08.08.2017

5 TING JEG IKKE LIKER.

 • Skrevet 08.08.2017 klokka 02:56
 • Kategori: Om meg.

Alle har vi ting vi liker og ting vi ikke liker. Tenkte det hadde vært moro for dere å høre noen av de tingene jeg absolutt ikke liker! Mulig noen kan føle seg truffet, men dette er et innlegg om meg å mine tanker og mine meninger, ikke et hint til noen som helst, på noen måte. Å våge å dele sine svakheter, gjør en sårbar for kritikk. Vi mennesker må lære oss å være enig om å være uenig. <3

 

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

 

Neglebiting- Åh, herlighet jeg vet at dette er ganske vanlig for mange mennesker, men dette er noe jeg synes er utrolig ekkelt. Det er ikke bare ekkelt, men utrolig irriterende å høre på. Tenk at du biter i deg like mange bakterier som det er på toalett der du sitter med fingrene dine i munnen. True story!

 

Når det regner ute- Mulig mange synes jeg er rar å klagete nå, men jeg rett og slett kan bare ikke for det. Jeg regel rett fordrar ikke regn, Å ikke nok med det en hel dag blir raskt litt sur hos meg da. Jeg er skikkelig værsyk, å må ta meg sammen disse dagene. haha. Men det er alltid deilig å gå en tur ansett!

 

Når noen gjør narr av andre med en diagnose- Det er absolutt ikke greit å gjøre narr av noen som har en diagnose, å flire bak ryggen eller gjøre narr av noen som sliter! Alle er forskjellige, noen skiller seg mer ut enn andre, men det er noe som heter likeverd her. Alle er likeverdige som mennesker.

 

Når favorittserien er slutt eller tar pause- Jeg blir raskt hekta på reality serier, å det er utrolig kjipt når serier som Farmen, Paradise hotell osv tar slutt haha

 

Mennesker som forventer at du skal være med på alt dem vil, men ikke blir med på noe du vil- Dette er noe som irriterer meg veldig, når du må ofre deg men du for ikke noe igjen hvis du vil noe. Det er enveiskjørtforhold, å det er absolutt ikke noe positivt i lengden, Så gi å ta er viktig.

 

 

Hva er det som irriterer deg? <3

#blogg #august #foto #personlig #samfunn #meninger #tirsdag

 

 

 

 

 

18.07.2017

10 TING SOM GJØR MEG GLAD

 • Skrevet 18.07.2017 klokka 00:44
 • Kategori: Om meg.

 

1. Å reise er noe som virkelig får frem gleden i meg, liten eller stor reise spiller egentlig ikke så stor rolle. Det gleder meg uansett. Ingenting slår gleden av å se nye steder, møte nye mennesker og bare ta masse bilder å skape minner for livet.

Bilderesultat for travel

 

2. Å drikke kaffe med en god venn. Dette er noe jeg verdsetter høyt, og bare det å sitte å snakke og dele dine tanker og meninger å høre om andres hverdag er alltid en glede i hverdagen.

Bilderesultat for coffe with a friend

 

 

 

3.  Å lytte til favorittmusikken! Ingenting slår følelsen av å sette høyt på musikken du elsker.

Bilderesultat for musikk

 

 

4.  Å sette deg et mål, å klare å gjennomføre det! Dette er vel den beste lykkefølelsen ever.

Bilderesultat for goal

 

 

 

5. Desember måned! Elsker denne måneden, fordi jeg rett og slett elsker julen.

Bilderesultat for christmas time

 

 

6. Å få lønn inn på kontoen! Haha, alle kjenner vi vel til denne gleden. Når man går å venter, å det nærmer seg lønning.

Bilderesultat for money

 

 

7. Når du står opp å våkner til sol ute. Da blir dagen så mye lettere og mye bedre for oss som hater regn haha!

Bilderesultat for sun

 

 

8. Å gå fjellturer er noe jeg setter stor pris på. Følelsen av å ha nådd toppen er unik!

Bilderesultat for fjell

 

 

9. Å ha dyr rundt meg! Hund og katt er favorittene. Men er glad i alle slags dyr.

Bilderesultat for hund og katt

 

 

10. Rent og ryddig hjem!

Bilderesultat for house cleaning

 

Hva gjør deg glad? <3

#blogg #helse #sommer #juli #hverdag #ferie #foto

23.05.2017

10 TING DERE IKKE VET OM MEG

 • Skrevet 23.05.2017 klokka 01:54
 • Kategori: Om meg.

1. Jeg dusjer alt for ofte! To ganger om dagen. Dette fordi jeg for en velvære følelse av dette, og fryser veldig lett av meg. <3

 

2. Jeg elsker å gå uten bh! Hadde jeg hatt silikon så hadde jeg nok aldri brukt bh for å si det sånn. Jeg bruker selvsagt bh, men jeg liker det egentlig ikke.

 

3. Pizza er favorittretten min! Spesielt italiensk pizza og hjemmelaget pizza. Det er jo bare så utrolig godt.

 

4. Jeg sovner alltid på magen! Gjerne ikke den beste sovestillingen, men jeg sovner utrolig mye raskere da. Merkelig nok.

 

5. Jeg har hatt en overspisningslidelse! I ungdomsårene, tenårene så slet jeg med dette. Jeg føler fremdeles på følelsene rundt mat, spesielt når det gjelder kaker og snacks. Jeg elsker jo det søte liv, så jeg koser meg med søtsaker, men jeg har det alltid i bakhodet at det skal spises med måte.

 

6.  Mine skoleferdigheter på ungdomsskolen / videregående teoretisk var treere, firere og 5! Jeg stod utrolig på, og for meg var dette godt nok.

 

7.  Jeg hater at andre skal bedømme det jeg gjør! Dette har ødelagt mye for meg på eksamen, muntlig og generelt når man virkelig skal prestere. Presentasjonsangst vil jeg påstå at jeg har.

 

8.  Jeg har kun hatt hull i tennene en gang! Jeg er ikke særlig glad i å dra til tannlegen, så dette har gjort besøket lettere for meg.

 

9. Jeg elsker å reise å oppleve nye steder! Det kjekkeste jeg vet om er å reise. Jeg storkoser med om det bare er en liten helgetur bort en tur til en annen by. Eller en større reise som sydenferie eller storbyferie. Det å komme seg bort iblant føles befriende.

 

10. Jeg er impulsiv!  Det er absolutt ikke noe jeg er stolt over for å si det sånn. Impulsiviteten har satt meg i mange kjipe situasjoner oppover gjennom livet, så det å tenke seg om to ganger er noe jeg har blitt bedre på.

 

 

- Håper dere for en superfin tirsdag <3

Bilderesultat for natur norge

Bilde lånt fra Google.

 

#blogg #tanker #meninger #personlig #hverdag #sommer

 

 

29.04.2017

10 TING SOM PROVOSERER MEG

 • Skrevet 29.04.2017 klokka 22:17
 • Kategori: Om meg.

Hei dere og god lørdagskveld til dere alle sammen :D . Tenkte jeg skulle skrive en liste over ti ting som provoserer meg, og gjerne dere kommer til å kjenne der igjen. Ønsker dere alle en fin kveld og god langhelg <3

 

1. Det finnes mye som provoserer meg som menneske haha, men er det noe som provoserer meg så jeg rett og slett blir forbannet så er det mennesker som tror de vet alt, kan alt og bare vet best. Ingenting irriterer meg mer enn dette.

Bilderesultat for when people think they are better than you

 

2. Når mennesker tar høyere utdanning eller en form for utdanning, og blir høy på pæra etterpå. Har de først fått tittelen sin som lege, advokat, sykepleier, vernepleier, pedagogisk leder osv osv. Så vet de plutselig alt i denne verden. haha det blir så feil! Selvsagt er det bra med utdanning, men faen ikke kom her og tro du er mer verdt som menneske eller tror du er bedre av denn grunn. Utdanning er bra, jeg ser opp til dem som tar utdanning. Men ikke de som tar utdanning å tror de er bedre enn alle andre. Sånt blir jeg bare kvalm av.

Bilderesultat for utdanning

 

 

3.  Når du har behov for å fortelle noe i fellesskap, og det er en person der som tar hele oppmerksomheten og du ikke kommer til.

Bilderesultat for oppmerksomhet

 

 

4. Når det regner. Jeg kan rett og slett ikke fordra regn, og det gjør meg humørsyk.

Bilderesultat for regn

 

 

5.  Når du bestiller mat ut på resturante, og maten absolutt ikke svarer til forventningene. Det er alltid skuffende.

Bilderesultat for food

 

 

6. Når du har lagt deg tidlig å skal opp tidlig i et møte, jobb eller noe viktig å du ikke klarer å sovne så tidlig som du ønsket. Det er frustrerende.

Bilderesultat for når du ikke får sove

 

 

Bilderesultat for vektøkning

 

7. Å gå opp i vekt! Fra tid til annen har jeg vektoppgang i løpet av året, der jeg har spist ekstra usunt eller puttet i meg masse dritt rett og slett over lang tid, å ikke innser det før du har gått opp en størrelse i bh eller buksestørrelse. haha! Da blir jeg oftest sur og gjør alt jeg kan for å gå ned igjen, og klarer det som regel. Litt sånn jojo slanking. Legger ofte på meg i høytider, men vet jo at dette er veldig vanlig for mange av oss.

 

8.  Når jeg er ute å flyr å det er turbulens på flyet, og i tillegg det er folk som babler i et og unger som skriker! Da blir stresset og provosert. haha!

Bilderesultat for turbulens

 

 

Bilderesultat for i dont like you

9. Jeg er veldig god til å fange energier fra mennesker og tolker lett kroppsspråk, og når jeg ser noen ikke liker meg å legger merke til dette i blikk, og slikt så kan jeg lett la meg provosere. Jeg vet at ikke alle kan like alle, og sånn er det bare for oss alle sammen.

 

 

10. Å ha lite penger på kontoen, det er alltid like kjipt og frustrerende. Spesielt om du virkelig har tenkt å kjøpe noe eller dra ut på noe å du må spare.

Bilderesultat for money

 

#blogg #foto #vår #helg #april 

 

31.03.2017

SERIENE DU MÅ SE!

 • Skrevet 31.03.2017 klokka 01:21
 • Kategori: Om meg.

Alle har vi vel noen serier eller tv program vi bare må se. Jeg er ikke noen tv slave, på noen som helst måte men det blir lett å sette seg ned foran skjermen når jeg går hjemme, det skal jeg innrømme. Det finnes mye bra å se på, og å se serier for meg til å glemme alt som skjer rundt meg der og da. Serier kan være kjekt det =)

 

SERIER JEG FØLGER MED PÅ:

 

1. Bloggerne selvfølgelig he he!  Favorittene er Tonje Blomseth og Ørjan & Marna.

Bilderesultat for bloggerne 2016

 

 

 

2. Fjorden Cowboys. Dette ser meg og samboeren min sammen. Min humor dette og alltid litt action her! Bra program.

Bilderesultat for fjorden cowboys

 

 

 

3. Hotell Cæsar - Har følget med på dette i mange år, med litt av og på. Men elsker drama serier så dette er serien for meg!

Bilderesultat for hotel cæsar tv 2 sumo

 

 

4. Farmen - Spennende program, der de går tilbake 100 år i tid og driver en gård sammen.  Alltid like kjekt å se på Farmen!

Bilderesultat for farmen

 

 

 

5. 71 grader nord! Kjekt å følge med på turen mot Nordkapp.  For sett mye flott natur! Her for man virkelig sett hvor fint Norge egentlig er!

Bilderesultat for 71 grader nord kjendis 2017

 

 

6. Tid for Hjem! - Et inspirerende program, blide og entusiastiske mennesker som viser tips til innredning av interiør og hus. Her kan du få mange gode tips!

Bilderesultat for tid for hjem

 

 Jeg kunne sikkert ha ramset opp enda flere, men disse seriene er i vertfall de jeg pleier å se fast!

Ser du på noe av dette? <3

Andre serier du ser på som du bare må se? <3

 

 

 

 

 

29.03.2017

JEG ER IKKE DUM!

 • Skrevet 29.03.2017 klokka 23:35
 • Kategori: Om meg.

Som overskriften sier, så har det blitt en hverdag der jeg gråter hver dag. Hver eneste dag feller jeg tårer. Jeg startet året 2017 med både optimisme og mot, og ikke minst håp. I slutten av 2016 var det en veldig tøff og sår tid for meg, da jeg ble arbeidsledig rett før jul. Lite visste jeg at starten på 2017 skulle by på masse motgang for meg, og vanskelige hverdager. Hva er vanskelige hverdager i forhold til andre som har det verre tenker gjerne noen som ikke er enige med meg eller er på den at det finnes mennesker som har det verre. Selvfølgelig så finnes det mennesker som har det verre, og det vil det alltid gjøre men det er ikke poenget her. Dette er mitt liv, og det er min blogg og da kan jeg skrive hva F... jeg vil, så lenge det ikke skader et annet menneske.

Flere tenker at jeg bare sitter hjemme å synes synd på meg selv og ikke tar noen som helst tak i livet mitt, ja da tar en så feil som en overhodet kan! Jeg har virkelig gått all in, dette året. Jeg kan ikke noe for at jeg møter negative beskjeder hos de som skal prøve å hjelpe meg. Jeg kan ikke for at mennesker bruker en diagnose i mot meg. Jeg kan heller ikke for at de ikke kommer med noen som helst form for hjelp som kan gjøre min hverdag til det bedre! Det eneste ansvaret jeg har er å forsøke å gjøre så godt jeg kan og være åpen om det jeg trenger i livet. Men å bli hørt, det blir jeg så absolutt ikke. Til de grader så totalt overkjørt at jeg føler og opplever at jeg ikke har noe jeg skulle ha sagt, og bare må lytte uansett om jeg liker det eller ikke. En slags munnkurv oppleves det for meg.

Jeg har flere venner som har stillet opp å både tatt telefoner og vært der for meg på sin måte. Alle på forskjellig vis. Jeg setter utrolig pris på det. Det som skuffer meg er enkelte i familien som bare gir blanke i å spørre hvordan det går, eller i det minste strekke ut en hånd å treffes over kaffe. Jeg står oppi belastende saker, som hver enkelt hadde slitt med å stå i. Da er det normal folkeskikk å bry seg. Det er ikke dere som opplever at livet står på vent både med skole, jobb, og livet generelt fordi at en har fått et stempel som er begynt å bli belastende i en så stor grad at jeg orker ikke å ha det over meg lengre. Derfor har jeg tatt en test og skal få vite resultatene om ikke så mange ukene. Har allerede fått en pekepinn på at det ikke er noe galt med intelligensen min, så enkelte autoriteter skal bare holde K.... rett og slett. fordi en vet ikke hva dette gjør med mitt liv. En ting er å ha utfordringer på noen plan, men en annen ting er å stemple en person for dummere enn en er. Det er livsfarlig, og man skal være forsiktig med sånt. Jeg prøver alt jeg kan å ta tak i dette nå. Så langt det lar seg gjøre, og jeg har allerede vært i kontakt med psykolog spesialist som sier at ingenting tilsvarer at det er sånn og sånn. Dum er jeg ikke, å det har jeg heller aldri vært.

