, og det er bare sånn det er, å da må man velge å stole på det partiet som en føler gir oss som enkeltpersoner best mulige levevilkår. Det vil alltid være noe man vil være uenige i!

Jeg synes også at Fremskrittspartiet har mye bra. Så det blir vanskelig å bestemme seg for hvilket parti som skal få min stemme.

Bilderesultat for valg 2017

 

 

Har du noen tanker om hvilket parti du vil ha de neste fire årene og hvorfor? <3

 

 

 

 

07.07.2017

SANNHETEN ER AT DU ALDRI VIL FORSTÅ......

 • Skrevet 07.07.2017 klokka 02:35
 • Kategori: Mine tanker

Sannheten er den at du aldri vil forstå... Du som aldri har vært uten jobb i ditt liv. Du som alltid har hatt livet ditt på stell å aldri har fallet skikkelig. Du vil nok prøve ditt beste for å kunne forstå dine medmennesker, men du vil aldri kunne vite hvordan det føles før du har vært eller er der selv. Det finnes så mange fordommer mot oss som er uten jobb eller ikke har en utdannelse. Du kommer alltid sist i rekken uansett, alle andre rykker frem i køen før deg, med mindre du har en helt spesiell personlighet som bare alle liker. Da har du gjerne sjans. Jeg sitter nå her, et halvt år er gått siden jeg var i jobb sist, Å jeg vet akkurat hva du tenker om meg. Søk jobb da vel! Slutt å klag da vel tenker du! Men, det du ikke tenker over er at noen mennesker gjerne har noe en sliter med å trenger litt hjelp til å komme i gang, nei det tenker vel ikke du som er helt perfekt på vel? Absolutt ikke. Det vil jeg tro at du ikke tenker over. Men gjerne på tide å starte å tenke slik?

Å være uten jobb eller skole er ikke livet for meg i det lange løp. Det har jeg virkelig fått kjenne på, å jeg er ikke stolt over å gå hjemme, tvert i mot. Men enkelte ganger trenger man gjerne en pause i livet, for å få ting på stell. Enkelte ganger så er livet rett og slett bare urettferdig, å alt føles håpløst ut selv om det alltid finnes en vei, så er det kun du selv som må gå den. Ingen kan gå veien for deg, den må du gå selv. Jeg har lært at det alltid ordner seg til slutt, men ingen vet når eller hva som skal til. Ingen kan vite hva som er best for deg, det er det kun du selv som kan vite.

Jeg kjenner jo at jeg er utrolig lei av å gå hjemme å være uten jobb, å tanken på at det finnes så stor arbeidsledighet i dag også, gjør ikke saken bedre for meg. Sannheten er at jeg kan ikke tvinge noen til å ansette meg, og jeg tar det veldig tungt å få et nei fra arbeidssteder jeg vil jobbe. Og jeg har fått mange nei oppover, å sjansen for at jeg for enda flere nei er stor. Jeg fikk hjertet mitt knust for mange år siden, når jeg hadde et håp om å komme tilbake et sted jeg ville, men det gjorde jeg aldri. Jeg fikk aldri den sjansen. Dette såret meg utrolig mye, helt ærlig.  Men risikerer vi ingenting, vil vi heller ikke få en endring i livet. Da blir man på stedet hvil for alltid. Sannheten er at jeg har slitt veldig med meg selv, å da er det ikke så lett å være i en jobb liksom. Og ikke minst at det er mange som blir sagt opp, det skjer jo for veldig mange. Det er slik det er blitt i Norge, stor arbeidsledighet. Det kan ramme hvem som helst.

Sannheten er at jeg ønsker å ha et liv jeg kan være stolt over. Et liv som jeg for respekt av. Ikke et liv der jeg verken har utdanning fullført. Ikke har jobb. Jeg finner aldri roen slik, å da tenker jeg at det gjerne heller ikke er meningen at jeg skal det slik heller. Å drømme er å leve. Uten drømmer er livet ingenting. Jeg liker å kalle det for en lang pause, det føles bedre å se det slik for min del. En lang lang pause, der jeg kommer sterkere tilbake.  Men det føles ikke noe kult å ha en så kjedelig hverdag. 

 

#blogg #tanker #følelser #meninger #sommer #juli

 

 

 

 

 

 

 


 

26.04.2017

SOME DAYS I MISS HER...

 • Skrevet 26.04.2017 klokka 03:18
 • Kategori: Mine tanker

Noen dager savner jeg henne.. Min venninne som ikke lengre er en del av mitt liv, og som jeg heller ikke er en del av. Vi hadde et turbulent vennskap de siste årene, og kontakten har uteblitt de to siste årene og kontakten er heller ikke bedre den dag i dag. Vi har absolutt ingen kontakt og i dag er dette dagen hvor jeg kjenner på savnet litt. Jeg var glad i min venninne, og vi har tross alt barndomsminner og ungdomsminner sammen. Det gjør det ikke bedre at jeg sitter å sutrer over det, men jeg måtte bare få ut noen følelser og tanker på hvordan det føles. Vennskapet vårt er over og vi har virkelig gått hvert til vårt.

Om det er noen ting jeg kunne gjort annerledes eller sagt annerledes, så føler jeg ikke at det egentlig er det. Jeg har stått opp for mine feiltak og mine ord og bedt om unnskyldning for dette og prøvde også å gi vennskapet en ny sjanse, men den var ikke gjensidig. Jeg angrer ikke på at hun var en del av mitt liv, jeg kan ikke si at jeg gjør det. Ting har skjedd, og alle kan ikke være venner. Det betyr ikke at vi er uvenner på noen som helst måte, men jeg skal ærlig innrømme at det ikke var det jeg håpet på. Jeg håpet på at vi kunne ordne opp og gi hverandre en siste sjanse. Men det ser ikke ut som det var ment til å skje eller bli, og vi lever hvert vår liv og enkelte ting i livet må man bare slå seg til ro med. Man kan ikke styre alt rundt oss og hva andre tenker og føler. Men ingen vet hva fremtiden bringer. Glad i henne vil jeg nok alltid være. 

 

Har dere kjent på denne følelsen? <3

#blogg #følelser #hverdag #april #2017

 

23.04.2017

LEGGER JEG NED BLOGGEN.....

 • Skrevet 23.04.2017 klokka 23:44
 • Kategori: Mine tanker

Hallo alle sammen!! Bare innom for å ønske alle en god natt og god søvn, med ønske om en ny og god neste uke <3

Jeg har tatt litt avbrekk fra bloggen, jeg kommer sterkere tilbake. Har litt skrivesperre, det er jo så mange flinke og flotte bloggere der ute at en føler en forsvinner litt i mengden om en ikke oppdaterer bloggen slik som jeg gjorde før. Jeg er fremdeles glad i å blogge, men kanskje mange andre også har følt på denne følelsen før?  Jeg legger selvfølgelig ikke ned bloggen Hevhodet, og håper dere vil følge meg videre :)   HUG FROM ME !

 

Bilderesultat for rosa himmel

 
Leser du bloggen min? <3
 

 

 

04.04.2017

NÅR INGEN TROR AT DU SKAL FÅ TIL NOE

 • Skrevet 04.04.2017 klokka 01:09
 • Kategori: Mine tanker

Hallo alle mine flotte og kjekke lesere. <3 Det blir en stund mellom hver gang, jeg har litt skrivesperren om dagene og har mye å tenke på. Det er som jeg har sagt tidligere, jeg startet 2017 med et åpent og positivt sinn med tro på et bedre år enn 2016, men det har heller blitt mer krevende enn i fjor. Foreløpig i vertfall. Det er vel ofte slik at det blir verre før ting blir bedre, når man først seiler i motvind. Ting tar tid, og en ulykke kommer sjelden alene for å si det sånn, det er noe livet har lært meg etter alle gangene jeg har vært i motvind, så er det alltid slik. Og det er lett å legge seg ned å miste håpet og troen på at det skal bli bedre.

Det er sånn det er blitt, at jeg opplever at jeg er en kasteball alle veier i livet. Det er alltid meg som må vente. Det er alltid meg som sist for vite nyheter fra mennesker, eller det å vite ting. Den som oftest blir kontaktet når ingen andre kan, slik føles det i vertfall. Det føles sånn over alt egentlig. Det er liksom ikke bra nok det jeg gir til mine medmennesker, i forhold til hva andre har å by. Det er liksom ikke noen som har troen på at jeg skal klare å komme meg opp og frem her livet. Det står stilt tenker mennesker og de som kjenner meg. Det er trist at det er sånn verden ser meg, når jeg faktisk har tatt tak i mye i livet men fått mye mot meg og mange hinder. Da synes jeg det blir for dumt og ikke minst for lett å si at jeg bare gir opp, for det gjør jeg absolutt ikke. En utsetter er mer det rette ordet.

Jeg utsetter vel ting fordi at jeg har ikke store troen på meg selv, og hva jeg kan klare å oppnå. Jeg eier ikke selvbilde og sliter hver dag med å faktisk være meg selv rundt fremmede og venner og familie generelt. Jeg føler at så lenge jeg er ærlig å sier hvordan jeg har det, eller hva som gjør at livet står stilt her og nå og må ta dag for dag, så er jeg bare redd for fordømmelse. Alle har jo enten et fagbrev elle en utdanning, ikke alle men det kreves mer og mer av det og det gjør også noe med mine tanker, at hva om jeg faktisk må ty til utdanning eller å fullføre fagbrevet mitt jeg også. Hva om jeg faktisk må, og ikke har noe valg. Per i dag har jeg kun attester og karakterer å vise frem til. Det er absolutt ikke nok. Arbeidsgivere krever mer og mer av arbeidssøkende, enn for flere år tilbake.

Det er helt klart at jeg har drømmer og tanker om hvordan jeg vil at min fremtid skal være. Jeg har også faktisk prøvd å fortalt både nav og instanser tidligere og vært tydelig på hva jeg ville, men da sa de til meg at det tror de ikke jeg ville klare. Det er ikke lett å kjempe mot et system som motarbeider deg. Det er ingen som spør meg eller tilbyr noen som helst form for forsvarlig hjelp til det jeg trenger støtte til i livet. Hva om jeg hadde trengt støtte til utdanning? Hva om jeg hadde trengt støtte til psykolog? Hva om jeg hadde trengt å gå på kurs? Hva da? Jo, da er svaret at nei det kan de ikke hjelpe meg med. Ikke vil de heller. Når alt handler om å bevise at jeg kan noe.

 

"Så kan dere som dømmer tenke litt over det jeg har skrevet her. Kanskje det faktisk er gode grunner for at folk tar de valgene en tar? At en faktisk gjør noe, men faktisk blir motarbeidet istedenfor. At en faktisk er både positiv og åpen for å lykkes, men får drømmene sine knust fordi at andre bruker dine svakheter i mot deg. Tenk om det var deg der ute, som hele tiden fikk høre at du ikke kunne.  Istedenfor å høre at ja vi gir det en sjanse "

 

Kjenner du deg igjen i dette? <3

 

#blogg #hverdag #samfunn #helse #tanker #april #2017

 

 

01.02.2017

Å TA KURS I OSLO.....

 • Skrevet 01.02.2017 klokka 01:46
 • Kategori: Mine tanker

Hei dere som er våkne midt i natten, slik som meg. Bare innom en liten tur for å dele noen tanker med dere :)

 

Alle som kjenner meg veldig godt, vet at jeg elsker å reise! Jeg elsker å reise å oppleve nye steder, eller bare det å dra tilbake til steder jeg liker meg og har vært før. Jeg har det fantastisk når jeg reiser, og det er det som gir livet mening for meg. Nå er det jo nytt år og nye muligheter og jeg har laget noen planer for meg selv og mitt liv det kommende året. Jeg har brukt januar måned til planlegging, men har allerede fått til noe. Men det kommer jeg med senere på bloggen.

Jeg har lyst til å ta et kurs, men selvfølgelig så har de kun dette kurset i Oslo ser jeg. Har sett mye på nettet her i Rogaland hvor jeg bor, men hvis det ikke er noen kurs, så hvorfor ikke bra dra av sted å ta kurset I Oslo? Hva tenker dere ? Legge meg inn på hotell og bestille fly billett tur/retur. Tenkte å ta med meg samboeren min, hvis han for anledning til å ta seg en dag fri. Hvis ikke har jeg lyst å ta med min mor, men hun jobber også en del. Det er

vanskelig å få med seg noen i ukedagene, de fleste jobber jo. Hvis ikke tenker jeg å dra alene, hvorfor ikke gjøre 2017 til et år der man kommer seg ut av komfortsonen sin å tørr å gjøre noe en aldri har gjort før. Jeg har aldri tatt fly alene, Hi Hi, har jo litt flyskrekk men det har blitt mye bedre. Må jeg dra alene, så drar jeg alene tenker jeg! Skal man ha noe ut av livet, og ta sjanser så må man av og til bare gjøre ting. Vi mennesker er alltid usikre på ting vi ikke har gjort før. Oslo har jeg vært i flere ganger, og jeg bare elsker den byen!

Bilderesultat for oslo

Har du tatt kurs et annet sted i landet før? <3

#blogg #tanker #meninger #samfunn #hverdag #2017

28.01.2017

NAV, ARBEIDSLIVET OG DET Å STÅ UTENFOR ARBEIDSLIVET.

 • Skrevet 28.01.2017 klokka 01:23
 • Kategori: Mine tanker

Selvfølgelig så er det jo alltid sånn at vonde og sårende tanker skal inntre akkurat når du minst venter det, eller setter deg ned og tenker. Det går opp og ned med meg, og mitt liv fra dag til dag og noen dager og uker er bedre enn andre, mye kommer an på egne tanker men også hvordan andre er der for meg. Jeg skal jo ikke lyve å si at det har vært så lett akkurat de siste månedene mine, for å si det sånn. Her sitter jeg jo uten jobb, og har stått uten før også, så jeg vet hva det innebærer. Det er mange ganger jeg rett og slett kjeder meg veldig, og holder på å gå på veggene. Men samtidig har jeg måttet innfri meg med at sånn er

min nåværende situasjon, og da må jeg bare gjøre det beste ut av det her og nå. Helsen kommer før jobb og skole. Og jeg må legge til at ja jeg vet at jeg ikke er alene i samfunnet om dette! Det er lett å sitte å peke pekefingeren mot oss som er uten arbeid, å tenke tanker som at vi er late og ikke bidrar til samfunnet. Det må en gjerne tenke om meg, men jeg har faktisk vært igjennom veldig mye tøft over flere år, og har hatt det vanskelig å forsone meg med en del og det er det nok veldig få som kommer til å forstå. Hele mitt liv dreiet seg om utdanning og jobb for flere år tilbake, og det har vært kjempe vanskelig for meg å ha et liv snudd opp ned på hodet, og over til Nav. Det har vært mange møter på nav oppgjennom årene, og først de siste 2 årene har jeg fått litt mer hjelp og støtte.  Det verste jeg vet er mennesker som tjener langt over gjennomsnittet å rakker ned på oss mennesker som lever av Nav. For å si det sånn: Jeg håper så inderlig at dere må betale topp skatt en dag! Og rett og slett selv få mindre utbetalt. Det mener jeg helt ærlig, når en sitter der og ser ned på andre.

Det er mye man kan gjøre selv, når man står oppi en slik situasjon. Og det er mye jeg har planlagt og gjøre allerede, så jeg sitter ikke å har tenkt å sove langt til ettermiddagen og legge meg på morgenen for de som tror det, i dette nye året. Planlegging har jeg gjort, jeg bare åpner ikke kjeften min for alle lengre.

 

Så var det dette med Nav da og tiltak. Jeg har vært i arbeidspraksis før, og jeg har jobbet gratis som jeg liker å kalle det. Jeg mener det er unødvendig og utnyttelse fra Navs side, så lenge en ikke har en plan på det på sikt. Du jobber gjerne litt gratis for å få arbeidserfaring, men så mener jeg at en burde få betalt. Jeg var heldig å fikk betalt, og da ser jeg ikke på arbeidspraksis som noe dumt. Da er det bare motivasjon og glede og entusiasme. Jeg var heldig, men første gang jeg var i praksis for sikkert 5 år tilbake nå, da fikk jeg ikke noe. Det er bare så idiotisk, og sånt skal man ikke finne seg i mener jeg. Over lengre tid da selvsagt. Men jeg merker at Nav har blitt bedre, og mye mer behjelpelig enn det en gang var. Jeg har selvfølgelig lyst til å komme tilbake til arbeidslivet, men jeg vet at det viktigste for meg er å få hjelp til de tingene jeg sliter med først. Jeg sliter veldig med opp og ned dager, og det trengs skikkelig hjelp til det for å si det sånn. Og så ærlig må det bare være. Det er jo trist å miste kontakten med arbeidskollegaer, men sånn blir det jo når man står utenfor. Dette er mine tanker om Nav, Arbeidslivet og det å stå utenfor arbeidslivet.  " Det finnes et lys i enden av tunnelen uansett situasjon "

 

Hva mener du om arbeidspraksis? <3

Opplever du Nav bedre eller dårligere? <3

#debatt #nav #jobb #samfunn #meninger #tanker #helse #januar #2017

 

 

 

 

 

22.01.2017

DET ER DE SOM KJENNER DEG BEST, SOM DØMMER DEG MEST!

