16.07.2017

MY BUCKET LIST

30 TING SOM ER PÅ MIN BUCKET LIST KAN DU SE HER.........

 

- Reise til Australia

- Reise til Island

- Ri på en elefant

- Gjør frivillig arbeid

- Reise alene på ferie

- Reise til Hawaii

- Kjøre gjennom Norge å se mest mulig av landet vårt

- Ta bilde ved Nordkapp

- Lage en overraskelsesbursdag for noen

- Få min egen hund

- Reise til Russland

- Reise til New York

- Ta en helikoptertur

- Ta en tatovering

- Lage en perfekt bløtkake

- Campe på en strand

- Oppleve Svalbard

- Drømmer om å se en isbjørn

- Fly en luftballong

- Ri på hest på en strand

- Farge håret lyst

- Dra til Disneyworld

- Oppleve nordlyset

- Oppleve midtnattsolen

- Ta et fagbrev i noe

- Få en jobb jeg kan leve av

- Være med i en reklamefilm/ tv/program

- Gjøre en forskjell for noen som trenger det

- Eie min egen leilighet/hus

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

Har du noen ting på din bucket list? <3

#blogg #foto #sommer #juli #helg #søndag #inspirasjon

 

 

 

24.06.2017

JEG, TATTOVERING?

Hei alle mine flotte lesere :) Og god sommer til dere alle, håper dere har det bra <3

 

Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg av alle, kan sitte å ønske å muligens ta en tattovering. Jeg som alltid har tenkt at nei glem det, men jammen forandrer vi mennesker oss på godt og vondt gjennom livet. Jeg er ganske sikker på at jeg blir å ta en liten en, på ankelen eller bak nakken gjerne. Jeg skal ikke påstå at det er helt sikkert, men blir jeg å ta en så skal det være en jeg både kan vise men også skjule om det skulle bli at jeg angret! En tattovering betyr noe for dem som tar det, og det kan være alt fra skrift til dyremotiv til fargerike bilder. Jeg har tenkt å ta noe som betyr noe for meg selvfølgelig. I svart.  Håper dere for verdens beste helg <3

 

Legger ved noen eksemplar bilder på hvordan jeg kunne tenkt meg selv :)

Fighter på underarmen

 

 

Delfin på ankelen. Kun delfin, uten mønster.

 

 

Always stay strong

 

 

Når jeg for meg hund så hadde det vært fint med en hundetattovering på ankelen

 

Alle disse motivene symboliserer meg da føler jeg. Det er liksom en historie i dem alle. Delfin har jeg badet med, å alltid elsket de. Fighter fordi jeg alltid har kjempet, uansett hvor hardt livet har slått meg ned fra tid til annen. Always stay strong fordi jeg alltid har måttet være sterk i tøffe perioder i livet. Og en liten hund, fordi jeg rett og slett er en skikkelig hundeelsker og en dag blir å få min egen.

 

#blogg #sommer #juni #hverdag #helg #tanker

 

 

 

 

 

07.05.2017

JEG KOMMER STERKERE TILBAKE.

Det har seg slik at jeg har tatt en beslutning om at jeg velger å ta en pause i fra bloggen en stund. Jeg elsker å blogge, å har blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker som har følget min blogg over en lengre periode. Jeg klarer rett og slett ikke å bare skrive for å skrive, det gir ingen mening. Jeg har ikke noe å gi nå, og har utrolig mye som skjer i livet. Jeg hadde aldri forventet at 2017 året skulle bli så brutalt og hardt. Jeg gikk inn med stor optimisme og hadde troen på at ting skulle lettere, og at det var lys i tunnelen. Det føles ut som om jeg ikke kommer ut av dette mørket og det bare blir verre og verre og jeg finner ikke lyset i tunnelen. Dere vet når alt som kunne gå galt gikk galt. Slik er det for meg nå. Jeg har aldri før følt meg så tom innvending som det jeg er nå.

Om mennesker tenker at jeg ikke har det så ille og bare syter og klager for å få oppmerksomhet så for en bare velge å tenke det fordi det er mye jeg har tatt tak i dette året, men som ikke har latt seg fungere. Jeg kjenner det tærer på kreftene å alltid kjempe seg til en plass i livet til mennesker og det å sitte med en følelsen at alle synes du er en drit kjedelig person, som bare går og suller og ikke gjør noe. Det er utrolig sårende, fordi jeg har tatt tak i ting, men fått motvind! Noen ting har jeg klart å rote til selv, men det er absolutt ikke alt. Man klarer ikke å være så blid og glad og å være der for andre når man har det tøft selv eller hva?

Jeg opplever ofte at jeg inviterer, og blir invitert kun for skam skyld. Det er ikke noen hyggelig følelse å sitte igjen med. De fleste har utdanning, jobb, folk som støtter valgene dine og faktisk stiller opp når du virkelig trenger det. Jeg har noen få som stiller opp, og de setter jeg utrolig pris på. Jeg føler rett og slett at jeg ikke har noe krefter igjen til å kunne gi dere lesere noen ting nå. Det blir bare tomprat, og jeg ønsker å blogge for at det skal være gøy, ikke fordi at det skal være en belastning i hverdagen. Jeg kan ikke tenke på om lesere forsvinner, jeg tenker at om det skjer så skjer det. Jeg føler meg på mange måter som en kasteball

for alt og alle. Jeg kan ikke please alle. Jeg har også verk i kroppen og verker i fingerledd og skuldre og nakke. Har hatt det slik siste månedene og det er absolutt ikke noe kult. Kroppen trenger ro.  Jeg ønsker å komme sterkere tilbake, og ønsker dere alle sammen en god mai måned og ta vare på dere selv. Jeg er nesten litt i sjokk modus, over alt. Jeg kan ikke kontrollere noe som helst. Jeg kan ikke bestemme over hva andre mennesker velger å tenke å føle og gjøre. Livet er for kort til å være uvenner. Ta vare på hverandre. <3

 

 

#blogg #hverdag #helg #mai #2017 #følelser

 

 

 

06.04.2017

DU VET DU HAR POLLENALLERGI NÅR.........

- Fuglene begynner å kvitre eller nærmest synge.

- Når sola er lengre oppe og det blir varmere i været.

- Når hvitveisen blomstrer opp og bladene på trærne  for en annen farge.

- Du tror du er forkjølet og klør i nese, svelg og øyne.

- Når du må ty til allergitabletten du helst skulle vært foruten.

- Du føler deg trøttere og mindre opplagt enn høsten/ vinteren der folk flest har det stikk motsatt.

 

Pollenallergi er ikke det verste man kan få, men det kan gi seg utslag i flere symptomer som er

både plagsomt og slitsomt for den som er rammet. Kroppen tåler generelt mindre og du må ta mer

hensyn til kroppen og lytte til den. Å hardtrene i denne sesongen gir ingen gevinst, da er det bedre å

gå turer og ta litt mer med ro. Faktisk så er det flere skoler som utsetter eksemen for mennesker med

pollenallergi, fordi at det kan gå ut over presentasjonene. Så det er både lov og smart å ta noen forhåndsregler.

 

Du kan gjøre følgende for å forebygge symptomer:

- Legge ferien til på fjellet eller ved sjøen.

- Dra utenlands

- Skifte klær ofte og vaske klær ofte

- skifte sengetøy enda hyppigere

- dusje kroppen og håret før du legger deg

- Få deg en pollenvifte.

- Kjøpe deg en saltvanns nesespray

- Lufte på kvelden istedenfor på dagen

 

Bilderesultat for pollenallergi

 

Har du pollenallergi? <3

#blogg #hverdag #helse #allergi #april #2017

15.03.2017

JEG HAR EN DIAGNOSE, MEN JEG ER IKKE IDIOT!

Det er ofte sånn at man danner seg et bilde av det man ser, er det man tror. Det man hører, er ofte det man også tror på! Men det er ikke alltid at det stemmer. Jeg er veldig deppet om dagene, og sliter med å stå opp på morgenen å ta tak i hverdagen. Jeg er kjempe takknemlig for de få jeg har rundt meg, som bryr seg om meg og de dagene jeg klarer å være den beste utgaven av meg selv så prøver jeg så langt det lar seg gjøre å gi noe tilbake!

Mars måned 2017 har så langt vært den verste måneden min, der januar og februar startet greit. Det er ingen hemmelighet at jeg er uten både en jobb å gå til, en skole å gå til, jeg er hjemmeværende på fulltid og bruker dagene på å være husmor. Det er det dagene går til, og i helgene tilbringer jeg tid sammen med samboer, (har alt for liten tid sammen i ukedagene) så vi for tid til hverandre da, og prøver også så langt det lar seg gjøre å treffe venner. Helgene er oftest bedre enn ukene, fordi da klarer jeg å koble mer av å ikke tenke for mye på hva jeg står oppi i livet mitt. Det er akkurat som en bryter som bare vet å skru seg av da!

 

Hverdagen min er ikke det bildet alle gjerne tror. Glansbildet med fult av muligheter og åpne dører. Det er heller omvendt hos meg!

I år 2013 fikk jeg en diagnose, "non verbale lærevansker" satt av en nevropsykolog spesialist. Det jeg trodde skulle endre mitt liv til det bedre, ble en hverdag som utviklet seg til et mareritt. Jeg kjenner at jeg sliter med å åpne meg om dette til dere nå, men jeg tenker at det er på tide etter som jeg har blogget i snart 2 år. Greia med denne diagnosen er at du har normal intelligens, men det er en alvorlig diagnose som få mennesker har hørt om, og få har. Det er en diagnose som lett blir misforstått, fordi det bare er en slags samlebetegnelse i funksjonsprofilen. Du kan være god til å prate, lese og skrive, men dårligere på å forstå begreper og bruker lengre tid på ting. Dette gir seg ofte utslag i at mange tror at så lenge du har denne diagnosen så er du rett og slett dum. Eller at du har noe annet også, fordi ofte er det andre diagnoser som følger med. Jeg skal love dere at jeg hadde aldri tatt denne testen, hadde jeg visst hvor mye den kom til å skade meg og bli brukt i mot meg!

Det har vært mer fokus på hva jeg ikke kan, enn hva jeg kan. Jeg har blitt forhånd dømt alle veier, og spesielt innen arbeidslivet. Den stopper det meste av mitt liv. Flere har trukket seg bort, og vendt meg ryggen. Hver gang jeg har vært ærlig om dette, så har jeg fått forståelse hos noen FÅ, mens fleste parten har behandlet meg som om jeg er dum. Og nå som vi er i 2017 så er jeg kommet til det punktet at nok er nok. Det ødelegger mer enn det gjør godt! Selv mener både jeg og de nærmeste rundt meg at det er feil diagnose. At jeg har fått et feil stempel. Et stempel som står i journalene mine, som ble satt før diagnosen, hvordan går det liksom an å stille spørsmåltegn før en setter en diagnose. Dette har jeg prøvd å gjøre noe med, men legen ønsker ikke å fjerne det. Vi er flere som har prøvd. Det er ingenting som tilsvarer at jeg er dum, jeg har vært i kontakt med flere i helsevesenet!  Og familien min og samboer og de som kjenner meg er helt uenig, og det er svært alvorlig å synse å mene noe om et menneske. Mange leger gjøre store skader, og man hører ofte om feil diagnostisering og medisiner. Det er betenkelig mener jeg! At en kan gi ut diagnoser så lett på mennesker.

 

Jeg har blitt sviktet av helsevesenet, og har fått ødelagt mitt gode navn og rykte og journalene følger meg. Nå er det kommet til det stykket at diagnosen har kommet til et spørsmåltegn, og gjerne er feil. Eller at det ligger noe helt annet i forklaringene. Dette kan kun en ny test avgjøre! Det er belastende og ha kommet i en slik situasjon, at det går på helsa løs. Jeg har fått dårlig selvbilde og sliter med både depresjon og angst og frykter fremtiden med dette stemplet. Når jeg sier stempel så ønsker jeg ikke å gå ut med navn og sånn, fordi de fleste som kjenner meg vet hva greia er. Det de fleste ikke aner, er hvordan dette har ødelagt livet mitt. Så nå er jeg gjennom utredning nok en gang på ny, det er absolutt et reint H og være oppi.  Jeg ønsker bare å få dette bort og leve et liv med hjelp, men ikke et liv der jeg blir urettferdig behandla og sett på som dum. Så nå er det gående nok engang, med tøffe dager og test. Og det er svært belastende.

 

Den siste jobben jeg hadde var før jul, og de har vært helt fantastiske mot meg. Jeg fikk en verdig avslutning, fin attest, og det er egentlig bare kjempe trist å være uten jobb men, mennesker vil aldri forstå hva jeg går igjennom. Fordi mine 20 år har vært forferdelig tøffe. Og det preger meg. Og jeg fikk også en bekreftelse på at jeg gjerne kunne komme tilbake senere. Men det er så vanskelig å være i arbeidslivet når jeg sliter som jeg gjør her og nå. Jeg har så mye jeg må ordne opp i. Det er bare den brutale sannheten. Jeg bærer ikke nag til noe, bare dette med diagnosen min og helsesvikten i samfunnet. Jeg kan ikke gå inn i arbeidslivet før brikkene er på plass, jeg orker det ikke og jeg orker heller ikke å utsette andre for det. Men jeg ønsker å finne veien tilbake til arbeidslivet, jeg er for ung til å gå hjemme.