"Til dere som har fått en diagnose, og som opplever at det blir brukt i mot dere. Søk hjelp. Det skal ikke være sånn. Om du har ADHD, lærevansker, depresjon, same what, du skal ikke få en diagnose i mot deg. Den skal være til hjelp og ikke en belastning og man skal ikke måtte oppleve at den blir misbrukt "

"Å tro at du er bra nok som du er og god nok som du er. Fin nok som du er. Er ord du må sette fokus på. Alle mennesker er like verdifulle. Ingen over, ingen under"

Og for en ikke vekk dette stempelet som en nå har lovet meg, så skal jeg ta saken videre. Noe jeg helst vil sleppe for alt det er verdt -Jeg vil helst ikke utsette verken meg selv eller andre for det.

#blogg #tanker #meninger #helse #samfunn #mars #2017

 

20.02.2017

VISSTE DU DETTE?

 • Skrevet 20.02.2017 klokka 00:29
 • Kategori: Om meg.

1.  Jeg har alltid vært bedre i skriftlig enn i praktisk!

2. Fagene jeg var flinkest i på skolen var Matlaging, musikk, samfunn og naturfag! Tro det eller ei.

3. Jeg holdt lenge på å søke Allmenn påbygg på videregående, og det angrer jeg den dag i dag på! Tror det hadde vært en lettere vei å gå.

4. Jeg har svømt med delfiner. Og det er seriøst noe av det kjekkeste jeg har vært med på, det må dere gjøre om dere for muligheten!

5. Jeg meldte meg på Farmen for noen år siden.

  

 

 

 

18.02.2017

VISSTE DU DETTE OM MEG?

 • Skrevet 18.02.2017 klokka 23:27
 • Kategori: Om meg.

 

1.  Jeg elsker å lage mat! Og spesialfeltet mitt er middag. Jeg er faktisk veldig god til å lage middag, tro det eller ei. haha

2.  Er det et bra tv program, serie eller film så har jeg ingen problemer med å se det både to og tre ganger.

3. Jeg digger Linni Meister Synes hun er så kul. Hun er seg selv alltid, og blid og positiv og snill med alle rundt seg.

4. Er skikkelig glad i roser! Blir veldig glad av å ha roser rundt meg i huset.

5. Digger Lothepus! Han der er jo bare helt rå. Morsom og empatisk mann.

6. Er en ekte syvsover! Jeg elsker å sove lenge. Noe som ikke har vært eller er særlig positivt.

7. Jeg sover alltid naken! Trives best med det.

8. Farmen er det kjekkeste programmet jeg ser på tv. Det finnes mye bra å se på, men ingenting slår Farmen hos meg.

9. Mobilen jeg har er Sony z experia 1. Med andre ord så har jeg fint en mobil lenge! Ser ikke vitsen med å bytte ut modeller hele veien!

10. Er god til gjennomskue falske mennesker.

Bilderesultat for you didnt know this

Kjenner du deg igjen i noe? <3

#blogg #personlig #følelser #februar #2017

13.02.2017

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG!

 • Skrevet 13.02.2017 klokka 23:31
 • Kategori: Om meg.

 

1. Jeg som hatet øl for noen år tilbake, elsker det nå! haha, Dette er ofte første valg nå om jeg skal kose meg litt ekstra med noe godt i glasset.

2. Jeg elsker å brenne lys, å gjør dette hver dag! Levende lys er så koselig synes jeg.

3. Er veldig lyd ømfintlig. Klarer sjelden å sove før det er helt musestilt!

4. Drømmer om å delta på Farmen. Hadde jeg fått muligheten, hadde jeg takket ja uten tvil.

5. Elsker å høre på gamle låter, gjerne fra 90 tallet da jeg var liten og disse var på topp.

6. Jeg blir veldig lett rørt av dyr, og de varmer mitt hjerte. Ingenting er så fint som dyrene. Jeg elsker dyr!

7. Jeg er ikke særlig glad i å ta buss. Jeg liker det rett og slett bare ikke noe særlig. Tar heller tog om jeg har valget!

8. Jeg er en veldig direkte person, og ofte tenker jeg ikke over alt jeg sier før etterpå. Det er ikke alltid like positivt, men jeg jobber med å bli bedre-

9. Jeg er veldig fasinert av månen, haha. Spesielt fullmåne, kan knipse bilder i et sett og studere den og synes den bare er så fin.

10. Filmsjangeren jeg foretrekker er drama eller romantisk komedie.

 

Camilla Fossaa Dagsland sitt bilde.

#blogg #personlig #tanker #meninger #samfunn #februar #2017

 

26.01.2017

TRE TOPPBLOGGERE SOM INSPIRERER MEG!

 • Skrevet 26.01.2017 klokka 02:31
 • Kategori: Om meg.

 

1. TONJE BLOMSETH.

Denne jenta synes jeg er en skikkelig tøffing. Hun er 22 år gammel og reiser ut på ekspedisjoner med hundene sine på ulike oppdrag, helt alene. Som oftest. Her gir hun oss et innblikk i hverdagen sin litt utenfor det vanlige, følg drømmen ikke strømmen er mottoet. Hun inspirerer i vertfall meg, med sin flotte blogg med fult av naturopplevelsesbilder og videoer! Blir inspirert og motivert for tur når jeg er innom bloggen til Tonje. Ser jo så bra ut å komme ut av komfortsonen å gå lange turer i nydelig natur, brenne bål og bare nyte friluftslivet fult ut.  En flott blogger! Og rå person!

Bilderesultat for tonje blomseth

 

2. SOPHIE ELISE

Sophie Elise sin blogg må selvsagt innom hver dag så si. Har følget bloggen lenge, og hun har en kjempe flott blogg. Det jeg liker så godt med denne bloggeren er at hun er så åpen og ærlig, og står for sine meninger. Hun blogger om mye fint, og er flink til å skrive. Flott jente med ben i nesa! 

 

3. MARTHE BORGE

Marthe Borge har en skikkelig sånn glad blogg. Her deler hun mye forskjellig fra hverdagen sin, og inspirerer med mange gode og fine tips. For en god energi av å komme innpå denne bloggen, hun gir mye av seg selv til andre. En flott blogger!

Bilderesultat for marthe borge

 

Har du noen favoritt toppblogger du leser? <3

#blogg #foto #inspirasjon #hverdag #samfunn #januar #2017

 

03.12.2016

DETTE HAR JEG FÅTT I SMINKEKALENDEREN TIL NÅ!

 • Skrevet 03.12.2016 klokka 22:44
 • Kategori: Om meg.

Jeg bestilte for ca to uker siden en sminkekalender til meg selv, fra Boots. Jeg var spent på om kalenderen holdt det en lovet, og hvordan produktene var. Jeg er veldig fornøyd og for en kvalitet på sminken da! Det er produkter fra No7 - Fått en neglelakk i farge nude. To leppestifter, en knall rød og en i burgunder. Det er flere år siden jeg hadde kalender, og jeg er veldig fornøyd med denne kalenderen. <3

 


 

 

Pyntet litt til jul i dag. Fått opp treet, og pyntet det. Vi har kunstig hvitt tre, noe jeg bestemte meg for å ha for et par år siden. Tenker jo å få en større og litt finere stjerne, og en ny duk til treet.  <3

Fått pyntet til jul? <3

Har du julekalender? <3

#blogg #desember #jul #foto #pynt #vinter

24.11.2016

TI TING JEG ELSKER MED JULEN <3

 • Skrevet 24.11.2016 klokka 19:47
 • Kategori: Om meg.

1. Førjulstiden er noe av det koseligste med hele desember måned. Juletreff med familie og venner.

2. Pynte til jul synes jeg er kjempe stas. Elsker å få på plass julestjerna og juletreet.

3. Å spise Pinnekjøtt og ribbe. Elsker begge deler, men min tradisjon har nok vært pinnekjøtt.

4. Handle julegaver. Så lenge jeg vet hva jeg skal gi, og har en plan, så er dette veldig gøy synes jeg.

5. Julebrus er på plass her hjemme. Den er jo så god.

6. Julekalender. Spennende uansett om man er barn eller voksen, å ha denne gleden i desember.

7. Snø. Er det snø i juletiden, så kan jeg ikke få det bedre. Men det er kun et ønske, og aldri en selvfølge.

8. Å høre på julemusikk. Det er mange fine julesanger, som høres om og om igjen år etter år.

9. Elsker at åpningstidene på senter, er åpne til 22 00  hver dag og midnatt en gang og to i desember. Synes

det er så kjekt å dra ut å kikke på gaver, det å ta en kaffe, og bare det å nyte førjulstiden.

10. Gi julegave til de jeg er glad i, skaper en god følelse. Særlig om du har kjøpt det dem ønsker seg.

 

Hva er det du elsker mest med julen? <3

Har du ribbe eller pinnekjøtt eller annet som juletradisjon? <3

 

#blogg #hverdag #november #vinter #jul #foto #samfunn

 

10.08.2016

VIL DU IKKE HA BABY?

 • Skrevet 10.08.2016 klokka 00:35
 • Kategori: Om meg.

Når skal du få baby? Vil du/dere ikke ha baby. Bla bla. Tenkte faktisk å skrive mine tanker og meninger om temaet baby. I dag snakkes det mye om baby, og kvinner føder som aldri før! Svaret er selvfølgelig vil jeg ha baby. Det er det eneste riktige svaret fra meg, ærligere og nærmere sannheten kommer du ikke lengre. Jeg blir 27 år nå om knappe få uker, og for en 27 åring så er det helt vanlig at en tenker på baby. Jeg både ser på babyer, jeg smiler til babyer, og jeg duller med babyer. Ja jeg elsker babyer, og de er det fineste som finnes. Små vakre skapninger, som kommer til verden og skal vokse opp. Det finnes ikke noe finere.

Jeg er kommet i en alder der det kanskje er mer vanlig å få, enn å ikke få. Og når mennesker innbiller seg tanker som om jeg ikke vil ha baby, eller har du tenkt å få baby eller når vil du ha baby, så blir jeg litt opprørt. Har egentlig et annet menneske noe med når du vil ha baby? Har et annet menneske rett til å fortelle deg hvordan du skal leve ditt liv? Nei. Dette er bare et godt eksempel fra min side. Det er helt opp til hver og enkelt, når en vil ha baby og om en faktisk vil ha baby. Ikke alle kan få baby engang, men her kan jeg forklare at det gjelder så vidt jeg vet, ikke MEG. Jeg har vært hos Gynekolog, jeg er frisk og rask, med mye egg!

 

Det eneste som gjør at jeg ikke har fått meg en baby, i en alder av 26 år er fordi jeg har slitt lenge med å finne meg selv. Jeg har slitt med psykiske problemer og vært igjennom mange nedturer, i starten av mine 20 år, og da har ikke babytanker vært første prioritet. Det er synd for dem som ikke skjønner det, men herlighet det kunne ikke brydd meg mindre!  Jeg er ikke så uansvarlig at jeg setter et barn til verden, før jeg kan gi det barnet et godt liv. Et stabilt liv. Jeg tenker at sånn for det rett og slett bare være, lik det eller ei. Men det er mitt valg. Og når det er sagt så har jeg villet leve livet, og være ung.

Jeg har ikke tenkt å sitte å se tilbake på livet som gammel( om jeg er så heldig å få bli det) at jeg skal angre på alt jeg gikk glipp av i livet. Jeg er enebarn og det er ingenting mer jeg både drømmer om, å håper på, er å få barn selv en dag. Når jeg føler at tiden er inne. Jeg har alltid sagt at jeg skal få den første ungen før fylte 30, så man for se hva livet har i gave for meg. Å stresse med det er i vertfall det dummeste en kan gjøre.  Jeg er enda ung og har ikke noe hastverk, men jeg blir jo eldre, så jeg har jo tankene i bakhodet. Det er bedre å være klar, å ta vare på barnet enn å bare få, fordi alle andre har fått. Jeg er meg, og jeg vet hva som er best for meg og mitt liv. Men jeg dømmer ingen som har valgt å få barn tidlig. Jeg er meg og andre er seg.

 

Bilder er lånt fra Google.

 

 

Hvilke tanker har dere rundt dette? <3

Fikk du baby tidlig? <3

 

#blogg #tanker #meninger #helse #baby #hverdag #august

08.08.2016

TI KJAPPE OM MEG :)

 • Skrevet 08.08.2016 klokka 01:10
 • Kategori: Om meg.

..........A menneske eller B menneske? Jeg er definitivt et B menneske, men skulle ønske jeg egentlig var A menneske, virker så mye lettere He He.

 

..........Tre fine og kjekke reisemål jeg har besøkt og kan anbefale videre? Da må det være Frankrike (Nice),  Kypros (Ayia Napa) og Polen (Gdansk).

 

...........Cola eller Pepsi som drikke? Jeg foretrekker cola, helst cola light eller zero.

 

............Klesstil/ antrekk som er typisk deg? Jeg er veldig for classy style. Altså den klassiske og litt røffe stilen. Jeg elsker svarte bukser, rosa som topp og hvit og blonder er jeg kjempe glad i som både topper og kjoler. Er mer for litt duse farger i klærne enn sterke farger.

 

............Kake eller iskrem til dessert? Jeg er glad i kake, men er en iskrem elsker og det er sjelden jeg takker nei til en god is!

 

............Favoritt bil? Jeg digger Land Rover! Hvit Land Rover.

 

............ By i Norge som du har besøkt og liker? Jeg elsker meg i Oslo by, og Trondheim er en fin by!

 

............. Noe av det sykeste du har gjort? Sling Shot i Ayia Napa, det er faktisk det villeste jeg har vært med på! 100 meter opp i luften. For et kick! For dere som ikke vet helt hva dette er, så er det bare å søke det opp.

 

............. Nevn en ting du er fornøyd med hos deg selv? Øynene mine.

 

...............Har du en spesiell fobi? Oh yes! Edderkopper dere. Liten eller stor har lite betydning hos meg, jeg rett og slett blir helt skjelven av dem. haha!

 

Kjenner du deg igjen i noe <3

Liker dere innlegg som dette? <3

 

#blogg #personlig #fakta #hverdag #sommer #august

 

 

 

 

07.08.2016

ALLE HAR VI ET BARNDOMSIDOL

 • Skrevet 07.08.2016 klokka 02:43
 • Kategori: Om meg.