 • Skrevet 22.01.2017 klokka 01:35
 • Kategori: Mine tanker

I mitt tilfelle så oppleves det i vertfall slik ståstedet er her og nå, at de som faktisk kjenner deg best, er de som dømmer deg mest. Og ikke misforstå meg, Grer ikke alle under en kam. Flere har vært flinke til å invitere meg med på ting, komme hjem til meg og være der for meg. Det er jeg veldig takknemlig for, å skal prøve å gi det jeg kan tilbake. Det har seg slik at ståstedet er at jeg er hjemmeværende nå, og har vært uten jobb i ca 2 måneder snart. Jeg vet at jeg ikke er alene, det er flere i samfunnet så har det akkurat likt. Har fått hørt det en god del ganger nå ja. Å si at det går supert er å lyve, men jeg tenker at helsen kommer

først, så jobb og skole. Jeg vil selvsagt tilbake til arbeidslivet når ting er bedre, og jeg har fått ordnet opp i saker og ting. Men det som jeg kjenner på mest er denne dømmingen mot meg for jeg vet hva mennesker som kjenner meg tenker. Og det er helt greit at dere dømmer og tenker at herlighet å gå hjemme liksom, å leve av nav liksom. Det er helt greit at enkelte tenker det. Hvis det ikke er mer forståelse enn som så, så trenger jeg heller ikke enkelte av de som dømmer meg rundt meg. Det blir for dumt. Det er ikke jeg som skyver en vekk fra meg, det er dere enkelte som tar avstand fra meg. Husk det! Jeg er bare et menneske jeg også, for guds skyld.  Faktisk så overrasker det meg nok at jeg blir husket mer på av bekjente enn av de som kjenner deg som aller best. Det kan være alt fra familie til ja enkelte venner, mer trenger jeg ikke å si. Jeg føler mye, og mye har jeg også rett i veldig mye. Det kalles vel å ha en god intuisjon!

De fleste jeg kjenner har jo høye stillinger, og gode jobber og kan nok ikke forstå hvordan det går an å leve på nav, og ikke være ute i verken arbeidslivet eller skole. Det er nesten litt tragisk å tenke på, at en kan dømme så mye, uten å ha vært i samme situasjon selv. Stakkers dere om dere selv skulle stått opp i en situasjon med psykisk helse, og at livet snudde seg mot dere, må jo være sjokk uten like. Mennesker som har vært gjennom tøffe ting i livet, er ofte de som har medfølelse og forståelse med andre. Sånn er det bare. En kan aldri vite hvor tøft livet kan være, før en står i storm selv. Da er en gjerne ikke så tøff i maska lenger. Hovmod står for fall.

 

Til alle dere som tror at jeg skal bruke året 2017 på å sove lenge og stå opp sent, & sitte på ræva hjemme, Der tar dere jammen feil ;)

Jeg har forskjellige planer, og har planlagt en stund og ønsker å endre mitt liv og hverdag til det bedre. Noe er allerede tatt tak i, og det trenger jeg ikke å brøle ut til alle dere som dømmer meg. Jeg har lært så mye, av at jeg velger å holde kjeft rett og slett.  Så døm meg gjerne, men å gi mennesker en ny sjanse, til å få vise seg fra sine nye og bedre sider, det fortjener alle mennesker. Ingen mennesker er perfekte, noe vi må prøve å huske på <3

 

Andre som har opplevd at enkelte  snur ryggen og dømmer deg når du er arbeidsledig og har psykiske problemer? <3

" Føler meg nesten litt sånn som Sophie Elise hadde det når hun fikk flere mot seg, enn med seg for flere år tilbake. Dere husker sikkert hvor mye den jenta ble dømt og sett ned på, fordi hun gjorde ting som sjokkerte andre. Skiller du deg ut, så rygger mennesker unna " ;) I dag er hun Norges største blogger, der hva det mange som ikke hadde troen. "  - Så det jeg vil frem til er at det går an å få til mye, med rett innstilling og troen på seg selv. Vil man ha en endring i sitt, så går det an for de aller fleste, man må bare slutte å dømmer andre for handlingene. Men heller se fremover og gi mennesker en ny sjanse og et syn. " Det er ingen mennesker som aldri har gjort feiltak i sine liv, og måttet stått opp for det. Jeg ser vertfall fremover, og håper at 2017 vil bli et fint år "

 

 

02.01.2017

2017 ER ÅRET JEG SKAL.....

 • Skrevet 02.01.2017 klokka 00:04
 • Kategori: Mine tanker

Da er 2016 året gone, og jeg er klar for et nytt år med nye muligheter! Jeg har ikke tenkt å lage et stort innlegg om året som gikk, fordi det er ikke mye å hente og jeg ønsker bare å legge det bak meg. Det positive 2016 gidde meg var masse fine minnerike reiser. Gjerne litt overdrevet negativt, selsagt har det også vært hyggelige møter med hyggelige mennesker. Men det var et tøft år på sett å vis! Takk for 2016 og velkommen 2017!

 

Alle har vi vel våre mål for året som kommer, og hva vi ønsker å endre på til det bedre. Jeg har lært så mye av forrige år, at jeg setter meg ikke for høye mål, og jeg forventer meg heller ikke noe stort, det fører bare til skuffelser og jo flere høye forventninger man har, jo lettere kan man bli skuffet om det ikke skulle skje.

 

Noen mål for året har jeg vertfall satt meg:

- Være mer ydmyk

- Gjøre mer av det som gjør meg glad

- Gå på kurs

- Komme meg mer ut i naturen og bli mer bevisst på egen helse og rutine for søvn og kosthold

- Stor sannsynlighet for at jeg skaffer meg hund

- Ta sjanser og begynne å se meg selv som en unik person, og ikke psyke meg selv ned og ikke tro jeg er bra nok som jeg er

- mindre alkohol

Spare mer penger <3

 

Ja, jeg har da mange ønsker og drømmer jeg også som alle andre. Men jeg starter her, og ønsker ikke å brette ut alt jeg tenker å gjøre. Selvsagt har jeg mer på hjertet! Men det bedre å holde noe for seg selv, og heller starte i det små og ha få forventninger. GODT NYTTÅR alle sammen :) 

 

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

Har du noen nyttårsforsett? <3

#blogg #nyttår #januar #2017 #hverdag #samfunn

 

19.12.2016

DET ER LITE AKSEPTERT Å IKKE VÆRE ET A4 MENNESKE!

 • Skrevet 19.12.2016 klokka 05:00
 • Kategori: Mine tanker

Hei dere, Kjære gode fine snille lesere! Jeg har ikke glemt dere :) Heller ikke bloggen. <3 Jeg har vært ute å reist, å kom hjem i fra Polen, Gdansk søndags morgen. Vi reiste på natten, så døgnrytmen er litt snudd opp ned. Har dere det bra? Flere som gleder seg til jul?  Klem fra meg til dere alle <3

 

Jeg sitter å kjenner på litt forskjellige tanker og følelser, og tenkte å dele det med dere. Det å leve i et samfunn, der du må prestere og vise deg fra din beste side, både i jobb, privat og vennskap. Det er ikke like lett å være den beste utgaven av oss selv alltid, er det vel? Jeg har aldri vært et A4 menneske og vil vel aldri komme til å bli det, men å bli en bedre utgave av meg selv på godt og vondt er absolutt mulig for oss alle. Vi kan alle endre holdninger, tanker og vise oss fra vår beste side, og leve et lykkelig og harmonisk liv med våre svakheter. Det handler mest om hvordan vi velger å respondere på ting og mennesker og å se løsninger og ikke hindringer. Se løsninger i hindringer. Det er fult mulig for alle å bli den personen man ønsker å være. Den personen som mennesker trives sammen med, og ikke minst den personen jeg selv trives med!

Det har ikke vært et lett år for meg dette 2016 året, og jeg må ærlig innrømme at jeg tåler motgang og har stått oppi flere stormer gjennom årene, men dette året har virkelig gitt meg forskjellige prøvelser både hit og dit. Så det har vært veldig veldig tøft! Først nå, fikk jeg dra bort litt å samle tankene litt. Kjenne på det å leve, kjenne på det å faktisk bare være den jeg er sammen med mine nærmeste. Å se tilbake på 2016 å bare tenke på alt som gikk galt hjelper ingen. Det jeg ønsker er å faktisk se fremover med håp, tro og et ønske om at neste år vil bli bedre. Å gjøre det jeg selv kan, for at det skal bli best mulig, uansett

hindringer. Jeg har troen på et bedre 2017 år. Jeg er klar for å legge året 2016 bak meg, og jeg er klar for et nytt år med nye muligheter! Jeg er super klar for å jobbe med å bli den jeg selv ønsker å være. Jeg er klar for å se fremover med tro på at dette skal jeg klare. Jeg skal klare å få noe ut av livet, og gjøre meg selv stolt. Jeg er klar for å bli en mer ydmyk person, og en person som ser lysere på fremtiden.  Og det trengs det ikke et A4 menneske til. Viljen til å ville er det som trengs. Viljen til å gjøre noe med livet og fremtiden. Prøve å feile. Være et menneske på godt og vondt, og gjøre det beste ut av alt som møter meg. Vi kan ikke alle være A4 mennesker! Men vi kan være den beste utgaven av oss selv og jobbe med svakhetene, og fremheve våres styrker.

Jeg har på mange måter vært veldig ute å kjørt dette året. Jeg har virkelig vært ute å kjørt for å si det sånn. Jeg har mistet mye, og mange. Jeg har ikke annet å si at jeg kjenner på det, jeg kjenner på at jeg har sagt og gjort mye dumt, og står for det. Men jeg kan ikke stå inne for alt som har hendt dette året. Det har vært utrolig mange nederlag, og mye har bare vært utrolig vanskelig for meg.  Likevel så er det også flere stunder med små gleder å se tilbake på. Jeg holder fast ved de, og ser fremover med håp, tro og optimisme. Og jeg håper av hele mitt hjerte at dere har hatt et fint og godt år <3

 

Bilderesultat for be who you are

#blogg #desember #jul #hverdag #tanker #2016

19.09.2016

TENK OM DET VAR DEG

 • Skrevet 19.09.2016 klokka 23:21
 • Kategori: Mine tanker

Ja tenk om det var deg.  Tenk deg at du kommer inn i et rom, å alle andre stopper å prate når du kommer. Ingen sier Hei, og ingen smiler til deg. Så raskt du forsvinner, så prates det imellom. Å bli usynliggjort og omgjort til luft, er verre enn blåmerker. Heller blåmerker enn å bli oversett som menneske.

Alt du sier eller gjør blir feil. Å prate blir feil. Å smile blir feil. Å gråte blir feil. Å le blir feil. Å ikke prate blir feil. Følelsen av at alt du gjør blir bare feil. Fordømmelse uansett hva du gjør. Det finnes flere måter å utestenge et menneske, som å la være å ta kontakt, snu ryggen til, kroppsspråk, stillhet til å ikke svare på det som blir sagt. Og har dette skjedd et menneske tidligere, så blir det litt som å sammenlikne å eks oppleve overgrep to tre ganger eller bli syk to tre ganger osv. Følelsene blir forsterket, sårbarheten vil alltid være der. Dette er kun eksempler jeg tar med..

Det er først når likegyldigheten oppstår at ting blir farlig. Så lenge kjærligheten er større enn hatet, er alt mulig i livet. Så lenge en har evnen til å tilgi og glemme og til å be om unnskyldning når en har vært urettferdig eller behandlet andre dårlig, så er en som menneske langt på vei. Alle mennesker har både gode og dårlige sider, men det verste et menneske kan oppleve er å bli ignorert og oversett. Alle mennesker har behov for å føle seg sett og hørt og godtatt som en er. Man kan ikke endre et annet menneske, man kan kun endre seg selv. Kjærlighet er nøkkelen til alt! Man skal være forsiktig med å såre folk, det kan faktisk hende at den følelsen sitter ekstra dypt inni et menneske av en god grunn.

 

Har dere opplevd følelsen av dette ? <3 Hvordan føles det for deg som menneske å føle på dette? <3

Vil gjerne høre deres meninger.    #blogg #samfunn #tanker #hverdag #helse #september #høst

 

Bilderesultat for when they ignoring you

 

 

07.09.2016

SLIK BLIR DU TOPPBLOGGER!

 • Skrevet 07.09.2016 klokka 00:13
 • Kategori: Mine tanker

Nå er jeg absolutt ingen blogg ekspert, men ønsker du å bli toppblogger så har jeg noen ironiske men sanne tips, som faktisk kan fungere. Dette er ikke tips og råd fra meg generelt, men om en ser toppbloggerne som ligger høyt på listen, så er det dette lesere vil HA! Jeg derimot føler mye større glede over å ha faste lesere-bloggvenner som følger meg og setter pris på det jeg har å komme med. Jeg legger ikke skjul på at det var himla gøy å være på topplisten selv. Jeg var det jevnt over en periode, å jeg skal innrømme at det er noe av det kuleste jeg har vært med på. Så mange mennesker som klikket seg inn for å se på min blogg liksom. Men greia er jo det, at jeg jobbet for det også. Jeg jobbet mye mer med min blogg før, å oppdaterte innlegg mellom 2 til 3 ganger daglig. Men jeg har fått andre rutiner nå, og da har jeg ikke anledning til å være like aktiv som jeg skulle ønske. MEN, se her da dere.......;)

 

 

- Bli ung alene mamma, og brett ut hele livet om ungen din og deg. Bruk ungen som kjernen til å suge til seg oppmerksomhet.

- Vær morsom. Skriv og del morsomme historier, filmer eller bilder.  Det kjekkeste vi mennesker vet, er å ha noe å le av.

- Ha et utseende over gjennomsnittet, da er du godt på vei allerede.

- Vær personlig, del ting som dine medmennesker kan kjenne seg igjen i.  Personlige innlegg er noe lesere rett og slett elsker!

-  Vis hud. Ja, fokuser på kropp og atter kropp. Da blir garantert flere lesere på kort tid.

- Skriv overskrifter som tiltrekker deg lesere.  Jeg hadde en overskrift som lød slik en gang: "Sexlyden du ikke vil høre " Hva tror dere skjedde? Jo, dette var i all hovedsak ikke sex som tema, men en overskrift relatert til noe morsomt og ekkelt som en video av en edderkopp. Som ny i bloggverden, slik jeg var den gang, så prøver man seg frem til hva som fungerer.  Selve overskriften skapte jo oppmerksomhet, men det blir på mange måter litt lureri for leserne, så jeg vil anbefale alle til å ha overskrifter som er relatert til det du generelt skal skrive om.

- Ha et kort blogg navn. Ingen gidder å lese en blogg som heter eksempel: camillashverdagsblogg1234 bla bla osv. Dere skjønner poenget.

- Ha store og gode bilder på bloggen. Alle er glad i titte på bilder.

- Skriv om trening og tips til bedre helse.

- sminketips og glem for all del ikke å oppdater om operasjoner som dagens unge i dag tar. Enda bedre, skriv om dine om du har noen.

 

Bilderesultat for topp blogger

 

Har jeg ikke litt rett i dette? <3

Hva mener du om toppblogging. Jobber du for å komme dit? <3

 

19.07.2016

SAVNER DERE DENNE BLOGGEN?

 • Skrevet 19.07.2016 klokka 22:58
 • Kategori: Mine tanker

Det er jo ofte slik i bloggverden at noen blir, og noen slutter. Noe tar pause, mens andre fortsetter daglig. Selv ønsker jeg å oppdatere så ofte jeg kan, og har anledning. Jeg har jo som mål og oppdatere helst to eller tre innlegg om dagen, men ofte strekker ikke tiden til. Så da ender det med et. Jeg kommer til å prøve å få til dette fremover, men ingen garanti. Men jeg elsker å blogge, å jeg digger dere leser ! Jeg er så takknemlig over at et annet menneske der ute tar seg tid til å lese min blogg. Det gjør meg så glad at jeg kan være med på å inspirere noen der ut. Dette er noe jeg absolutt ikke tar for gitt, det skal dere så absolutt vite :)

 

Når jeg satt meg ned nå, så kom den fine bloggen til waoa, opp i mine tanker. Dette er en blogg jeg har følget lenge, å de har følget min. Jeg liker den bloggen veldig godt, å jeg tror kanskje vi er flere som gjør det. Savner dere waoa sin blogg? Jeg har full forståelse for at de gjerne trenger en pause, et avbrekk. Men de skal i vertfall vite at de har en kjempe fin og kjekk blogg, som jeg og flere der ute setter pris på. Håper å se dem tilbake snart. For dere som ikke har besøkt bloggen før, så kan dere trykke dere inn direkte her: http://waoa.blogg.no/ 

 

 

Leser du denne bloggen?