Jeg har ikke klart å være i arbeidslivet, jeg har vært inn og ut av det og det var derfor det var så deilig å begynne å blogge, fordi her føler jeg at jeg kan være meg selv, skrive og dele og møte mennesker som gjerne er i samme situasjon.  Jeg setter pris på alle mine lesere, og dere er helt fantastiske <3

 

Hva ville dere gjort om dere kom oppi en slik situasjon? <3

Noen tips og råd? <3

21.02.2017

HAN SER UTELIGGEREN FORLATE MC DONALDS TOMHENDT, DA GJØR HAN DETTE!

Ingenting gir mer glede enn å kunne hjelpe de som trenger det mest! Det finnes flere måter å hjelpe på og mulighetene er mange. Lenger nede i innlegget kan du se en video av noe jeg bare måtte dele med dere videre. Jeg synes det var veldig flott gjort!  For en flott mann som valgte å gjøre dette <3

 

Bilderesultat for heart

Du kan se videoen HER: http://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/han-ser-uteliggeren-forlate-mcdonalds-tomhendt-g%c3%a5r-rett-fram-til-kassen-og-gj%c3%b8r-en-sjokkerende-bestilling/ar-AAn7FvC?li=BBr5KbM&ocid=TSHDHP <3

 

Hva synes dere om videoen? <3

Har du hjulpet andre i liknende situasjoner før? <3

 

#blogg #hverdag #samfunn #tirsdag #februar #2017

 

14.02.2017

CRAZY WEEK.....!

Getinspired har noe som heter Crazy week nå! Du for mellom 20 og 50 prosent på antall varer. De har så mye fint, og her inne har jeg bestilt meg både kari traa jakke og hummel jakke tidligere. Denne uken bestilte jeg meg en kari traa trenings joggebukse/tights i svart, men den er dessverre utsolgt nå! Bestilte meg også nike caps, og noen sokker fra kari traa. Jeg har alltid vært super fornøyd med alt jeg har bestilt gjennom denne siden, og har ikke noe å klage på verken service eller levering. De er så trofaste og her er det ofte også fri frakt. Det har i vertfall vært det når jeg har bestilt meg varer. Sjekk gjerne ut tilbudene du også. Deler noen eksemplarer under.  =)

 

 

 

1.

 HER: https://www.getinspired.no/kari-traa-rulle-fleece-ebony.html?nosto=nosto-page-category1-tilbudstorget

 

 

 

2.

Twentyfour Inca LS Bukse

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/twentyfour-inca-ls-bukse-kttgra.html

 

 

3. 

HER: https://www.getinspired.no/rohnisch-shape-lasting-tights-greymelange.html?nosto=nosto-page-category1-tilbudstorget

 

 

4.

HER: https://www.getinspired.no/nike-h86-cap-futura-classic-black.html?nosto=nosto-column-left

 

 

 

5.

Asics fuzeX Lyte 2

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/asics-fuzex-lyte-2-0190.html

 

 

6.

Devold Original Islender Crew Neck

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/devold-original-islender-crew-neck-020.html

 

 

7.

Röhnisch Bootis Parka, grå

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/rohnisch-bootis-parka-0006.html

 

 

8.

Tåfis sock, svart

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/kari-traa-tafis-sock-blk.html

 

 

9.

Röhnisch Tess Sports Bra

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/rohnisch-tess-sports-bra-30104489-0v42.html

 

 

10.

Nike Flex Running Short

HER: https://www.getinspired.no/tilbudstorget/nike-flex-running-short-451.html

 

Likte du noen av disse produktene? <3

Har du bestilt klær gjennom denne siden før? <3

 

#blogg #klær #tips #salg #trening #hverdag #februar #2017

 

 

 

 

24.01.2017

SÅ OFTE BØR DU VASKE BH-en

 

© Leveres av Side 2 Du bør ikke bruke samme BH mange dager på rad - det kan ødelegge elastikken. Og denne feilen bør du unngå.

(SIDE2): Alle vet (forhåpentligvis) at de bør bytte truse hver dag. Men hvor ofte bør vi vaske BH-en?

Ifølge Elle.com bør du vaske den etter tre til seks gangers bruk.

 

Enkelt å vaske

BH-en brukes på et område hvor du svetter mye, og den tiltrekker seg derfor både svette og bakterier. Av den grunn trenger den å vaskes relativt ofte.

Når det kommer til selve vaskingen, er det ikke særlig komplisert. Mange vasker BH-en kun for hånd, men dette er ikke nødvendig. Du kan vaske BH-er både i maskin og for hånd - men helst med kaldt vann.

 

Men viktig å få med seg: Du må ikke legge den i tørketrommelen, da dette ødelegger elastikken.

 

 

VISSTE DU DETTE?

102 år gammel

BH-en - eller brystholderen, som er det egentlige navnet - er 102 år gammel. Det var sosietetskvinnen Mary Phelps Jacob som lagde den første BH-en i 1914. I begynnelsen besto plagget av to lommetørklær festet med et bånd.

Den første stroppløse BH-en kom i 1934, og i 1936 ble størrelsene A til D lansert. I dag går størrelsene fra AA til L.

Om du skulle være i tvil: Bokstavene viser hvor stor skålen er (altså hvor store brystene er), mens tallet foran viser vidden rundt ryggen.

 

Kilde: http://www.msn.com/nb-no?ocid=TSHDHP

 

#blogg #tips #råd #helse #klær #hverdag #januar #2017

 

 

14.01.2017

7 TING BARE EN EKTE VENN GJØR

Bilderesultat for friendship

 

1. Fokuser på det gode

Du må ikke imponere ekte venner. Det er for mye hardt arbeid. Ekte venner ser under overflaten, og verdsetter de gode kvalitetene dine.

2. Vær deg selv

Sammen med dine ekte venner, kan du gråte eller le, være både tullete og alvorlige, og fortsatt føle varmen i det å ha en forbindelse med hverandre.

3. Godhet teller

Godværsvenner er morsomme å henge med i gode tider. Men du gjenkjenner ekte venner ved at de også viser en underliggende godhet når ting ikke er like bra.

4. Feil er en del av livet

Ekte venner dømmer deg ikke for feilene du gjør. Alle kan gjøre feil og feil er en del av livet.

5. Maktbalanse

Ekte vennskap handler ikke om at en skal være stjerne og den andre tjener. Det handler om å ta hver sin tur: å forstå og å bli forstått; bli støttet og være støttende, og å bry seg nok til at man fanger opp signalene vi sender.

6. Tilgivelse

Når konflikter oppstår, har ekte venner mot til å snakke ut om de på en direkte måte, ikke sladre til andre eller bare la irritasjonen øke på. Ekte venner tilgir.

7. Lojalitet

I et godt vennskap er lojalitet nøkkelen. Du vet at dine ekte venner alltid vil passe på deg.

 

Kilde: http://buzzit.no/

#blogg #helg #hverdag #samfunn #meninger #tanker #januar #2017

 

27.11.2016

TILBUD PÅ JULEKALENDEREN JEG BESTILTE, NÅ!

Hei og god søndag mine kjære lesere :) Første i advent i dag. Nå kan man kjenne julen er her snart, og jeg skal allerede starte å pynte litt i kveld eller i morgen når jeg har fri. Dere husker gjerne den sminkekalenderen jeg bestilte gjennom nettet, på Boots? Den betalte jeg drøye 799 for og ventet en god stund med å bestille den i og med at jeg kikket meg rundt om det var noen rimeligere. Men jeg ikke gidder å betale for billig dritt sminke heller, så da betalte jeg det. Jeg har ikke hatt julekalender siden jeg var liten jente, eller tenåring. Og gleder meg som en unge til å ha det i år. NÅ, er det nemlig tilbud på denne stilige kalenderen. Du finner den HER: https://www.boots.no/butikk/s/products/view.html?p=14218882&c=14381190 <3 Vær rask! Det er tross alt første desember allerede på torsdag!! Ønsker alle sammen en fin første i advent kveld.

 

Bilderesultat for christmas

Bilde lånt fra Google.

 

Skal du ha julekalender i år? <3

Hva gleder du deg mest til med jul? <3

 

#blogg #jul #advent #søndag #helg #familie

 

 

 

23.09.2016

DE 12 MEST IRRITERENDE TINGENE NORSKE SJÅFØRER GJØR I TRAFIKKEN

Mulig du irriterer deg grønt over dette i trafikken...

 

1. Å ikke gidde å bruke blinklys.

bil1
giphy

Er det virkelig så mye å be om?

Du står der og venter for å kjøre inn på en vei. To meter før krysset blinker plutselig sjåføren som kommer fra venstre. Hvor vanskelig kan det være å gi signal bare litt tidligere?

Samme når du skal ut av en rundkjøring. Det hjelper ikke å blinke når du allerede er ute av rundkjøringa.

 

 

 

2. Å kjøre for sakte

giphy
giphy

Det er ikke å kjøre sakte som er farlig, det er de som kjører for fort? bla bla bla.

Vet du hva? Det spiller ingen rolle. Det er nemlig ingenting som er mer frustrerende enn folk som kjører 5 km/t under fartsgrensa. 

Bare litt kjappere og alt er greit.

 

 

 

3. Å sinke venstrefila

Hvor vanskelig er det egentlig å forstå konseptet med to kjørefelt?

Det betyr at de som kjører fortere enn deg kan kjøre forbi. Og det betyr også at når du har kjørt forbi noen, så legger du deg til høyre om du har muligheten. 

Det samme gjelder på strekninger der bruken av to kjørefelt er begrenset til at man kan ta seg forbi bobiler, vogntog og gamle menn med hatt.

Forstått?

 

 

4. Å stirre i lyskrysset

Kom igjen, hva feiler det egentlig folk?

Og når du først har møtt blikket deres og prøver å se rett fram, kan du fortsatt kjenne blikket deres i nakken din.

 

 

5. Å legge seg i ræva

giphy-3
giphy

OK, du har det tydeligvis veldig travelt, men hjelper det virkelig å trå seg helt inntil støtfangeren min?

Hva er poenget ditt? 

Du kommer deg umulig kjappere forbi, og bilen foran meg blir ikke borte heller.

 

 

6. Å ikke følge med i lyskrysset

Det er snakk om maks et minutt. Det er ikke tid til å sende tekstmelding til verken dama, kompisen eller oldemor.

Er det så vanskelig å forstå?

 

 

7. Å ikke ta hensyn til forholdene

giphy-1
giphy

Det er utrolig hvor vanskelig det er for mange å se an forholdene, det uavhengig om det er snø, regn eller tåke.

Du kan simpelthen ikke kjøre like raskt som vanlig på piggfrie dekk samme dagen som det kom 20 centimeter nysnø.

 

 

8. Å plutselig få fart på sakene

Du har ligget bak noen i flere kilometer, da du endelig kommer til den perfekte forbikjøringsstrekninga.

Men så, i stedet for at du enkelt kan ta deg forbi, øker det som for noen sekunder siden var en sinke farta betraktelig. Du er levnet sjanseløs og i neste sving er man tilbake til utgangspunktet.

 

 

9. Å stjele parkeringsplassen

Nei, det skjer ikke bare på film. Det finnes faktisk folk som er frekke nok til å stjele parkeringsplassen rett foran nesa på de som venter.

 

 

10. Å gjøre alle andre ting enn å kjøre bil

giphy-2
giphy

Lese avisa, sminke seg, sende tekstmeldinger, krangle med kona. Ingen av delene gjør seg mens du kjører bil.

Hvorfor? Jo, for selv om du ikke tror det selv, så merker vi andre det så utrolig godt.

 

 

11. Å slippe hele verden inn foran deg

Det holder med én. Det finnes faktisk grenser for hvor kompis man skal være.

 

 

12) Å ikke takke når du åpenbart slipper dem til

Ingenting er mer irriterende enn utakk. Også i trafikken. Hva er så vanskelig med å gi et lite anerkjennende vink eller nikk?

 

Kjenner du deg igjen?

#blogg #samfunn #hverdag #september #høst

Kilde: http://buzzit.no/

17.08.2016

MITT HJERTE GLEMMER ALDRI

Hei dere! Mine beste beste lesere. <3 Jeg ønsker å dele noe veldig personlig  med dere i kveld. Jeg ønsker at flest mulig kan forstå, istedenfor å dømme. Dette er det lengste jeg kommer av personlig erfaring, deling. Dette er det jeg ikke har klart å åpne meg opp om før nå til dere. Det stikker for meg når jeg skriver dette. Men jeg vil forsøke å gjøre det likevel. Det jeg snakker om er mobbing/ jobbmobbing. Jeg ønsker ikke å gå særlig innpå det, i og med at jeg har kommet meg videre i livet og har en mye bedre hverdag den dag i dag. Jeg ønsker bare med dette innlegget, at flest mulig i samfunnet der ute, barn som unge. Unge som gamle. Aldri blir med på trakassering av et annet menneske. Aldri! Det kan forandre et menneske for alltid. Så tenk dere om hvordan dere prater til andre, og

hvordan dere er mot andre mennesker. Vi er alle ulike og unike. Alle har vi en bagasje. Alle har en historie. Noen har en historie du aldri for vite. Jeg ønsker for første gang å være ærlige med dere, at jeg var langt nede og klarte så vidt å komme meg på bena, etter at jeg aldri var god nok, bra nok eller flink nok! Jeg fikk hele veien bekreftet dette. Dette har jeg fått støtte av hos noen, mens andre har vendt meg ryggen. Løgn, rykter, sladder kan ødelegge mye.  Til og med

sannheten. For det finnes aldri et menneske som ikke gjør feil i livet. Jeg gjør feil, andre gjør feil. Men jeg opplevede drittslenging. Jeg opplevde baksnakking. Jeg opplevde at jeg ikke var ønsket. Jeg opplevde at jeg var en fiasko. Jeg opplevde at det ikke var greit å være meg.  Jeg og flere opplevde å bli stuet vekk fra jobben! Jeg valgte å si opp. Jeg hadde jobb og alt, men jeg forsøkte alt. Absolutt alt. Fagforening. Lege. Advokat. Alt dette gjorde min hverdag helt forferdelig. Jeg ble så syk at jeg ikke gikk ut av leiligheten på flere dager. Jeg sov dagen ut. Jeg fikk til og med besøk av redde venner på døren. Jeg har aldri i mitt liv vært så langt nede. Jeg fikk sosialangst. Det var en forferdelig boble og leve i.