Alle har vi et barndomsidol, har vi ikke?  Ja nå kan dere gjette hvem mitt idol var. Mitt var og forblir Britney Spears. Jeg husker at jeg så sånn opp til denne dama haha, og var skikkelig fan. I 13 ,14 års alderen så farget jeg håret lyst fordi Britney hadde det, og da ville jeg også ha det. Jeg så filmene der Britney var med, jeg hadde plakater, cd og alt. Det er litt moro å tenke tilbake på, at jeg var så fan som jeg var av Britney Spears. I dag hører jeg sjelden og snakker aldri om Britney Spears. Men for meg vil hun alltid være et barndomsidol, og hun er jo så vakker og synger så fint! Så dette er mitt tidligere idol som barn/tenåring. Det er lett å se at Britney har levd et hardt og brutalt liv de siste årene, med mye festing. Hun har tidligere slitt mye med rusproblemer og vært preget av dette. Hvordan det går med Britney den dag i dag, er jeg faktisk usikker på. Men mener jeg leste og hørte noe om at hun har det bedre nå enn for et par år siden. 

 

 

Bilderesultat for britney spears nå

                                                                

 

 

Favorittsangen min av Britney Spears.

 

Har dere et barndomsidol? <3

Liker dere Britney Spears? <3

 

#blogg #foto #personlig #idol #britney #musikk #august #2016

 

 


 

04.08.2016

JEG HAR BLITT SYK, DERFOR LITE OPPDATERING.

 • Skrevet 04.08.2016 klokka 22:08
 • Kategori: Om meg.

Hei hei kjære dere <3 Jeg håper at dere har hatt en fin og kjekk uke. Det har rett og slett ikke blitt særlig med oppdateringer fra meg, jeg har klart å bli syk skjønner dere. Har feber med forkjølelse og vond hals, så derfor ikke orket å sitte å blogge noe særlig. Men heldigvis så går det jo over, å det sies at voksne personer skal ha mellom 2 og 4 forkjølelser i løpet av året, så da vil jeg påstå at jeg har vært heldig! Ønsker dere en fin torsdagskveld videre :)

 

Bilderesultat for sick quotes

 

#blogg #personlig #helse #hverdag #torsdag #august

29.07.2016

TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • Skrevet 29.07.2016 klokka 23:26
 • Kategori: Om meg.

Her har dere en liste over ting dere garantert ikke visste om meg som menneske.

 

- Når jeg er i utlandet klarer jeg aldri å la være å gi litt penger til uteliggere, tiggere. Jeg synes det er fælt å se på all urettferdigheten verden består av, å ser    faktisk ikke hva som er problemet med å kunne gi et annet menneske litt støtte. Trenger ikke være så mye, det er tanken som teller.

- Jeg kan høre en sang om og om og om igjen hvis den virkelig betyr noe for meg. Det gjør meg ingen verdens ting, så lenge sangen er bra.

- Mange av grunnene til at jeg ofte legger meg sent, eller ikke klarer å få sovne like tidlig som jeg skulle ønske, er fordi at da dukker alle mine tanker og inspirasjon opp i hodet til både bloggen, og livet generelt. Helt latterlig, men sant.

- Jeg har hat blondt hår/stripet hår i ungdomsårene, og fikk ofte høre at det passet jeg vel så bra.

- Jeg festet og gikk mye ut i mine starten av 20 årene, men de siste par årene har jeg slitt mye med depresjon, så det har blitt sjeldnere.

 - Jeg har havnet på legevakten for angstanfall midt på selveste natten. Dette er lenge siden, men hvorfor skal jeg være flau over det? Det er jeg ikke. Tenk om det var du der ute, som ikke fikk psykologhjelp når du trengte det som mest den gang.

- Jeg drømmer om å gjøre suksess med bloggen. Jeg vet det er stor sannsynlighet for at det aldri vil skje meg, når det finnes så mange unike store bloggere der ute. Jeg valgte en blogg for å få ut tankene, og det har bare blitt mer og mer seriøst for meg. Hadde det ikke vært for dere, mine skjønne lesere, så hadde jeg aldri klart det. Jeg er så takknemlig for at et annet menneske gidder å ta seg tid til å faktisk lese min blogg, og finne noe interessant ved den. <3

- Når jeg var liten jente, så drømte jeg om å bli flyvertinne. Det kunne aldri falt meg inn den dag i dag.

- Jeg har alltid vært en åpen og sosial person, de siste par årene har jeg blitt mer innesluttet.

 

Bilderesultat for quotes about this is me

 

Bilderesultat for quotes about this is me

 Bilder lånt fra Google.

 

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin og god, gledelig helg <3

 

#blogg #helg #foto #sommer #personlig #juli

18.07.2016

UKEN SOM GIKK......

 • Skrevet 18.07.2016 klokka 21:44
 • Kategori: Om meg.

God mandag alle sammen :) Ny uke og nye muligheter står for tur, og det er en deilig følelse å kjenne på. Men først tenkte jeg å oppsummere uken som har gått. Ja, jeg tenkte å prøve meg på et "Uken Som Gikk" innlegg. Ser det er veldig mange bloggere, spesielt toppbloggerne som kjører denne greia, så da henger jeg meg på selv. Aldri kjørt et slikt innlegg før, så da prøver vi oss på det :)

 

 

 

Ukens opptur...

Det må definitivt være at jeg har hevet over mange tusen på min BSU konto. Ingenting gjør meg mer glad, enn å kunne spare penger til en viktig investering i min fremtid.

 

Ukens blogg tips/ mest leste innlegg...

http://hevhodet.blogg.no/1468777791_sjekk_deg.html og http://hevhodet.blogg.no/1468510871_slik_kan_du_leve_sunn.html Her kan du bare trykke deg inn direkte <3

 

Ukens nedtur...

Det må vel være at jeg har vært veldig humørsyk, og sovet dårlig. Det var nedtur å komme hjem fra Kypros, å så reise på natten, for så å snu om hele døgnet etter jeg kom hjem! Klarer ikke snu det tilbake, et evig jag. Der nede stod jeg opp tidlig hver dag liksom..

 

Ukens konkurranse...

Her kan du klikke deg inn å melde deg på min Sommer Giveaway! Den avsluttes i løpet av uken, og en vinner blir trukket ut <3 http://hevhodet.blogg.no/1468098712_sommer_giveaway.html Mange som allerede har meldt seg på <3

 

UKENS CRAVING...

Det finnes vel ikke tvil over at iskrem har vært noe jeg har spist så si hver eneste dag i sommer! Ha ha. Så, dette er noe jeg rett og slett elsker, og det er farlig godt. Hva er vel bedre enn is på sommeren dere?

 

UKENS SANG...

Det må bare være Wild like me, av Adelen. Skikkelig sommerfølelse, spør du meg.


Hva synes dere om "Uken som gikk" innlegg? <3

Pleier dere å skrive et slikt innlegg? <3

 

#blogg #hverdag #mandag #foto #sommer #juli #2016

 

 

 

 

 

12.07.2016

3 STEDER JEG DRØMMER OM Å REISE TIL

 • Skrevet 12.07.2016 klokka 22:00
 • Kategori: Om meg.

Hei og god kveld alle fine blogglesere <3 Jeg har virkelig fått smaken på å reise, og har vært så heldig å fått reist hele tre ganger dette året. Det er jo helt utrolig å tenke på. Jeg har vært heldig! For meg så er det å reise og oppleve nye steder, å leve. Det er så kjekt å skape nye minner å se tilbake på. Jeg kan vel rett og slett si at jeg elsker å reise. Det er det sikkert flere der ute som gjør. Alle har vi vel drømmesteder man gjerne skulle ønske at gikk i oppfyllelse, å her har dere mine tre absolutt drømmesteder jeg håper og ønsker å få oppleve en gang i min fremtid. Det hadde virkelig vært en drøm for meg.....

Bilderesultat for dream

 

 

 

1.HAWAII - HONOLULU.

Bilderesultat for hawaii honolulu

Bilderesultat for hawaii

Tenk deg å ligge på en kritt hvit strand langt lav sted, andre siden av jordkloden og kikke på det turkis blåe vannet. Store palmer, nydelig klima og den fine naturen rundt deg. Det må jo være en spesiell opplevelse. Jeg har stor tro på at Hawaii har mye å tilby for alle og enhver. Synd det er så langt unna, og sikkert veldig dyrt. Dette er noe jeg virkelig drømmer om.

 

 

 

 

2. DUBAI - DE ARABISKE AMIRATER.

Bilderesultat for dubai de forenteBilderesultat for dubai de forente

Jeg drømmer om å reise til Dubai, og oppleve de store bygningene, alt er så nyskapende der. Det ser så fint ut. Hører bare positivt om Dubai. Men jeg vet at det er veldig strengt der. Det er fascinerende å tenke på at det kun var 3 timer og 59 minutter fra Larnaca i Kypros, til Dubai når vi var der. Direkte fly fra Oslo tar heller ikke lengre enn 7 timer.  Dette håper jeg at jeg kan få til å oppleve en dag. Det er en drøm.

 

 

 

 

3. SVALBARD - LONGYEARBYEN.

Bilderesultat for svalbard

Bilderesultat for svalbard

Det virker helt magisk å reise opp til Svalbard å oppleve klimaet, naturen og ikke minst isbjørn på nært hold hadde vært en drøm. Synes det ser utrolig flott ut på Svalbard. Dit ønsker jeg virkelig å reise en dag. Det hadde vært en opplevelse for livet.

 

 

 

Jeg har da mange andre steder jeg også ønsker å oppleve, men jeg måtte sette fingeren på tre steder som virkelig frister meg å reise til.

Har du vært noen av disse stedene her i ditt liv? :)


#blogg #hverdag #reise #foto #drømmer #tirsdag #sommer #juli

 

 

10.07.2016

SPØRSMÅLSRUNDE - KYPROS.

 • Skrevet 10.07.2016 klokka 19:51
 • Kategori: Om meg.

God kveld alle som er innom min blogg i kveld :) Har dere en fin sommer? Håper i vertfall at dere koser dere, å nyter livet<3 Nå som jeg kom hjem fra Kypros her i går, så tenkte jeg kanskje at noen ønsker å vite mer om turen. Da tenkte jeg like så greit å holde en spørsmålsrunde. Så lurer du på noe, så er det bare å spørre i vei, så skal jeg komme med nytt innlegg med svar senere i kveld eller i morgen! Har du glemt å melde deg på eller har lyst å bli med på min sommer GIVEAWAY, så kan du melde deg på direkte hit: http://hevhodet.blogg.no/1468098712_sommer_giveaway.html  Ønsker alle en nydelig sommer kveld!

 

#blogg #spørsmålsrunde #sommer #juli #foto

29.06.2016

JEG SKAL SKRIVE FOR DISSE....<3

 • Skrevet 29.06.2016 klokka 23:40
 • Kategori: Om meg.

Jeg skrev for litt tilbake, at jeg har fått meg sponsor, og jeg lovte å fortelle dere hva og hvem dette var, senere når anledningen passet seg. Jeg har vært så heldig å fått til et samarbeid, med korspaahjertet. Dette er en nettbutikk som selger unike og fine smykker, ringer, armbånd og litt diverse. Jeg har nå mottatt det jeg skal skrive om. Og det kommer innlegg ut allerede i morgen! Jeg gleder meg til å skrive for dem. Å få sponset ting, er en veldig hyggelig følelse. Og det er for meg en glede, Å kunne reklamere for dem videre. Fått et positivt inntrykk, å de har en veldig fin nettbutikk.

 

 

 

http://www.korspaahjertet.com/

 

Her kan du følge siden min direkte på facebook, for oppdateringer <3 https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/

#blogg #hverdag #sponsor #foto #reklame #sommer

11.06.2016

TANKEN ER YOUTUBE.

 • Skrevet 11.06.2016 klokka 23:40
 • Kategori: Om meg.

Ja dere, da har jeg faktisk gått noen runder med meg selv og tenkt litt. I mai, den 27 så var bloggen min et år gammel. Nå har jeg altså drevet på med blogggen i et helt år, for meg så er det så kjekt å ha dette fristedet hvor jeg for ut tanker, meninger og det å dele tips, bilder osv med dere. Vise verden hvem jeg faktisk er. Bloggen min har gitt meg så mye, jeg har fått så mange kjekke kommentarer, jeg fått faste lesere. Jeg har vært på topplistene. Var det forventet? Nei. Jeg har klart å komme lengre enn jeg trodde. Og jeg ønsker virkelig å fortsette med denne lidenskapen, hobbyen. Det gir meg mye glede i hverdagen.

Jeg ser at det er mange bloggere som oppretter youtube. Video av seg selv, osv. Når jeg tenker på Youtube, så tenker jeg selvsagt å starte i det små. Det er ikke fokus på å poste video av meg selv. Jeg føler ikke at det er det jeg bør nå. Men video av bilder, musikk osv. Det hadde vært fint tror jeg. Jeg tror likevel at det er viktig å tenke over hva man poster, å være forsiktig. Det er tross alt offentlig for alle. Jeg har alltid det i bakhodet.  Er du på youtube forresten  ? <3

 

 

 

29.05.2016

10 TING DU KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

 • Skrevet 29.05.2016 klokka 02:15
 • Kategori: Om meg.


 

1. Elsker juletider, min favoritt måned. 

2. Elsker å lese horoskop og stjernetegn.  Fasinert av dette. 

3. Begynte ikke å like øl før jeg var 24 år gammel. I dag elsker jeg å kose meg med ei øl. 

4. Sover på magen 

5. Elsker å shoppe kjoler og ytterjakker, av alle ting. 

6. Er glad i politikk og samfunnsrelaterte debatter. 

7. Elsker nordlendinger. Herlig dialekt og mange av de er direkte og åpne. Herlige mennesker 

8. Har hatt en stor slange rundt halsen, når jeg for noen år tilbake var i Bulgaria. 

9.  Det beste jeg for å spise er sterk krydret mat.  Jeg rett og slett elsker det.  

10. Jeg gråter lett visst andre har det vondt,  eller hvis noen fornærmer meg. Blir fort fornærmet,  og er veldig klar over dette selv. 

 

<3

21.05.2016

SOMETIMES.....

 • Skrevet 21.05.2016 klokka 23:38
 • Kategori: Om meg.

I Just get this feeling again... Den følelsen av å få opp fortid og gamle minner i hodet. Ja nå tenker jeg på alt og alle som har såret meg, i disse 20 årene. Ja, så har jeg også gjort mitt og sagt mitt, men heldigvis så har jeg vært så voksen at jeg har stått opp for mine handlinger og ord selv, og jeg ser ikke på mennesker som perfekte, vi er alle unike på hver vår måte med våre gode og dårlige sider. Men den verste egenskapet et menneske kan ha er å ikke be om unnskyld. Det at

en ikke kan innrømme at en har såret meg og behandlet meg dårlig, og faktisk stå inne for det. Det er det som har overrasket meg mest de siste årene, og faktisk så har dette gjort meg søvnløs i så mange netter... " En periode slet jeg sånn at jeg sov helt til ettermiddag, og noen ganger var det så gale at jeg tok ikke telefonen og mine nærmeste kom på døren, fordi de ble bekymret. Her stoppet det, og jeg søkte hjelp" Alle de følelsene du for av å faktisk gå gjennom så mye på så korte år, det er faktisk slik at jeg kan si, Hei, her er jeg. Jeg har reist meg alle gangene jeg falt. Jeg har vært så langt nede som ingen kan tenke seg.. Men den største vinningen er å reise seg etter hvert fall!