#blogg #anbefaling #foto #hverdag #juli #sommer

17.07.2016

SJEKK DEG!

 • Skrevet 17.07.2016 klokka 19:49
 • Kategori: Mine tanker

Det jeg vil med dette innlegget, er så enkelt som SJEKK DEG! Hvert år, er det tusenvis av kvinner som rammes av livmorhalskreft. Symptomene kan være vanskelige å oppdage, å det er derfor så viktig å komme seg til legen så raskt en merker endringer som unormal blødning, smerter, og generelle symptomer som du ikke har merket før. Jeg gikk selv til en kjempe flink og god gynekolog, ved å ta celleprøve. Jeg fikk til og med forespørsel om å ta ultralyd, så det gjorde jeg. Så til alle der ute som ikke har tatt en slik undersøkelse, jeg har ikke annet å si, enn å vær så snill å

hopp i det og bestill deg time! Det er kjempe viktig, å mange liv kan reddes. I dag leste jeg en trist nyhet, om vakre Thea Steen som har kjempet for å bli frisk av livmorhalskreft, at hun nå er gått bort. Hun var en livsnyter og optimist! Alle tanker går til hennes nærmeste <3

 

 

Bilderesultat for gynekolog undersøkelse

 

Vakre Thea Steen, tapte dessverre kampen mot kreften. Alle tanker går til familien og hennes nærmeste!

Bilderesultat for thea steen

Bilde lånt fra Google.

 

#blogg #helse #kreft #foto #helg #søndag

 

07.06.2016

FREMTID GJENNOM NAV?

 • Skrevet 07.06.2016 klokka 22:32
 • Kategori: Mine tanker

Fremtid gjennom NAV hva er egentlig det! I vertfall mange hindre og ikke like mange goder som andre. Det er klart man skal være super glad for at Norge er et så godt land å bo i, og trygt. Og at dette er hjelpen en kan få. Men det betyr også utallige hindringer i livet. Det er ikke hva man gjør det til selv, enkelte ganger må man bare godta ting, man egentlig ikke godtar om en skjønner. Det er mange nei å få, og mange skuffelser. Det må man bare regne med som nav borger.

Mange ganger så lurer jeg på hvor alle, får pengene sine i fra? Er det arv, kausjonist, eller er det bare full jobb med overtid. Eller er det bare noen som bare for penger dryssende ned. Nei ikke vet jeg.. Ikke bryr jeg meg heller. Bryr meg heller om og fokuserer på mitt eget liv. Men verden er urettferdig på mange måter. Det kan vi være enig om. Det som er veldig vondt for meg, er at jeg ikke har bil lappen. Heller ikke nok egenkapital nok til å eie noe selv. Det er en trist fremtid jeg går mot, om jeg ikke finner ut en god løsning her. Jeg fortjener det. Det gjør jeg. Men det er lettere for dere der ute som for 100 000 rett i banken eller har fast jobb med vanlig lønn.

Akkurat nå skal jeg bare være ærlig å si at jeg føler meg håpløs og kjenner på bitterheten. Jeg går mot 27 år, og er trist for alt jeg ikke har oppnådd. Men jeg skal love meg selv, at jeg skal stå på og gjøre det jeg kan for å redde min fremtid. Det er ikke for sent, jeg er bare 26 år. Livet kan snu. Ellers er det bare å være veldig glad for at NAV faktisk finnes. Hadde man ikke hatt dem i ryggen, så hadde mange av oss ja, trenger ikke si mer. Det er godt det finnes hjelp å få i Norge. Vi må tenke på de som faktisk verken har tak over hodet, seng, mat eller drikke. Jeg tenker ofte på de, men det må være lov å ha sine meninger i et fritt land som

Norge. Vi kan være enig om å være uenig her. Men jeg kan ofte kjenne på denne bitterheten, selv om jeg gjør det beste ut av ting og tar dag for dag. Enkelte ganger er det vanskelig for meg å ikke se tilbake. Fordi det er det jeg gjør. Jeg er trist å lei for mange hendelser i livet, men jeg går fremover. Jeg beveger meg sakte men sikkert fremover. Og jeg har tro på en lysere fremtid. Så lenge man har viljen, så kan man flytte fjell.

21.05.2016

TULL Å BRUKE PENGER PÅ TAPE EXSTANTION?

 • Skrevet 21.05.2016 klokka 00:47
 • Kategori: Mine tanker

Du har kanskje lenge drømt om langt hår selv? Men du sparer å sparer å du føler det når et punkt, og du føler ikke at det blir lengre. Du kjenner seg sikkert igjen! Ja for mange så er det helt sikker veldig lite smart økonomisk å bruke penger på dette, Og det skal jeg si meg helt enig i. For det er jammen meg ikke billig å gå til frisøren uansett. Jeg har drømt om å få langt hår lenge nå, og jeg vurderer å sette av penger til dette å få satt på tape exstantion. Hva mener du

om dette, Har du erfaring med dette selv? Eller er det bare bortkastet å sette på løshår?.. Det kommer vel helt an på øyet som ser tenker jeg. ;-) Men jeg har den formeningen om at hvis det er noe som plager deg veldig, eller du har tenkt på dette lenge, så er det ditt liv og du bestemmer hva du ønsker å gjøre. Mennesker bruker penger på så mye annet tull, enn dette. Slik samfunnet har blitt i dag så er det jo helt normalt å fikse litt på sitt utseende enten det gjelder hår eller kropp. Jeg har ikke gjort noe, og er stolt over det! Si gjerne din ærlige mening om hva du mener om dette.  <3

 

Bilde lånt fra Google.

 

Bilde lånt fra Google.

 

 

17.05.2016

ET NYDELIG MINNE...<3

 • Skrevet 17.05.2016 klokka 23:59
 • Kategori: Mine tanker

Gjett hva dere..? I dag var jeg jo hjemme en tur hos foreldrene mine, å det er som sagt ikke alltid like lett å holde styr på alt man har av diverse. Så hva tror du ikke dukket tilfeldig opp i dag, JO, dette fine stjernetegn smykket, i sølv fra min farmor. Min gode farmor som forlot meg for ca 2 år siden. Den 25 mai er det nøyaktig to år siden jeg mistet henne. Jeg hadde et utrolig sterkt bånd til farmor, Å hun var så lik meg på så mange ting. Å finne dette smykket her, som jeg fikk

for mange år siden, var veldig kjekt for meg. Jeg er jomfruens stjernetegn. Hvilket stjernetegn er du? <3

 

02.05.2016

10 IRRITASJONSMOMENTER HOS MEG.

 • Skrevet 02.05.2016 klokka 00:42
 • Kategori: Mine tanker

1. Når noen med høy tittel / utdanning føler seg bedre som menneske, og høy på seg selv. Er stor forskjell på å vise å tro du er bedre, enn å faktisk holde masken å heller tenke det.

2. Enkelte mennesker i samfunnet har en tendens til å bare stjele hele showet, oppmerksomheten. Klarer ikke når mennesker skal ha hele oppmerksomheten, og ikke ser andre.  Og når et menneske viser at en ikke liker deg. Det er greit å tenke det, men viser du meg det, så er du nok i fare for å møte en kald og kynisk skulder tilbake. Jeg sliter veldig med å tilpasse meg da, når noen viser det direkte. Alle kan selvsagt ikke like alle i verden, men det er bare slik at jeg avslører når noen ikke liker meg. Dessverre.

3. Menneskene som klarer å snu om dine problemer til seg. Eller bagatelliserer dine problemer. Alle sine problemer smått eller stort har betydning.

4. Når en person ikke kan glede seg over din lykke eller på dine vegner. Det synes jeg er dårlig gjort, og bare egoistisk. Og blander seg inn i hva andre gjør, eller skal. Liker du det ikke så holder du det heller for deg selv. Du som menneske kan ikke bestemme hva andre skal gjøre i sitt liv.

5. Når en ikke kan tørre å ta en diskusjon med noen.  Det synes jeg er så lite sterkt, og ja du klarer liksom ikke eller tørr ikke stå opp for dine meninger. Du kan ikke forvente å gå igjennom livet å være like enig og like alle like godt. Forskjellen er å snakke saklig men ærlig, og respekt. Du er mye sterkere som menneske når du du står for dine meninger, men man må svelge mange kameler i samfunnet for å overleve. 

 

6. Snorking irriterer vettet av meg. Haha

7. Barn som ikke har grensesetting, å de for gjøre som de vil. Det kan være provoserende å være vitne til.

8. Når du hører om dyr som ikke har det bra.

9. Eldre mennesker skal bli behandlet med verdighet og respekt. Gjør de ikke det, blir jeg provosert.

10. Mennesker som tror at en er feilfrie og født med kun gode sier. Dere skjønner hva jeg mener? Ikke kan tåle at sagt er sagt, gjort er gjort og rett og slett klare å glemme å tilgi. Man lever kun en gang. Det er jo trist å tenke på at en dag kan det være for sent. Så tilgi. Det kommer en langt med i livet.

 

Har dere noen irritasjonsmomenter ? Eller kanskje vi har de samme ;) <3

 

#blogg #personlig #hverdag #vår #mai

18.04.2016

"DEPRESJONEN HAR TATT FRA MEG MYE "

 • Skrevet 18.04.2016 klokka 18:44
 • Kategori: Mine tanker

Jeg vet alt om depresjon og angst. Dette fordi jeg har vært veldig syk av det, og langt nede. Jeg velger å være åpen med dere om dette temaet i kveld. Det er sårt for meg, og vanskelig for meg å utrykke dette på bloggen, men samtidig så er jeg bare et menneske. Det er vi alle. Og jeg har ikke tenkt å skjule hvem jeg er eller har vært, fordi at andre har problemer med det. Tvert imot. Jeg synes helt ærlig at fordommene mot psykisk helse bør bedres! Vi lever i år 2016 nå, og bør ha kommet mye lengre.. Det har alltid vært sånn at det som ikke vises, blir oftest heller ikke tatt  på alvor. Har du derimot brukken en arm eller fot , ja da er det

jo helt utrolig hvor mye mer forståelse og akseptabelt det er. Bare tenk på alle som har sykdommen ME, kronisk utmattelsessyndrom. Tror dere at dem blir trodd når de sier at de har vært eller er syk ? Tvert i mot. Alle de fordommene de for av mennesker i samfunnet på hvor late de er. Men så er de egentlig alvorlig syke, på en usynlig måte! Dere skjønner hva jeg mener. Poenget er at det har alltid vært fordommer mot usynlige sykdommer i samfunnet. Mange blir ikke trodd.

Det er sånn med angst og depresjon også. Det er noe som ikke mennesker kan forstå, om en selv aldri har hatt det. Det er flere og flere som sliter med det, og hva er da problemet, En skal ikke skamme seg for å være ærlig om at en har slitt med den psykiske helsen. Mange bruker dette i mot deg, og gjerne tenker at du er syk osv. Det er faktisk slik at 90 prosent av tilfellene, så er det personlige årsaker som forårsaker dette. Litt av gener og arv, og miljøfaktorer. Jeg har vært så langt nede som det overhodet har kunnet gå an og komme, å ja jeg har skyvet fra meg flere mennesker på grunn av dette. Men samtidig har jeg også funnet ut hvem som er verdt å ha i livet og ikke. For hvis du ikke kan takle en persons både dårlige og gode egenskaper, så har du ikke noe i den personens liv å gjøre.

Det er menneskelig å feile. Alle må vi gå i oss selv, det er ingen som er feilfrie eller perfekte i denne verden. Alle har en historie bak seg, og situasjoner i livet kan faktisk være med på å forandre et menneske. Du lever og erfarer. Livet er ikke bare en dans på røde roser, men livet gir oss både gode og dårlige tider. Dette innlegget ønsker jeg bare å være åpen og ærlig og det å innrømme en svakhet er en styrke i seg selv. Jeg brenner for et rettferdig samfunn, og ønsker at vi

legger lokk på fordommer mot ting man faktisk ikke aner noe om eller vet noe om. Jeg har heldigvis alltid klart å reise meg etter depresjon, men har hatt flere tilbakefall. Det viktigste tenker jeg er å reise seg etter fall, og ikke bli liggende. Det er den eneste måten vi alle kan takle livets harde slag på, å komme oss videre. Jeg har også erfart, og lært at det er i motbakke det går oppover. Det er noe jeg vil minne dere på, dere som har det vanskelig der ute, å faktisk tror alt håp er borte. Der det er håp, finnes en vei. Fortsett å drøm, og lev! Husk at det er bedre å være en god original, enn en dårlig kopi. Keep going.

 

Synes denne sangen passet seg godt til innlegget <3 Just listen! Nydelig sang og tekst <3
 

 

<3

 

 

17.04.2016

DETTE ER VÅR FOR MEG €

 • Skrevet 17.04.2016 klokka 00:25
 • Kategori: Mine tanker

De siste ukene har vi alle fått merke at våren er i gang. Varmere i luften, lysere kvelder og lengre kvelder. Våren er en kjempefin tid synes jeg. Men våren har også en ulempe hos meg, og det er denne slitsomme pollenallergien som jeg fikk for 6 år tilbake. Da det hele startet, så trodde jeg at jeg alltid var forkjølet. Det var faktisk ganske slitsomt, men nå har jeg tross alt vent meg til det, og vet mer hva det går i. Det er ikke livets undergang. Det er tross alt bare sesongbasert. Du blir bare veldig trøtt og uopplagt og litt redusert på grunn av dette. Det kan faktisk også gå utover konsentrasjonen! Vel og merke. Uansett, skal ikke klage på våren. Det er en herlig tid. Dette er vår for meg €

Snøklokkene som spirer ut

 

Løvetannen

Pollen såklart ;)

Gå mer turer og trene ute.

Du skal ikke gå uten klær;) Selvsagt ikke. Men du kan gå med mindre klær ;)

 

 

Den gode feelingen du for av å drikke vin ute en fin vårkveld.

 

 

Når fuglene begynner å kvitre. Det som kan være både fint og irriterende er når de vekker deg før vekkerklokken. Hihi

 

 

annette haga i beige

Vårmoten for 2016 er farger som beige, rosa og denim. Og det passer meg utmerket.

 

 

modelleri denim

 

Synes du våren er en fin tid? <3

Noe spesielt du forbinder med våren? <3

 

#blogg #helg #foto #april #2016

31.03.2016

DRØMTE OM IS (TERROR ).....

 • Skrevet 31.03.2016 klokka 14:57
 • Kategori: Mine tanker

I natt hadde jeg en veldig merkelig men skummel drøm. Jeg våknet og følte at jeg rett og slett var redd. De første tankene, gikk til å tenke på hvor grusomt de har det de som er rammet av krig. Tenk å ha bombing rundt deg og konstant leve i frykt for å dø! Tenk at slik har mennesker det andres steder i verden. Her sitter vi å føler oss så trygge, å aner ikke hva de egentlig går igjennom i det hele tatt. Vi kan vise medlidenhet, men vi kan aldri sette oss inn i hvordan de har det! Er det rart de flykter ? Egentlig så er det jo ikke det. De flykter for å komme seg vekk fra all elendigheten. Norge ha hjulpet mange, men vi kan selvsagt ikke hjelpe alle.

Den drømmen jeg hadde i natt var så levende, og det føltes ut som om det var på ekte. Heldigvis så var det bare en drøm.. Jeg drømte nemlig om at IS var ankommet Stavanger og Sandnes. Oslo. Her skulle de bombe på flyplassen og hotellene. Det er det jeg husker fra drømmen i natt, og mer er det ikke vits i gå inn på detaljer. Det var ikke noen god følelse av å våkne til dette i dag, men heldigvis så var det bare en drøm. Takk gud for det. Man kan ikke gå rundt å frykte for at terror vil ramme Norge hver dag, da kan man ikke leve. Men man skal heller ikke tenke at det aldri vil skje oss. Vi må fortsette å leve som normalt. 