Jeg tror ikke mennesker ønsker andre vondt, sånn egentlig. Jeg tror de fleste mennesker har et godt hjerte, og ønsker ikke å såre andre med vilje. Men det skjer likevel. Jeg har kommet meg videre  i livet, og lar folk snakke så mye en vil. Jeg tilgir, men glemmer aldri. Det er et sår som for meg alltid vil ligge der. Et spor som alltid vil være i mitt hjerte. Fortid er fortid, men det følger oss likevel videre i livet. Men vi må alle leve i nuet og så kommer fremtiden en dag om gangen. Jeg har det så mye bedre i dag, selv om jeg har dager der jeg føler meg ikke bra nok. Jeg har alltid slitt med dårlig selvbilde, men jeg forsøker å jobbe med det så godt jeg kan. Men det tar tid å bygge opp igjen et selvbilde. Det tar tid å komme meg. Jeg skal ikke gå rundt å skamme meg eller være flau for å si sannheten. For å si at jeg ble så syk at jeg ikke orket noe.. Jeg har ikke gjort noe galt. Men mennesker fikk meg til å føle at jeg var et stort problem. To år etter, innser jeg at jeg var aldri et problem. Jeg var bare meg, og gjorde så god jobb som jeg overhodet kunne.  Jeg er god nok akkurat som jeg er. Det var dette som i hovedsak gjorde at jeg opprettet denne bloggen. Jeg ønsket å få tankene på noe annet mens jeg gikk hjemme.

Bilderesultat for you are good enough

 

 

"DET KAN GI SELVMORDSTANKER I FLERE ÅR FOR MANGE "

Du kan lese saken direkte her! https://www.nrk.no/norge/1.12907747

28.07.2016

FÅTT NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN

Hei fininger <3 Jeg håper virkelig at akkurat DU, har hatt en god og kjekk uke? Min uke har vært sånn både og. Noen uker er bare bedre enn andre, og sånn er det jo bare. Først jobb i morgen, så er det helg! Da har jeg tenkt meg på blinkfestivalen i Sandnes. De arrangerer også gratis konsert på både fredag og lørdag, og her kan man kjøpe litt drikke utover kvelden. Været skal hvis være regn, selvsagt så skal det regne i juli på Vestlandet. Ikke noe nytt. He He. Jeg har forresten fått opp et nytt design på min blogg. Jeg bestilte det gjennom KVdesign, som er kjent for å ha mye fint å velge i mellom! Jeg har lagt inn kodene selv, og er fornøyd at jeg klarte det. Det eneste som jeg mener mangler er en bra header, med skrift som navnet mitt eller Hevhodet.

 

Hva mener dere om det nye designet mitt på bloggen? Kan jeg ha dette og er det noen tips/ endringer du ville gjort, så kom med det.  <3

 

 
Er dere fornøyd med deres bloggdesign? <3

Hva planer står for tur i helgen? <3

 

Ønsker du å følge siden min, kan du trykke deg inn her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/ <3

 

21.07.2016

GRATIS BLOGG DESIGN

Da dere. Da er sikkert veldig mange i seng, men jeg har fri og skal ikke på jobb i morgen. Så da spiller det ikke så stor rolle om jeg blir sittende litt lengre opp. Selv om jeg ikke kan kalle meg noen morgenfugl, å for det igjen hver morgen. "kremt" Men, nå tenkte jeg at jeg ville tipse dere om noe kjekt. Nemlig gratis blogg design. De fleste av dere kjenner helt sikkert til ulike sider, der de har gratis design. Men det er ikke sikkert dere vet om akkurat disse. Uansett, her kan dere gå inn å legge inn kodene til de ulike designene. For de som ikke vet hvordan man gjør det, så skal

du inn på avansert design. Så først kopier og lim tekst i punkt en på stilsett. Så pleier det å være 3 eller 4 kategorier til som tekst skal inn i.  Maler forside, maler innlegg osv. Du skal ta vekk all den gamle teksten i hvert punkt, og så lime inn den nye i hvert punkt. Jeg er ingen ekspert, og har brukt så lang tid på å få dette til selv, men er det noe du lurer på angående design, så kan du sende meg på melding her på bloggen, og så skal jeg svare på det jeg kan i vertfall. Om det er til hjelp :) Selv har jeg vurdert å prøve ut et, men enda ikke bestemt meg for hvilket.

 

 

1. GRATIS DESIGN -

Her inne finner du et par gratis design. Kodene og alt ligger klart. Her forklarer hun også godt hvordan bytte (profilbilde og hvordan bytte header)

http://iaasdesign.blogg.no/1328109807_gratisdesign_nye.html  Under ser dere et design eksempel fra siden.

 

 

 

 

2.GRATIS DESIGN -

  Her inne er det også et par fine design!   http://tankeren.blogg.no/1302536619_intet_nytt_gratis_hea.html

 

 

 

 

3. GRATIS DESIGN - http://msaadesign.blogg.no/1320481739_ofte_stilte_sprsml.html Et design eksempel under her

 

 

4. GRATIS DESIGN -

http://annikamad.blogg.no/ Her inne er det tre sinnsykt flotte design <3

 

Det finnes selvsagt flere sider, hvis du bare leter deg frem på Google og skriver gratis header/design så kommer det opp mye forskjellig.

#blogg #design #tips #foto #hverdag #sommer #juli

 

 

15.07.2016

FLERE SKUTT, I FERIEBYEN NICE....!

Flere skutt i feriebyen Nice!  det er helt forferdelig at flotte Nice,  er rammet av skyting /terror.  Flere er drept og flere skadet!  Tallene stiger!  Det er uvisst om det dreier seg om terror. Dette synes jeg er veldig trist.  Jeg elsker Nice,  og har vært der flere ganger i mitt liv.  

For dere som ikke har fått dette med dere,  så kan dere søke opp mer informasjon på Google.  Tankene går til de omkomne og pårørende <3

 

 

24.06.2016

JEG SKAL BLI SPONSET!

Hei dere, I natten! :-) Litt sent innlegg, å jeg skal på jobb i morgen. Men jeg måtte bare titte innom en tur å oppdatere dere litt. Jeg har jo lenge ønsket meg å starte et sted når det gjelder sponsor, å drømt om å begynne å skrive for noen og reklamere. Dette har jeg nå fått, og jeg er kjempe happy for dette! Det betyr utrolig mye for meg og min blogg. Jeg skal skrive de beste innleggene for dere, å ikke minst dem og jeg gleder meg til å komme i gang. Mer om dette for dere

vite når jeg har kommet i gang. Uansett, hvis du ønsker å gjøre det samme så kan jeg si at det er ikke alltid det lønner seg å sitte på gjerdet å vente.. Et initiativ selv kan komme til fordel. Det er så mange bloggere her på blogg.no sin plattform, Så det er vanskelig å oppdage alle! Jeg gleder meg til å skrive for dere, og å holde konkurranser eventuelt <3 Dette er et steg nærmere drømmen,  Og jeg tar ikke sånt for gitt. Bloggen betyr mye for meg, Å jeg ser på dette som en hobby på mange måter ja, men også som min andre jobb <3

 

Bilde lånt fra Google.

#blogg #sponsor #hverdag #sommer #sol #juni #2016

 

11.06.2016

10 SMINKETIPS

Nå er ikke jeg noen sminkeekspert, men tenkte å gi dere noen tips/råd til hva som funker for meg i vertfall. Det er ofte lurt å prøve seg litt frem og variere sminke. Selv bruker jeg sjelden sminke, utenom maskara i ny og ne, veldig sjelden jeg gidder ta på det i hverdag. Bruker lipgloss og litt fuktighetskrem. Kanskje litt concealer. Men thats it. Jeg er nøye med å rense ansiktshuden og halsen, ikke glem den folkens! Dette gjør jeg hver kveld fast. En dag i uken, tar jeg peeling. Peeling krem kan du få kjøpt på vanlig dagligvare butikk. Ansiktsmaske fungerer også bra, men her må du gjøre det som føles rett for deg. Drikker også nok vann i løpet av dagen, og det hjelper godt på min hud. Huden får også puste når man ikke bruker sminke fast.

 

Bilde lånt fra Google.

 

SMINKETIPS

1. Fuktighet
Start med en god fuktighetskrem og la den trekke inn før du begynner med selve sminkingen. Dette er spesielt viktig for å få sminke til å legge seg pent hvis du har tørr hud.

 

2. Primer
For at sminken både skal legge seg jevnt og fint på huden i tillegg holde seg slik resten av dagen er en god primer et must.

 

3. Ta vare på huden
For at sminken skal se bra ut er de viktigere enn du tror at huden din ser bra ut også uten sminke. Rens huden hver dag og plei den godt med gode kremer og milde produkter. Ha sminkefrie dager og helst dropp Foundation  på hverdager. Slik vil huden din på sikt bli penere og du vil føle deg mer komfortabel uten sminke.

 

4. Velg riktig farge
Velg farge på Foundation ut i fra hvilken farge du har på huden, ikke ut etter hvilken farge du ønsker å ha på huden. Bruker man foundation i feil farge vil det fort se skjoldete og unaturlig ut. Ofte trenger man forskjellige foundationer etter om det er vinter eller sommer.

 

5. Vask sminkekostene regelmessig
Bruker du koster til å legge sminke er det viktig å vaske disse med jevne mellomrom. Sminkekostene fanger nemlig opp talg, mikrober og døde hudceller hver gang du bruker dem. Er kostene for skitne kan konsekvensen bli tette porer, irritert hud og infeksjoner på øynene. Skitne koster gir også et dårligere sminkeresultat. Du kan vaske kostene med shampo og balsam.

 

6. Less is more
Klumpete maskara og kakete hud er sjeldent pent. Ta på sminken lagvis i små lag og stopp i tide. Husk at du skal være en forbedret versjon av deg selv, ikke noen andre

 

7. Eksprimiter
Prøv ut forskjellige måter og sminke seg på, før du slår deg til ro med hva du liker best. Det er lov å variere i sminkeveien.

 

8. Eyeliner
Mange plages med å legge perfekt eyeliner. Et tips er å gå så nærme speilet som mulig, løfte haka opp og bøye hode framover. Se hele tiden på mens du påfører og start innerst før du jobber deg utover.

 

9. Contouring
Contouring er blitt et populært fenomen. Det grunnleggende du må vite er at du skal legge mørke skygger der du vil skjule og forminske og lyse skygger der du vil fremheve. Husk også her å ikke overdrive, det vises fort, spesielt i sollys.

 

10. Pudder
Bruk pudder til å matte ned huden etter å ha tatt på flytende foundation. Pudder matter ned huden slik at den ikke blir blank utover dagen. Pudder gir også sminken en mer dekkende effekt.

 

Bruker du sminke til hverdags?


#sminke #tips #mote #blogg #hverdag #sommer

 

06.06.2016

PERSONLIGHETER SOM IRRITERER MEG!

 

1. Bedreviteren. 

Dette er mennesker som vet alt, og kan alt. De vet alltid best (tror de). En bedreviter har aldri feil. Tar aldri feil. Gjør aldri feil. Alltid andre etter denne personen. Vi er sikkert flere som er enige om dette vil jeg tro. Det er ingen som er bedre enn noen. Enkelt og greit.

 

 

2. Ryktesprederen.

Den aller verste er ryktesprederen, som hver gang en for en nyhet, god som dårlig er å spre det rundt. Du forteller gjerne en hemmelighet eller noe til et menneske du vil skal være mellom dere. Enkelt og greit, lojalitet handler det om. Men du finner ut ting om deg selv fra andre, eller så er dette mennesker som bare elsker litt oppmerksomhet i sin kjedelige hverdag, der de må sladre litt. Alle sladrer vi, kvinnfolk er verst på dette. Jeg som alle andre kan det. Men det er stor forskjell og faktisk veldig alvorlig å gå rundt tro du vet, og få andre til å tro, og så er det gjerne løgn. Slik skal man passe seg for. Sladder kan være farlig. Og det kan ødelegge et menneske. Gjør mot andre, det du vil at andre skal gjøre mot deg. Og er mennesker trofast mot meg, så er jeg det tilbake. Jeg dolker aldri noen i ryggen. Jeg har en leveregel der jeg alltid er lojal mot mennesker som er det mot meg. Jeg er for lojalitet, og blir veldig såret om andre ikke er det tilbake.