Det er kanskje slik for dere lesere her at dere ikke skjønner helt hva jeg pratet om. Jeg vet. Jeg snakker i tredje person av årsaker til å ikke dele navn, og personlige ting som har hendt i midt liv, på min blogg. Jeg bare sier at jeg har vært igjennom veldig mye urettferdig og uheldige saker av mitt voksenliv. Vonde ting som har forandret meg til den jeg er. Det kan være alt fra å miste noen, eller noe, til å oppleve mobbing til å opplever traumer. Dette er nok noe jeg klarer å åpne meg opp om senere. Men i dag har jeg det bedre. Mye bedre. Men at det er mye jeg aldri kan glemme og kommer skikkelig over, det skal jeg love dere at det er. Det mange ting som har gjort så mye med meg, og forandret meg til den jeg er. Mitt voksenliv har absolutt ikke vært en dans på røde roser. Tvert

om, heller motsatt. Jeg har lært så mye om meg selv, og ikke minst andre mennesker. Hvem som var der på det verste og omvendt. Og det er så deilig når medgang er i livet, og solen skinner. Det er det for oss alle. Ja, her inne finnes det så mange mennesker som jeg føler forstår det og som kanskje deler like erfaringer. Det er deilig å kunne være åpen og ærlig, og la folk tenke hva en vil om dette jeg skriver nå. Ja, så for en velge å dømme eller å forstå. "Jeg har kun ansvar for hva jeg sier, og ikke for hva du forstår." Elsker det ordtaket der. Til syvende og sist så er det motgang man blir

sterkere av. Alle mennesker opplever motgang i livet, men av ulike slag. Man skal aldri sammenlikne andres opplevelser, for man vet egentlig ikke nok til å dømme et menneske. For å dømme et menneske, så skal man kjenne det. Vi mennesker er gode på å sladre, å tro at man vet så mye. Fordi at den og den gjerne har sagt det, så betyr ikke det at det er til å stole på. Så døm ingen, før du kjenner personen.  Jeg kunne skrevet så mye mer, men jeg føler at det er nok liksom. Der skjønner liksom hvor jeg vil.. Det livet har lært meg det er å glede seg over de små øyeblikkene av glede i livet. Og ja, jeg setter utrolig pris på livet. Jeg er stolt over meg selv, og den jeg er og jeg har ikke tenkt at noen skal få lov til å fortelle meg noe annet.

Be kind <3

 

 


#blogg #personlig #livet #traume #fortid #vår #mai

05.05.2016

MEXICAN FOOD!

 • Skrevet 05.05.2016 klokka 00:54
 • Kategori: Om meg.

Som mange sikkert har fått med seg så har Marielle, bak bloggen daddaogveien satt i gang en liten Challenge. Denne valgte jeg å være med på. I dag er temaet "favoritt mat sjanger" - For

meg som er glad i mat, all slags mat. Så er det vanskelig å liksom favorisere en type rett, men jeg skal innrømme at er det noe jeg rett og slett elsker, så er det meksikansk mat. Er du usikker på hva Challenge går ut på, så kan du lese mer om det

her: http://daddaogveien.blogg.no/1462139724_en_bitteliten_challen.html.  Så min mat sjanger blir da meksikansk mat #  <3

 

 

 

 

 

Bilder lånt fra Google. 

Jeg elsker den sterke og krydrende smaken av meksikansk mat. Det finnes så mange deilige retter å velge mellom.

 

Er du glad i meksikanske retter? <3

 

#mat #Challenge #hverdag #blogg #vår #mai

 

03.05.2016

DETTE VISSTE DU IKKE OM MEG....

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 20:20
 • Kategori: Om meg.

Alle har vi vel ting eller hemmeligheter som ikke mennesker egentlig vet om deg eller tror. Her har dere noe om meg <3

 

1. Jeg er fan av Sandra Lyng. Dette har jeg vært helt siden jeg var 14 år og første gang hun kom på skjermen. Sandra Lyng er en gledesspreder, og så synger hun utrolig bra! Ikke minst så virker hun så hyggelig og omsorgsfull som person. Hun er åpen og har tidligere skrevet om vanskelige perioder gjennom livet sitt som en kan kjenne seg igjen i. Møtte Sandra Lyng på Julebordet i desember 2014, var på julebord med kjæresten og her hadde hun, Margaret Berger og Madcon konsert for oss. For en fantastisk person! Og for en stå på vilje denne jenta har. Hun har virkelig kommet langt.

 

2. Jeg har hatt kyssesyken og helvetesild for noen år tilbake. Dette har gjort mitt immunforsvar dårligere.

Å ha herpes zoster er det verste jeg har opplevd å ha! Jeg havnet på legevakten, hadde intense smerter og klødde å brant og ja, hadde jeg hatt valget mellom å ha kraftig influensa eller spysyke eller sterke menssmerter så hadde jeg heller valgt noe av det! Da kan en tenke seg selv hvor grusomt det var å ha det.

Er du usikker hva det er så kan du lese om det direkte her: http://nhi.no/pasienthandboka/sykdommer/hud/helvetesild-1611.html

 

3. Kyssesyken hadde jeg i år 2010, i en liten grad. Lenge kunne jeg sovne over alt, badekar, sofaen osv osv. Jeg var supertrøtt og sliten, å gikk rundt med noe som jeg trodde gikk over. Jeg kom meg til legen, og hadde gått med dette uten jeg visste det. Ja, fordi jeg ønsket ikke være hypokonder heller å dra til lege for hver minste ting.

Kyssesyken kan du lese mer om her: http://nhi.no/foreldre-og-barn/barn/sykdommer/kyssesyke-mononukleose-1751.html

 

 

 

4. Jeg meldte meg på et tv program for to år siden. Farmen. Skrev litt om det tidligere. Du kan lese om det lengre nede i bloggen.

 

5. Jeg har hele mitt liv drømt om å få et fagbrev eller utdannelse innen noe. Det er fremdeles en stor drøm, å mer trenger jeg ikke si om den saken. Det eneste jeg trenger å si er at alle mennesker har rett til å ta seg en utdanning eller form for kurs, skole. Det er faktisk en menneskerettighet.

 

 

6. Jeg er opptatt av det alternative. Det vil si alt fra horoskop til enda dypere ting. Jeg synes det er interessant, og har vært opptatt av dette de siste årene.

Bilder er lånt fra Google.

 

<3

#blogg #hverdag #tirsdag #vår #mai

 

03.05.2016

CHALLENGE! FAVORITT LAND.

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 19:39
 • Kategori: Om meg.

Da var det Tirsdag, og klart for andre Challenge fra Daddaogveien sin blogg. (Marielle) - I dag er det ditt favoritt land. Jeg begynner å bli ganske bereist, Og har vært i en del land oppover gjennom livet mitt. Jeg har ikke vært i Asia eller USA enda, men det ønsker jeg å realisere i nærmeste fremtid. Favorittland er faktisk litt vanskelig synes jeg, men det må bli Spania eller Frankrike. Tror det må bli Frankrike! Jeg har vært flere steder som Nice to ganger, Cannes og Monaco har jeg også vært innom på dagsbesøk. Franskmennene er veldig gjestfrie, og høflige. Frankrike er et fint sted, mange fine strender, plasser å se. Å landet har mye å by på. Temperaturen her er herlig, og maten er veldig god. Det er et fint land å besøke.

 

                                                                                                     

Liker dere Frankrike? <3

 

#Challenge #Frankrike #Foto #Hverdag #Vår #Mai

03.05.2016

PINK IS MY COLOR <3

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 18:58
 • Kategori: Om meg.

Daddaogveien.blogg (Marielle) har satt i gang en liten Challenge. Å dette ønsker jeg å være med på, i og med at jeg har gått glipp av så mange andre fine Challenger fra andre bloggere. Mandag var det Favorittfargen din. Nå er jeg litt sent ute, men jeg håper det er greit at det kommer et innlegg om favorittfarge i dag! <3

 

                                                                    

                                                                                                       Mandag; Din favoritt farge

                                                                                                       Tirsdag; Ditt favoritt land

    Onsdag; Din favoritt mat "sjanger"

        Torsdag; Din favoritt musikk-sjanger

                                                                                                        Fredag; Din favoritt følelse

 

Rosa er en av de fineste fargene jeg vet om. Det har helt fra jeg var liten jente vært en av mine favorittfarger. Vil si det er favorittfargen! Den gir for meg glede og harmoni. Den gjør meg glad å tilfreds. Jeg føler meg alltid vel i rosa, Å føler meg rett og slett fin i den fargen. Spesielt glad i duse rosa farger, men mørkrosa kan også være fint synes jeg. Den passer til mye, blant annet jeans og svarte bukser.

 

 

 

Liker dere fargen rosa? <3


#Rosa #Challenge #Hverdag #Vår #Mai

25.04.2016

TRE TING DU IKKE VISSTE OM MEG.

 • Skrevet 25.04.2016 klokka 00:15
 • Kategori: Om meg.

Tenkte å ha et slik innlegg der jeg ramser opp fem ting/morsomheter dere ikke visste om meg. Lenge siden jeg har hatt det på bloggen nå, helt i starten av min blogg, hadde jeg et liknende innlegg. Fun facts about me tror jeg det var. Uansett, tenkte å dele noen ting om meg som dere helt sikkert ikke visste ;)

 

1. År 2011 på tur til Playa de las Americas (Tenerife) så kom jeg i Apollo bladet. Dette synes jeg var utrolig stas! Det var fotograf som gikk rundt å tok bilder på hotellet, å når jeg kom hjem så, så jeg det. Here I am :D haha!

 

2.

Dette bildet er tatt sommeren 2010. Jeg tenkte ikke på annet enn brunfarge å party på den tiden!

Jeg elsket å feste, men de siste årene har jeg blitt rake motsetningen. Det har skjedd så mye forandringer

i mitt liv de siste åra, og jeg elsker fremdeles å ta en fest, men det blir alt for sjelden.

 

3. Jeg har de siste 3 årene drømt om å flytte til Nord Norge. Jeg har lenge drømt om å starte en helt ny plass,

bli kjent med nye mennesker, erfare nye ting, opplevelser og oppleve en ny by! Jobbe eller ta kurs osv, har lenge vært en drøm! Nord Norge ser så fint ut. Jeg kunne tenkt meg og samboeren opp ditt to år eller noe. Men dette har jo og forblir jo bare med en drøm. Men det er tanker jeg har hatt ja. Hvorfor ikke liksom.

 

 

 

22.04.2016

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE!

 • Skrevet 22.04.2016 klokka 19:39
 • Kategori: Om meg.

MINE SVAR PÅ SPØRSMÅLENE :)

 

1. Har du en visjon i livet? Et oppdrag du ønsker å bruke livet ditt til?

Svar: Vet ikke helt hva jeg skal svare direkte her, men har vel en visjon om å lykkes karrieremessig i fremtiden, reise og oppleve flest mulige steder, og ja, ta livet som det kommer. Er ikke glad i å sette meg for mange høye mål, livet forandrer seg stadig, og jeg mener vi må ha mål, men leve i nuet.

 

2. Hva gjør du for å redde en dårlig dag? Hva er det beste du vet på en fridag?

   Hva er din største drøm her i livet? Hva gjør du for å holde deg positiv?

Svar: For å redde en dårlig dag hører jeg definitivt på musikk. Synger til tekster, går en lang tur, eller ringer en som står meg nær.

På en fridag, så kan det være alt etter. Det varierer veldig fra å slappe av, til å farte rundt på ting. Min største drøm er å lykkes karrieremessig i fremtiden! For å holde meg positiv så går jeg inn i meg selv, filosoferer og tenker. Jeg prøver å fokusere på kjekke ting som kommer, å rett og slett bare tenke at ting går seg til. Jeg vet ikke, men det er det som hjelper for meg.

 

3. Hva er ditt beste bloggtips? Når begynte du å blogge å hvorfor?

    Har du kjæreste?

Svar: Jeg er ingen bloggekspert hehe, men mitt beste tips må definitivt være å ha et okey design, kommentere andre  bloggere, svare på kommentarer og generelt være tilgjengelig for leserne sine. Skrive variert mellom personlig og mindre personlig. Humor er noe som alltid slår an. Bilder. Tips. Og poste mellom 1 og 2 innlegg til dagen! Helst to. Begynte å blogge fordi jeg hadde en skrivekløe jeg måtte få ut, og elsker å skrive. Har kjæreste ja! Samboer.

 

4.  Har du et favorittreisemål eller en plass/ land du drømmer om å reise til? *

     Har du noen favoritt filmer? Serier? * Hvordan ser din drømmedag ut?

Svar: Jeg har mange steder jeg bare drømmer om å reise å oppleve! Har ikke tellingen. Men det er spesielt Australia og Hawaii som er to store drømmesteder å reise til. Har ikke noen spesielle favoritt filmer, er ikke så veldig glad i å se på film, men romantiske komedier, dokumentarfilmer slår alltid godt an hos meg. Min drømmedag består av å få seg en god natt søvn, opp tidlig og ha mye å gjøre i løpet av en dag! Da føler jeg at jeg kan slappe av når kvelden kommer, med god samvittighet.

 

5. Hva er din slappe av dag, altså hva gjør du da?

hva er dine drømmer?

Hva er ditt syn på hvordan Norge har blitt i dag?
 
Svar: På slapp av dager kan jeg se serier, gå tur eller bare slappe av generelt.
 
Drømmene er så mange, Lykkes karrieremessig i fremtiden, reise flest mulig steder, osv.
 
Mitt syn på Norge i dag, er at det er et godt land, men utrolig dyrt å leve for mennesker som sliter! Det er mange hjelpeinstanser, men det betyr ikke at det er. Norge burde prioritert annerledes på mange ting. Blant annet å slutte å sende hauer og lass av penger utenlands, men fokusere mer på å hjelpe de som ikke for hjelp i sitt eget land. Har ingenting med egoisme å gjøre, bare min ærlige mening.
 
 
 
6.  ditt favorittplagg fra klesskapet?

Hva jobber du som?

Hvordan har du det?

Har du et nummer en fototips?

Hvor lenge har du blogget?

Hva er din visjon med bloggen?

Hva ønsker du å oppnå i livet?

Hvor er du om 10 år?

Hva drømmer du om?
 
Svar: Favorittklesplagget må være en svart blondekjole, som jeg har hatt i flere år.
 
Jobber for tiden i en kafebar/resturante.
 
Hvordan jeg har det varierer fra dag til dag, og uke til uke. Det går opp og ned.
 
Har dessverre ingen fototips, jeg har kun tatt bilder fra min mobiltelefon, og har vurdert å slutte med det fremover.
Og heller kjøpe et skikkelig kamera, å ta bilder med det. Det tenker jeg at er det beste.
 
Har blogget i et år, ut måneden.
 