Ønsker dere alle sammen en fin torsdag <3 Her skinner solen! Hvordan er været hos deg nå?

 

 

Har du drømt om dette før? <3

Hva er dine tanker om IS (terror) Er du redd det kan skje i Norge ? <3

 

#IS #terror #frykt #hverdag #2016 #blogg

30.03.2016

MINE TANKER OM Å HA BLOGG SOM EN FREMTIDIG JOBB...

 • Skrevet 30.03.2016 klokka 01:58
 • Kategori: Mine tanker

Det er ingen hemmelighet at jo mer jeg tenker over det, å for satt meg ned å filosofere litt over mitt nåværene liv, så er det ingen tvil om at jeg drømmer om å tjene penger på bloggen. Det å ha bloggen som en fremtidig jobb for meg,

hadde vært helt unikt. Det er noe jeg bare kan drømme om, og dit vil jeg mest sannsynlig aldri nå. Kansje en gang i fremtiden. Kanskje aldri. Ingen vet. Men det jeg vet er at det hadde vært en drømmejobb for meg. Når det kommer til

arbeidslivet og alt som følger med der, nav og møter, og papirer osv. Det er ingen tvil om at dette har tatt skikkelig på hos meg over flere år. Jeg drømmer stadig

mer eller mindre om en fast jobb som alle andre. Når jeg ser at det kommer til det punktet der at det skjer for de fleste, og ikke meg så kommer bloggdrømmen bare mer og mer frem. Jeg er glad jeg for hjelp av mennesker, og det

setter jeg stor pris på, men det er ingen som noen gang vil forstå hvor hardt jeg faktisk har jobbet for å komme dit jeg er i dag. Det er ingen som jeg kjenner som har vært så sterk og både falt og reist seg flere ganger slik som meg de

siste årene av livet mitt. Jeg har vært så langt nede som det går an å bli, men likevel har jeg klart å reise meg hver gang. Uansett, Det finnes nok av gode grunner for at man alle er

som man er. Livet former oss på ulike vis, og hvilke erfaringer man har gått igjennom i livet. Jeg er ingen ekspert i blogging, jeg har en lang vei og gå, og har mye å lære. Hver dag føler jeg at jeg lærer noe nytt med blogging. Du leser

mange fine blogger, du inner selv hva som funker bedre og hva som funker dårlig osv osv. Det er ingen tvil om at dette er en drøm som er for veldig mange av oss, og det er et hav med bloggere, og få som faktisk har dette som en jobb. Men likevel skal det være lov å drømme

mener jeg. Det viktigste for meg er lidenskapen for blogging. Jeg koser meg hver dag med bloggen, finner mange fine og unike blogger hver dag. Det er så kjekt å ha denne lidenskapen i livet. Jeg blogger for at det er gøy, og ikke for at det er et must. Bonusen er når mennesker liker det jeg deler.

Hva er dine tanker om dette?  <3

Tjener du noe på bloggen din? <3

 

#drøm #blogg #hverdag #onsdag #mars #2016

 

 

 

26.03.2016

SKAL VI FØLGES PÅ INSTAGRAM?

 • Skrevet 26.03.2016 klokka 23:06
 • Kategori: Mine tankerJeg er mest aktiv her på bloggen og Facebook. Men jeg har begynt å poste mer på Instagram og tenkte at kanskje vi kunne følges der?  😊 

Hva heter du på Instagram?  ❤

 

26.03.2016

JEG ER PÅ JAKT ETTER SPONSORER

 • Skrevet 26.03.2016 klokka 00:33
 • Kategori: Mine tanker

Til deg som leser dette.

Nå har jeg blogget en stund her på blogg.no, og føler meg klar for og er interessert i å prøve å få noen som vil sponse min blogg. Jeg har blogget i 10 måneder nå, og føler meg klar for å ta et nytt steg. Det er så mange unike og fine blogger der ute, som både har blitt kontaktet, og som selv har tatt initiativet til å kontakte noen. Jeg vet at det er mange om bena. Så det er ikke alltid like lett å få øye på alle bloggene. Derfor går jeg ut personlig med dette innlegget, å velger å være åpen om at jeg er interessert i et samarbeid med noen. Hvis du ser dette som en mulighet og ønsker å vite mer om meg og min blogg, så er det bare å kontakte meg på epost: camilla_dagsland89@hotmail.com Jeg besvarer alle henvendelser så raskt det lar seg gjøre!  Med vennlig hilsen Camilla.

 

 

Har du et samarbeid med noen <3

Hva sponsorer samarbeider du med ? <3

 

Jeg hadde satt utrolig stor pris på hvis DU hadde ønsket å spre dette videre, og dele innlegget mitt <3

 

#sponsor #samarbeid #samfunn #hverdag #drøm #blogg

19.03.2016

HVORDAN BLOGGEN BLE TIL!

 • Skrevet 19.03.2016 klokka 00:08
 • Kategori: Mine tanker

Den 26 mars denne måneden har jeg holdt på med bloggen i 10 måneder! Jeg startet jo våren 2015 å blogge. Det var en sen vårkveld tankene virret rundt i hodet og jeg bare følte jeg måtte få skrivekløen i gang. Jeg har alltid elsket å skrive

å lese så lenge jeg kan huske. Det som er så deilig med å ha en blogg er friheten du har til å dele dine tanker og meninger. Bloggen ble å hete hevhodet. Hevhodet var egenlig aldri planen, men det ble nå det. Jeg visste ikke helt

hva jeg skulle kalle bloggen, og flere navn var allerede opptatt for å si det sånn. Jeg ville egentlig kalle bloggen Camilla.blogg,  men det var selvsagt opptatt hehe. Jeg ønsket meg et navn som var kort og som symboliserte meg. Å heve hodet rett og slett. Å heve hodet etter mange harde

slag i livet. Jeg var langt nede, og deprimert. Så ærlig må jeg bare være. Så derfor ble det hevhodet jeg kom på! Jeg ønsker at vi alle skal få lov til å være den en er og bestemme seg for at en er god nok som en er selv om alle andre ikke liker eller synes om deg og det du

velger å gjøre i livet ditt. Det som er så morsomt med at jeg startet å blogge er jo at jeg alltid har tenkt herregud liksom. Å blogge å bruke tiden sin på noe sånt. Og her sitter jeg selv og storkoser meg med skrivingen. Ja, jeg var vel

kansje litt missunnelig og synes det var mange fine blogger der ute, og hadde ikke troen på at jeg skulle klare få til en okei blogg selv. Men bloggen har i dag flere faste lesere, og jeg har flere ganger havnet på topplisten over landets

mest leste blogger, og ligger jevnt mellom 1 og 5 plass i Sandnes, min hjemby. Det er klart det er stas, når det opprettes flere tusen blogger hver dag og det finnes et par hundre tusen bloggere i Norge!

Men det som driver meg er lidenskapen for skrivingen. Å dele ting som gjerne andre kan kjenne seg igjen i, eller finne interessant. At mennesker der ute tar seg tid til å lese min blogg liksom. Det er ikke noe jeg tar for gitt det. Det er det som betyr noe for meg. Topplisten er stas, men det er kun en bonus. Sharing is caring <3

Jeg er så takknemlig for at akuratt DU følger min blogg <3

#hevhodet #blogg #personlig #hverdag #mars  

 

 

 

 

 

13.03.2016

VIL DU BLI UKENS BLOGG ?

 • Skrevet 13.03.2016 klokka 23:58
 • Kategori: Mine tanker

KONKURRANSE, UKENS BLOGG!

Hei og god søndagskveld alle mine herlige lesere <3 Håper at dere har fått ladet batteriene skikkelig i helgen og hatt en god og fin helg. Min helg har vært veldig fin. Jeg tenkte å starte opp noe nytt på min blogg, nemlig ukens blogg. Jeg vet at det allerede er flere bloggere som har dette, og jeg synes det er en fin ting. Så jeg bestemte for det i kveld, at nå tar jeg også å kjører dette opplegget. Jeg håper selvsagt at så mange som mulig, ønsker å være med. Jeg kommer til å kåre 2 stk i første omgang. En som ukens leser og en som ukens blogg. Jeg kårer neste søndag. Og både skriver og deler din blogg på forskjellige nettsider som facebook, insta, osv.  Det eneste du trenger å gjøre for å bli med er følgende:

 

1. Gå inn å lik facebook siden til hevhodet her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

2. Har du allerede likt siden, så går du bare å legger igjen en kommentar om at du ønsker å bli med i konkurransen.

Sharing is Caring. <3

 

08.03.2016

ENDA EN LIEBSTER AWARD <3

 • Skrevet 08.03.2016 klokka 00:53
 • Kategori: Mine tanker

Dette er jo så koselig synes jeg! En veldig fin måte å bli bedre kjent med sine bloggvenner på. Har blitt nominert av disse fine bloggerne:                    http://gryshverdag.blogg.no/   http://kajajeanette.blogg.no/ Og sier takk, så koselig at dere valgte å nominere meg :-)

 

Her er reglene:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk den for nominasjonen.

2. Svar på de 11 spørsmål som du blir stilt.

3. Nominer 11 nye bloggere og tag dem.

4. Gi de 11 spørsmål som de kan svare på.

5. Gjør de du har nominert oppmerksom på nominasjonen

 

SPØRSMÅLENE FRA GRYSHVERDAG!

1. Hva er du mest redd for?

Jeg er utrolig redd for edderkopper og holder nesten på å besvime bare jeg ser en haha. Det finnes mange ting jeg er redd for, men edderkopper blir jeg redd.

 

2. Hva hadde vært din sak nr 1 om du var statsminister for en dag?

Hadde jeg vært statsminister for en dag så skulle det vært mye som skulle kommet på bordet! Det jeg ville fokusert på var et likestilt samfunn for alle. Jeg ville ha gjort slik at de som har høye lønninger og god råd skulle betalt mer skatt. De som derimot har middels og dårlig råd, skulle betalt mindre skatt igjen. Jeg ville også ha satt i gang en mobbelov. Der du kan straffes med fengsel eller bøter hvis du trakasserer. Dette er bare noe av det jeg ville ha satt fokus på. Hadde ikke dette vært bra ?

 

3. Hvem er dine topp 5 favoritt blogger?

Jeg har så mange fine bloggere som jeg er innom daglig, å det gir meg sånn inspirasjon å se alt det ulike og kreative alle deler. Alle har sin greie, på sin måte. Så blir vanskelig å gi noen et såkalt favoritt stempel.

 

4. Komedie eller skrekkfilm?

Definitivt komedie!

 

5. Har du noen ganger sluppet en fis offentlig hvor andre har hørt det?

haha dette var litt av et spørsmål gitt. Ja, det har jeg vel gjort en gang ja men kommer ikke på når og hvor. " Flirer "

 

6. Hvem ringer du til i et krisetilfelle?

Det hadde kommet an på hvilken krise.

 

7. Hva er dine 3 høyeste verdier?

Likeverd, rettferdighet er høye verdier for meg! Den siste kommer jeg desverre ikke på.

 

8. Hva er din favoritt matrett?

Hjemmelaget pizza! Det er jo så godt.

 

9. Hadde du klart deg uten mobilen din en uke?

Jeg har klart meg uten mobil i en uke før, så det skulle jeg taklet! Men det hadde vært vanskelig det hadde det. Jeg er veldig avhengig.

 

10. Hvem ville du gitt en klem akkurat nå?

Akuratt nå hadde jeg faktisk trengt en koseklem av en hund <3 He He

 

11. Hva provoserer deg?

Mennesker som baksnakker andre og prøver å ødelegge et godt rykte for en, basert på løgner. Når andre er bedrevitere og de har rett i absolutt alt mener de, og du tar feil i alt. Sånne klarer jeg bare ikke å forholde meg til.

 

 

SPØRSMÅLENE FRA KAJA JEANETTE!

1. Hva er det viktigste du har lært i livet?

Det livet har lært meg, er at man kan ha mange drømmer og mange mål på livets reise. Men forandringer og kriser kan forekomme i alles liv, og jeg har lært meg at det er viktig å ikke ta alt som en selvfølge. Det er viktig å sikte mot stjernene, men det er bra og lande på månen også.  Lev i nuet

 

2. Hvor ville du reist dersom du kunne dra hvor du ville, men du måtte reise i morgen?

Åh dette hadde vært spennende! Men samtidig litt skummelt og dra så spontant!  Da tror jeg det hadde blitt en spontan storbyferie som Barcelona eller en eller annen plass jeg ikke har vært i Europa før.

 

3. Hva er det koseligste du har gjort for noen andre, og hva er det koseligste noen har gjort for deg?

Stellet i stand overraskelsesparty. Fått tur i gave spontant av foreldrene mine, det har vært utrolig koselig og er veldig takknemlig for det.

 

4. Beskriv deg selv med 3 ord.

Ærlig, omsorgsfull og følsom.

 

5. Hvor ser du deg selv om 10 år?

Jeg klarer ikke å tenke så langt frem. Det er mye som kan skje i livet som sagt. Jeg tenker at jeg er med å eier hus, fått barn, og bedre økonomi! hehe nei jeg vet rett og slett ikke.

 

6. Hva er drømmejobben din?

Jeg vet ikke helt ærlig. Men etter jeg startet å blogge, å er glad i å være kreativ og skrive osv så hadde det vært gøy å prøvd seg innen media. Eller tjent penger på bloggen! Jobbet på kontor å tatt i mot telefoner tror jeg også jeg hadde likt. Vanskelig å svare på hva som er drømmejobben.

 

7. Dersom du måtte velge; Å ha en jobb som du hater, eller en jobb du elsker, men som du ikke tjener noe på?

Dette er jo et utrolig vanskelig spørsmål. Fordi man kan ikke klare seg uten økonomi. Men hverdagen skal jo være bra, så mulig jeg må si en jobb jeg elsker, men ikke tjener på da... Trivsel er alt for oss mennesker.

 

8. Hvis du måtte velge en realityserie du skulle være med på, hvilken hadde det blitt og hvorfor? 

Jeg har drømt om å være med på Farmen i årevis, og meldte meg på to år på rad. I fjor blandt annet og året før. Jeg ville hatt erfaringen av å leve tett oppi forskjellige mennesker. Lære gårdsdrift og er glad i dyr. Bare det å gå tilbake i tid hundre år hadde vært så gøy å oppleve!

 

9. Dersom du måtte velge; Synge eller danse foran en stor folkemengde? 

Jeg tror kanskje det måtte ha vært å synge.

 

10. Om du hadde 1 mill. som du kunne donere til hvilket formål du ville, hva hadde det blitt og hvorfor?

Hadde donert det til kreftforeningen. Fordi det er noe jeg har brent for i alle år, og vært vokst opp med å støtte det.  Det er en viktig sak!

 

11. Hvis du kun fikk ha med deg en gjenstand på en øde øy, hva ville det vært og hvorfor? 

En kniv! Fordi da kunne jeg vært tryggere og kanskje klart meg med tanke på mat, frukt osv.

 

 

Denne gangen nominerer jeg følgende blogger:

http://emmamizolsen.blogg.no/

http://tvv.blogg.no/

http://mammacass.blogg.no/

http://xplor.blogg.no/

http://www.lottemor21.blogg.no/

http://www.rebeccahasselgard.blogg.no/

http://f4shi0n.blogg.no/

http://www.bergensergenser.blogg.no/

http://magiskliv.blogg.no/

http://fotsporene.blogg.no/

http://kattemamma88.blogg.no/

Bli gjerne med det hadde jo vært så gøy !! :)

 

Mine spørsmål til dere hvis dere blir med:

1. Hvorfor startet du å blogg ?

2. Leser du mange blogger fast hver dag ?

3. Hvis du kunne velge et sted du ville dratt til i hele verden og vært en måned ?

4. Favotitt middagsretten din ?

5. Hva er en god venn for deg ?

6. Hva er en dårlig venn for deg ?

7. Hva er drømmejobben din ?

8. Har du noen kjæledyr ?

9. Hvordan ser en typisk lørdag ut for deg ?

10. Beskriv tre ting som gjør en blogg interessant for deg ?

11. Beskrik tre gode egenskaper du har ?

 

GOOD LUCK <3

#Liebsteraward #Nominert #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Mars #2016

07.03.2016

NOMINERT TIL LIEBSTER AWARD

 • Skrevet 07.03.2016 klokka 03:39
 • Kategori: Mine tanker

Jeg har blitt nominert til Liebster Award av flere fine bloggere som:  http://matogkakeoppskrifter.blogg.no/  http://linnhelens.blogg.no/1457302298_nominert_til_liebster.html , http://karimaritas.blogg.no/.