 

 

3.  Den som alltid har det verre enn andre!

Åh, ja stakkars deg. Du har det jo alltid verre enn verst! Vettuhva, jeg blir så provosert på slike. Hvis du faktisk har det ille, eller dårlig, ja så si det! Men det skal faktisk være en grunn for at du er lei deg eller oppgitt over livet. Du skal ikke bare klage på alt, jul er galt, mennesker er galne, bla bla. Det spiller ingen rolle. Ingen synes synd på mennesker som ikke forteller hva det er. Du skal vite noe om en depresjon, før du påstår at du har en selv. Jeg mener at man har lov å være lei seg og oppgitt over livet, når livet gir en smeller. Og så er det stor forskjell på å ha sykdommer, som depresjon eller andre psykiske lidelser. Her snakker jeg om de som klager på alt.  Ellers er det ikke noe å klage på, en er frisk som en fisk, og skal man se de positive øyeblikkene i livet. De gangene jeg har vært nede, eller hatt depresjoner og angst, så har det vært grunner for det. Jeg har ikke bare lagt meg ned å synes synd på meg selv. Jeg har hatt det vondt, og tatt i mot den hjelpen jeg kan få. En depresjon kan også komme helt uanmeldt. Da er det vanskelig å se livet fra sin lyse side.

 

4. Den som usynlig gjør deg!

Disse personene sier aldri til deg at noe er galt, men de velger heller å være slu å overse deg som luft. De overser deg totalt, spesielt i store folkemengder. De vet hva de gjør, men de innrømmer det aldri. Det blir litt som herse teknikkene. Herser med deg i det skjulte. Det for deg til å føle deg dum, eller merkelig. Jeg klarer ikke å forholde meg til slike mennesker i lengden. Har ikke vansker med å se hvem som liker meg å ikke, såpass menneskekjenner er jeg blitt.

 

Hva mener dere om dette? <3

 

#blogg #sommer #samfunn #hverdag #juni

15.05.2016

DETTE KAN DU IKKE GÅ GLIPP AV....!

Har du fått med deg dette supre tilbudet, Norwegian nå har? SE HER:  http://www.norwegian.no/bigsale_no NB! Tilbudene gjelder kun en vei. Men likevel så er dette rimelig, så du sparer på dette. Har du reisefeber og har lyst på en liten helgetur eller langweekend et sted, så har de fantastiske

tilbud nå inne på Norwegian! Du MÅ bestille innen 18 mai senest! Vi kunne selvfølgelig ikke ta fordelen av dette, når vi nylig var ute på reise til Oslo. Fordi det var den og den datoen, litt kjipt. Men sånn er det. Derfor tipser jeg DEG nå, slik at du kan få denne unike muligheten. Så har du tenkt deg ut å reise, så ta gjerne en titt innom linken over. Bestem deg rimelig raskt!! :)

 

Bilde lånt fra Google.

 

 

HER FINNER DU OGSÅ BILLIGE BILLETTER I SAS. Se her: https://www.sas.no/lavpriskalender/?cat=5 Bestill senest innen 16/5 og reis fra 18/5 -16/12

Bilde lånt fra Google.

 

Har du glemt å melde deg på ukens blogg konkurranse og ønsker å bli med, så trykk her: http://hevhodet.blogg.no/1463325760_blir_du_med_3.html  <3

 

#blogg #hverdag #reise #vår #mai #Norge

 

16.04.2016

VINNER AV MIN GIVEAWAY TRUKKET....

Da har jeg godt noen runder, å sjekket å lest gjennom alle kommentarer, og hvem som ble med i konkurransen, delte og skrev hvorfor en ønsket å vinne dette. Først og fremst, takk til alle som ble med! De som vant denne gang er FYST.blogg. Terje og Yvonne sin blogg. Gratulerer til dere! Fyst blogg er jeg fast leser hos, og er innom daglig. Jeg elsker bloggen deres, og den er bare så naturlig og fin. Kontakter dere på melding på bloggen. Ønsker dere alle sammen en kjempe fin kveld videre! KLEMMER fra meg

 

Dette kunne du vinne. To smoothie drikke flasker <3

Til alle som ble med i konkurransen. Takk for at du ble med, og bedre lykke neste gang! Det kommer flere konkurranser utover våren <3

#konkurranse #giveaway #vinner #helg #lørdag #vår #blogg

 

03.04.2016

TOPPBLOGGER TIPSER OM BLOGGING!

Jeg er jo ingen ekspert når det kommer til blogging etter 10 måneder, vel og merke. Men jeg har funnet ut litt av hva som funker og hva som ikke funker. Og jeg ser at det er visse ting som trekker opp en blogg, mer enn noe annet!  Design, store og gode bilder, god tekst. Trenger ikke skrive for mye, men heller ikke for lite. Ha mellomrom når du skriver. Slik at leseren for pusterom. Gode overskrifter som skaper interesse er også viktig. Tenkte å dele en video fra stina.blogg.  Er ikke noen fast leser her, men kom over denne videoen. Hun forklarer veldig bra og detaljert. Ta gjerne en titt!

 

 

#tips #blogg #hverdag #video #april #2016


 

27.03.2016

UKENS BLOGG ER TRUKKET! BLE DET DEG ?. . .

Hei hei alle mine fine lesere :) Da er det på tide å avsløre ukens blogger! Du kan lese mer om konkurransen i mitt tidligere innlegg her hvis du vil: http://hevhodet.blogg.no/1458599794_ukens_blogg_ny_konkur.html Gratulerer til denne flotte bloggen! Har skrevet og delt to innlegg fra bloggen lengre nede. Det blir forresten ny konkurranse, og da er det bare å melde seg på når innlegget kommer ut. Lykke til <3

 

UKENS BLOGGER ER: Tvv <3

 

Gratulerer til fineste Tone <3  Dette er en kjempe fin blogg, som skriver mange fine og varierte innlegg. Jeg er blitt en fast leser og er innom daglig å leser det Tone har å dele. Et veldig fint og ryddig design på sin blogg, og lett oversiktlig, Det er noe jeg ser veldig på hos en blogger. Det kommer mer informasjon om giveawayen på tirsdag, som følger med denne konkurransen. Deler to flotte innlegg fra bloggen her: http://tvv.blogg.no/1459073830_27032016.html og http://tvv.blogg.no/1458944359_mini_shoot_in_sandnes.html Anbefaler alle som ikke har besøkt bloggen om ta en tur innom.

 

#ukensblogg #konkurranse #helg #påske #mars #2016 #blogg

 

25.03.2016

TYPISK 90 TALLETFurby.  Husker du denne? <3

 Når discman var det vi alle hørte på <3

 Smaken vi aldri glemmer!  Mmm <3

 Telefonkioskene du så overalt <3

 Datadyret som pep hele dagen <3

 Når alle gikk med Buffalo sko <3

 Når det stod miss sixty på jeans <3

 Når det var så populært med pogs <3

 

Jeg kunne garantert ha ramset opp enda flere ting som tilhørte 90 tallet, men deler noen av de tingene som var veldig populære på denne tiden.  Kjekt å mimre litt tilbake i tid ❤


Kjenner du deg igjen?  ❤
 

 

13.03.2016

MAMMA TIL MICHELLE ER GRAVID...

Har dere fått med dere nyheten om at Mamma til Michelle er gravid, og venter nå sitt tredje barn ? Mer om dette kan du lese om på ulike nettsteder og det kommer opp på ulike sider om du søker på Google. Jeg tenkte å dele linken, men vært noe tull med opplastningen her i kveld. Min mening om dette er at jeg er glad på hennes vegne, og at hun tidligere har vist at hun gjør én kjempe jobb som ung mor,  og har en utrolig fin blogg.  Men denne gang burde hun ha ventet noen år! Håper dere alle har hatt en fin og god helg :)

 

Anna Rasmussen er gravid ifølge sikre kilder Side2 har snakket med. Foto: Guro Holmene (NA Bilder)()

 

Hva er din mening om dette ? <3

Hvordan har helgen din vært ? <3

 

#Toppblogger #Gravid #Helse #Mars #2016 #Blogg.

 

28.02.2016

VINNER AV MIN GIVEAWAY ER....=)

Da har jeg kåret en vinner av min giveaway som jeg la ut fredag! Skulle egentlig gjøre det i går, men hadde så mange ting å gjøre da at dagen strakk ikke til.  For å gjøre det mest rettferdig, så valgte jeg å trekke lapp mellom de personene som meldte seg på. Gratulerer til Charlotte :) Bloggen hennes finner du å lese mer om HER  http://charlotte79.blogg.no/. Charlotte er ei herlig jente fult med entusiasme og glede. På bloggen sin deler hun om litt av hvert. Akuratt det som jeg synes er så kjekt, når en blogger variert. Takk for at du er den du er, og utrolig hyggelig å ha deg som en av mange fine bloggvenner her inne. Du er god <3

Jeg kontakter deg på inbox for adresse osv. Og tusen takk til dere andre som også var med! Bedre lykke neste gang <3

 

#Vinner #Giveaway #Helg #Februar #2016 #Blogg

27.02.2016

SLIK GIKK DET MED FULL HOUSE STJERNENE...

Kanskje var også du blandt en av de som elsket denne serien som gikk på 90 tallet ? Full House. Har du mange ganger lurt på hvordan det gikk med skuespillerne i årene etterpå ? Alle stjernene fra Full house unntatt Olsen tvillingene Mary Kate og Ashely har blitt med i innspilling av det som nå heter Fuller House. En fortsettelse av det som tidligere var Under Samme Tak. Bare nå flere år etter ! Du kan se noen av episodene på nettflix. Der har de lagt ut den nye serien. Utrolig spennende. Du kan her lese, om livet i etterkant og hvilke forandringer stjernene har gått igjennom. Jeg må innrømme jeg var en stor fan, og jeg gleder meg veldig over dette at dette er tilbake på tv skjermen, bare i en nyere utgave. Fantastisk <3 

 

 

Vokste du opp på 80 eller 90-tallet, har du kanskje gode minner fra serien "Full House". Nå er serien aktuell igjen, fordi Netflix har spilt inn en oppfølgingsserie med flere av de samme skuespillerne. I serien virket de seks skuespillerne som en eneste stor, lykkelig familie, men utenfor filmsettet hadde skuespillerne litt av hvert å slite med.

Have mercy! The cast of "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" worked through a lot of typical family-friendly issues on the series' run from 1987 to 1995. But life after the show wasn't as easy to get through for the stars. Since most of the cast members are reuniting for the Netflix series "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/fuller-house/365489/main/" href="http://www.moviefone.com/tv/fuller-house/365489/main/">Fuller House</a>," which premieres on Feb. 26, 2016, <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/tv/full-house-tk-33723.gallery" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/tv/full-house-tk-33723.gallery">Wonderwall.com</a> has rounded up all the drama they've endured since the original show ended. Fortunately, they're all seemingly doing well these days, but keep reading to get the scoop...

 

 

Just two years after "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" ended, Bog Saget -- who played dad Danny Tanner on the series -- and wife Sherri Kramer decided to go their separate ways. The couple divorced in 1997 after almost 15 years together. But they continued to co-parent their three daughters. In his 2014 book "Dirty Daddy: The Chronicles of a Family Man Turned Filthy Comedian," Bob also discussed the tragic loss of his sisters at young ages: Andi at 34 from a brain aneurysm and Gay at 47 from scleroderma.

Bare to år etter innspillingen av Full House var slutt, separerte Bob Saget som spilte Danny Tanner i serien seg fra kona Sherri Kramer. Paret skilte seg i 1997 etter nesten 15 år sammen. I boken "Dirty Daddy: The chronicles of a Family Man Turned Filthy Comedian", kommer det også frem at Saget mistet to søstre som bare ble 34 og 47 år gamle. 

 

Another divorce... John Stamos, who played Uncle Jesse on "Full House," met Rebecca Romijn in 1994, a year before "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" ended. By 1998, the hot couple was married, but the actor and model-turned-actress decided to end their union in 2004. She went on to marry funnyman Jerry O'Connell in 2007; they soon welcomed twin daughters. But John, who played Uncle Jesse on the show, has yet to have another serious romance or have any kids.

John Stamos som spilte Uncle Jesse skilte seg også fra kona Rebecca Romijn et år før innspillingen av serien sluttet. Romijn giftet seg i ettertid med Jerry O'Connell, men Stamos skal enda ikke ha funnet den store kjærligheten. 

 

 

A seemingly still-single <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/tv/John-Stamos-315.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/tv/John-Stamos-315.celebrity">John Stamos</a> recently found himself in trouble with the law: He was pulled over and <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/johnstamos-arrested-for-dui-in-beverly-hills-1875016.article" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/johnstamos-arrested-for-dui-in-beverly-hills-1875016.article">arrested</a> in Beverly Hills, California, for driving erratically in June 2015. By October, he was <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/johnstamos-arrested-for-dui-in-beverly-hills-1875016.article" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/johnstamos-arrested-for-dui-in-beverly-hills-1875016.article">officially charged</a> with driving under the influence of drugs, and ended up being ordered to serve three months of probation for the misdemeanor as well as attend 52 AA meetings. On his own accord, he <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/john-stamos-finishes-rehab-im-healthy-and-feeling-grateful-1880274.article" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/john-stamos-finishes-rehab-im-healthy-and-feeling-grateful-1880274.article">went to rehab</a> for 30 days following the incident and spoke about his improved mental health afterward on Twitter: "I'm back! Took a month to take care of things. Healthy. Feeling grateful for the love & support of family & friends."