Hva jeg ønsker å oppnå i livet mitt er mange ting, refererer til tidligere svar. Lengre oppe på bloggen!
 
Og hvor jeg er om 10 år, nei det tørr jeg rett og slett ikke svare på. For langt frem.
 
Hva jeg drømmer om kan du også lese lengre oppe i svarene. Har svart på det der. 
 
Min visjon med bloggen er å få faste lesere, som jeg da har fått. Blogge å kose meg med den, lese andres blogger og det er
utrolig kjekt å se hvordan andre har det rundt om i landet. Møter mange med felles skjebne her inne. Og så er det jo å få sponsorer,
det har jeg ikke fått enda. Men er bloggambassadør i rabble, det går ut på å skrive innlegg å vinne konkurranser. Og så ønsker
jeg så høyt at bloggen min kan bli enda mer sett i fremtiden. Det er det jeg har som visjonen bak bloggen.
 
 
7. Hva jobber du med? hva gjør du på fritiden? har du noen dyr?
    hva fikk deg til å blogge? hvor lenge har du blogget?
 
    Svar: Per dags dato så jobber jeg i en kafebar/resturante. På min fritid så går jeg tur, er med venner, blogger og shopper.
    Jeg har ingen dyr, men har utrolig lyst på en liten hund før eller siden. Det som fikk meg til å blogge var den generelle skrive
 
    kløen, jeg har hatt et behov for å skrive og dele følelser og meninger, og da er det mye lettere å få det nedskrevet. Og så gikk
    jeg stadig rundt å ønsker meg min egen bloggside, så hvorfor ikke! Jeg startet å blogge den mai 2015! Blogget et års tid snart.
 
 
8.  Hva er det du brenner for i livet?
 
    Svar: Jeg brenner for å hjelpe andre mennesker. Jeg brenner for rettferdighet og å sette seg mål i livet, å klare å oppnå dem.
 
 
20.04.2016

I MISS YOU MY FRIEND.

 • Skrevet 20.04.2016 klokka 03:38
 • Kategori: Om meg.

Jeg savner deg mer og mer for hver dag som går. Det er det jeg gjør. Jeg savner deg sånn at det gjør vondt langt inni hjerteroten. Å savne en god gammel venn er det mange av oss som kan gjøre, og vil gjøre. Du vet den følelsen, av å savne noen du har mistet. Noen som ikke er en del av ditt liv lenger.. Det er vondt å savne noen uansett hvem man mister, så lenge man er glad i personen, og det har jeg så absolutt fått bekreftet gjennom mitt savn. Vi er ikke venner lengre, og jeg vet ikke hvordan det går med henne, ingenting. Jeg vet ingenting. Det er vondt å tenke tilbake på hvorfor det endte som det gjorde, men det endte.

Vennskapet vår tok slutt. Jeg savner de gode gamle tidene, helt fra ungdomstiden når vi dro på hytteturer sammen. Jeg savner tidene hvor du kom på døren min, og overrasket meg når jeg helst ville sove hele dagen. Jeg savner jentekveldene. Jeg savner turene. Jeg savner så mye. Jeg savner deg, og tenker på deg hver dag. Vi er ikke en del av hverandre liv lengre, men du vil alltid være en del av meg. Du har satt dine spor i mitt hjerte. Vi lever på to forskjellige planeheter nå. Du

har fått barn, jeg ikke. Du har et annet liv. Du har andre venner nå. Og jeg har andre venner. Jeg blir bare så tårevåt av dette savnet. Du vil alltid være en del av meg uansett hvor vi går hen i livet. Det svir å ikke ha deg i livet lengre, men jeg vet at du er god .Jeg uner deg det beste uansett, fordi du var min venn. En barndomsvenn glemmer vi aldri. <3

 

 

20.04.2016

NY SPØRSMÅLSRUNDE.

 • Skrevet 20.04.2016 klokka 01:58
 • Kategori: Om meg.

I og med at det er en god stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen min nå, så tenkte jeg at det kunne være en fin anledning til å kjøre en ny spørsmålsrunde. Jeg vet jo ikke hvor glad folk er i slikt, men uansett så er det bare å stille spørsmål, og så skal jeg svare så godt jeg kan. Og besvarer alle spørsmålene innen torsdag! Bli med om du ønsker. ^^

 

#spørsmålsrunde #blogg #vår #hverdag #tirsdag

 

12.04.2016

JEG MELDTE MEG PÅ ET TV PROGRAM....

 • Skrevet 12.04.2016 klokka 20:43
 • Kategori: Om meg.

Det var akkurat det jeg gjorde. For ca to år tilbake så fikk jeg noen rare tanker om at det hadde vært unikt og blitt med i et tv program. Ja, ikke spør meg hvorfor. Jeg meldte meg altså på farmen, kampen for tilværelsen. haha. Jeg sendte faktisk inn søknad og alt. Jeg gjorde det fordi at jeg alltid har ønsket å erfare hvordan det var å leve hundre år tilbake i tid. Jeg har alltid drømt om å være med på et tv program, og når muligheten bar seg så tok jeg steget. Dette er jo selvsagt noe

mange synes var utrolig morsomt eller latterlig for noen. Noen synes det var artig. Men uansett, skal man bry seg om hva alle andre mener kommer man ingen vei i livet. Mennesker vil alltid ha en mening om deg og ditt liv. Mennesker mener noe uansett. Man har fått et liv, og jeg synes det er viktig å ta sjanser i livet. Derfor gjorde jeg det. Men jeg hadde ikke sendt søknad den dag i dag, og må flire litt selv når jeg tenker tilbake på det. Vi lever uansett bare en gang.

 

 

Har du noen gang sendt inn søknad til å være med på et reality program? <3

Kunne du tenke deg å være med på et tv program i nærmeste fremtid? <3

 

05.04.2016

I FEEL DEAD INSIDE

 • Skrevet 05.04.2016 klokka 00:19
 • Kategori: Om meg.

Først og fremst beklager for at jeg ikke har fått oppdatert min blogg i dag. Det skulle vært kåring av ukens giveaway vinner i dag, men det kommer ut et innlegg i morgen på dagen, i stedet. Det er mange som spør meg hvordan det går med meg, om jeg har det bra. Og nå er jeg lei av å ikke si det som det er, nei det går ikke bra med meg om dagen. Jeg har det utrolig kjipt faktisk, og det finnes det flere grunner til. For det første så startet ikke året særlig bra, og det har egentlig bare vært nedtur på nedtur for meg dette årett. Det er en realitet, og ikke bare en følelse. I dag har jeg ligget på sofaen å bare sovet i hele kveld.

Jeg vet faktisk ikke hvor lenge jeg orker å få nei på alt mellom himmel og jord, og at mennesker i systemer som NAV blant annet skal drive å overkjøre meg sånn til de grader. Jeg er så lei av å måtte forklare og passe på at ting blir gjort, at papirer blir sendt avgårde som avtalt at jeg vil kaste opp. Jeg opplever ikke respekt. Og jeg opplever at jeg ikke blir tatt på alvor. Hvor langt dette skal gå, før det ender galt igjen, vet jeg ikke. Men har vært utbrent tidligere, og merker at signalene er på vei igjen.. Jeg føler meg ikke i stand til å verken prate eller si meg opp en mening lengre. Jeg blir overkjørt uansett. Jeg opplever det som et stikk i hjertet at mine meninger og ønsker ikke blir prioritert her i livet.

 

23.03.2016

OVERSPISNINGSLIDELSE ER OGSÅ EN SPISEFORSTYRRELSE

 • Skrevet 23.03.2016 klokka 02:32
 • Kategori: Om meg.

Tenkte å ta opp et tema som er veldig viktig og som mange tier om i samfunnet. Om det å ha en spiseforstyrrelse. I liten eller stor grad, så finnes det mange som har spiseforstyrrelser i samfunnet. Gjerne ikke så rart med tanke på alt kroppspresset og forventninger om å prestere bra nok og se bra nok ut. Alt dette 

kroppshysteriet man kan lese om over alt på nettet. I dag er det så inn å ta operasjoner og fikse på seg selv i ulike slag. Det blir for mye av det gode rett og slett. Å ha en spiseforstyrrelse kan på mange måter være skjult, og ikke synlig. For meg ble det sånn. Men det syntes mer etter hvert som det utviklet seg.

Nå er det helt tilbake til ungdomsskoletida jeg faktisk hadde det du i dag kaller overspisningslidelse. Lite visste jeg at det var det jeg hadde, i og med at dette ikke var et tema en snakket om eller som ble sett på som en spiseforstyrrelse. Dette ble faktisk ikke beregnet som en spiseforstyrrelse før i år 2013 har jeg lest. Jeg har ingen problemer med å dele

dette med dere her på bloggen. Men jeg vil alltid huske skammen over å overspise, å se meg i speilet etterpå. Det var tungt å gå så mye opp og ned i vekt. Jeg la raskt på meg over kort tid. Men heldigvis fikk jeg kontroll over det, etter som jeg ble eldre. Jeg brukte vel mat som et middel for å håndtere følelsene mine. Du kan lese hva denne spiseforstyrrelsen innebærer her: http://www.nettros.no/spiseforstyrrelser/overspisingslidelse/

 

Her kan du lese om og finne nyttig informasjon om spiseforstyrrelser: http://www.nettros.no/ 

Har du selv slitt med spiseforstyrrelse i liten eller stor grad? <3

Kjenner du noen som har eller har hatt spiseforstyrrelse? <3

 

#overspisningslidelse #spiseforstyrrelser #helse #mat #hverdag #påske #blogg 

 

21.03.2016

UKENS BLOGG, NY KONKURRANSE!

 • Skrevet 21.03.2016 klokka 23:36
 • Kategori: Om meg.

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin mandag? Da er det påtide med en ny ukens blogg konkurranse. I går kåret jeg to vinnere som avtalt, som jeg skrev litt om på bloggen min. Du kan sjekke ut om det ble deg her: http://hevhodet.blogg.no/1458514327_ukens_bloggere_er.html . Denne gang blir det en som blir ukens blogg. Men i tilegg til dette så ønsker jeg å gi en liten overraskelsesgave til den som vinner. Mer om dette for du vite over påske! Men jeg kårer ukens blogg på søndag <3

 

For å bli med må du gjøre to enkle steg:

1. Like facebooksiden til Hevhodet. Du kommer direkte til siden min her: https://www.facebook.com/Hevhodetbloggno-831393883621579/ 

2. Har du allerede likt siden så skriver du bare en kommentar under her i kommentarfeltet at du ønsker å bli med.

LYKKE TIL <3

Bilde lånt fra Google.

 

 

 

 

 

 

 

 

07.03.2016

NÅR TANKENE OG FØLELSENE TAR OVERHÅND

 • Skrevet 07.03.2016 klokka 05:19
 • Kategori: Om meg.

Her ligger jeg og har klart å snu om døgnrytmen. Igjen.  En ting var når jeg var ute av arbeidslivet,  men en annen ting er nå.  Jeg har jo komt meg i jobb igjen,  og har vært det siden september 2015. Er så takknemlig for det ❤ 

Men akurat her og nå så kunne jeg hatt det bedre.  ja jeg klager litt nå..  Det blir kanskje litt syt nå,  men samtidig så er det slik jeg opplever og føler livet nå.  Jeg mista nylig morfaren min.  På mandag 29 februar.  På skuddårsdagen av alle ting.  På tirsdag er det begravelse,  og det gjør vondt å ikke ha besteforeldre igjen.  Alle har dratt nå.  Men samtidig så skal man tenke på alle de fine minnene ❤  Det skal jeg leve videre med. 

Dette året har startet så tøft.  I januar måned fikk jeg kink i nakken.  Februar var det en fin helg,  men ellers noen tøffe uker.   Ting har faktisk vært så mye for meg at jeg har mått hatt en liten timeout fra arbeid.  Det har rett og slett bare vært så mye på engang. 

Akurat nå både håper og ønsker jeg meg at resten av året blir fint.  Selv skal jeg prøve å fokusere på de positive ting og mennesker som er der for meg og gir meg glede i livet.  Til å være den jeg er på godt og vondt.  Ekte venner blir.  Er det meningen at mennesker skal være i livet ditt,  så finner de en vei.  Hvis ikke var det kanskje ikke meningen.  Ekte venner legger fotspor i ditt hjerte ❤

   

02.12.2015

"JEG HAR ALDRI FØLT MEG GOD NOK "

 • Skrevet 02.12.2015 klokka 17:53
 • Kategori: Om meg.

"Jeg har aldri følt meg god nok. Det er det jeg ønsker å formidle til dere lesere i kveld. Opplevelsen over å tro at du ikke er okei som du faktisk er. "

 

 Dette er en følelse jeg har kjent på lenge. Jeg har kjent på den i flere år. Den har på en eller annen måte alltid eksistert. Vært der så lenge jeg kan huske.

 Kanskje flere kan kjenne seg igjen i det jeg skriver. Jeg håper jeg kan inspirere noen der ute. Jeg vet at det er mange lesere som har kommet til meg og

 fortalt meg, at bloggen min inspirerer. Det er en så god følelse for meg å høre det, og jeg setter så stor pris på det. Så sier bare tusen tusen takk så hyggelig <3

 

 Det er jo slik at vi mennesker er ulike alle i sammen. Vi har både positive og negative sier. Det viktigste er jo å fremheve de gode sidene, og jobbe med de

 dårlige. For noen så kan det virke som om selvtillit og selvbilde er medfødt. Vi møter mange ulike mennesker gjennom livene våre. Noen er selvsikre, mens

 andre er mer usikre. Jeg har alltid vært den usikre. Jeg er sosial og utadvent, men jeg er likevel usikker. Jeg er usikker på meg selv. Og jeg er usikker på andre.

 Det betyr jo ikke at jeg ikke er smilende og glad. Eller er medgjørlig å tilbringe tid sammen med. Mange opplever meg som sosial og smilende. Men ingen vet

 

 hvordan det er å kjenne på følelsen å ikke være god nok. Føle seg god nok. Jeg har dager der jeg kan utstråle selvtillit. Men det er ikke meg. Det er ikke den

 jeg er. Jeg er den usikre jenta fra Sandnes. Den jenta som alltid unnskylder seg, selv om det ikke er hennes feil. Den som gir mest etter for andre. Den som

 gir seg lettest i en diskusjon. Men likevel så kan jeg også gi beskjed! De siste årene mine har vært preget av mye motgang og sorg. For meg har det ikke vært

 lett å bli dolket i ryggen av mennesker jeg stolte på som mest. Av venner jeg trodde ville støtte meg, men som heller gikk sin vei. Jeg har hørt dette vil du ikke

 

klare. Av mange mennesker rundt meg de siste årene. Isteden for å fortelle meg at en har troen på meg, og det jeg kan få til. Så har det vært motsatt. Det har

klinget mye i ørene mine. Du er ikke god nok. Du gjør deg ikke bra nok. Du klarer ikke dette. Det har vært en utrolig hard vei og gå. Jeg ønsker ikke i dette her

og nå og gå inn på hvorfor og hvordan. Men heller sette ord på hvordan jeg har følt meg. Det har ikke vært lett å være meg. Mange har bagatellisert mitt liv og

mine handlinger. En kjenner meg ikke godt nok til å dømme meg som menneske. Det er svært få, kun de nærmeste som vet hvorfor jeg har vært i kjelleren.