Kjempe koselig at dere tenkte på meg :) Tusen takk <3

 

Her er reglene for nominasjonen:

1. Nevn bloggeren som tagget deg og takk for nominasjonen

2. Svar på de 11 spørsmålene som du blir stilt

3. Nominer så 11 nye bloggere og tagg dem

4. Gi dem 11 spørsmål som de kan svare på

5. Gjør de du har valgt oppmerksom på nominasjonen.

 

 SPØRSMÅLENE FRA MATOGKAKEOPPSKRIFTER:

1. Hvorfor startet du en blogg?

Jeg startet rett og slett en blogg helt ærlig fordi jeg har alltid hatt en lidenskap for å skrive, og har en skrivekløe som jeg trengte å få utløp for hehe. Her føler jeg at jeg kan skrive ned tanker og meninger, og ta bilder og skrive om ting som engasjerer meg. Og det å dele dette med andre gjør meg jo så glad når jeg ser at andre liker det jeg skriver! Det er jo en bonus.

 

2. Hva er det beste du liker å gjøre på en fridag?

Det må være å dra på kafe og skravle med en god venninnde, eller bare det å slappe av og ta dagen som den kommer å planlegge ting spontant.

Og synge er jeg også veldig glad i. Synge til forskjellige tekster.

 

3. Hva er den beste iskremen du vet om?

Jeg elsker iskrem, og har mange favoritter. Men hvis jeg skal si en, så må det nok være pistasj iskrem med sjokoladebiter.

 

4. Hvilken musikk hører du på?

Jeg hører på så mye forskjellig rett og slett, men er glad i pop, rnb og noen artister jeg digger er Sandra Lyng, Kygo, Røyksopp, Beyonce, Michael Jackson.

 

5. Hvilke hobbyer har du?

Bloggen er på mange måter blitt min hobby, min lidenskap. Det går mye tid til den utenom jobb i hverdagen. Å gå turer i skog og mark og fjell er jeg glad i.

 

6. Hva er du redd for?

Edderkopper er noe jeg er skikkelig redd for. Da snakker man om en redsel så stor at hårene reiser seg på kroppen. Jeg liker dem bare ikke!

 

7. Hva er drømmen din?

Det er mye som er drømmen min. Vanskelig å svare på, fordi av egne erfaringer så kan ting skje. Ikke alle drømmer og mål går i oppfyllelse. Livet forandrer seg stadig, og det er viktig å leve i nuet. Så det blir litt vanskelig for meg å svare på. Jeg drømmer om mye, og har et håp at noen drømmer går i oppfyllelse <3

 

8. Hva er din yndlingsfilm?

Titanic

 

9. Hva klarer du deg ikke uten?

Mobilen min

 

10. Favoritt godteri?

Smågodt og melkesjokolade

 

11. Favoritt feriested?

Tyrkia og Frankrike tror jeg det må bli.

 

SPØRSMÅLENE FRA LINNHELENS BLOGG:

1. Hvis det er én ting i livet du kunne forandret på eller gjort på nytt, hva skulle det vært?

Åh det er så mye jeg kunne gått tilbake i tid og endret. Det er det sikkert for oss alle vil jeg tro.. Jeg ville gått tilbake 6 år og forandret på noe som hadde betydd mye for meg. Jeg trenger ikke utdype hva det er, men det er noe jeg absolutt skulle ønske var mulig. Dette har formet meg mye gjennom årene.


2. Hvis du kunne dra hvor som helst i verden i dag, hvor ville du ha reist?

Jeg drømmer om Hawaii og Australia. Det har jeg gjort i hele mitt liv. Fortsatt en drøm jeg håper kan bli til virkelighet. Jeg har jo flere plasser jeg drømmer om å besøke.


3. Hva er ditt beste ferieminne?

Jeg har mange fine ferieminner oppover i livet mitt. Den første kjærlighetsturen til tyrkia , Alanya med min kjære sommeren 2008 var magisk <3


4. Skriv 3 positive og 3 negative ting ved deg selv. 

Positive: 1. Ærlig. 2.Følsom 3. Omsorgsfull og bryr meg om andre

Negative: 1. Sta 2. Følsom ( kan bli for mye av det gode hehe ) 3. Sjalu


5. Hvis du fikk 1 million kroner som du skulle donert bort til et valgfritt formål, hvem skulle du donert pengene til og hvorfor?

Åh dette er vanskelig fordi det er så mange jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet. Jeg brenner nok sterkt for kreftsaker, så det måtte blitt donert til det tenker jeg.


6. Hvis du måtte bli en toppidrettsutøver, hvilken idrett/sport hadde du valgt?

Dans hvis det er lov å si ? <3


7. Hvis du skulle levd som en kjendis for en dag, hvilken kjendis hadde du valgt og hvorfor?

Jeg vet rett og slett ikke hvem jeg skal skrive her. Det er så mange kjendiser, og vanskelig å si hvilken og hvorfor


8. Hvilket blogginnlegg er ditt mest leste som ligger på statistikken din akkurat nå?

Jeg har flere, men må nok være  http://hevhodet.blogg.no/1457123795_skjnnhetstipsene_du_m.html og http://hevhodet.blogg.no/1456890375_02032016.html

http://hevhodet.blogg.no/1456872177_sokkemysteriet_.html


9. Hva hadde gjort deg lykkelig akkurat nå?

Vunnet tur til Maldivene haha


10. Hva er den største drømmen din?

Her må jeg nesten bare referere til spørsmålet fra matogkakeoppskrifter. Du kan skjekke det helt øverst.


11.  Hva eller hvem inspirerer deg akkurat nå?

Vet ikke, mange som inspirerer meg

 

SPØRSMÅL FRA KARIMARITAS BLOGG:

1. Hvorfor startet du å blogge?

Her må jeg referere til det besvarte spørsmålet helt øverst i matogkakeoppskrifter sin blogg. Dere kan lese det der.

 

2. Favoritt klesbutikk?

Her har jeg veldig mange egenlig hehe. Men Motehus på nettet og Only handler jeg i på kjøpesentrene

 

3. Kjole eller skjørt?

Kjole hos meg

 

4. Favorittfilm?

Titanic er en av mange favoritter hos meg

 

5. Hva er det viktigste du har lært i livet?

At livet har sine oppturer og nedturer, og at livet kan alltid forandre seg uansett om man setter seg drømmer og mål. Har også lært at det er viktig å sette pris på øyeblikkene i livet. Og ta vare på det og de man har.

 

6. Hva er det gøyeste du har opplevd?

Det er mye gøy jeg har opplevd i livet mitt, men å svømme med delfin i basseng i tykia for flere år tilbake var virkelig gøy. Det var unikt <3

 

7. Et av de største målene du har i livet?

Du kan lese mer om dette besvarte spørsmål i mine drømmer helt øverst på bloggen i spørsmålene der.

 

8. Hvilke egenskaper bør en god venn ha?

En god venn for meg er en som stiller når du trenger det som mest. Vennen støtter deg, men sier også sine ærlige meninger til deg. Ærlig, åpen, tillitt, humor og at du kan stole han /hun. At ting du sier ikke går videre til alt og alle.

9. Favoritt reise mål?

Tyrkia og Frankrike.

 

10. PC eller Mac?

PC men har vurdert og få meg mac.

 

11. Dine fem favoritt instagram kontoer?

Har ikke noen spesielle favoritter her, fordi jeg er ikke så aktiv inne på instagram.

 

Takk for så mange fine spørsmål fra dere! Har prøvd å besvart de så godt jeg kan.  Videre vil jeg nominere disse flotte bloggerne og

håper at dere vil ta utfordringen :) Men det er helt valgfritt! Lykke til <3

http://inetherese89.blogg.no/

http://www.lottemor21.blogg.no/

http://martejohannessen.blogg.no/

http://spisogspar.blogg.no/

http://charlotte79.blogg.no/

http://lillebenedikte.blogg.no/

http://filippaa.blogg.no/

http://vestfroken.blogg.no/

http://leahisabellv.blogg.no/

http://alexiabohwim.blogg.no/

http://hellaaa.blogg.no/

 

Mine 11 spørsmål til dere er:

1. Hvorfor startet du å blogg ?

2. Leser du mange blogger fast hver dag ?

3. Hvis du kunne velge et sted du ville dratt til i hele verden og vært en måned ?

4. Favotitt middagsretten din ?

5. Hva er en god venn for deg ?

6. Hva er en dårlig venn for deg ?

7. Hva er drømmejobben din ?

8. Har du noen kjæledyr ?

9. Hvordan ser en typisk lørdag ut for deg ?

10. Beskriv tre ting som gjør en blogg interessant for deg ?

11. Beskrik tre gode egenskaper du har ?

 

#Blogg #Liebsteraward #Mars #2016 #Hverdag #Samfunn

 

 

24.02.2016

LIVET MITT BLE FORANDRET DEN DAGEN JEG SATTE FOTEN INNOM NAV....

 • Skrevet 24.02.2016 klokka 23:19
 • Kategori: Mine tanker

Jeg satte foten innom Nav i år 2010 for første gang.  Ikke visste jeg hva som ventet meg den gang. Men raskt fikk jeg merke hvor mye man måtte kjempe med søknader og papirer og diverse. Møter på møter. Alltid et eller annet. Uansett, der finnes det alltid en unnskyldning fra de som jobber der. Enten har de rotet vekk papirene dine, ellers så har de glemt deg eller så blir ting utsatt grunnet andre brukere.

 

Jeg fikk mer utbetalt som lærling som helsefagarbeider, enn det jeg for den dag i dag som 26 åring. Det forteller kansje litt hvor vanskelig det er ? Å fortsette bilsertifikat eller få spare noe i min kjære BSU bolig sparing for ungdom, som jeg har utrolig lyst til. Det har jeg jeg bare mått lagt på hyllet. Men jeg begynte i forrige måned, Januar og spare bitte litt. Litt bedre enn ingenting. Fremtiden skaper man selv, Og jeg bestemte meg for at her må jeg bare ta et tak uansett.

 

Du for ikke feriepenger. Hvis du tror at du for feriepenger gjennom Nav, eller om du er ute i arbeid, tiltak, kurs osv. Du for ikke en eneste krone i feriepenger.

 

Det finnes flere hjelpetiltak du kan få. Som lønnstilskudd blandt annet. Men her gjelder det og spille på lag, og finne en løsning som passer for både bruker og nav. Jeg for ikke dette. Jeg har nevnt det 10 ganger de siste årene. Men Nav sier bare en skal vurdere det. Andre blandt annet har jeg hørt har fått det, og lest i aviser rundt om i landet. Dette har hjulpet dem til et bedre liv. Så de er jo utrolig heldige de som for dette. Handler vel om litt flaks og forståelse også vil jeg påstå. Med godviljen til så går dette helt fint. Det er mulig.

 

Stempelet du for av andre mennesker.  Du blir aldri sett på samme måten som de som ikke er gjennom Nav.  Mennesker vil selvsagt ikke dømme deg, men uansett så vil mennesker alltid være både stolt og glad over å klare seg uten NAV. En vil føle seg litt bedre, selv om en ikke er det. Alle er likeverdige.

 

Hadde jeg hatt valget om å få vanlig lønn og tilrettelegging gjennom nav, Så hadde det vært mitt valg.  Slik fungerer ikke samfunnet. Når du kommer inn i NAV så er du ikke like fri lengre. Like fri til å leve dine drømmer. For meg så har flere år med motgang i arbeidslivet satt seg helt ned i nerverøttene mine nå. Det er få som vil forstå dette. Og ja, det skjønner jeg.  Hvis en ikke har vært der selv, så kan jeg heller ikke forvente at en skal forstå.

 

Alle som er gjennom NAV er der for en grunn.  Du er enten blitt syk, eller har vært syk. Det kan være både fysisk såvel som psykisk. Alle er mennesker og har rett til å si sin mening i et fritt land som Norge. Alle burde ha rett til like muligheter. Slik er det ikke i samfunnet. Men det vi vet er at alle mennesker kjempe fin kamp. Alle gjør så godt de kan. Det er lov å ha dårlige dager. Det er lov å ha gode dager. Det er også lov å trenge en pause i hverdagen. Alle er vi bare mennesker.  Men det er ingenting som er vanskeligere enn å være positiv i motgang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

08.02.2016

JEG KLER MEG NAKEN PÅ BLOGGEN I KVELD...

 • Skrevet 08.02.2016 klokka 23:45
 • Kategori: Mine tanker

Haha, ja nå trodde du vel at jeg mente naken ? Flirer. Jeg kler meg naken med mine følelser og er veldig åpen og ærlig.

Å utlevere seg offentlig, er ikke bare bare. Jeg må hele tiden tenke over at det kan komme både positive og negative

reaksjoner. Men det aller viktigste for oss som velger å blogge, er å tenke over hva man skriver og deler. Det er vår rolle

og det er meg som blogger, sitt ansvar. Jeg har selv ansvar for alt jeg deler på nettet. Det har jeg alltid i bakhodet..

 

I dag har det vært en ganske tung dag. Jeg har absolutt ikke hatt humøret med meg, og jeg føler vel at år 2016 har startet ganske ufint.

Først var det badet som var på vent. Så ble det kink i nakken. Og så holder heller ikke mennesker det en lover. Nav blant annet. Jeg vet

 

jeg klager litt nå, og jeg liker å være positiv. Men jeg synes ikke det er så lett håndtere mange skuffelser på engang.. Dette innlegget

skriver jeg, rett og slett fordi jeg er ganske trist. Jeg som alle andre har mange drømmer. Men det e flere ting som hindrer det. Økonomi

fra NAV blant annet. Dette har jeg tatt opp så mange ganger med de, at jeg blir bare helt matt. De skjønner ikke at jeg er voksen og tror

at jeg for av familie og samboer. Nei, ærlig talt. Alle pengene jeg for fra nav styrer jeg selv. Jeg fordeler det til sparing, mat, regning utgifter.

 

Men kanskje en dag i 2016, så innser en kanskje at jeg også fortjener å få dette. Å få strekke meg litt lenger mot mine drømmer. Gjøre

billappen ferdig. Kjøpe bil. osv osv. Dette kan jeg bare glemme nå. Har måttet satt det på is. Selv om vi er to som bor sammen, meg og

min kjære. Han er fantastisk på alle mulige måter, men jeg synes det er veldig dumt at jeg ikke kan hjelpe til med alt grunnen økonomien.

I et samfunn og så godt land som Norge, så burde ikke dette være noe hinder i år 2016. Ikke når jeg har hatt så mye styr og klatt og skuffelser

med NAV tidligere. Da kan en strekke seg litt ekstra mener jeg. Det finnes mange der ute som for mye mer enn meg og mye mer støtte.

 

 

Ellers så håper jeg at 2016 har mye positivt å bidra med. År 2015 var et av mine bedre år. Det var et veldig bra år i fjor. Jeg vil at dette året

skal bli like bra, om ikke enda bedre. Jeg skal i vertfall gjøre det beste ut av både gleder og skuffelser. Jeg skal jobbe med å ha troen på

meg selv, og gi alle mennesker jeg møter i livet en sjanse.  Det tror jeg blir viktig. Å tilbringe tid med mennesker som betyr noe og som bryr

seg om deg tilbake. Det bedre med få gode venner enn ti dårlige. Det mener i vertfall jeg. Ønsker dere alle en riktig god natt, og sov godt!

Be Kind <3

 

07.02.2016

HAR DU LYST TIL Å FØLGE MEG ?

 • Skrevet 07.02.2016 klokka 01:24
 • Kategori: Mine tanker

 

Til alle mine fine lesere :) Jeg håper dere har hatt en kjekk og god helg ?

Det er flere av dere som er innom daglig og skriver så mange hyggelige

og koselige kommentarer! Tusen tusen takk. Det varmer mitt hjerte. Og

jeg føler meg så takknemlig som har dere som mine lesere. Flere av

dere følger meg også på siden min på facebook. Jeg setter pris på dere <3

 

Og til alle som ikke har besøkt min blogg, Og nylig er innom! Skriv gjerne

inn blogg adressen deres i kommentarfeltet under & Instagram om ønske.

Så jeg kan følge deg. Det er bare å klikke seg inn på linken under hvis

du skulle føle for å følge meg på de ulike sidene. Jeg følger deg gjerne tilbake.

 

Hele målet med dette er å dele å spre hverandre gjennom bloggverden. Jeg

leser mange faste bloggere hver dag, og det finnes så mange flinke bloggere.