Nylig kom Stamos også i trøbbel med politiet. Han ble stoppet og arrestert for å ha kjørt uansvarlig, og i oktober i fjor ble han dømt for å ha kjørt i beruset tilstand. Han endte opp med en straff på 3 måneders prøvetid, og etterpå la han seg inn på rehab i en måned. Ifølge hans egen Twitter-konto skal han nå ha det bra. 

 

 

In 2010, Candace Cameron Bure -- who played DJ Tanner on "Full House" --<a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/former-full-house-star-candace-cameron-bure-reveals-past-battle-with-bulimia-1589400.article" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/former-full-house-star-candace-cameron-bure-reveals-past-battle-with-bulimia-1589400.article"> opened up</a> to People magazine about her past struggles with bulimia that began when "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" ended in 1995. After marrying NHL star Valeri Bure in 1996, she struggled while transitioning to life in Canada with him. "It wasn't about me trying to lose weight. It was all about emotions," she said. "It's a very dangerous cycle that can just start to consume your life and really take over." Fortunately, the actress was able to overcome her issues. She's now the proud mom of <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/former-full-house-star-candace-cameron-bure-reveals-past-battle-with-bulimia-1589400.article" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/former-full-house-star-candace-cameron-bure-reveals-past-battle-with-bulimia-1589400.article">t</a>hree kiddos.

Candace Cameron Bure, som spilte DJ Tanner i serien, har også hatt sine problemer. I 2010 åpnet hun seg i People Magazine om sin kamp mot bulimien som begynte når innspillingen av serien sluttet. Til People sa hun at bulimien ikke handlet om å prøve og gå ned i vekt, men om følelser. Videre fortalte hun at det var en veldig farlig sykdom som virkelig kunne ta over ens liv.

 

<a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/movies/Mary-Kate-Olsen-487.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/movies/Mary-Kate-Olsen-487.celebrity">Mary-Kate Olsen</a> -- who, along with twin sister Ashley Olsen, played Michelle Tanner on "Full House -- also <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/tv/full-house-cast-where-are-they-now-32771.gallery?photoId=162708" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/tv/full-house-cast-where-are-they-now-32771.gallery?photoId=162708">suffered</a> from an eating disorder. The child star sought help at the age of 18 in 2004 at a private treatment facility. At the time, her rep Michael Pagnotta told <a data-cke-saved-href="http://www.people.com/people/archive/article/0,,20150478,00.html" href="http://www.people.com/people/archive/article/0,,20150478,00.html">People magazine</a>: "This is a challenge that Mary-Kate has made a decision to face. This is a challenge she will meet." Good for her! Mary-Kate and Ashley sadly are not reprising their role on Netflix's "Fuller House."

Mary Kate og søsteren Ashley Olsen sitt liv har heller ikke bare vært en dans på roser. De spilte begge Michelle Tanner i serien, men da Mary-Kate var 18 måtte hun legges inn på en klinikk for spiseforstyrrelser. De to tvillingene kommer dessverre ikke til å delta i Netflix' nye versjon av serien.

 

 

In February 2005, <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity">Ashley Olsen</a> tried to sue the National Enquirer for a whopping $40 million for libel and false light invasion of privacy damages after the mag ran a cover story with the headline: "<a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity">Ashley Olsen</a> Caught in a Drug Scandal." The article inside attempted to link her then-boyfriend Scott Sartiano to drugs, not her, but she felt the tabloid had gone too far. "Ms. Olsen has not used and does not use illegal drugs and she has not sold or otherwise given cocaine, ecstasy or any other illegal drug to anyone for any purpose," the suit stated. Moreover, she tried to protect her reputation. Later that year, the tabloid apologized, explaining that it wanted to "make clear to its readers that, by its cover and headlines, it did not intend to accuse Ms. Olsen of being involved in any drug scandal."

 februar, 2005 prøvde den andre søsteren, Ashley Olsen, å saksøke National Enquirer for hele 40 millioner dollar for en magasinforside med overskriften "Ashley Olsen i dopskandale". I artikkelen ble ekskjæresten hennes linket til bruk av dop. Senere publiserte magasinet en unnskyldning der de skrev at det ikke var meningen å hentyde at det var Ashley som hadde tatt dop. 

 

More legal woes for the girls... In August 2015, <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity">Ashley Olsen</a> and <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/movies/Mary-Kate-Olsen-487.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/movies/Mary-Kate-Olsen-487.celebrity">Mary-Kate Olsen</a> were <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/celebrity-news-for-aug-11-2015-32772.gallery?photoId=162708" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/celebrity-news-for-aug-11-2015-32772.gallery?photoId=162708">hit with </a>a class-action lawsuit by 40 interns who'd worked for their Dualstar Entertainment Group in 2012. The interns, including main plaintiff Shahista Lalani, claimed that they were mistreated and overworked, plus there were more accusations of non-payment. According to a September <a data-cke-saved-href="http://www.dailymail.co.uk/news/article-3247805/Mary-Kate-Ashley-Olsen-demand-ex-intern-s-class-action-lawsuit-dropped-lying-overworked-never-paid.html" href="http://www.dailymail.co.uk/news/article-3247805/Mary-Kate-Ashley-Olsen-demand-ex-intern-s-class-action-lawsuit-dropped-lying-overworked-never-paid.html">Daily Mail</a> story, the twins called the suit bogus, saying that they never acted in a "reckless or malicious manner."

I august 2015 ble søstrene selv saksøkt av 40 praktikanter som hadde jobbet for deres firma i 2012. Praktikantene hevdet at de hadde blitt misbrukt, fått dårlig betalt og var overarbeidede. Men ifølge Daily Mail, mente søstrene at søksmålet var helt ubegrunnet. 

 

Is <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/movies/Ashley-Olsen-238.celebrity">Ashley Olsen</a> battling Lyme disease? According to 2015 reports from <a data-cke-saved-href="http://radaronline.com/celebrity-news/ashley-olsen-lyme-disease-prognosis-worsens/" href="http://radaronline.com/celebrity-news/ashley-olsen-lyme-disease-prognosis-worsens/">Radar Online</a>, the fashion designer has allegedly been struggling more and more with symptoms from the bacterial infection, which is spread by ticks, since contracting it many years ago. But these claims have not been confirmed, so we can only hope they aren't actually true.

Og ikke nok med det: Ifølge Radar Online, skal Ashley Olsen ha slitt med symptomer på sykdommen Borrelia. Disse påstandene har dog ikke blitt bekreftet. 

 

When "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" ended in 1995, Jodie Sweetin was only about 14 years old, but she began drinking heavily. Her alcohol use led to a full-on substance abuse issue that included an addiction to meth for many years. But the star, who played sister Stephanie Tanner on the show, took the right steps to get sober. In 2009, Jodie wrote a memoir, "unSweetined," in which she discussed overcoming her battle with addiction. You go, girl!

Jodie Sweetin spilte Stephanie Tanner i Full House. Når innspillingen av serien sluttet i 1995, var Sweetin bare 14 år, men begynte allerede å drikke mye. Alkoholmisbruket førte til at hun begynte å ta metamfetamin, og var avhengig av det livsfarlige stoffet i flere år. Men heldigvis kom den unge stjernen seg ut av rusmisbruket. I 2009 skrev hun en biografi, "unSweetined" hvor hun forteller om sin kamp mot rusmidlene. 

 

Jodie Sweetin hasn't been lucky in love either. She divorced her first husband, Shaun Holguin, in 2006. The next year, she married second husband Cody Herpin (with her at a movie premiere in 2008), but they divorced in 2010. She then wed musician Morty Coyle in 2012... and got divorced again the next year. But she does have two beautiful daughters from her two later unions. In January 2016, Jodie confirmed her engagement to Justin Hodak, who's also a former addict. Maybe the fourth time will be the charm?

Men Sweetin har ikke hatt mye flaks i kjærligheten heller. Hun skilte seg fra sin første mann, Shaun Holguin, i 2006. Året etter giftet hun seg med Cody Herpin (på bildet), men de skilte seg i 2010. Etter dette giftet hun og skilte seg enda en gang, og er nå forlovet på nytt.  

 

 

So much divorce in the "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" family! Andrea Barber, who played pal Kimmy Gibler, also recently got divorced. She and husband Jeremy Rytky parted ways in 2014 after 12 years and two kids together. So Kimmy's single? Hmm!

Andrea Barber, som spilte Kimmy Gibler, har også gått gjennom en skilsmisse siden vi så henne i serien. I 2014 skilte hun og Jeremy Rytky seg, etter 12 år sammen. De to har to barn sammen. 

 

Dave Coulier hasn't had it too bad since playing Joey Gladstone on "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>," but there is an urban legend that's been following him around for years. The actor dated singer <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/music/Alanis-Morissette-1297.celebrity" href="http://www.wonderwall.com/music/Alanis-Morissette-1297.celebrity">Alanis Morissette</a> back in 1992, and right after they broke up, she released the man-bashing classic "You Oughta Know" off the album "Jagged Little Pill." Uproar ensued after Dave once joked it was about him, though he set the record straight to <a data-cke-saved-href="http://www.buzzfeed.com/briangalindo/you-oughta-know-theres-more-to-dave-coulier-than-full-house#.mynJe4z5R" href="http://www.buzzfeed.com/briangalindo/you-oughta-know-theres-more-to-dave-coulier-than-full-house#.mynJe4z5R">BuzzFeed</a> in June 2014. "I think it's just really funny that it's become this urban legend, so many years after the fact," he said. Later adding, "First of all, the guy in that song is a real a-hole, so I don't want to be that guy."

Dave Coulier, derimot, har ikke hatt det så verst siden han spilte Joey Gladstone i Full House. Han datet artisten Alanis Morisette i 1992, og rett etter de hadde slått opp, ga hun ut sangen "You Oughta know". Joey tullet med at sangen handlet om han, men rettet selv opp i ryktet i 2014, da han sa til Buzzfeed at mannen i sangen er en "drittsekk", og at han ikke ville være den mannen. 

 

Kilde: http://www.msn.com/nb-no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.02.2016

HUSKER DU DENNE SERIEN ? GLED DEG ;)

Jeg kan ikke få utdypt det nok over hvor utrolig koselig dette her er at de gamle skuespillerne som spilte inn den populære familieserien Under samme tak, nå skal gjennoppta serien. Denne gang som Fuller House. Alle skuespillerne har takket ja, til å være med i ny sesong. Unntatt Olsen tvillingene, kjent som Mary Kate og Ashely. Hvorfor de har takket nei, har jo ikke vi noe med. Det kan være personlige grunner.Jeg har desverre ikke holdt meg oppdatert over når det

starter opp. Men jeg gleder meg som en liten unge til å se på. Gode barndomsminner dukker opp igjen. Etter skoletid var det alltid hjem å skru på Under samme tak. Men skal finne ut av når dette starter opp, eller om det allerede har startet opp. Gleder meg i vertfall ! Er det flere som skal se på og som gleder seg til dette ? Deler et lite klipp - trailer av Fuller House som dere kan ta en sniktitt på. Dette blir bra <3

 

Have mercy! The cast of "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main" href="http://www.moviefone.com/tv/full-house/17540/main">Full House</a>" worked through a lot of typical family-friendly issues on the series' run from 1987 to 1995. But life after the show wasn't as easy to get through for the stars. Since most of the cast members are reuniting for the Netflix series "<a data-cke-saved-href="http://www.moviefone.com/tv/fuller-house/365489/main/" href="http://www.moviefone.com/tv/fuller-house/365489/main/">Fuller House</a>," which premieres on Feb. 26, 2016, <a data-cke-saved-href="http://www.wonderwall.com/entertainment/tv/full-house-tk-33723.gallery" href="http://www.wonderwall.com/entertainment/tv/full-house-tk-33723.gallery">Wonderwall.com</a> has rounded up all the drama they've endured since the original show ended. Fortunately, they're all seemingly doing well these days, but keep reading to get the scoop...

Full House

 

Throwback <3

 

En liten sniktitt av Fuller House.

 


#Fullerhouse #Minner #Serie #Nyserie #Februar #2016 #Blogg


 

26.02.2016

FREDAG OG GIVEAWAY :)

 

Hei alle mine flotte unike lesere :) I og med at det er fredag og helg, og alt for lenge siden sist jeg hadde en konkurranse her på bloggen min, så benytter jeg derfor anledningen nå som det er helg, til kjøre en liten giveaway. Jeg for daglig flere fine kommentarer fra dere lesere, og flere opplever jeg kommer igjen og igjen. Og kjære dere, det er så utrolig koselig at dere tar dere tid til å besøke min blogg i en travel hverdag. Jeg setter pris på alle og enhver! Veldig koselig å ha bloggvenner fra ulike steder i landet. Tilbake til giveaway. Jeg håper at flest mulig ønsker å bli med :)

 

 

Man vet jo aldri om premien faller i smak, og det er fult lov det også å ikke være interessert. Da kan en ny giveaway være et alternativ. Denne gang velger jeg å gi en krystall engel som premie. Dette er noe jeg er glad i, og selv samler jeg på krystallpynt og motiver. Dette er en sølvengel. Den er helt ny, og grunnen til at jeg velger å gi den vekk er så enkelt som at jeg har to stk.Så sleng deg gjerne på i konkurransen om du vil det.  For å være med må du gjøre følgende:

 

1. Lik gjerne Facebooksiden til bloggen min HER https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/ Jeg skal ikke være vanskelig å kreve dette, i og med at ikke alle har facebook ;) Så det går fint an og bli med uten å gjøre dette. Men blir kjempeglad om du ønsker å like siden min såklart.