 Og jeg synes det er synd at jeg har blitt dømt av bedrevitere. Det er lett å huske sannheten. Jeg er langt i fra feilfri. Og Det er ingen mennesker som er feilfri.

 

Det er først nå, Siste året at det har gått litt oppover for meg i hverdagen. Det er jeg takknemlig for. Men jeg møter motgang som alle andre. Og livet går opp og ned

for oss alle. Det er helt normalt, for oss alle. Men å kjenne seg uønsket slik jeg har følt på, har ikke vært lett. Det har redusert livskvaliteten min over lang tid.

Man skal ikke gå rundt å måtte tro at en er dårligere som menneske. Man skal tro på at man er god nok som man er. Bra nok som en er. Flink nok som en er !

 

ØNSKER DERE ALLE EN FIN KVELD VIDERE !! <3

 

 

#Følelser #Samfunn #Jul #Desember #Blogg

 

23.11.2015

VIL DU BLI BEDRE KJENT MED MEG ?

 • Skrevet 23.11.2015 klokka 16:27
 • Kategori: Om meg.

Hei hei og god mandag kjære lesere !! Håper dagen deres har vært god <3

 

Tenkte å kjøre en spørsmålsrunde på bloggen. Så viss DU har noe på hjertet ,

Så er det bare å spørre i vei, Så skal jeg svare på spørsmålene i løpet av kvelden!

Ingen spørsmål er for dumme.  Ha en fin mandagskveld alle sammen :)

 

 

 

 

#Mandag #Hverdag #Samfunn #Spørsmålsrunde #Blogg

22.11.2015

EN KOSELIG HELG !

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 23:56
 • Kategori: Om meg.

Da ble det en stund siden sist igjen!  Jeg som skulle blogge oftere. Men denne uken har gått i et. Det er

ikke alltid det blir som man tenker.Men, sånn er det vel i perioder for oss alle. Uansett, denne helgen har vært koselig.

Fredag slappet vi bare av her hjemme, meg og min kjære. På lørdag så hadde min mamma bursdag

så vi var samlet flere i familien, og feiret dagen ute. Vi feiret det på kvelden. Det ble både kake og kaffe. Vin og kos, Gaver og

mye latter. Vi koste oss alle sammen. Det var en vellykket kveld. Jeg synes helgene går alt for fort! Nå som det snart

er ny uke og nye muligheter, Så vil jeg bare ønske dere en fin start på uken ! Håper den blir god <3

 

#Helg #Bursdag #Feiring #Lørdag #Familie #Kos #Blogg

 

 

 

 

01.11.2015

ANGSTEN TOK OVERHÅND !

 • Skrevet 01.11.2015 klokka 19:26
 • Kategori: Om meg.

 ANGST

  Dette er noe mange sliter med i dagens samfunn, nemlig angst. Og det finnes ikke alltid forklaringer på hvorfor noen

 for det, og andre ikke. Selv om ytre hendelser ofte har skylden, så kan det også ligge i genene eller være andre ting.

 I fjor på denne tiden,  Var hverdagen min helt annerledes. Jeg hadde dager jeg sov bort dagene. Jeg hadde dager jeg

 ikke orket å gå utenfor huset. Jeg levde i en boble. Jeg ønsker med dette, å ta opp et viktig tema som så mange sliter

 med daglig. Ingen aner hva angsten kan gjøre. Den kan rett og slett styre livet ditt, til en viss grad. Angst er forferdelig.

 

 Nå skal jeg fortelle dere at jeg har slitt med angst de siste årene, og den har vært ganske intens. Det finnes flere form

 former for angst, som Sosial angst, panikk angst, osv.  Jeg har hatt panikk angst og sosial angst. Panikk angsten er

 heldigvis forsvunnet, og jeg har jobbet mye med den. Men sosial angsten kjenner jeg på daglig. Nå er jeg blitt mye

 bedre, etter jeg startet med medisiner for depresjon og angst i samarbeid med lege. Jeg har aldri vært for å ta medisin

 

 er for akkurat dette, men jeg hadde mange rundt meg som sa jeg burde prøve det. Jeg gidde meg og hørte på rådet.

 Og det tror jeg er det lureste jeg har gjort på lange tider i mitt liv. Det betyr ikke at jeg skal ta det resten av livet, Men

 her og nå så er det egentlig helt greit. Jeg følte ikke at jeg hadde så mye valg. Det var mye kaos inni meg. Og det var

 ikke bare slik at trening hjalp for meg. Jeg lever helt normalt, Bare enda bedre. Man skal være forsiktig med medisin

 

uansett, og jeg vil ikke anbefale noen dette. Dette skal kun du og din lege bli enige om. Og så er det viktig å snakke

om det en kjenner på. Fordi jeg har følt skam over å ta medisin mot depresjon og angst. Men ikke nå lengre. Det finnes

tusenvis som tar det daglig, og som har fått en mye bedre hverdag. Men man skal helst klare seg uten. Etter min mening.

Å leve med depresjon og angst kan være slitsomt. Og da må man ta i mot hjelp. Man må gjøre noen grep i livet sitt.

 

 

Her kan du lese innlegget mitt: Jeg har levd i en boble. Så for du litt mer

forståelse på hvorfor jeg skriver dette.  http://hevhodet.blogg.no/1444851448_jeg_har_levd_i_en_bob.html

 

 

Kjenner du noen som har slitt eller sliter med angst ? <3

Synes du at dette er et viktig tema i dagens samfunn ? <3 

 

#Angst #Helse #Hverdag #Samfunn #Blogg

 

14.10.2015

JEG HAR LEVD I EN BOBLE..

 • Skrevet 14.10.2015 klokka 21:40
 • Kategori: Om meg.

EN LITEN HISTORIE ELLER PERSONLIG INNLEGG FRA MEG TIL DERE.

 

Nå skal jeg være litt personlig å skrive noe som for andre kanskje er overaskende. Og det kan jeg forstå. Jeg har

lenge holdt igjen for mye personlig på bloggen, Fordi jeg vil ikke at det skal virke som det er negativt. Men samtidig

så er jo ikke livene til noen av i glansbilder. Alle har jo en historie. Noen små, andre store. Det kan ofte være tøft å

prate om personlige ting som har gjort eller gjør deg vondt. Dårlige erfaringer, Hendelser osv. Det er det som har gjort

 

meg til den jeg er. Jeg har lenge slitt med depresjon. Og ja jeg sliter egentlig fremdeles. Men det er bedre. Mye bedre.

Som jeg fortalte i et av innleggene mine, for litt siden. Der jeg hadde fått meg jobb. Jobb på en kafebar. Vettu, Jeg er

så takknemlig. Det er og har ikke vært bare bare å gå hjemme og arbeidsledig, i et helt år og 9 måneder. Så lenge ble

det. Hadde faktisk trodd det skulle bli lengre, Men det ble det ikke. Jeg er veldig glad for å få være tilbake til arbeidslivet

 

og være en del av en jobb, kollegaer og leder og alt som følger med. Hverdagen min har blitt snudd på hodet etter jeg

startet. Det er bare en måned siden jeg startet, Og jeg våkner opp med et mye lettere sinn. Jeg har vært så langt nede

som det overhodet går an å bli. På det verste øyeblikket så sov jeg vekk dagene i en lengre periode. Dette vil si at jeg

kunne legge meg på natta, mornings og sove til 15-17 på ettermiddagen! Mens min kjære samboer gikk på jobb hver

eneste dag. Jeg er litt flau over det, Det er jeg. Men samtidig så vet jeg at det ikke e Meg. Jeg har levd i en boble. Det

 

har vært helt jevlig for meg. Unnskyld uttrykket, Men det har vært et mareritt...Julen 2013 og starten på nyåret 2014

var jeg så nede i kjelleren, at jeg klarte ikke å roe ned nervene mine. Jeg tydde til alkohol. Jeg kunne drikke en cider

eller 2 eller 3 midt i ukedagene. En dag og 2 i uka. Jeg skammer meg. Men jeg har sluttet med det, Og er over det. Jeg

har jobbet mye med meg selv den tiden jeg har godt hjemme. Det er helt klart at det er hendelser som har gjort dette.

 

Jeg har jo ikke gått hjemme, Så lenge uten grunn. Men akkurat det vil jeg komme tilbake til. Akkurat nå lever jeg i nuet

og jeg gleder meg over den nye hverdagen min. Jobben. Jeg prøver å leve å gjøre det beste ut av hver dag og ta hver

dag som de kommer. Det tror jeg vi gjør lurt i alle sammen. Å leve i nuet, Og ikke tenke for mye å stresse over fremtiden.

Det er litt tøft å dele dette kjenner jeg, Litt ulike tanker. Det river liksom inni meg når jeg skriver dette. Men føles godt å

 

åpne opp hjertet litt å fortelle hvordan jeg har erfart det. Kanskje noen kjenner seg igjen. Motgang kan være tøft. Det er

lett å stå oppreist når man selv har det bra. Men alle mennesker er ulike og takler ting ulikt. For meg var dette dråpen...

Det å kjenne på seg at en ikke var ønsket. At en ikke var god nok. At andre slengte dritt til meg. Både til meg og bak

 

ryggen min. Personlig kritikk. Ikke konstruktiv. For alt ble bare feil der og da. Dråpen etter mange tøffe år bak meg. Det

ble nok for meg. Jeg orket ikke mer. Klarte ikke å være noe som helst. Jeg bare eksisterte. Ble gående i en boble.

Men det kommer alltid noe positivt ut av alle nederlag. Og det er at jeg har lært meg selv å kjenne. Altså jeg har

mer forståelse for livet. Jeg har erfaring. Jeg har vokst. Jeg har funnet frem styrken inni meg. A real fighter !

 

Og innerst inne, så tror jeg ikke mennesker mener å såre andre eller å være onde. Jeg ble såret. Men jeg har sagt

til meg selv, At man kommer ikke langt i livet om man ikke tilgir. Men at mennesker kan såre hverandre, Ja.

Men vet dere hva som har såret meg mest oppi alt dette ? Jo, Det er at dem som såret meg å behandlet meg

ufint, Ikke har bedt om noen som helst form for unnskyldning. Derfor har det vært ekstra vanskelig for meg.

Det er faktisk en selvfølge når man behandler andre dårlig. Jeg selv ber andre om unnskyldning viss jeg har

behandlet eller oppført meg dårlig. Slik har jeg alltid vært. Da legger jeg meg flat. Og slik er ikke alle mennesker.

 

Ønsker alle mine flotte gode lesere en fin kveld videre <3 At dere liker min blogg, Det betyr så mye for meg .

Tusen tusen takk €

 

#Hverdag #Depresjon #Angst #Livstil #Samfunn #Ikke døm noe du ikke forstår

 

02.10.2015

FÅTT MEG JOBB PÅ KAFE.

 • Skrevet 02.10.2015 klokka 16:17
 • Kategori: Om meg.

God fredag alle sammen! :) Har dere det bra ? En spennende helg i vente kanskje ?

 

Jeg vet at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Jeg elsker jo å blogge, og å lese andres

blogger. Så i helgen blir det masse tid til bloggen. Gleder meg til å få bruke tiden på den.

Det har skjedd mye nytt hos meg i det siste, Fått meg jobb på kafe. Det er så utrolig koselig.

En kjekk jobb, med kjekke mennesker. Jeg har jo vært utenfor arbeidslivet i en lengre periode,

så det er litt uvant å komme tilbake. Men til nå, jobber jeg 3 dager i uken. Mandag, Onsdag

og Fredag. Kjempe greie dager. Jeg koser meg, Og det er alltid noe å gjøre. Noe nytt å lære

hver dag. Derfor har jeg rett og slett vært litt fraværende her på bloggen. GOD HELG ALLE!! <3 

 

 

 

#hverdag #jobb #helg

 

29.09.2015

NYTT DESIGN PÅ BLOGGEN

 • Skrevet 29.09.2015 klokka 19:36
 • Kategori: Om meg.

Tester ut litt nye design.  Hva synes dere om dette? Vil gjerne høre andres mening!  :) Kan jeg ha dette? ØNSKER DERE FINE LESERE,  EN SUPER KVELD VIDERE ❤ 

19.09.2015

Mine 5 typiske daglige vaner :)

 • Skrevet 19.09.2015 klokka 03:14
 • Kategori: Om meg.

Alle har vi noen typiske vaner, smått eller stort.  Alle har noe.  Tenkte det kunne være morsomt for dere å høre om mine  :)  ❤ 

  MINE VANER 

1)  Jeg har for vane å veldig dilla på å bestille Meg jakker /kåper på nettet.  I sommer bestilte jeg en fin allværsjakke /regnkåpe av Kari traa inne på www.getinspired.No  Her har de mye fint da og kvalitet og ikke for dyrt 💜 Nyttig utover høsten. 

Bestilte meg også nylig en fin beige kåpe fra www.nelly.com  Finkåpe 💜 

 

2) Har for vane å dusje både morgen å kveld. Dette       er rett og slett bare tull av meg. Har ikke noen             grunn for dette, i det hele tatt. Jeg bare elsker å    dusje 🚿.  Dette er ikke bra for min sensitive hud.  Og ja jeg er fult klar over, at dette er med å bidrar til    tørr hud.   Så dette skal det bli slutt på.  Men huden  min har alltid vært tørr uansett.  💜

 

3) Å ta meg mye i håret å sette det opp, om en aen  flere ganger daglig.  Fra løst til strikk og omvendt.  Blir liksom aldri fornøyd helt. Hehe 💜

 

4) Å klappe hver å en katt, jeg går forbi ute,  Så lenge katten kommer bort. Noe den så si alltid gjør.  Kose å dulle med de og småprate litt til de. For så å gå videre. Er Kari Mills nummer to ;) 💜

 

5) Å sovne på magen.  Vet ikke hvorfor,  det er bare så deilig å avslappende. 💜

 

 ❤   Det var noen av mine vaner.  Har DU noen ? 

 

14.09.2015

Derfor startet jeg opp bloggen min.....!

 • Skrevet 14.09.2015 klokka 17:56
 • Kategori: Om meg.

Hei hei alle blogglesere ! Håper dere har en fin start på uken :)

Jeg tenkte å skrive litt om hvorfor jeg startet opp bloggen. Å hvorfor navnet ble "Hevhodet ".

Først å fremst, så elsker jeg å skrive. Jeg elsker å sitte å reflektere over saker og ting å skrive

ned tankene mine. Jeg ønsket først å fremst å starte opp bloggen, for å se hvordan det gikk.