Flere som gjerne ikke har kommet frem skikkelig enda. Derfor er jeg heller rett

på sak, og skriver dette til deg som er innom bloggen min. Siden jeg startet

 

å blogge i mai 2015 så har det vært en utrolig reise gjennom bloggverden. Jeg

startet opp bloggen av diverse årsaker. Jeg hadde aldri drømt om at bloggen

skulle bety så mye, og at den skulle komme dit den er i dag. De første ukene

var jeg allerede på topplisten over landets mest leste blogger. Dette var stort

 

for meg.  Og nå har jeg blogget i 8 måneder, og ønsker å fortsette med bloggen.

For meg, som alle andre så har bloggen gått opp og ned. Men det hindrer ikke

meg i å fortsette. Å blogge tar tid.  Og det er det kun de som selv blogger som vil

forstå. Før var blogg for meg, "hmm hvem driver med sånt." Og så ble det også

meg da. Litt morsomt å tenker over. Det er fantastisk å kunne skrive sine tanker

og dele sin kreativitet med andre mennesker. Det er en stor lidenskap for meg.

 

 

 Her er linken til blogginnlegget mitt - http://hevhodet.blogg.no/1454365769_01022016.html


 

#Blogg #Februar #2016 #Samfunn #Hverdag #Helg #Bilder

02.02.2016

I WILL FOLLOW YOU :-)

 • Skrevet 02.02.2016 klokka 00:00
 • Kategori: Mine tanker

 Hei dere !! :) Bare innom en liten tur for å ønske dere EN RIKTIG GOD NATT ;) Jeg har ikke tatt ferie fra bloggen,

 bare blitt litt mindre oppdatering de siste dagene! Har starten på uken vært god ? <3 Tenkte forresten å linke til

 noen sider som dere kan følge hvis dere skulle føle for det. Jeg følger deg gjerne, så legg igjen en kommentar :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 MIN FOTOSIDE. Er du en som er glad i bilder ? Her har jeg egen side som jeg oppdaterer og legger ut bilder på.

https://www.facebook.com/Camillas-Fotoside-592626114198832/

 

BLOGGSIDEN MIN PÅ FACEBOOK

https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

 

INSTAGRAM.

 https://www.instagram.com/hevhodet/

29.01.2016

SLIKE TING ER ALLTID LITT KJIPT..

 • Skrevet 29.01.2016 klokka 23:40
 • Kategori: Mine tanker
Hei alle fine blogglesere! Jeg har ikke vært særlig aktiv her inne siste uken, jeg vet. Uken startet veldig fint,
men så klarte jeg å pådra meg et "nakkekink " på onsdag morgen! Satte meg opp i senga, og vips der smalt
det. Jeg har hatt problemer med ryggen før. Skulder og skulderbladene, men aldri hatt problemer med nakke.
Så dette synes jeg var mye verre. Har måttet være hjemme, og gått med hodet på skakke. Onsdag ettermiddag
dro jeg inn på akutt time til kiropraktor. Det var noen år siden sist kan man si. Men da var jeg så stiv at jeg måtte
komme igjen dagen etter, å få en ny behandling. Myket bare opp og tøyet litt. Etter behandlingen i går, så føler
jeg meg tusen ganger bedre! Sovet med nakkepute og våknet opp med et rettere hode i dag. Dagens opptur!
Nå er det bare å hvile og nyte helgen og bli god igjen til Mandag! God helg alle sammen :) 

 

Her kan dere se en liten video av kiropraktoren jeg går til! Hun er veldig dyktig. Klinikk for alle. Det er bare å fremsnakke henne. Hun er kjent for å være flink og jeg har gått til henne mange ganger tidligere, å aldri før har jeg blitt så raskt god som etter behandling hos hun!  https://www.facebook.com/KlinikkforAlle/videos/10153921289466457/

 

 

Sett sånn her ut de siste dagene. Ser det ikke flott ut vel ? (not) :)

 

Har du hatt kink i nakken før ? <3

Problemer med rygg, nakke ? <3

 

#Nakke #Kink #Helse #Kiropraktor #Januar #2016 #Blogg

21.01.2016

I WANT A CHANGE...

 • Skrevet 21.01.2016 klokka 01:05
 • Kategori: Mine tanker

 Hei alle mine fine lesere :) Jeg vet at dette ble et litt vel sent innlegg, Jeg skal opp i morgen tidlig å på

 jobb. Nå har jeg jo ikke blogget på omtrent 2 døgn. Det er ikke noe jeg liker, å ikke ha tid til bloggen. For det

 er jo ikke noe som heter tid, (Det kalles prioriteringer). Uansett, Her er jeg i vertfall. Denne uken har heldigvis

 vært mye lysere, enn forrige.  Har en fridag i uken, og det er hver onsdag. Så denne dagen brukte jeg på å

 

 møte en venninne ute. Så var jeg også hjemme en liten tur hos foreldrene mine i Sandnes. Det har vært så

 nydelig vær her siste uken, snø og minusgrader & klarvær. Skikkelig vintervær, Og det har vært helt fantastisk.

 Veldig kaldt, men utrolig fint.  Fra fredag av, så blir det mildere. Jeg har nå gått lenge å ønsket meg en hår

 forandring, og er lei av slik det er i dag. Jeg ønsker å få det lysere, å legge inn striper i det. Nå føler jeg meg

 

 klar for en forandring, og har lyst til å bestille meg en frisørtime. Jeg er jo veldig redd for håret, (haha) men

 synes ikke det skal ødelegge gleden av en forandring. Har lenge ønsket meg en forandring. Så hvorfor ikke

 bare gjøre det ? Men så er jeg så sinnsykt redd for å angre meg! Håper uken deres har vært bra så langt, og ønsker dere en god Torsdag.  Natta til DEG <3

 

  Her er noen eksempler for hvordan jeg kunne tenke meg å ha det :) Hva synes du ? <3

 

 

Bilder lånt fra Google.

 

Hvordan er været der du bor nå ? <3

Har du lenge ønsket en hårforandring, men utsatt det slik som meg ?

Du kjenner gjerne følelsen, " du har lyst, men tørr ikke helt " <3

 

#Hår #Forandring #Januar #2016 #Vinter #Blogg 

 

05.01.2016

NAVERE ER LATE TRYGDESNYLTERE..

 • Skrevet 05.01.2016 klokka 01:35
 • Kategori: Mine tanker

Trygdesnyltere ? Er det alt  du har å si. DU som sitter der bak din pc skjerm, tøff i kjeften og sikkert null erfaring med

NAV, så er det første du tenker og sier om mennesker som går på NAV, trygdesnyltere for faen! Jeg sitter her å trykker før jeg

skal til sengs. Full av tanker og kaos i mitt hodet. Jeg er så irritert og provosert over enkelte menneskers uttalelser i samfunnet.

Det er alltid dem som ikke har satt sin fot innom NAV som dømmer mest. Ofte er det voksne mennesker med fast jobb som sitter

 

å lirer fra seg dette om Navere. Jeg refererer ikke til noen, bare av erfaring og hva jeg selv har sett i debattinnlegg, og nyheter

i det offentlige. Tenk at det finnes så mange uvitende og bedrevitende mennesker som kan sitte å reagere på at vi for skattepeng

ene deres! Men da skal dere vite at vi betaler også skatt vi som er i NAV. Og lite er det ikke. Det er hele 35 prosent for min del..

Mennesker som er i NAV har det ikke lett. De har det faktisk veldig vanskelig. De fleste har en sårbar hverdag med

 

mange dårlige erfaringer bak seg. Hvordan tror du det føles å hver sommer, vite at du ikke for feriepenger ? Hvordan tror du

det oppleves å føle seg undervurdert av sine medmennesker, kun fordi du er i NAV ? Hvordan ville du lagt opp din hverdag

hvis du måtte snu og vende på hver krone ? Hadde du hatt så god anledning da til å gjort det du drømmer om ?

Til å spare mye penger ? Til å kjøpe deg bil ? Osv. Nei det hadde du absolutt ikke! Du hadde nok slitt selv, akkurat  som mange andre.

 

Derfor vil jeg oppfordre alle som dømmer navere til å tenke seg om, før en uttaler seg. Det er en lang og tung kamp for

å få sine rettigheter igjennom. Det kreves at du er sterk mentalt og fysisk. For man blir sliten av kampen...Men det er

verdt å stå på. For etter motvind kommer medvind. Og hadde vi ikke hatt NAV, hadde mange vært på gata. Noe å huske på.

Så vi skal også være takknemlige for at vi kan få hjelp der. Mange faller utenfor i løpet av livet. Og da er NAV din hjelp videre.

<3

 

 

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/Unge-uten-arbeid-og-skole-er-ikke-late-7849268.html

Og før DU dømmer så veldig. Så bør du gjerne lese denne artikkelen først !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva er din erfaring med NAV ? <3

Har du noen mening om NAV og Samfunnet ? <3

 

#Nav #Samfunn #Tanker #Mening #Helse #Hverdag #Januar #Blogg

 

 

31.12.2015

VIL ØNSKE ALLE ET RIKTIG GODT NYTTÅR ! 2016.

 • Skrevet 31.12.2015 klokka 18:43
 • Kategori: Mine tanker

Vil ønske alle mine fine lesere et RIKTIG GODT NYTTÅR !! :)

Måtte hell & lykke bringe med oss inn i det nye året<3

 

 

 

#nyttår #feiring #hverdag #blogg 

26.12.2015

LITT TANKER OM ÅRET SOM HAR VÆRT OG NYÅRET 2016.

 • Skrevet 26.12.2015 klokka 18:49
 • Kategori: Mine tanker

Da går vi mot slutten av år 2015 og beveger oss snart ut i et nytt år, med nye muligheter! 2016 <3

 

MINE TANKER OM ÅRET SOM HAR VÆRT. 2015

 

År 2015 har gitt meg både glede og sorg om en annen. Jeg har hatt mange overraskelser. Positive overraskelser

i året som nå beveger seg mot slutten. 2015 har vært et av mine bedre år. Starten av året var utrolig kjedelig. Jeg

satt hjemme mens venner & bekjente, familie og min kjære dro på jobb. Dagene gikk sent. Veldig sent. Men jeg klarte

likevel å gjør det beste ut av dagene. Jeg fikk gjort meg mange tanker om veien videre. Hva burde jeg gjøre, Hva

 

var til det beste. Hvilke jobb skulle jeg tilbake i. Kom jeg i jobb i år 2015, eller ville det være likt som 2014 ? Alt dette

var tanker daglig. Telefoner og møter på møter. Sommeren var jeg helt utslitt. Jeg dro på ferie til Kroatia og fikk hentet

meg litt inn. Utslitt av hva tenker du gjerne. Utslitt av å ha den hverdagen jeg hadde. Følelsen av å føle meg verdiløs.

Følelsen av å ikke bidra med noe. Føle meg lat og udugelig. Det er sånn en tenker. Jeg bare vet det. Det er slik som

er naturlig å tenke om mennesker som faller utenfor arbeidslivet. En burde heller starte å tenke over at det finnes

nok av årsaker og grunner for at det hender mennesker.

 

 

Så kom høsten, og det begynte heldigvis å bli litt lys i tunnelen. Jeg klarte å reise meg og tenke at det ville ordne seg.

Det var først i September at jeg fikk meg jobb. Jeg skulle tilbake til arbeidslivet etter 1 år og nesten 10 måneder hjemme.

Jeg både gledet og gruet meg. Aldri før har jeg vært så nervøs for å starte i jobb. Så lenge uten gjorde noe med meg.

Men det har gått utrolig bra! Det har helt klart vært dager der jeg synes det har vært tøft. Tøft å stå opp. Tøft å faktisk gå

 

fra å ikke gjøre noe, til å ha travel hverdag igjen. Tanker om er andre fornøyd med jobben jeg gjør ? Er det bra nok ? Er

jeg god nok ?. Dette kjenner på enda. Det har satt seg en arbeidsangst som blir varende. Men jeg har fått så mye bra

tilbakemeldinger og menneskene rundt meg er jo bare helt fantastiske. De er så positive og så hjelpsomme og så utrolig

flinke i jobben. Dette smitter over på meg. Her føler jeg meg velkommen. Det er sånn arbeidslivet skal være. Helt klart.


Og så må jeg jo selvsagt ikke glemme bloggen min. Den har gitt meg så mye glede. Den som jeg bare skulle opprette

for å ha noe å stå opp til i ventetiden. Her har jeg fått så mye positive tilbakemeldinger. Jeg digger dere lesere! Veldig

gøy at dere leser den. Når det er sagt så har jeg også innsett hvem som faktisk har vært der for meg i året som har gått.

Mange her har skuffet meg, men mange har også sjokkert meg. De som jeg trodde ville bli, De valgte gå. Jeg tenker at

ekte venner forblir uansett litt motgang eller at en tåler ærlighet. Det er synd å si det, men det var bare å reine med.

Er du en viktig nok person i et menneskes liv, så finner du en løsning. Både jeg som alle andre har gode og dårlige sider.

 

2015 ble for meg alt i alt et bra år. Det har vært et av de beste på flere år. Så når jeg ser meg tilbake, ser jeg mange gode

minner. Mange gledelige øyeblikk. Selv om det også har vært skuffelser som alle andre år. Tusen takk for et fint år, Og

til alle som har vært med å gjort det til et bra år og vært en del av det <3 Jeg er klar for et nytt år med nye muligheter nå.

 

 

MINE TANKER OM ÅR 2016

 

Vi har vel alle tanker om nyåret.  Hvordan vil det bli? Hva skal jeg prioritere som jeg ikke prioriterte i fjor ? Hvilke nyttårs

fortsett skal jeg ha, og ikke minst klare å holde. Gjennomføre. Jeg har mange drømmer, som alle andre. Men skal jeg tenke

realistisk så skal jobb være den delen jeg skal fortsette å stå på med. Jeg skal gjøre mitt beste. Bidra så godt jeg kan.

 

Jeg har et nyttårs fortsett om at jeg må bli flinkere til å spare penger. Spare i bsu Jeg er nødt til å frotse mindre, og faktisk

tenke litt økonomisk fra og med 2016. Jeg har alltid vært flink å spare og fordele pengene, men i år 2015 gikk det svært

dårlig. Så det skal det bli endring på fra neste år. Og så for vi se hva året venter. Jeg ønsker ikke å ha for mange forventninger

fordi av egen erfaring, så går det stort sett bare dårlig. Da blir jeg bare skuffet. Jeg har mange ting jeg vil bruke livet mitt på

 

fremover. Å prioritere i fremtiden. Men det er ikke alt man trenger å si høyt. Noe kan man ha for seg selv også. Mener jeg.

Når det gjelder bloggen. Så skal jeg ærlig innrømme at jeg drømmer om å få sponsor. Få noen som ønsker å sponse min

blogg.  Så hvis DU har lyst til å sponse min blogg, og finner noe interessant. Så ta gjerne kontakt!  Har selv vurdert å

kanskje kontakte noen. Forhøre meg. For nesten se hvordan det går med bloggen fremover, har vurdert å få et skikkelig

skreddersydd design som kan passe til min blogg. Det er bare en tanke og en drøm. Følte for å dele noen tanker med dere. Men viktigst av alt er det å leve i øyeblikket.  Ingen vet hva morgendagen bringer. 

 

 

ØNSKER DERE EN FIN KVELD :)

 

#drømmer #nyttår #desember #jul #vinter #blogg

 

 

 

 

 

 

25.12.2015

JEG MÅ HA VÆRT EKSTRA SNILL I ÅR !

 • Skrevet 25.12.2015 klokka 20:21
 • Kategori: Mine tanker

 Hei alle og fortsatt god 1 juledag til dere alle sammen <3

 Jeg håper dere hadde en koselig & fin julekveld i går, og at dere fikk noe av det dere ønsket dere.

 

 I dag skulle jeg ha vært i selskap til familien og spist middag og kost meg med hyggelig selskap. Men

 sånn ble det dessverre ikke denne gang. Jeg har aldri måttet avbrutt slikt før i julen, men jeg har ikke

 vært helt i form, og slitt med mageproblemer.  Men slik er det av og til. Slikt kan skje. Jeg hadde vertfall

 en fin feiring sammen med kjæresten min og mor & far i går.  Pinnekjøtt og riskrem til dessert.

 

Ikke nok med det så må jeg si meg overrasket over alle de fine gavene jeg fikk til jul i år. Har jeg vært

ekstra snill i år ? Hihi ! Neida.  Jeg fikk så mye fint og nyttig. Har alltid sagt at gavene er ikke det viktigste,

men må ærlig innrømme at det var ekstra gøy å åpne gavene i år. Fikk faktisk dobbelt opp. Alt i alt så er

julen en fin tid. Man koser seg med familie. Men man minnes også dem som har gått bort ekstra i denne

 

tiden. Så den er både fin og litt følsom for alle. Men jeg elsker julen. Bare så synd at denne måneden har

fløyet avgårde. Jeg har jo merket at i år gikk den ekstra fort. Jeg har fått en mye travlere hverdag, men jeg

elsker på mange måter den nye hverdagen. Alt i alt så har jeg ikke fått bakt eller gjort alt jeg skulle, men

jeg skal absolutt ikke klage. Så var vi å tente lys på graven til farmor & farfar. Tente faktisk 3 lys. Det var

den sterke vinnen og regnet i går ! Nå er det bare å nyte romjulen og så er det nytt år og nye muligheter <3

 

HA EN STRÅLENDE 1 JULEDAG ALLE SAMMEN !! :)  

Følte meg litt sånn her i går! Suprised.