2. Del dette innlegget videre eller del et av mine eldre innlegg som jeg har skrevet på bloggen min tidligere. Hadde også blitt utrolig glad om du som leser ønsker å skrive en liten kommentar i kommentarfeltet, hvordan du oppdaget min blogg og hvorfor du leser den og om det er noe du liker å lese bedre om på bloggen enn andre ting.  Lykke til <3

 

Konkurransen avsluttes på nåkommende lørdag :)

 

 

 


#Engel #Krystall #Pynt #Fredag #Februar #2016 #Blogg

 

05.02.2016

FRODITHS FOTO CHALLENGE , GUL <3 OG GODE BLOGGTIPS !

Jeg tenkte å gjør en forandring, Å dele to ulike temaer i dette innlegget mitt her på bloggen.

Frodiths foto Challenge, Gul. Dette er en frisk og gyllen farge! For meg så formidler

denne fargen glede og fornyelse.  Du blir rett og slett glad av gult .

Å linke til hverandres blogger er en fin måte å finne hverandre på i bloggverden.

Og dele er å spre glede :)

 http://frodith.blogg.no/1454698045_bare_en_snartur_innom.html

 Deler et bilde jeg tok her i fjor sommer. Vet ikke om jeg skal kalle det helt

gult, men jaja. Det for så være. Her går solen ned bakom fjellene.

 

 

BLOGGTIPS: SLIK BLIR DU EN BEDRE BLOGGER!

Var innom bloggen til Ihope nylig, og jeg synes hun skriver

og deler så mye bra! Derfor valgte jeg å dele innlegget i

min blogg, og velger å fremheve det for dere lesere!

Satser på at det er Okei for denne leseren at jeg frem

snakker bloggen hennes litt. Ta gjerne en tur innom bloggen.

http://lhhope.blogg.no/1454602327_enkle_bloggtips_fra_l.html

 

 #Bilde #Gult #Blogg #Tips #Februar #2016

04.01.2016

I ÅR KOMMER 38 NYE EMOJIER! Her er de ❤


Den kvinnelige facepalmen ❤

 


Bacon ❤

 


selfie ❤

 


❤ 

 


Hånd emojier ❤

 


Dyr ❤ 

 


Grønnsaker ❤

 

❤ 

   Kilde - www.buzzit.no 

 

   Hvilken likte du best ? 

  #emojier #nyttår #januar #2016 #hverdag #blogg 

29.12.2015

DISSE NYE LOVENE OG REGLENE KAN DU FORVENTE DEG I ÅR 2016 !

Har du følget med på hvilke nye LOVER og REGLER som kommer neste år ?

Jeg har holdt meg litt oppdatert, og tenkte å dele noe her på bloggen. Dette er selvsagt

ikke alle nye lover og regler som kommer. Men noen som jeg har lest litt om. Ta en titt under.

 

 

 

NYE LOVER OG REGLER INNEN HELSE.

I 2016 kommer ny transplantasjonslov.

Den gjelder for donasjon og transplantasjon av organer, celler og vev til andre mennesker. Den nye loven forenkler regelverket, og slår blant annet fast at de regionale helseforetakene skal sørge for at alle potensielle donorer kan bli vurdert og få mulighet til å donere.

Ny obduksjonslov
Den nye obduksjonsloven moderniserer regelverket, ifølge Helse- og omsorgsdepartementet.

Den innebærer blant annet at de regionale helseforetakene skal sørge for nødvendig kompetanse og kapasitet til å gjennomføre medisinske obduksjoner

 

Endring i alkoholloven
Endringen innebærer at kommunale salgs- og skjenkebevillinger ikke må løpe ut etter fire år, som i dag. Bevillingene kan videreføres i inntil fire nye år.

 

Innføring av prikktildeling
Det innføres en nasjonal ordning om hvordan kommunene skal reagere ved brudd på bevillinger for salg eller skjenking av alkoholholdig drikk. Ulike brudd gir et fast antall prikker.

Det blir også krav om at kommunene må bruke to kontrollører på skjenkekontroller, og de må ha gjennomført en kunnskapsprøve

 

Solarier
Ansatte og ansvarlige ved solarier må ha gjennomført en kunnskapsprøve. Den skal sette dem i stand til å gi god veiledning til kunder.

 

Laserpekere
Ny § 19 a i strålevernloven gjelder fra første januar.

Det gir mulighet for Toll- og avgiftsetaten til å destruere ulovlig importerte laserpekere, slik at det blir vesentlig enklere å få ulovlig importerte laserpekere ut av sirkulasjon.

 

Innføring av smilefjes på restaurant
Mattilsynet innfører smilefjesordning i hele Norge fra 1. januar. Det vil gi informasjon om de hygieniske ordningene ved restauranter og kafeer.

Mer enn 8.000 restauranter omfattes av ordningen

 

Netthandel
Det er også åpnet for å drive netthandel med reseptpliktige medisiner fra første januar. Det melder Apotekforeningen.   Men det er ikke ventet at de tekniske løsningene er på plass før et stykke ut i 2016.

 

 

 

NYE LOVER OG REGLER INNEN ATTRAKSJONER.

 

Dyrere kino

I det samme statsbudsjettet ble satsen for momsen på kultur satt opp fra 8 til 10 prosent. Det betyr at det blir dyrere å ha det gøy. Billetter til alt fra kino, museum, teater eller Tusenfryd blir dyrere.

Det samme gjelder for hotell- og transporttjenester når også reiselivsmomsen øker fra 8 til 10 prosent.

 

 

Flyseteavgift

Er du bemidlet ungdom, kan du fra nyttår spare 300.000 kroner i BSU-ordningen. Det blir ikke innført noen ny poseavgift. Isteden må du betale 80 kroner ekstra i flyseteavgift.

Det var en avgift Frp fikk høynet fra 50 kroner til 80 da partiet skulle ha inndekning for utgiftene til den store asylstrømmen i 2015. For en familie på fire som flyr tre ganger i året, innebærer dette en kostnadsøkning på 1.920 kroner.

 

 

ENDRINGER I FØRERKORT. NYTT FØRERKORT KRAV FRA JANUAR 2016

Et nytt EU-direktiv gjør at alle som skal ta førerkort i Norge fra 2016, må testes i tunnelkjøring.

Kravet gjelder alle klasser og vil tre i kraft fra 1. januar 2016, skriver Nationen.

I dag er tunnelkjøring bare en del av teoriprøven for førerkort klasse B, men framover skal den også inkluderes i den praktiske opplæringen og testingen.

 

 

Boligsparing og formuesskatt

BSU-ordningen utvides. Tidligere kunne man spare inntil 200.000 kroner, dette maksbeløpet økes til 300.000. Men oppsparingen må skje over lengre tid, for årlig sparebeløp forblir 25.000 kroner.

Bunnfradraget for formuesskatten økes fra 1,2 til 1,4 millioner kroner. Ligningsverdien av sekundærbolig økes fra 70 til 80 prosent av anslått markedsverdi.

 

 

ENDRINGER I SKOLEN

 Fra skoleåret 2016/2017 kommer nye regler om fravær i skolen. Dersom elever har mer enn 10 prosents fravær i et fag, skal de ikke få halv- eller helårskarakter i faget. Frem til 2009 var det mange lokale fraværsgrenser. Disse ble opphevet av daværende kunnskapsminister Kristin Halvorsen. Nå innføres en nasjonal regel.

 

 

 

 

#Tips #Samfunn #Regler #Lover #Helse #Hverdag #Blogg

28.12.2015

SJEKK UT DISSE! DE HAR NÅ STORT SALG <3

 Er du på jakt etter nyttårskjolen ? Eller gjerne bare noe nytt til klesskapet ditt ? Eller du ønsker å gjøre noen gode kupp.

 Da er det jo deilig at de har salg nå i romjulen. Jeg har plukket ut noen av mine favoritt nettbutikker som jeg liker godt

 og som nå har prosenter på antall varer! Getinspired, Nelly & Blivakker. Ta gjerne turen innom du også å se hva de har :)

 

 

 

GET INSPIRED

http://www.getinspired.no/tilbudstorget.html

Get inspired er en av mine favoritt nettbutikker! Her har jeg handlet alt fra ull til jakker, og er

super fornøyd med kvalitet, sending og service. Kan absolutt anbefales på det sterkeste.

 

Nå har de et stort JANUARSALG med hele 60 % på noen varer! Skynd deg. De går raskt ut!

Siden finner du HER http://www.getinspired.no/

 

 

 

 2. NELLY.COM

http://nelly.com/no/kl%c3%a6r-til-kvinner/salg/

Nå har også Nelly et stort salg! Du for hele 80 % på enkelte varer! Butikken er kjent for å

ha mye variert og mye fint. Her er prisene litt varierende, men rimelige priser er det ingen tvil om!

 

Siden finner du HER  http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/ 

 

  

    3. BLIVAKKER.NO

    https://www.blivakker.no/weekly-deals

     Inne hos blivakker.no så har de stort salg på hele 70 % nå i romjulen og ut desember!

     Her inne kan du finne så mye. Mye rimelige priser og du kan gjøre mange gode kjøp.

     Noe for alle og enhver finner du her inne !

 

     Siden finner du HER  https://www.blivakker.no/

      

 

 

 #salg #helse #romjul #desember #hverdag #blogg

28.12.2015

MÅTEN DU TAR PÅ BH-DIN AVSLØRER HVEM DU ER...

Kan fortelle hemmeligheter om deg selv som du ikke ante!

 

 

Daily Mail har snakket med kropsspråk- og oppførselsekspert Patti Wood, som underviser ved Emory University i Georgia og BH-er og personlighetstyper.

Hun kan avsløre at måten du tar på deg BH-en på sier noe om hva slags personlighet du har. 

Wood har delt det inn i fire typer mennesker etter fire forskjellige måter å ta på seg BH-en på. 

Dette kan måten du tar på deg BH-en din på si om deg: 

1. De som lukker BH-en med å ta hendene bak og klipse den på 

Dersom dette er måten du fester BH-en din på er du en som støtter andre, en såkalt "supporter". Folk som har denne personlighetstypen følger ofte tradisjoner og holder fast ved det de har lært seg. 

De er omtenksomme, vennlig og alltid villig til å hjelpe andre. 

"Supportere" ser på BH-shopping som noe sosialt og du finner hennes mest sannsynlig ved prøverommet mens hun hjelper venninnene sine. 

 

 

2. De som fester BH-en foran og deretter snur den rundt 

Kvinner som gjør dette er folk med stor påvirkningskraft. De er karismatiske og elsker å lære nye ting, men det skal lite til for å kjede dem. 

Når det kommer til BH-er liker disse type kvinnene sterke farger og stilige detaljer som får dem til å føle seg spesiell. 

 

 

3. De som har BH-er med spennen foran 


Kjøper du disse BH-ene er du en "fører" som nekter å sløse bort tid. Du setter pris på effektivitet, å være kjapp og høy kvalitet som gjør at du slipper å kjøpe ting to ganger. 

Disse mennesketypene foretrekker BH-er fra et kjent merke

 

 

 

4. De som lukker BH-en før de tar den på seg og trekker den over hodet 

Disse menneskene er forsiktige og korrigerer ofte feil. Disse kvinnene fester BH-en på denne måten fordi de liker å få ting gjort rett helt fra begynnelsen av. 

Disse folkene er forsiktige og analyserende av natur. 

Når de kjøper BH-er er det opptatt av å få eksagte mål og søker gjerne eksperthjelp

 

 

Linker fra www.buzzit.no

 

 

 

 #helse #hverdag #desember #vinter #blogg

 

 

27.12.2015

IMPORTANT TO REMEMBER <3

 

   

 

      

 

 

#hverdag #samfunn #bilder #ord #desember #blogg

29.11.2015

DERFOR SOVER IKKE BABYEN DIN PÅ NATTEN....

" DET ER ALLTID EN GRUNN TIL AT EN BABY IKKE VIL SOVE "

 

  (15 mulige grunner til at barnet ditt ikke vil sove gjennom natten )

 

   HER er linken. Ta en titt  http://www.klikk.no/foreldre/baby/article1585445.ece

 

Derfor vil ikke babyen sove

 

 

Gjerne følg meg direkte på facebook HER  https://www.facebook.com/Hevhodet-831393883621579/

 

#Baby #Hverdag #Samfunn #Søndag #advent #Blogg

 

 

 

 

 

  

 

28.11.2015

NYTT DESIGN ❤

Nytt design ute på bloggen!!  Sjekk det gjerne ut,

Å si din mening <3 Ha en nydelig lørdagskveld 😊 ❤ 

 #Design #Helg #Samfunn #Blogg

05.11.2015

SUPERSALG HOS ILLUSION NÅ !

 NÅ ER DET STORT SALG INNE HOS WWW.ILLUSION.NO !!

 Du finner mye fint her inne, Og det er hele 50 % rabatt ! Ta gjerne

 en titt, Det varer KUN ut kvelden. Deler mine favoritter under.