 

At den skulle gå som den går den dag i dag, Hadde jeg faktisk ikke forestilt meg. Noen ganger

er jeg på Topplisten, og andre dager ikke. Det kan gå uker uten, og det kan gå dager uten. Og

derimot kan jeg ligge der to tre dager etter hverandre. Helt ærlig, Det er utrolig kjekt og jeg er

så takknemlig, Når jeg ligger der. Samtidig så er det ikke det, som betyr mest. Det som betyr

 

aller mest er at bloggen min kan gi noe til andre. Gi glede først og fremst. Deretter ønsker jeg

å inspirere med forskjellige temaer. Litt personlige innlegg og humor , tips osv. Jeg setter

stor pris på Hver å en av dere lesere, som tar dere tid i deres travle hverdag. Til å besøke bloggen.

Det er takket være dere, At den går som den går. Jeg vil si tusen tusen takk, For alle de flotte

kommentarene jeg har fått over tid. Det varmer mitt hjerte. Virkelig. Og jeg håper jeg gir dere noe.

 

Tilbake til hvorfor jeg startet opp bloggen å hvorfor navnet enkelt falt på HEVHODET.

Først å fremst så var jeg usikker på hva jeg ville kalle den. Etter mye tenking frem og tilbake, falt

det på Hevhodet. Kort og enkelt. Og lett å huske. Hevhodet for meg har en verdi bak seg. Hos meg

gir den mening. Den forteller meg at jeg skal heve hodet, Å ha troen på meg selv å hva jeg kan

oppnå i livet. Tro at jeg er god nok. Tro at jeg er flink nok. Bra nok. Rett og slett troen på deg selv,

Selv om det finnes mennesker der ute som kun ønsker å dra deg ned. For de finnes der ute.

Det finnes mennesker som elsker å se deg feile. Det finnes mennesker som aldri vil ha troen på deg.

De som forhånd dømmer deg, Og ikke gir deg en sjanse. Dette har jeg selv erfart. Og jeg kan med

hånda på hjertet, Si at jeg har ligget nede på grunn av de menneskene. Og det har vært tøft  !

 

Det er ingenting som er mer sårt enn når mennesker dømmer deg for den du er. De tror ikke

på deg. Det kan rett og slett ødelegge et menneske over tid.  Jeg valgte å starte opp å blogge,

og kalle den for nemlig, HEVHODET.  Bloggen gir meg glede. Den gir mening. Den har en

historie bak seg. Jeg koser meg med bloggen. Det er en fin hobby. Men den tar en del tid.

 

Ønsker dere alle sammen en fin start på uken og strålende mandagskveld videre !   <3 

 

 

02.09.2015

I MIN VESKE HAR JEG.....<3

 • Skrevet 02.09.2015 klokka 16:02
 • Kategori: Om meg.

KONKURRANSE: Vinn bloggshouts !

 

I min veske har jeg disse sakene:

PARFYME

TYGGI - EXTRA

SALTVANNSSPRAY

PENN

O.B. - TAMPONG

LITEN PARAPLY

LOMMEBOK

TANNPIRKER

NØKLER

MASCARA

VIPPE KOST

KAM TIL HÅRET

LIPGLOSS

HÅRSTRIKK

KLEENEX balsam (Papir).

FOUNDATION

MOBILEN MIN. Og enkelte

ganger hender det at jeg

har med speil og notatbok.

#iminveske

  

 

MOBILEN MIN

29.08.2015

Et ÅR ELDRE 🎂 !

 • Skrevet 29.08.2015 klokka 03:17
 • Kategori: Om meg.

Så var jeg jammen meg blitt et år eldre.  26 år i dag! Ikke verst haha! 👍   neida,  men jeg synes det er viktig å glede seg over livet og hvert år en for  <3 

Nå føler jeg meg jammen meg gammel haha !! 

Jeg gleder meg til å feire dagen ute på restaurant sammen med venninner :) Satser på en bra dag ! 

 

God natt fra meg til dere alle som er innom bloggen ;)   <3

 28.08.2015

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE.

 • Skrevet 28.08.2015 klokka 00:38
 • Kategori: Om meg.

Svar på spørsmålene fra spørsmålsrunden <3

 

http://www.alicehamran.blogg.no/

Hva er din største drøm i livet? :)

Hva er dine topp 3 mål innen dette året er omme?

Hva er det du må gjøre for å bli inspirert?

 

Svar: Min største drøm i livet er mange ting :) Men viss jeg skal si det som det er og hvordan det skulle ha sett ut,

Så er det å ha en jobb jeg trives med og tjener greit til et greit livsopphold. Det å få barn er noe som helt klart er

i tankene og hodet til en 25åring hver dag, Men jeg ønsker ikke det her og nå foreløpig. Store drømmen er tvillinger.

Dette fordi jeg er enebarn og har en stor drøm om å få det. Det hadde vært fantastisk. Og så må det helt klart være

å fått reise å oppleve steder som USA, Australia og safari i Afrika , Hawaii og maldivene. Og mange flere ting !

 

Svar: Mine tre topp mål innen dette året er omme må være å komme lengre når det gjelder kjøretimer, Jeg holder

på og ta lappen, Og har ikke prioritert dette siste tiden. Og så for man rett og slett bare se videre. Jeg har noen

mål, Men er en person som har planlagt mye før og det gikk galt. Så ønsker ikke noen forventninger, Men heller

noen forhåpninger.

 

Svar: Viss det er bloggen du mener ? Så er det å lese andre blogger, Det for jeg inspirasjon av. Men kreativiteten

har jeg selv, Angående innlegg og tema. Som oftest kommer jeg bare på ting jeg ønsker å blogge om, Og det er ikke

slik at jeg trenger å lese blogger for å få dem. De har selv i mitt hodet :) Og så finner jeg info på Google, Buzzit. osv.

 

 

http://hamyst.blogg.no/

Hvordan er din drømmedag?

Hvor stiller du deg i dagens politikk?

Hva mener du bør prioriteres først i dagens Norge?

Hvor er du om 10 år?

 

Svar: Min drømmedag er å komme seg opp tidlig, Spise en god frokost å drikke en herlig kopp kaffe. Så er det å ha forskjellige

planer som kafe treff med venninner, Gå turer er jeg glad i, Bloggen å rett og slett bare få gjort mye og sitte igjen med en god følelse

når kvelden kommer. Kurs, jobb trening osv.

 

Svar: Til dagens politikk så er jeg ganske engasjert rett og slett, Og har lest meg opp om alle partiene og hva de står for. Jeg var veldig

for en forandring, Som det også ble. Men må si jeg er ikke helt fornøyd med ståstedet deres per i dag. Men det kan komme seg..

 

Svar: Det jeg mener bør prioriteres først i dag er Eldreomsorgen, Mer tid til de eldre og at dem for en verdig avslutning på livet. Og så brenner

jeg for utdanning og spesielt jobb. Da tenker jeg på at NAV burde virkelig skjerpe seg å hjelpe mennesker på den måten en trenger for å få

en bedre livskvalitet ! Det er alt for dårlig i dag. Som regel er det lang ventetid, Dårlig behandling og lite forståelse. Og sist men ikke minst

de bør satse på å få mennesker ut i en jobb. Og så er jeg for at bompengene skal vekk. He He.

 

Svar: Hvor er jeg om tid år ja ? Hm. Det er alltid veldig vanskelig å se så langt frem. Fremtiden kan ingen spå. Men tenker at jeg har barn, hus

og lappen og en jobb jeg trives med. Men det er så langt frem, Så det er egentlig veldig vanskelig å svare på.

 

 

http://sansogsamling.blogg.no/

Hvorfor tar du aldri å legger ut bilder av deg selv på bloggen?

Er du sjenert, eller er det bare en prinsippsak?

Har du hund eller katt?

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Hvor i allverden er det du bor egentlig?

Hvilke blogger er det du leser?

Hva liker du og se på TV/favorittserier?

Favoritt film, spill, bøker og hobby?

Hvilken Disney-prinsesse er du?

Det var de tingene jeg lurte på i farta.

 

Svar: Jeg tar bilder etter som anledingen passer seg, Å har rett og slett bare

ikke lyst til å legge ut bilder i fleng, Men ja jeg har ikke lagt ut så mye bilder, Det vet jeg :) Tenkte å begynne å ta litt Outfits

så da blir det jo bilder, Og fra ferie og spesielle anledninger. Men ser ikke poenget i å legge ut bilder konstant slik som

mange bloggere gjør :)

 

Svar:  Om jeg er sjenert, Nei det vil jeg ikke si. Jeg kan være det i spesielle anledninger der jeg føler meg utrygg. Men eller så

er jeg en åpen person.

 

Svar: Meg og han samboeren min har vært i sammen i syv år

 

Svar: Nei, Jeg har verken hund eller katt. Men har kjempe lyst på en liten hund.

 

Svar: Jeg bor på sted som heter Ålgård, En liten plass et kvarter utføre Sandnes med bil. Jeg kommer fra Sandnes og har bodd der

hele livet, Men flyttet her for to år siden.  Sandnes er rett utføre Stavanger viss det sa deg litt mer ? Hehe. Sånn ca et kvarter med bil

fra Sandnes til Stavanger. Så det er et lite stykke utføre.

 

Svar: Jeg leser veldig forskjellige blogger, Men har mine faste som jeg hver dag er innom. Deg blant annet, Og MammatilMichelle

Styleconnection, Sophieelise og mange flere av mine faste lesere. Er alltid kjekt å lese flere blogger. Det finnes så mange bra !

 

Svar: På tv ser jeg Norske Talenter, Idol, Hotell Cæsar , sen kveld med Thomas og Harald osv. Og når det gjelder film så er jeg mest

glad i romatisk komedie , Eventyrfilmer som Narnia og typisk sånn er meg. Og Action er jeg lite interessert i. Da skal det være en god

film med innlevelse som en etterforskningssak eller noe i den duren. Og så er jeg glad i ekte jentefilmer He he. Den store hobbyen er

Bloggen. Det går mye tid til den, Og så er det å gå turer og treffe venninner på kafe. Spille gjør jeg sjelden, Det er ikke helt meg. Men

er det et spill jeg spiller så er det og kart med min kjære. Og bøker og sånn leste jeg mye før, Her har det variert veldig.

 

Svar:  Askepott er Disney Prinsessen.

 

 

 Fotsporene: Hva er drømmejobben din ??

 

Svar: Jeg har jobbet et par år i Omsorgsyrket tidligere og det er fantastisk jobb. Du hjelper mennesker i ulike livssituasjoner, Og

målet er å gjøre hverdagen deres litt bedre. Stell, pleie osv. Har og vært innom andre yrker som butikk, Klær , Har prøvd barnehage.

Ja jeg har prøvd litt forskjellig, Og er glad for det den dag i dag. Men her vet jeg rett og slett ikke. Jeg er i en fase der jeg trenger

litt tid. Tid til finne ut hva jeg egentlig har lust til .

 

 

27.08.2015

Ny Spørsmålsrunde !

 • Skrevet 27.08.2015 klokka 14:02
 • Kategori: Om meg.

God ettermiddag mine fineste lesere <3 Håper uken deres har vært god.

 

Jeg tenkte å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde, I og med at det er en stund siden jeg hadde min første spørsmålsrunde.

Så da er det bare for dere å spørre i vei , Og ingen spørsmål er for dumme. Garanterer ikke at alt vil bli besvart, men skal

prøve så godt jeg kan selvsagt.  Må dere ha en fin dag videre !  :)

25.08.2015

SOM PERSON ER JEG......=)

 • Skrevet 25.08.2015 klokka 17:21
 • Kategori: Om meg.

Etter å ha lest mange blogger så ser jeg at det er veldig mange som kjører denne  fullfør setningene greia- som person er jeg:

Så tenkte det var litt morsomt å kjøre et slikt innlegg selv. Jeg liker så godt å lese slike innlegg hos andre. Så prøver meg på den selv ;)

 

 

På morgenen er jeg: Hun som alltid kan sove bitte litt lenger, Og setter på slumreknappen opptil to til tre ganger før hun står opp..

 

På Ikea er jeg: Hun som er glad i å kikke, Men som regel aldri finner noe når en virkelig trenger det. Ikea er så stort at jeg kan bli

forvirret på hva jeg skal kjøpe, Og ofte blir jeg bare lei og gir opp til slutt. Ha Ha.

 

På fest er jeg: Hun som elsker å ha det gøy og kose seg Og å få andre glade. Bli kjent med nye mennesker og veldig gla i å prate om

alt og ingenting. På vorspiel er jeg i topp stemning og ute på byen ( Noe jeg er sjelden ) Da jeg først er ute tar jeg den ut. Men

på Nachspiel  ser du meg aldri. Da er det sove tid Hi Hi.

 

På kino er jeg: Personen som lett kan sovne om filmen ikke gir noen mening eller er bra. Er det en bra film, Så kan jeg leve meg inn

å drømme meg vekk, Slik som en kinoopplevelse skal være.

 

I vennegjengen er jeg: Hun som er glad i å få meningene sine hørt, Og for de rundt meg til å le, Og er smilende og glad og omsorgs

full og prøver på det beste for at en skal trives og ha det bra.

 

På husarbeid er jeg: Effektiv og en ekte perfeksjonist når jeg først er i gang. Da kan det først gå litt tid.  Men kan også smårydde og

få det viktigste raskt unna.

 

I telefonen er jeg: Hun som elsker å prate å ha lange telefonsamtaler. Jeg elsker å skravle i telefonen.

 

Rundt middagsbordet er jeg: Den som spiser sent og som regel alltid er sist med å spise opp maten.

 

Rundt dyr er jeg: Veldig kjærlig å duller å koser med de i et sett. Jeg elsker den gode stemningen dyra gir deg som menneske.

 

På ferie er jeg : Hun som elsker å få nye opplevelser men samtid slappe av å nyte livet. Å ta masse bilder og få med meg det

meste er viktig for meg. Da sitter jeg igjen med gode minner å se tilbake på. Jeg er jo veldig eventyrlysten som person i

utgangspunktet, men på ferie tar det bare helt av. Jeg elsker å leve livet fult ut da !

 

 

Ha en fin tirsdagskveld mine fineste lesere :D   <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23.08.2015

10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

 • Skrevet 23.08.2015 klokka 21:58
 • Kategori: Om meg.

Tenkte å ha et innlegg om ting dere ikke visste om meg, Så kan dere bli litt bedre kjent med meg som blogger.

Jeg har jo hatt et slikt innlegg tidligere, Helt i starten av bloggen. Men jeg kjører et nytt, Elsker å lese slikt om andre.

 

 

 

 

 

 

 

<3 1.  Jeg er glad i politikk / Politiske saker er noe som engasjerer meg som menneske.

  Å diskutere politikk å lese nyheter om politiske saker kan gjøre meg både glad og irritert. Dette fordi jeg engasjerer meg.

 

<3 2.  Jeg tar meg fort nær av det andre mennesker sier til meg, Smått eller stort.  Jeg takler dårlig kritikk.