 

   

Tenkte å dele noen bildedryss fra i går og noen av gavene jeg fikk <3

Jeg fikk produkter fra The Body Shop. Noe jeg virkelig elsker. Naturprodukter.

Så fikk jeg Kahler vase. Og fra jobben min fikk jeg gløgg ekstrakt som kan

blandes med vin & pizzabok. (Oppskrifter) og et fint julekort med takk for innsatsen!

 

Så fikk jeg isbit maskin av min kjære. Hel unikt. Og sko med pigger under som du

bruker på glatta og noe smykke og øredobber. Fikk et nydelig glass ekorn fra sviger

familien og gavekort på ticket fra foreldrene mine. Noe jeg elsker er å reise. Så det

passet ypperlig. Fikk også håndklær og en nydelig hjerte lykt. Gavekort på kvadrat.

og en fin juleskål.  Så hyggelig å få så mange kjekke gaver :)  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 <3

 

#desember #jul #gaver #hygge #familie #vinter #blogg .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 24.12.2015

GOD JUL <3

 • Skrevet 24.12.2015 klokka 16:05
 • Kategori: Mine tanker

Stikker bare innom en tur for å ønske alle sammen GOD JUL :)

Jeg håper at DU for en fredelig og fin julefeiring der hvor du er. Håper du for noe du ønsker deg!

Men det viktigste av alt denne dagen, Er ikke gavene. Det er samlingen. Det å tilbringe tid med de

du er glad i. Og det å gi er en glede i seg selv. Ha en riktig fin julekveld <3

 

 

 

#desember #julaften #feiring #familie #christmas #godjul #blogg

13.12.2015

DET HAR VÆRT MAGISK <3 Anbefaler å reise hit i juletider!

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 23:37
 • Kategori: Mine tanker

Etter og ha hvert i Gdansk, Polen et par dager så må jeg si jeg har blitt imponert! Reiste dit torsdags

kveld, og var tilbake tidlig i dag. Det har rett og slett vært magisk. Et eventyr i mine øyner. For en

julestemning, så mange flotte bygninger og så mye billig å handle. Å spise middag og drikke øl her

er jo bare halvparten av norske penger. Det eneste som har mye av samme pris, er klær. Vi hadde

 

en superfin tur. Fikk mye ut av de 3 dagene vi var her, men vi kunne godt hvert ut søndagen også.

Så hadde det hvert litt mer tid. Fikk som dere ser under, tatt noen bilder. Fikk handlet både klær,

på et kjøpesenter ( En butikk med navn Orsay ) Aldri hørt om den før, Å det er det jeg synes er så

spennende, Å handle i butikker de ikke har hjemme. Kjøpte også suvenir på julemarkedet. Sminke

kjøpte jeg også en god del av. Rimelig som bare det, fant kjente merker som Loreal, Maybeline.

 

Å reise hit i denne tida er absolutt til å anbefale. Polen er helt topp. Sitter igjen med fine dager

med mye å se og mye å handle. Gdansk var en koselig by. Vi bodde på Hilton hotell. God frokost

veldig fint rom. To koselige barer, basseng øverst i etasjen, Her kan du benytte anledningen helt frem

 

til klokken 22.00. Jeg vil fint påstå at vi nordmenn har mye å lære av disse landene i Europa. Her

pynter de som bare det til jul. Det er dette som er jul. Det å få den rette stemning har mye å si.

Hit skal jeg ikke se bort ifra at jeg reiser tilbake engang ! Ønsker dere en fin kommende uke!! :)

  

#Gdansk #Polen #Helg #Desember #Jul #Blogg

30.11.2015

ET SMIL KAN VÆRE SÅ MANGT.

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 19:47
 • Kategori: Mine tanker

ET SMIL KAN BETY MYE.  Det kan bety så mye forskjellig. Et smil er den fineste makeupen du kan ha på deg!

Men er det slik at et smil bare betyr glede ?  Tror du at alle som smiler til deg, er glade ? Nei, da tar en virkelig feil.

 

Vi kan alle være enige om, at et smil smitter. Det gir glede. Det sprer energi, god stemning. Alle synes vi det er fint,

når noen smiler til oss. Vi smiler alle, noen mer og noen mindre............................

 

 

 

 

SMILET KAN VÆRE SÅ MYE FORSKJELLIG:

 

- Du smiler gjerne fordi du er glad. Lykkelig

- Eller fordi du har gledes tårer

- Mange smiler også fordi de vil skjule noe

- Et smil kan også være falskt. Et bedrag

 

Et smil er uansett noe av det fineste du kan ha på deg. Så husk å smil hver dag. Det gjør både deg og andre godt <3

 

#Smil #Samfunn #Mandag #November #Blogg

 

23.11.2015

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE !

 • Skrevet 23.11.2015 klokka 21:25
 • Kategori: Mine tanker

Her er svarene på det dere spurte om. (SPØRSMÅLSRUNDE)

 

 Fra Anonym:

 Hva er favoritt middagen din ?

 Hva er favoritt serie ?

 Vist du fikk velge hvor vil du reise ?

 Favoritt sanger ?

 Vil du gifte deg en gang ?

 

 Svar: Jeg elsker jo varm mat (middag) og har mange favoritter. Men viss jeg skal velge

 en så tror jeg det må bli hjemmelaget pizza. Det er jo bare så godt !

 

 Svar: Favoritt serien min er Hotell Cæsar. Jeg er så glad i den serien, at jeg fint kan se en episode om igjen.

 

 Svar: Hvis jeg absolutt kunne ha valgt hvor enn jeg ville ha reist i verden, så måtte det ha vært Australia !

 

 Svar: Jeg er elsker musikk, og har flere favoritter. Men jeg hører på det meste! Dont Care av Sandra Lyng,

 All of me, av John Legend og mange mange flere.

 

 Svar: Om jeg skal gifte meg er litt vanskelig å svare på her og nå. Det er noe jeg har tenkt litt over faktisk,

  men likevel så er det ikke et must. Men jeg synes det er fint med mennesker som gifter seg. Vi for se hva

  fremtiden bringer!

  :)

 

 

 

Fra Sandra Enstad:

Favoritt tv-show?

Hvorfor valgte du å blogge?

Kan du dele noen videoer der du kanskje viser treningsmåter? (Om jeg skjønte at du trente?)

Hva blogger leser du?

Hva er planen din om barn?

Har du dyr? Eventuelt, liker du dyr? Hvilke? :-)

Ha en fin kveld videre, å ta gjerne en titt innom bloggen min for å melde deg på Ukens blogger :-)

 

Svar: Favoritt tv-show må nok være Senkveld med Tomas og Harald, Og Truls oppdrag Norge!

 

Svar: Helt ærlig så var det for å få sette ord på ting. Få ut tanker og meninger. Jeg visste egentlig

ikke helt hvordan jeg ville ha bloggen med det første. Om det skulle være en treningsblogg, mat

blogg, osv osv. Men så fant jeg ut av den stilen som passer meg! Jeg var i en sårbar periode av

mitt liv når jeg startet bloggen. Så det var derfor jeg startet å bloggen. Og helt ærlig så trodde jeg

ikke den skulle bli noe tess. Men den har beveget seg fremover. Folk liker den, Og da blir jeg glad.

Jeg elsker å inspirere andre, Og så elsker jeg å ha den som en hobby! Er veldig avslappende !

 

Svar: Jeg leser mange blogger.  Har flere faste jeg er innom, så det blir vanskelig å nevne noen

spesielle.

 

Svar: Barn ja. Ja jeg er jo kommet i en alder der det er helt naturlig å ha dette i tankene. Jeg tenker

mye på baby det gjør jeg. Jeg kjenner flere som har fått både en og to allerede. Jeg har en stor drøm

om å få et friskt velskapt barn eller to i min fremtid, ja. Hvem vet hva fremtiden bringer.

 

Svar: Jeg har ikke dyr! Og det er litt trist. Fordi jeg elsker dyr! Er veldig glad i alle slags dyr. Men elsker

hunder og katter. Har vurdert lenge å få meg en liten hund. Og det står fremdeles i tankene. Så ja, det

tror jeg blir å skje. Neste år er godt mulig !Takk for spørsmålene og ha en fin kveld videre du også :)

 

 

 

 

Fra Frodith:

Har du søsken? Hva jobber du med? SKole? Når har du bursdag? Hva er din favoritt-tv-serie? humor, action...?

 

Svar: Jeg er faktisk enebarn. Så har ikke søsken nei! Skulle ønske jeg hadde, men jeg har levd livet uten, så det går fint!

 

Svar: Jeg jobber for øyeblikket på en kafebar.

 

Svar: Går ikke noe skole per dags dato, men har skole i både et år som formgivningsfag GK og to år helsefag og læretid.

 

Svar: Har bursdag den 29 august.

 

Svar: Favoritt tv serie, Hotell Cæsar. Ellers er jeg ikke særlig glad i action, men humor og romantikk er min favoritt. Kan

se action så lenge det er sånne katastrofefilmer, serier.

 

Da håper jeg dere fikk svar på det dere spurte om. ØNSKER DERE ALLE EN KOSELIG KVELD VIDERE !! =)

14.11.2015

HVORDAN KAN MENNESKER VISE SÅ MYE HAT !

 • Skrevet 14.11.2015 klokka 23:36
 • Kategori: Mine tanker

http://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CBwQqQIwAGoVChMIrqa9-vmQyQIV43NyCh3tNAU_&url=http%3A%2F%2Fwww.nrk.no%2Fnyheter%2F1.12653115&usg=AFQjCNENVlF4-vADvekjvwzI29il1w08pg&bvm=bv.107467506,d.bGQ

Her er de nyeste oppdateringene om terrorangrepet, som har rammet Paris.

Ord blir fattige. Hvordan kan mennesker vise så mye hat ? Det er uforståelig!

Mine tanker går nå til Frankrike, og ofrene i Paris. Verden sørger med dere <3

 

Vis gjerne din støtte ved å ha et bilde som går verden rundt nå, gjennom Facebook#Frankrike #Paris #Terror #Samfunn #Lørdag #Helg #Blogg

23.10.2015

NATTA TIL MINE LESERE <3

 • Skrevet 23.10.2015 klokka 22:56
 • Kategori: Mine tanker

 Tittet bare innom en liten tur for ønske alle mine flotte, kjekke lesere. En riktig god natt ! Jeg vet

 at jeg har prioritert bloggen veldig lite, Å kjenner litt på den. Men har hatt mye å gjøre denne uken,

 så tiden har rett og slett ikke strekket til. Men jeg blir helt rastløs om jeg ikke for blogget. He He...

 Jeg håper alle sammen har hatt en fin uke så langt, God helg og god natt, sov godt og drøm søtt ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14.10.2015

VIL DU HJELPE MEG ? Trenger nytt design.

 • Skrevet 14.10.2015 klokka 00:30
 • Kategori: Mine tanker

Jeg har vært mye frem og tilbake når det gjelder valg av design til bloggen. Må nok innrømme at det er

svært vanskelig å finne det designet som jeg blir hundre prosent fornøyd med.. Jeg har hatt noen gratis

designer, og er veldig fornøyd med de. Jeg vet også at RRH webdesign har mange flotte design, Både

gratis og som du kan bestille. Vet om flere, men jeg blir rett og slett så utrolig usikker angående dette!!

 

Er det noen som har lust til å hjelpe meg eller komme med noen gode forslag, Så hadde jeg blitt så glad

og så takknemlig. Jeg har lust på eget skreddersydd design for min blogg. Vet dere om noe bra ?

Kom gjerne med tips og gode råd, Hvor du har fått et fint design til bloggen din ? Osv. Klemmer til dere :)

11.10.2015

STØTTER DU EN VIKTIG SAK... ? 🎀 ❤

 • Skrevet 11.10.2015 klokka 00:12
 • Kategori: Mine tanker

Hallo fininger !! :) Håper dere har hatt en kjekk helg. Enten du har jobbet eller hatt fri, eller feriert.

Min helg har vært fin og ganske avslappende. Fredag slappet jeg og min kjære bare av på kvelden,

etter noen fine dager på jobb. Laget noe mat sammen. Har fått prioritert bloggen mer i helgen! Og det

føles veldig fint. Den betyr mye for meg. Den har hjulpet meg mye dette året. Lørdag var jeg ute på

 

handel å traff en venninne, der vi tok en kaffe. I og med at det er rosa måned som står for brystkreft, Så

valgte jeg å kjøpe, å har lenge trengt en ny liten toalettveske. Som igjen kan brukes til reiser, turer osv. I og

med at dette gikk til en god sak, så var det jo bare en bonus. Så da fikk jeg støttet en viktig sak...........<3

Støtter du rosa måned ?

 

ØNSKER DERE EN RIKTIG GOD NATT OG NYT RESTEN AV HELGEN VIDERE!!  KLEM
#Helse #Oktober #Rosamåned #Hverdag #Samfunn

 10.10.2015

FUNNET MIN NYE FAVORITT NETTBUTIKK.....<3

 • Skrevet 10.10.2015 klokka 00:16
 • Kategori: Mine tanker

MUDY HETER DEN. Fy søren så mye BRA!! Jeg er helt i ekstase. Alle har vi hvor egen stil, Å liker å fremheve den.

I vertfall er jeg slik. Jeg handler klær og slikt på litt ulike butikker. Både på nett og rundt på senter.  Denne minner

kanskje litt om motehus, Jeg vet ikke helt. Men kanskje litt lik stil. Uansett, jeg elsker den. Skal handle litt her i helga!

Legger ut noen som jeg har plukket ut som favoritter. Du kan også gå inn på linken:    http://www.mudy.no/ 

 

 

MINE TI FAVORITTER FRA MUDY :)

 

1.  http://www.mudy.no/kjoler/42-kjole-rosa-med-glidelas.html

 

 

2.  http://www.mudy.no/skjorter/284-skjorte-maura-hvit.html#

 

http://www.mudy.no/img/p/1/6/4/0/1640-mudy_thickbox.jpg

 

3. http://www.mudy.no/populaere/460-tunikatopp-enrichetta-lilla.html#

 

 

4. http://www.mudy.no/tunikaer/276-tunika-teresina-rod.html#

 

 

 

 

5. http://www.mudy.no/tunikaer/221-pullover-clariee-sort.html#

 

 

http://www.mudy.no/img/p/9/0/3/903-mudy_thickbox.jpg

 

 

6. http://www.mudy.no/populaere/165-kjole-aida-sort.html#

  http://www.mudy.no/img/p/8/7/9/879-mudy_thickbox.jpg

 

 

7.  http://www.mudy.no/gensere/448-lang-genser-tunika-giannina-sort.html#

 

http://www.mudy.no/img/p/1/4/9/4/1494-mudy_thickbox.jpg

 

8.     http://www.mudy.no/gensere/371-genser-elene-rosa.html#

 

http://www.mudy.no/img/p/1/4/2/7/1427-mudy_thickbox.jpg

 

 

9. http://www.mudy.no/luer-og-skjerf/519-skjerf-med-vintermonster-lys-gra.html#

 

http://www.mudy.no/img/p/1/8/2/5/1825-mudy_thickbox.jpg

 

 

10. http://www.mudy.no/luer-og-skjerf/501-lue-i-strikk-gra.html#

 http://www.mudy.no/img/p/1/7/5/9/1759-mudy_thickbox.jpg

 

 

 

Hva synes du om klesplaggene ? <3

Har du en BRA nettbutikk å tipse ? <3

03.10.2015

NELLY KJOLER

 • Skrevet 03.10.2015 klokka 03:31
 • Kategori: Mine tanker

www.nelly.com  Gå gjerne inn på siden å finn dine favoritter fra nelly.  Alltid noe nytt & spennende. 

 

Her er mine favoritter fra nelly ❤ 👗

 

1.

 

 

2.   

 

3.   

 

4.  

 

5.  

 

6.  

 

7.  

 

8.  

 

9.   

10.  Handler du ofte på nelly ?  ❤

Synes du de har mye fint ? ❤

 

#mote #klær #Nelly #nyheter #høst #hverdag

07.09.2015

GIVEAWAY ! ♥ Bli gjerne med.