 

 

1.HER  http://illusion.no/products/karoline-kjole-beige1

 

 

 2. HER  http://illusion.no/products/annemone_beige_cardigan

 

 

3. HER http://illusion.no/products/bertine-kjole-sort

 

4. HER http://illusion.no/products/paris

 

5. HER http://illusion.no/products/Naomi

 

6. HER http://illusion.no/products/blue-baby

 

 

7. HER http://illusion.no/products/paula-bluse

 

 

8. HER http://illusion.no/products/soul

 

 

9. HER http://illusion.no/products/belle

 

10. HER  http://illusion.no/products/arianne-jakke-sort

 

ØNSKER ALLE SOM TITTER INNOM EN SUPER FIN KVELD VIDERE <3

 

#Salg #Mote #Hverdag #Torsdag #Blogg

 

03.11.2015

ER DU GLAD I BLONDE KJOLER ? TAKE A LOOK HERE <3

Er du slik som meg som kanskje elsker blonde kjoler ? Ja da bør du rett og slett ta en liten titt her!

Jeg har funnet mange helt nydelige blonde kjoler i alle sorter, og ønsker å dele det med dere. Kanskje

er det slik at du er på jakt etter noe nytt å fint, nå som vi nærmer oss juletider ? Ikke vet jeg. Men jeg

vet vertfall at her har jeg funnet de lekreste kjolene, He He.  Er du en blonde entusiast, take a look ;)

 

KJOLER FRA WWW.BUBBLERROOM.NO

 

1. Denne finner du HER http://www.bubbleroom.no/nn/klær/dame/77th-flea/midi-knelengde/betim-dress-tawny-port

  

77thFLEA Betim dress Tawny Port Bubbleroom.no

77thFLEA Betim dress Tawny Port Bubbleroom.no

 

 

2. Denne finner du HER http://www.bubbleroom.no/nn/klær/dame/model-behaviour/minikjoler/olivia-dress-black

    

Model Behaviour Olivia Dress Black Bubbleroom.no

Model Behaviour Olivia Dress Black Bubbleroom.no

 

  3. Denne finner du HER  http://www.bubbleroom.no/nn/klær/dame/model-behaviour/minikjoler/simone-dress-wine-red

     

      Model Behaviour Simone Dress Wine-Red Bubbleroom.noModel Behaviour Simone Dress Wine-Red Bubbleroom.no

 

 

 

 

KJOLER FRA WWW.MISSMARTINS.DK

 

1. Denne finner du HER   https://www.missmartins.dk/da/p/mila-lace-kjole/:sort-beige

Mila Lace Kjole Sort/beige

 

2. Denne finner du HER https://www.missmartins.dk/da/p/amore-blondekjole/:navy

Amore Blondekjole Navy

 

3. Denne finner du HER https://www.missmartins.dk/da/p/jannie-blondekjole/:sort

Jannie Blondekjole Sort

 

 

Dette var bare noen få sniktitt. Fy søren sier bare jeg til denne nettbutikken. Fant den i går faktisk :)

Her inne har de absolutt ALT av blonder. Men her gjelder det å være rask. Mye som går raskt!

Og sist men ikke minst, Her er prisene nokså lave ;)

 

Liker du blonde kjoler ? <3

Hva synes du om kjolene/ nettbutikkene ? <3

 

 

#Mote #Hverdag #Klær #Tirsdag #Blogg

29.10.2015

Sex om morgenen eller om kvelden? Dette er tidspunktet hvor vi er kåtest !

Tema: SEXIfølge Daily Mail har Den britiske sexbutikken "Lovehoney's" har utført en undersøkelse hvor de har spurt 2000 briter om hvilken tid på døgnet de helst vil ha sex. 

DETTE SVARTE MENNENE:

  • 28 prosent svarte at de hadde mest lyst på sex mellom klokken 06.00 og 09.00 om morgenen.
  • 3 prosent svarte at de hadde mest lyst på sex mellom klokken 16.00 og 18.00 på ettermiddagen.
  • 18 prosent at de hadde mest lyst på sex mellom klokken 21.00 og 23.00 på kvelden.
  • 16 prosent at de hadde mest lyst på sex mellom klokken 23.00 og 02.00 om natten.

 

 

DETTE SVARTE KVINNENE:

  • 11 prosent hadde mest lyst på sex mellom klokken 06.00 og 09.00 på morgenen. 
  • 4 prosent svarte hadde mest lyst på sex mellom 16.00 og 18.00 på ettermiddagen.  
  • 22 prosent svarte hadde mest lyst på sexmellom klokken 21.00 og 23.00 på kvelden. 
  • 25 prosent svarte at de de hadde mest lyst på sex mellom klokken 23.00 og 02.00 om natten. 

 

Ergo viser denne undersøkelsen at kvinner er kåtest om natten, mens menn er kåtest om morgenen. 

Ingen er derimot spesielt kåt om ettermiddagen. 

Derfor er kan man enten få i pose og sekk å ha sex både morgen og kveld, eller inngå et kompromiss. Hva enn som passer best for deg. 

 

Når vil du helst ha sex? 

Via: Extrabladet.dk 

 

 

Delt fra www.buzzit.no     

 

#Sex #Helse #Hverdag #Samfunn

22.09.2015

DERFOR ER DET SUNT Å SOVE NAKEN !

 

  Bilde lånt fra Google.

 

  VESENTLIG FORBEDRET NATTESØVN

  Å sove naken er nemlig smartest - og dersom du sliter med søvnen, kan det være verd et forsøk.

  Kroppstemperaturen din skal falle om natten, slik at du enklere kan produsere søvnhormonet melatonin. Det motvirkes dersom du har klær på, sier han.

  Går du til sengs uten en tråd på kroppen, kan du regne med vesentlig forbedret nattesøvn.

 

  Han hevder å sove naken også vil øke livskvaliteten generelt ? og ikke bare fordi søvnen bedres.

  Bedre varmereguleringen i kroppen nedsetter produksjonene av stresshormoner. Dermed kan du se frem til energi og overskudd om dagen.

 

KAN ØKE SEXLYSTEN

Dersom det ikke er gode nok grunner for degs, så ha bladet Femina listet opp et par andre årsaker til at det er lurt å sove naken ? vi tar med den viktigste:

Å sove hud mot hud med din partner gir en økt produksjon av oxytocin, som stimulerer følelsen av samhørighet og dermed også ? eureka! ? lysten på sex.

 

Lufting

For å hindre infeksjoner er er det å sove uten truser en god ting. Da får du luftet vagina. Når du har på truse kan varmen gi litt for gode forhold for bakteriene. Derfor kan det være lurt å lufte underlivet om natten. 

 

 God søvn

Selv om det er behagelig å være varm om natta, er det best om du lar dyna tar deg av varmingen. Det er bevist at man får bedre søvn ved og sove naken. Altså at du sover bedre i et kaldere miljø enn du befinner deg i når du er våken. 

 

 Sexy

Ved å sove naken blir du tryggere på kroppen din og på det å være naken. Selv om du kanskje ikke tenker over det, oppstår det en trygghet i underbevisstheten. Og ja - du blir mer sexy!

 

 Bedre selvtillit 

Det å føle de gode stoffene fra dyne og laken inntil en naken kropp, og kjenne den svale vinden som kommer inn gjennom soveromsvinduet kan få deg til å bli mer vandt med  å være naken. Da vil du bli tryggere på din egen kropp, føle deg mer sexy og dermed få bedre selvtillit. 

 

Bedre sex

Om du har type og dere sover nakne i sammen øker utslippet av kjærlighetshormonet oxytocin. Altså bedre kontakt mellom deg og din partner - bedre sex med deg og din partner. 

 

 

 

20.09.2015

PÅ JAKT ETTER NYE STØVLETTER ? <3

Nå som det er høst, kan det være kjekt å kle seg opp i støvletter. Og som regel trenger vi alltid noe nytt hver årstid. Sånn er det i vertfall her da, men alle er jo ikke like der, å det er helt greit. Tenkte uansett å tipse dere om en bra nettbutikk, Som de fleste sikkert kjenner til. De har mange fine støvletter og mange gode tilbud nå. Og så er det fri levering. Det er jo alltid en bonus. Inne på www.motehus.no har de utrolig mye fint.  Legger ved noen linker, så kan du gå inn å se om det er noe for deg eller ei.

Bilde lånt fra Google.

 

1)  http://www.motehus.no/prod.php?id=58289 

 

2) http://www.motehus.no/prod.php?id=59958

 

3) http://www.motehus.no/prod.php?id=77790

 

4) http://www.motehus.no/prod.php?id=72336

 

5) http://www.motehus.no/prod.php?id=73509

  

6) http://www.motehus.no/prod.php?id=79013

 

7) http://www.motehus.no/prod.php?id=78581

 

8) http://www.motehus.no/prod.php?id=79008

 

9) http://www.motehus.no/prod.php?id=78240

 

10) http://www.motehus.no/prod.php?id=77792

 

 

09.09.2015

VINNER AV GIVEAWAY !!

God ettermiddag alle sammen ❤  

Da har jeg trukket vinner av Giveaway konkurransen, Å for å gjøre det mest mulig rettferdig for alle som jeg skrev,  Så trakk jeg lodd /lapp.   

Gratulerer til :

http://karimaritas.blogg.no/ .   :) Kontakter deg på melding her på bloggen.  Og takk til alle som ble med og bedre lykke neste gang !  ❤

ØNSKER ALLE EN SUPER ONSDAG!!  Her skinner solen!!  ☀  

 

04.09.2015

MIN BLOGGSIDE PÅ FACEBOOK.

 Jeg tenkte bare å si at jeg har egen side til bloggen min, inne på Facebook. Viss noen ønsker å følge meg der, Så heter

 Siden Hevhodet.  Akurat som her på bloggen. Du søker bare opp Hevhodet, så kommer den  opp.  Eller trykk på linken

 under  ♥

Skriv gjerne inn din side under i kommentarfeltet,  Så kanskje jeg følger deg.   

  https://www.facebook.com/pages/Hevhodet/831393883621579

 

 Følg meg gjerne, Så følger jeg deg tilbake. 

 Ha en fin fredagskveld alle sammen  ❤

11.08.2015

TEGNENE PÅ EN FALSK VENN

Har du en falsk venn ???

 

En falsk venn har ingen bruk for, og en slik person kan rett og slett skade deg.

Hvis du blir rakket ned på, baksnakket, ikke hørt på, aldri får hjelp, - da bør du begynne å tenke?Svarer du JA på 3 eller flere av disse spørsmålene, så har du faktisk en falsk venn

- Du blir lei deg, fortvilet eller trist etter å ha snakket med denne ?vennen?

- Dine nærmeste reagerer på at denne personen er din ?venn?

- Denne ?vennen? bryter til stadighet avtaler uten å gi deg beskjed

- Din ?venns? problemer er alltid større en de problemene du har

- Hvis du ikke er kjapp nok med å svare på telefonen, blir denne ?vennen? sint og forlanger en  forklaring

- Blir du ikke med på noe som din ?venn? har foreslått, blir han/hun sur

- Ting som du har betrodd deg til din ?vennen? om, blir ofte gjenfortalt til andre

- Har du andre venner enn denne ?vennen?, blir han/hun snurt og skuffa

- ?Vennen? gir deg ofte negative tilbakemeldinger på hvordan du ser ut, eller hvordan du har det hjemme

 

Her er nyttige tips du kan gjøre for å vise din falske venn at du ikke finner deg i alt

- Vær ikke for mye sammen med denne ?vennen? alene. Han/hun vil nok skjerpe seg i andres nærvær

- Vær forsiktig med å fortelle om dine innerste hemmeligheter

- Vær mer utilgjengelig for denne ?vennen?, og spill litt kostbar

- Vær trygg på deg selv og stå på dine meninger, selv om han/hun blir sur når du er uenig

- Vær bestemt når du sier i fra at nok er nok, å få personen til å be om unnskyldning

- Vær egoist, og kjenn på dine behov før du tydelig sier i fra

 

 

Kloke ord om vennskap

"Ikke gå foran meg, kanskje følger jeg deg ikke. Ikke gå bak meg, for kanskje jeg ikke viser vei. Gå ved siden av meg og bare vær min venn"
Albert Camus

"Når vi har medgang, kjenner våre venner oss. Når vi har motgang, kjenner vi våre venner"
John Churton Collins

"Man kan ikke være lykkelig uten en venn, men man kan heller ikke være trygg på sin venn før man er ulykkelig"
Thomas Fuller

 

 

 

 

08.08.2015

VINNER av Giveaway er kåret !Da er vinner av min Giveaway  kåret,  Og denne gang ble det :

http://yteen.blogg.no/  Gratulerer :)

 

Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger og takk til alle som var med.  Bli gjerne med på neste Giveaway.  Da kan det være deg som vinner ! 

Ønsker alle mine herlige lesere en videre fin helg! <3 

01.08.2015

"SLIK GIKK DET MED AMMINGEN ETTER SELVBRUNING "

Sjokolademelk sa du?  

 

 

 " Det gikk ikke helt etter planen da 

  Casper skulle ammes etter selvbruning "

 

 

 

Trykk på linken under for å se nyheten ! 👍 

 

http://www.tv2.no/a/7211777

 

 

 

20.07.2015

Turistene for seg en OVERRASKELSE !

God kveld alle bloggere :) Tenkte å dele en litt morsom video med dere.