 • Skrevet 07.09.2015 klokka 16:06
 • Kategori: Mine tanker

God mandag alle sammen ❤  Har dere en fin start på uken?  Her er det vertfall deilig vær. Sol ute ☀ 

Tenkte å kjøre en Giveaway igjen.  En stund siden sist.  Jeg setter veldig pris på dere flotte lesere,  Og dere fortjener en liten oppmerksomhet 😊  Så bli gjerne med i konkurransen, om du har lyst.   ❤

 

For å bli med må du gjøre følgende :

 

1. Skriv i kommentarfeltet under her i bloggen,  hvorfor du har lyst til å vinne. 

2.  Gå inn på min side på Facebook og lik siden.  Har du allerede likt siden fra før av,  Så trykker du liker på Giveaway innlegget istedet.   Link til siden her:

https://www.facebook.com/pages/Hevhodet/831393883621579

 

Du vinner to hjemmelaget telysholdere

 

LYKKE TIL!   :)

 

05.09.2015

Hvem er DU ?

 • Skrevet 05.09.2015 klokka 01:33
 • Kategori: Mine tanker

Nå har jo jeg blogget i noen måneder, Og hadde aldri trodd at bloggen skulle gå som den går. Jeg har fått mange

herlige lesere, Som jeg setter så stor pris på <3 Det er utrolig koselig å lese andres blogger, Å se hvordan andre har

det rundt om i landet og hva en er opptatt av osv. Veldig koselig. Jeg føler meg heldig som har fått kommet med i

topplisten flere ganger. Spesielt i starten var jeg flere ganger på listen jevnt. Nå er jeg innimellom, Og det er helt greit.

Jeg orker ikke å strebe etter å komme der daglig. Det tar mye tid, og mye jobbing bak innleggene. Men det er klart det

er kjekt de dagene jeg er på listen. Men bloggen koser jeg meg med uansett toppliste eller ikke. Det er dere lesere jeg

ønsker å inspirere, og ikke minst kose meg med bloggen å skrive det jeg føler for. Noe jeg gjør. Liker å variere litt på

hva jeg deler/ skriver.

 

Derfor lurer jeg litt på, Sitter å filosoferer på hvem er DU som leser min blogg ? Er du en som titter innom fast, eller er

du en som leser i ny og ne ? Er det noe DU liker best på bloggen angående tema.  Jeg innrømmer jeg er nysgjerrig av

natur, Å nå kommer det frem her på innlegget. Men, Hvis du tør, Å vil svare på det så gjør du det. Viss ikke, Så er

det og helt i orden. Tenkte bare å prøve meg ;-)  Men nå er det natta her. Sov godt alle mine herlige lesere, Og drøm søtt

<3

 

 

25.08.2015

SÅ RØRENDE <3

 • Skrevet 25.08.2015 klokka 00:55
 • Kategori: Mine tanker

Så rørende ! Denne videoen må DU rett og slett bare se. Det finnes ikke så mye å skrive om dette,

Du må heller bare ta en titt. Her blir ord litt tomme. Så herlig den er, men samtidig så sterkt og se !

Det er sterkt for oss som er skikkelige dyreelskere, er det ikke ? Geiter er noen herlige dyr, med en

herlig personlighet. Jeg elsker geiter. De er bare så skjønne. Denne traff meg midt i hjertet  <3

 

 

http://dbtv.no/3582852838001

Ta en titt på videoen <3<3<3

 

 

Bilde fra Google.

 

 

Liker du geiter ? <3

Hva synes du om videoen ? <3

13.08.2015

Dagen i dag :)

 • Skrevet 13.08.2015 klokka 20:36
 • Kategori: Mine tanker

Hei Hei dere!  :) Har dere det fint? .  I dag har solen skinnet her på Vestlandet,  Deilig!  Det har vært varmt å godt, Og over 20 grader.  Ikke verst det. 

Kom nettopp hjem fra kaffe treff, Med ei venninne. Vi skravlet og hygget oss, Å gikk rundt og så på ting.  Kjøpte meg en liten ting.  Alltid kjekt med noe 

Nytt.   Hvordan har deres dag vært?  Hvordan er været der du bor?  Ønsker dere en videre god kveld <3 Dagens innkjøp ble denne toppen fra ginatricot  

10.08.2015

DRØMMEN OM MAGEMUSKLER !

 • Skrevet 10.08.2015 klokka 03:19
 • Kategori: Mine tanker

 

 

 

Det er ikke mye jeg har skrevet om trening og kropp her på denne bloggen. Men nå gjør jeg det. Det er klart jeg bryr meg.

Men jeg har helt ærlig vært ganske lat på denne siden, De siste åra. Før trente jeg på treningssenter, Og var aktiv. Det

har dabbet av siste par åra. Hvorfor ? Si det. Man går jo gjennom mange forandringer i livet. Og synet på ting forandrer

seg. Alt har sin årsak. Men jeg har alltid beundret de som tar vare på kroppen sin og holder den i aktivitet og god form.

 

Men så er det stor forskjell på å være opptatt av trening, Og det å være treningsnarkoman. Man skal jo ikke heller overdrive.

Det er stort fokus på kropp i samfunnet, Og dette kan føre til et hysteri av et kroppspress, Blant unge jenter spesielt.

Det er ikke bra, Når det blir slik. Det kan føre til litt av hvert.  Uansett, Trening skal være gøy. Du skal finne det som passer

deg. Noen velger dans, Noen fotball , Noen treningssenter, Noen jogging osv. Det viktigste er å velge noe du har lyst til.

 

Men for å få resultater, Og noe ut av det, Så må man nesten ha et mål. Ønsker du å få bedre kondisjon ? Eller kansje

å se bra ut ? Eller kanskje å bli sterkere ? Eller en kombinasjon av alt. Uansett, Det er ikke gjort i en fei ! Ting tar tid.

Roma ble ikke bygd på en natt. Et steg om gangen. Det viktigste er å ha et mål å jobbe mot, Og ikke gi opp når ting går

en i mot. Har du en dårlig dag, Okey tenker du kansje på å droppe treningen ? Nei, Da skal du heller dra å trene. Få ut frust

rasjonen. Tren i vei. Så har du mestret noe du ikke trodde du klarte.  Kosthold og trening henger nøye sammen. Og

 

vettuhva, I sommer har vi sikkert alle spist mer is, Grillet og hatt late dager. Men er det ikke det sommeren er til ? Jo.

Nå er høsten i gang, Og da er det sikkert flere som tenker som meg.  I gang med treningen og av med sommer kiloene.

Jeg har alltid drømt om å ha en flat mage, ( magemuskler da ). Virkelig. Jeg vet at jeg ikke ser ille ut, Jeg er ikke feit.

Det er ikke det som er greia. Men man legger jo på seg. De fleste. Nå har jeg lagt på meg over magen.  Og jeg er

dritt lei. He He. Nå vil jeg jobbe for å nå et mål. Og siden jeg drømmer om en stram og fin mage med magemuskler, Så

 

vet jeg at jeg har en lang vei og gå. Å trene magen er positivt, I og med at den henger i sammen med en sterk rygg. Så

er det jo kjempe fint å se på, Hvem synes vel ikke det ?. Så ja, Man kan klare mye med en sterk vilje. Viljen til å ville det

nok, Gjør at du er godt i gang. Og si til seg selv at, Dette skal man klare ! Så er det utrolig hva man kan klare å oppnå.

Slikt gjelder det med alt i livet. Man må ville det nok. Man må si til seg selv, At med en sterk vilje kan man flytte fjell <3  :)

 

Har Du et mål fremover i høst ?

Er du opptatt av kropp og trening/ kosthold ?

 

<3

 

07.08.2015

GIVEAWAY ! Bli gjerne med :)

 • Skrevet 07.08.2015 klokka 16:37
 • Kategori: Mine tanker

Som jeg skrev i går,  Så tenkte jeg å ha en liten Giveaway her på bloggen.  Så da kjører jeg i gang :)

 

Det du trenger å gjøre for å bli med er følgende :

 

Du går inn på Facebook siden min " Hevhodet "

Du søker den bare opp så kommer den opp.  Har 

egen Side der,  Men for ikke lagt ved linken til siden desverre.  Eller du søker den opp på Google. 

 

Lik så siden min og dette innlegget og skriv 

En liten kommentar. 

 

Trekker ut vinner i løpet av måradagen.  Blir DU med? 

 

Jeg kontakter vinneren ,  For adressen og så sender jeg gaven.   Jeg betaler portoen. 

Lykke til :) <3

 


Dette er det du vinner :)

 07.08.2015

Tenkte å kjøre en GIVEAWAY <3

 • Skrevet 07.08.2015 klokka 01:39
 • Kategori: Mine tanker

Hei dere :)  Jeg har ikke blogget så mye de to siste dagene. Jeg vet. Jeg elsker å blogge, Å jeg elsker å lese blogger <3

Det har rett og slett skjedd litt mye i det siste. Og da kobler jeg helt ut. Dere vet den følelsen, Når mye skjer på engang.

Gjerne ting som setter deg litt ut av spill. Altså, Hendelser i livet som bare gjør det trist. Slike møter vi alle på. Men nok

om det. Det kan jeg ta senere. Håper alle har det bra ! Har det skjedd noe hos deg i det siste - Hatt en fin ferie ?

 

Jeg tenkte med dette innlegget å informere dere om at jeg har lyst til å kjøre en Giveaway her på bloggen. Det blir i

løpet av måradagen, Fredag. Nå har jeg jo blogget en liten stund, Her på denne bloggen. Og har fått

noen faste lesere. Jeg setter pris på alle mine lesere,  Og ønsker å gi en heldig vinner en liten gave . Blir DU med  ?

Kommer med mer informasjon om dette i løpet av måradagen.  Det er bare å hive seg med om du har lyst :)

 

 

 

 

 

 

 

25.07.2015

EN LITEN TUR INNOM...

 • Skrevet 25.07.2015 klokka 21:32
 • Kategori: Mine tanker

I dag tok meg å min kjære oss en liten sniktitt innom Gladmaten. Jeg var der sist på onsdag som jeg fortalte dere i innlegget mine innkjøp.

Vi var der ikke særlig lenge i dag, men tok oss en liten runde rundt alle standene og kjøpte oss noe godt å bite i. Kylling grillspyd med nan

brød til. mmm, Kjempe godt da. Og så ble vi veldig lystne på en kopp kaffe å softis, I og med at de solgte det. Så hvorfor ikke kose seg litt

ekstra. Det er jo tross alt Sommer og helg.  Selv om jeg kjenner at det begynner å bli litt mye usunt nå i sommer. På tide å snu om kosten.

Fikk heldigvis oppholdsvær når vi var innom gladmatfestivalen. Hadde synes det var kjedelig å traske rundt der i regn.

 

Hva har du gjort i dag <3 ?

Hvordan er været der du bor <3 ?

 

 

22.07.2015

Tester ut nytt design !

 • Skrevet 22.07.2015 klokka 22:25
 • Kategori: Mine tanker

Tester ut nytt design her på bloggen. Er usikker om jeg skal ha den eller den gamle jeg hadde.

Kan bytte tilbake lett som ingenting, Men ja. Hva mener dere sånn helt ærlig ? Denne eller den gamle ? <3

:)    

 

Ønsker alle leserne mine en videre fin onsdagskveld ! Håper dagen har vært god :)

 

 

 

22.07.2015

Om en mann kan vise så mye HAT, Tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise SAMMEN !!!! <3

 • Skrevet 22.07.2015 klokka 16:08
 • Kategori: Mine tanker

OM EN MANN KAN VISE SÅ MYE HAT, TENK HVOR MYE KJÆRLIGHET VI ALLE KAN VISE SAMMEN

 

I dag er det fire år siden tragedien rammet vårt land. Mannen med så mye hat tok livet av flere mennesker.

Dette kan vi aldri TILGI ham for ! Igjen sitter overlevende, Familie og venner. Livet går videre. Men sårene vil

aldri gro helt. Det blir et arr for resten av livet. Sårene gror, Litt etter litt. Men arret blir varende. Jeg glemmer

 

aldri denne dagen. Det var en våt sommerkveld her på Vestlandet. Vi hørte nyheten over alt. Jeg trodde ikke

mine egne øyne først. Men det skjedde. Det som aldri skulle skjedd! La oss minne ofrene i dag. 22 juli 2011.

La oss tenne lys for å vise vår kjærlighet. La oss gjøre det i kveld ! Til minne om alle ofrene <3

<3

 

Til minne om ofrene UTØYA 22 juli 2011

 

 

 

 

 

 

19.07.2015

GOD NATT alle lesere <3

 • Skrevet 19.07.2015 klokka 02:43
 • Kategori: Mine tanker

Natta til alle mine kjære lesere. Håper dagen deres har vært fin. Sov godt & drøm søtt. 

 

 

15.07.2015

TUSEN TAKK ! JEG BLE......

 • Skrevet 15.07.2015 klokka 22:56
 • Kategori: Mine tanker

http://healthdiva.blogg.no/1436982030_2_vinnere_i_ukens_blo.html

 

                                                            http://healthdiva.blogg.no/1436983557_innlegg_fra_ukens_blo.html

TUSEN TAKK ! JEG BLE UKENS BLOGGER !!

 

 

Tusen takk til healthdiva.blogg.no  for at jeg ble en av de utvalgte som ukens blogger :)

Veldig kjekt ! Setter så stor pris på alle mine lesere og håper enda flere vil følge bloggen.

 

Innlegget mitt kan du se i linken over!  ØNSKER ALLE SAMMEN EN FIN KVELD VIDERE!

 

 

 

 

 

 

 

 

11.07.2015

TOPPLISTEN !

 • Skrevet 11.07.2015 klokka 15:22
 • Kategori: Mine tanker

Kjære lesere <3 Har dere en fin lørdag ? Det håper jeg at DU har, Hvor enn du befinner deg.

På Vestlandet så er ikke været noe å skryte av i alle fall. Det regner og atter regner. Er ikke

særlig glad i regn. Men slik er det bare. Men, i dag er jeg på topplisten! Takket være dere !

Det er mye jobb med en blogg. Jeg legger mye arbeid i det. Det er først nå jeg skjønner hvordan

toppbloggerne må ha det. Tenk å være på topp hele veien. De må hele veien prestere. Motta

ris som ros. Uansett, Takk til alle som leser bloggen min.  Veldig kjekt å se at dere liker den.

 

 

 

 

 

07.07.2015

Jeg vil lese din blogg :)

 • Skrevet 07.07.2015 klokka 17:11
 • Kategori: Mine tanker

Jeg har nå vært på blogg en liten stund, Rundt 2 måneder Ca.  Jeg begynte å blogge fordi jeg elsker å skrive, Å

liker å dele ting med andre. Ønsker å gjøre andre glade, Å dele ting som en kan kjenne seg igjen i. Jeg ønsker

at en skal føle seg velkommen innom min blogg. Jeg deler litt forskjellig, Slik at det blir  fleksibelt og variert. Tusen takk

til alle mine lesere, Som tar seg tid i sin travle hverdag å besøke min blogg. Setter stor pris på dere alle  <3

 

Det finnes så mange bra blogger der ute, Et hav av blogger som jeg garantert ikke har fått øye på enda. Derfor vil jeg

gjerne lese din blogg.  - Legg gjerne igjen en kommentar under, Slik at jeg kan lese å kommentere bloggen din.

:)

 

15.06.2015

Imperfection is BEAUTIFUL.

 • Skrevet 15.06.2015 klokka 02:30
 • Kategori: Mine tanker

Leste meg opp under en artikkel, Som jeg synes gidde sånn mening.

"MØT LOUISE, EN FIRE MÅNEDER GAMMEL DATTER MED TO

ARMER, TO BEN OG ET EKSTRA KROMOSON. " -  Et bilde sier

mer en tusen ord. Så jeg trenger ikke si annet, Enn at alle menneskeliv

er like mye verdt.  Imperfection is  BEAUTIFUL .


14.06.2015

IMAC....!

 • Skrevet 14.06.2015 klokka 20:33
 • Kategori: Mine tanker

Hei kjære lesere <3 Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg kom over noen reklamer på nettet, Og IMAC var temaet. Jeg var inne

å leste litt om disse, Har egentlig ikke peiling eller noen erfaring med dette.

 

Når man ser dem, Så synes jeg det ser veldig bra ut. Tenk å ha en slik<3

Disse er veldig "dyre" og pris varierer, Fra sted til sted. Er det noen som

har en IMAC og har erfaring med det ? Andre som ønsker seg det ?

 

 

 

 
 

 

hits