Jeg flirte i vertfall godt! He He. Ønsker dere en fin kveld videre :)

 

 

Trykk på Video under i linken for å se den

http://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QqQIwAGoVChMI-Y-ywqvqxgIVRhYsCh2migH0&url=http%3A%2F%2Fwww.vgtv.no%2F%23!%2Fvideo%2F115231%2Fmaaken-virker-uskyldig-men-plutselig-gjoer-den-noe-uventet&ei=ED6tVfnHM8assAGmlYagDw&usg=AFQjCNEJWyIkuU_BNP6bPwXxG-eHHK7HlA

 

 

Laget meg en deilig smoothie til kvelds <3 Brukte sånn ferdig pakke med

ananas, papaya frukt og mango og tilsatte en banan og knuste isbiter !!

Smakte rett og slett FANTASTISK ! :)17.07.2015

HAR DU VURDERT DETTE ?....siste sjanse

TREKNINGEN SKJER I KVELD (FREDAG 17.07.15 KL 23.00 :)

https://www.facebook.com/KrageroResort/videos/760029057446944/

Du går inn på linken oppføre for å komme til konkurransen

40 091 visninger

Sjekk ut denne filmen og skriv hva du mener om den!
Alle som LIKER og KOMMENTERER er med i trekningen av et weekendopphold for to personer!:)

 NETTSIDEN TIL KRAGERØ finner du i linken under.

http://www.krageroresort.no/07.07.2015

ER DU EN SJOKOMAN ? SE HIT DA VEL.....:)

Tenkte gi dere noen tips om hvorfor SJOKOLADE er sunnere enn man gjerne skulle trodd.

For hvem elsker vel ikke den deilige smaken av smeltede sjokolade på tungen ? Mmm <3 Dette gjelder i hovedsak mørk sjokolade. Om vi skal tro på alt i undersøkelsen, Er en annen sak.

Men alle som er sjokoladeelskere slik som meg, Kan jo se positivt på dette.  Her har dere punktene :)Sjokolade reduserer risikoen for slag

I følge en svensk rapport har kvinner som spiser mer enn 45 gram sjokolade hver uke, 20% mindre risiko for å få slag.

 

Forbedrer hjertehelsen

I følge et studie kan det å spise en liten del med mørk sjokolade hver dag forhindre hjertesykdommer

 

Forhindrer diabetes

Et italiensk studie fra 2005 avslørte at det å spise en liten del sjokolade hver dag kan hjelpe for å kontrollere insulinnivået.  

 

Bra for huden

Mørk sjokolade er godt for huden og kan beskytte mot UV-stråler fra solen.

 

Hjelper mot nysing

Teobrominen som finnes i sjokolade vil senke aktiviteten i vagusnerven, den delen av hjernen som gjør at vi nyser.

 

Forbedrer blodtilstrømningen

I 2008 utførte forskere ved Harvard et studie hvor de ba folk spise mer sjokolade i to uker. Resultatet viste at blodtilstrømningen til de som var med i studie ble bedre.  

Forbedrer synet

Siden sjokolade forbedrer blodtilstrømningen, fant forskere ved universitetet i Reading i 2011 ut at det også kan forbedre blodtilstrømningen til netthinnen, noe som kan forbedre synet

 

Gjør at du lever lengre

I følge forskere ved Harvard kan det å spise sjokolade gi opptil to år ekstra i levetid. Den franske kvinnen Jeanne Louise Calment, som levde 122 år, spiste mørk sjokolade hver dag

 

Gå ned i vekt

Er du overasket? I følge forskning fra universitetet i København er mørk sjokolade veldig mettende, så hvis du spiser en liten del kan det hjelpe deg til å spise mindre av annen mat og godteri.

 

Redusere stress

I følge sveitsiske forskere kan det å spise mørk sjokolade redusere stresshormonnivået vesentlig

 

Høyere intelligens

En forsker fra universitetet i Nottingham avslørte at det å drikke kakao øker blodtilførselen til hjernen, noe som forbedrer hjernefunksjonaliteten i to til tre timer.

 

Redusere kolesterol

En annen helsefordel er at sjokolade kan hjelpe til å redusere kolesterolet. I følge et studie fra universitetet i Illinois, er det flavonene i mørk sjokolade som reduserer kolesterolnivået.

 

Hjelper mot diare

I søramerikanske og europeiske kulturer er det vanlig å behandle diare med kakao. I følge forskere ved et institutt ved Children?s Hospital, Oakland, USA, vil flavonene i sjokoladen kombinert med protein, regulere væskesekresjon i tynntarmen, noe som hjelper til å roe ned magen.

 

Fantastisk kilde til antioksidanter

 

Mørk sjokolade er en av de beste kildene til antioksidanter som polyfenoler, flavanoler og katekiner

 

Godt for gravide

Et finsk studie fant ut at sjokolade reduserer stressnivåene hos gravide kvinner. Babyene var også mer aktive og smilte mer. 

25.06.2015

FOR ET SAVN......!

 

 Andre som savner denne deilige Iskremen ? Jeg rett og slett elsket den.

Og skulle så gjerne hatt den tilbake på marked!  Likte du denne isen ? :)

25.06.2015

BLE DU NOMINERT ? " KONKURRANSE : VINN HOTELLGAVEKORT PÅ 2500 KR "

 Var du den heldige som ble Nominert med meg ? "SE HIT " Da er konkurransen avsluttet,

 Å jeg lovte dere å nominere en Leser.  Det måtte da bli en av dere, Og da ble det denne

 gang akkurat DEG !   Trykk på linken under bildet, Så kan du se hvem du var  :)

 

Da for jeg bare ønske oss begge lykke til med å vinne ! Det hadde vært fantastisk!http://trediamanter.blogg.no/ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.06.2015

PREVENSJON FOR MANNFOLK.....

ENDELIG TENKER DU GJERNE " P- PILLER PÅ VEI TIL MANNFOLK "

Hva skal man tenke om dette liksom ? Det høres etter min mening hysterisk morsomt ut og egentlig ikke seriøst. Skal man tro på dette

liksom ? Må si jeg er skeptisk.  - Måtte jo flire litt da.  Det er jo litt rart og morsomt å forestille seg dette.

 

 

Bortsett fra kondomer er prevensjon stort sett kvinners ansvar. Nå ser det ut til at man blir to om ansvaret ettersom prevensjon for menn kan være på markedet innen tre år.

"Herrepillen" går under navnet Vasalgel, og er ikke en pille, men en gele som blir sprøytet inn i mannens sædceller, så sædcellene ikke slippes ut.

Ifølge Mirror kan den endre prevensjon slik vi kjenner den i dag. En injeksjon vil vare i ti år, men kan nøytraliseres med en annen gele når man ønsker det. 

Dette skriver Metro. 

Geleen har vært testet på dyr og er nå klar for å testes på mennesker, og ventes å være på markedet i 2018, som den første godkjent prevensjon for menn siden kondomet. 

 

12.06.2015

GRUNNEN TIL AT BUSSETER HAR MERKELIG MØNSTER

Har du noen gang lurt på hvorfor bussete , I bussen har merkelig mønster ? Vel, Svaret er:

Det er gjerne ikke noe du tenker så mye over i hverdagen, Noe som er veldig  forståelig.
MEN HVA ER EGENTLIG GRUNNEN TIL DE MERKELIGE MØNSTRENE ?

Dessverre, akkurat det du nok allerede frykter. Mønsteret skjuler hvor skitten setene faktisk er.

Så det er med andre ord ingen som faktisk har synes at den glorete designen faktisk er fin. 

Det er ikke bare i Norge setene ser slik ut, heller. Slik ser de ut i England

All skitten som samler seg kan du se HER

 

 

 

 

01.06.2015

Det er dyrt å ha mensen!

SÅ MYE KOSTER MENSEN!

BIND, TAMPONGER OG TRUSEINNLEGG. GJETT HVOR MYE PENGER DU BRUKER I LIVET.


Vi er mange som husker hvor vi var den dagen vi fikk mensen, enten det var på fergen til Kiel eller i mattetimen.

Noen av oss fikk sjokk og trodde vi var blitt syke, mens andre tenkte at endelig er det min tur.

Uansett skjønte vi fort at vi måtte lære oss å bruke bind, truseinnlegg og tamponger - men hva et liv med menstrasjonsbeskyttelse kom til å koste, var det ingen som tenkte på.

har regnet seg gjennom de røde dagene, og her har vi laget et tilsvarende regnestykke med norske priser.

OBS: Butikkene har ofte rabatter, så prisene kan fort variere.

 

38 Menstruerende år -

RØDE DAGER: Normalt sett kommer mensen hver 28 dag, og i gjennomsnitt har vi den fra vi er 13 til 51 år gamle. HEIDI B. NILSEN / SCANPIX (FRB)

I snitt har vi mensen fra vi er 13 til 51 år gamle, det vil si i 38 år, og det er normalt å blø i tre til syv dager.

 

Det betyr at gjennomsnittskvinnen har 456 menstruasjoner i løpet av livet, som gir 2280 dager, hvis vi ser for oss at en normal periode er på fem dager.

Alt i alt menstruerer vi i 6,25 år, ifølge avisen.

Hvor mye vi blør, vil derimot variere fra kvinne til kvinne, skal vi tro Mette Haase Moen, som er professor og overlege ved kvinneklinikken på St. Olavs hospital.

Faktorer som spiller inn er både alder og hva slags prevensjon vi velger, men de aller fleste blør likevel ikke mer enn cirka 30 milliliter, har hun sagt til KK

 

 

BIND:

Som ekstra beskyttelse til tampongen, ellers som en følgesvenn (og gjerne en med vinger) i løpet av natten, er et bind et må-ha.

På hjemmesiden til Libresse råder de oss til å bytte bind hver tredje eller fjerde time - med det som utgangspunkt, kan vi si at vi i snitt bruker fire bind hvert døgn i fem dager, altså 20 bind.

En pakke med 12 bind med ultratynne vinger fra Libresse koster kroner 22,70 på Rimi, 24,50 på Kiwi og 20,50 på Coop (den billigste), noe som gir en snittpris på 22,56 kroner.

Delt på antall bind (12), ganget med 20, blir det 37,6 kroner for hele perioden.

37,6 kroner x 456 menstruasjoner = 17 145,6 kroner.

 

 

TRUSEINNLEGG:

Rett før eller på slutten av menstruasjonsperioden, når du ikke blør eller blør lett, kan det være fint å bruke et truseinnlegg.

I dette regnestykket kan vi si vi bruker 6 i snitt i løpet av hver periode.

En pakke med 50 truseinnlegg fra Libresse koster kroner 16,50 på Rimi, 15,50 på Kiwi og 13,40 på Coop (den billigste).

I gjennomsnitt blir dette kroner 15,13 per pakke. Deler du det på antall truseinnlegg (50), og ganger med de seks vi bruker hver periode, gir det 1,8156 kroner.

1,8156 kroner x 456 menstruasjoner = 827, 91 kroner

 

Tamponger

BØR SKIFTES HVER FJERDE TIL ÅTTENDE TIME: Det blir noen tamponger i løpet av et langt liv. Claudio Bresciani / SCANPIX / Kod 10090

Det vanligste menstruasjonsproduktet på markedet i dag, er tampongen, og rundt 70 prosent av menstruerende kvinner i USA og Vest-Europa bruker den, ifølge Folkehelseinstituttet.

 

Hvor ofte vi må skifte den, er derimot det store spørsmålet.

Britt-Ingjerd Nesheim, som er tidligere professor og gynekolog ved Universitetssykehuset, har tidligere fortalt til KK.no at siden det ikke er gjort noen forskning på hvor lenge en kan gå med samme tampong, må vi rett og slett bruke sunn fornuft når det kommer til når den bør skiftes.

Men generelt sier vi at den bør skiftes ut hver fjerde til åttende time, så her kan vi ta utgangspunkt i seks timer og gå for fire tamponger i døgnet i fem dager - altså 20 stykk.

En eske med 20 Tampax Super koster koner 21,20 på Rimi, 20 på Kiwi og 23,60 på Coop, som gir en snittpris på 21,6 kroner.

Tamponger =    21,6 kroner x 456 menstruasjoner = 9849,6 kroner.

 

MENSEN PÅ BUDSJETT:

DROPP DISSE - SPAR PENGER: Ifølge fagfolk, er det ingen grunn til å kjøpe dyre intimsåper når vi har mensen - underlivet renser seg selv helt fint med vanlig såpe og varmt vann. Cecilie Leganger

Vil du spare penger neste gang du har mensen? Å strikke egne bind hører fortiden til, men hvorfor ikke sjekke ut lavprisprodusentene?

 

Hos både X-tra og First Price får du 50 truseinnlegg til seks kroner, mens 32 stykk tamponger koster 11.

Flere butikker har også bleiekampanjer for voksne, der du får hver fjerde pakke med bind eller tamponger gratis.

Er du villig til å svare på spørsmål rundt hva slags behov du har når du har mensen, sender også svenske Tampons for Free deg gratis bind og tamponger i posten.

Du kan også bytte ut både bind og tamponger med en menskopp, også kalt damebeger. Den er økonomisk, siden den kan brukes flere ganger, og skal være et miljøvennlig alternativ.

Klikk her hvis du vil se hva som skjedde da KK.no testet den famøse koppen.

Ikke nok med at vi kvinnfolk flest, Må gjennomgå dette først :)

 

 

 

 

 

 

 


hits