Her vet jeg at jeg nok ikke er alene i denne verden, En fattig trøst kanskje .Men likevel, Jeg tar alltid innover meg

det andre sier til meg. Er det konstruktiv kritikk så er det helt greit. Da vil menneskene meg det beste. Men jeg sliter likevel

litt med å ikke ta meg nær av det negative andre sier til meg. Men prøver mitt beste på dette hver eneste dag. Det hjelper

å tenke på kritikk som en måte for at mennesker flest kun vil hjelpe deg. Men det finnes de som kritiserer bare for å kritisere.

Og slikt mener jeg at man ikke skal måtte tåle og finne seg i. Det er en veldig stor forskjell her skjønner dere.

 

<3 3.  Jeg er veldig glad i å synge. Å synger gjerne mye til ulike tekster til musikken og prøver å lære meg den.

Musikk har alltid vært en terapi for meg som person og det gjør meg glad og jeg kan også få ut følelser med musikken.

 

<3 4.  Jeg elsker katter.  Jeg er så glad i katter at jeg klapper alle å enhver, Om det er på gatta eller hvor som helst.

 Søtere dyr skal du rett og slett lete lenge etter.

 

<3 5. Her kommer vi tilbake til dyr. Jeg elsker hunder. Spesielt de små typene.  De er bare så herlige.

Jeg har heller ingen problemer med å klappe hunder, Men er likevel litt mer forsiktig her og ikke like på an som med katter.

 

<3 6.  Jeg er rett og slett eventyrlysten. Og for ofte flere ideer på engang som jeg har lust til å oppleve i livet.

Jeg rett og slett elsker følelsen av å planlegge gøyale ting i livet, Som en ny reise, Til et nytt sted jeg aldri har vært før.

Drømme meg vekk å se på hus hvordan jeg vil bo senere i livet, Melde meg på kurs osv. Ut å se på en spesiell begivenhet

som for eksempel stjerneskudd, måneskinn og det å gjøre ting som du ikke har gjort før. Osv. En tar poenget.

 

<3 7.  Jeg tenker mye som person. Alt for mye. Det flere ganger hendt at jeg må sitte å kverne meg ferdig med tankene

 og er det noe jeg plager meg over, Noe noen har sagt eller hva som helst. Kan dette gjøre at jeg sitter oppe på natten.

Det er sånn jeg er. Jeg er veldig følsom og har som sagt stor samvittighet og er glad i å gå inn i detaljene på saker og mennesker.

 

<3 8.  Jeg er ikke så glad i kino og film.  Men er veldig glad i serier og tv programmer.

Det er bare slik det er. Jeg ser ikke på hva som helst på film og heller ikke på kino. Er det noe jeg skal se på kino eller film så

skal det være noe som gir mening. Jeg skiller meg kanskje ut her. Jeg sier ikke at jeg ikke ser på verken film eller kino. Men

jeg hater action filmer og elsker romantisk komedie og eventyrfilmer og typiske jentefilmer og skal det først være action så skal

det være sånn politi etterforskningssaker og sånn type action. Her er jeg svært kresen. He He.

 

<3 9. Jeg er en ekte menneskekjenner ( Har blitt ) og leser mennesker som en åpen bok.

Jeg har en sterk intuisjon og er rett og slett litt stolt over det. Men det kan også være litt problemer med det. Jeg vet ofte hva

andre skal si før en sier det. Hvem som ringer på telefonen når jeg står i dusjen og blir en hendelse negativ eller positiv så kan

jeg ofte føler dette litt på meg i forkant. Ikke sjelden drømmer jeg også svært ofte sanndrømt.  Høres kanskje rart ut, Men ja

jeg har sterk intuisjon. Og det er ikke bare bare alltid. Å føle det på seg når noe skal skje. Men ikke alltid jeg har rett heldigvis.

 

<3 10. Jeg elsker oppmerksomhet.

Jeg er glad i å være der det skjer, Være den som blir sett. Dette har ikke noe med midtpunkt å gjøre, Jeg er aldri den typen,

Men jeg forventer å bli sett å hørt. Og føler meg ofte utilpass viss jeg blir oversett av mennesker. Sikkert flere som kjenner seg igjen.

Jeg lærte en gang av en person / terapeut at når man føler seg utenfor, At det er hver sin tur. En dag er det din tur og andre dager

andre sin.  Det jeg skal frem med her er at alle mennesker har behov for dette, Og man må vente på tur. Noen dager er det du som

for det og andre dager er det andre. Sånn er rettferdig og sånn må man bare lære seg å godta i samfunnet.  Alle er like viktige.

 

 

 

          

 

 

17.08.2015

TI TING SOM IRRITERER MEG !

 • Skrevet 17.08.2015 klokka 23:03
 • Kategori: Om meg.

1.  Mennesker som hver gang du skal si noe til dem ikke hører etter eller bare begynner rett på seg og sitt.

     Når mennesker aviser det du sier og avfeier det, Da blir jeg rett og slett så fly forbannet. Kom ikke her

     å tro at det du selv sier er så mye bedre.  Makan til å irritere meg i vertfall.

 

2. Når du har funnet ut at du ikke har nok strøm på mobilen og har glemt å lade den, Og du skal avsted

   og ut å treffe venninner eller på et viktig møte. Sånt er katastrofe rett og slett. Det er ikke noe hyggelig.

 

3. Når meg og samboeren ikke blir enige om filmvalg. Det er helt greit, Vi kan være enige om mye og uenige

   om mye. Slikt er det i forhold. Men slikt kan skape irritasjon hos meg viss du har veldig lyst til å se noe felles.

 

4. Når du har tenkt å gå en god tur på fjellet, Og det er meldt yrende regn å lyn & torden. Synes lyn er fint å

   å se på, Fascinerende helt ærlig. Men ikke så kult når du har planlagt en god tur og pakket klart ting.

 

5. Viss du prøver å formidle noe til en person, Og personen ikke snakker samme språk. Altså det er som

   om du snakker til en gravstein eller en vegg. Personen ser alt ulikt som deg. Det er så irriterende og

   forholde deg til slike mennesker.  Tapper meg for energi rett og slett. Og skaper sur stemning rundt deg.

   Alle er ulike og unike. Det er ikke det som er greien. Jeg godtar det. Men viss en person ikke prøver å

   gjøre en liten innsats engang, Da blir jeg rett og slett provosert.

 

6. Når mennesker viser til deg med sitt kroppsspråk at de ikke synes du er Okey. Har du hørt om pokerface ?

   Sikkert ikke. Nei for det er veldig viktig å være bevisst på sitt kroppsspråk i møte med andre mennesker.

   Du kan si mye med ord, Men kroppen avslører alt. Dessverre. Dette går jo klart begge veier i en relasjon.

 

7. Når noen er bevisst på at slik er det uansett uten å gi det en sjanse. De dømmer før de har prøvd. Hvordan

    kan liksom et menneske vite før en har prøvd. Ingen kan det.

 

8. Nav og nyheter om dem. Det systemet vet alle som har vært innom eller er inni skaper problemer. Det er så si

   aldri noe positivt med nav. Det er alltid et eller annet. Og mennesker som ikke ser problemet med nav kan

   holde seg for god til å si noe. For en aner ikke hvor mye kaos det systemet laget for mennesker. Rett og slett.

 

9. Å sove dårlig. Viss du virkelig trenger å sove å skal tidlig opp å ikke for det til, Så er det ingenting som er mer

    pest og plage. Eneste positive er at du som oftest sover som en stein dagen etter.

 

10. Når mennesker behandler deg dårlig i fellesskap med andre men er snill søt og grei med deg alene. Bare dere to.

     Jeg tenker gjerne da på som å overse deg, Til å snakke i en mer nedlatende tone. Det er ikke noe gøy det da.

     Alle har sikkert opplevd dette i relasjoner. I en jobb for eksempel eller vennskap der personen snur totalt om når

     en er i lag med flere mennesker men er en engel på tomannshånd. What tenker du. Det skaper usikkerhet og

     da kan det være du ikke klarer å stole på personen. Er litt skeptisk til slike mennesker jeg. Blir litt satt ut av sånt.

 

 

27.07.2015

HAR DU NOEN GANG FØLT DET SLIK ?

 • Skrevet 27.07.2015 klokka 14:25
 • Kategori: Om meg.

God mandag alle mine flotte lesere <3 Håper dere for en strålende start på  uken :)

 

Tenkte å starte bloggen med  å skrive om mine tanker og følelser rundt et viktig tema: " Å være bra nok som DU er. "

Vi har alle sikkert sittet med følelsen av å ikke være bra nok. Den snikende tomme følelsen du kan få, Viss du er rundt menn

esker som ikke liker deg for den du er. Du bare merker det. Du merker hele stemningen fra vedkommende eller stemningen

i rommet. Du føler deg ikke ønsket. Ikke velkommen.  Tenk å føle det slik. At du er nødt til å forandre deg for at mennesker

 

skal like deg for den du er. Er dette rett ? Jeg synes man skal være som man er. Man skal ikke måtte forandre seg til andres

fordel. Det er mye bedre å være en god original enn en dårlig kopi. For uansett, Om du ikke er deg selv, Så vil det bare

synes. Mennesker merker når du ikke er deg selv. Så det er ikke vits i å forandre seg overfor andre. Å ikke føles bra nok for

en person er fælt. Men hvorfor skal man egentlig bruke tid, På mennesker som bare tar og ikke gir ? Hvorfor skal liksom du

 

 

bruke din energi, På å tilfredsstille andre ? Når alt du for tilbake er en kald skulder. Vi har nok kjent på dette alle, Fra tid til annen.

Og akkurat slik føler jeg det nå. Jeg vet jeg har mennesker som er glade i meg for den jeg er. Og jeg har mennesker som jeg er

glade i, For den de er.  Det er fælt å føle seg avist. Avist av mennesker du bryr deg om. Slik kan det føles. Utenfor å bare

i veien. Jeg har brukt masse energi på å være der for andre. Men jeg ser at jeg for ikke det samme tilbake. Det går ikke begge veier.

Jeg synes det er trist når det skal være slike mennesker, Som tror de kan komme å gå i et vennskap. Enten så er du der helt,

Ellers så blir det bare helt feil. Jeg orker ikke å ha mennesker rundt meg som plutselig bare snur ryggen. Frem og tilbake. Og videre

frem og tilbake. Hva er vitsen å behandle en venn slik ? Vi har feiler alle, Men man tar vare på sine venner. Man bytter de ikke ut som sokker.

 

Jeg tror aldri jeg har vært så personlig her på bloggen før. Men vettuhva. Vi er alle bare mennesker. Er vi ikke ?

Og den følelsen er ikke noen god å ha. Men det viktigste er at man tar vare på de som bryr seg. Å støtter deg og er

glad på dine vegne. Alle andre kan man bare la være å bruke energien sin på. Så har du et slikt menneske i ditt liv,

Ja så ta vare på deg selv. Du fortjener å bli behandlet godt. Og du fortjener kun det beste.   <3

 

 

24.07.2015

5 FUN FACTS ABOUT ME

 • Skrevet 24.07.2015 klokka 21:25
 • Kategori: Om meg.

FUN FACTS:

 

1.  Har jeg ikke speil med meg, Noe jeg som regel ikke har. Så benytter jeg fint anledningen til kikke meg i skjul

     i vindusruter på bilen, kamera til mobilen kan jeg bruke som speil, glass skap osv. Finner alltid noe lurt.

 

2. Har for vane å være en skikkelig perfeksjonist når det kommer til leiligheten, Å sjekke at alle ledninger er ute

   i kontroll, At ingen ovn står på, Dører er igjen og lyset er av, Og låse døren. Dette gjør jeg gjerne 3 ganger.

   Det er sånn sykelig tvangshandling, Eller hva skal man kalle det. Det er noe med den kontrollen. Jeg bare må.

 

3. Jeg har for stor vane her i huset å har funnet ut at enkelte kaffekopper er bedre å drikke av enn andre. Ha Ha.

    Synes det smaker bedre med kaffe i enkelte. Ikke spør meg hvorfor. Er jeg ute blant folk, Gjør jeg selvsagt ikke dette.

 

4. Jeg elsker å synge, Spesielt karaoke og har før gått i kor, MEN, Å synge i dusjen har jeg en stor vane for å gjøre

 

5.  Jeg elsker hunder og katter, Og ser jeg en jeg har lyst til å klappe, Så gjør ikke det meg noe å gå bort å spørre

     eieren om jeg kan få lov til å hilse å klappe litt på hunden. Og katter pleier jeg å lokke bort, Så kommer de, Og jeg

     duller med de.

 

:)

 

21.07.2015

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN.

 • Skrevet 21.07.2015 klokka 23:16
 • Kategori: Om meg.Hei hei og god kveld alle sammen <3

 

I går kjørte jeg en spørsmålsrunde her på bloggen å lovte dere å legge ut innlegget i dag, Med besvarte spørsmål.

SÅ HER ER DE :)

 

http://danielmiller.blogg.no/

 

1. Hvor henter du inspirasjon til å blogge ?

    Hvilke topp 3 blogger må du lese hver dag ?

   

   Svar:  Hvor jeg henter inspirasjon til å blogge er veldig individuelt. Det varierer faktisk veldig.

          Men buzzit.no , Google, Det å lese andre blogger er en fin inspirasjonskilde for meg

          Og ikke minst mine egne ideer.

 

          Topp 3 blogger jeg må lese hver dag er Mamma til Michelle,  Komikerfrue, Sentrumsjenta

           og mange flere. Leser mange flere.  Er mange fine blogger der ute.

 

 

http://www.helenesether.blogg.no/


1. Hvilke blogger er det du leser vær dag eller går innom ?

2. Favoritt tv serie?

2. Favoritt sang?

4. Liker du å trene?

 

Svar: Jeg leser Mamma til Michelle, Komikerfrue, Sentrumsjenta, Din blogg, Daniel Miller,

         Psykopati.bogg.no , Helsedagbok , Maren Helgemo og mange flere.

         

         Favoritt tv serie må være Hotell Cæsar. Favorittsang er Love me like you do Med Ellie

         Goulding.  Jeg trente på treningsstudio mye før for mange år tilbake. Mistet litt motivasjonen

         å ble rett og slett lei. Så nei, I dag er jeg lat og trener ikke noe. Men elsker å gå turer da. Men

         har vurdert å starte opp igjen med noe trening til høsten. Her er det bare å skjerpe seg ;)

 

Fosporene.blogg.no

 

1. Hvem er du, Om du skal beskrive deg med tre ord ?

 

Svar: Om jeg skal beskrive meg med tre ord så er jeg Følsom, nysgjerrig og omsorgsfull

 

Stine.blogg.no 

1. Hva er det du må gjøre hver eneste dag da du står opp?

2. Hva er favoritt middagen din?

3. Har du kjæreste?

4. Hva er det beste du vet om deg selv?

5. Har du noen sjulte talenter?

 

Svar: Skal jeg svare her så er det å sette på kaffen ! Elsker kaffe, Og det er et must for meg hver dag.

         Favorittmiddagen er hjemmelaget Pizza. Elsker det ! Ja jeg har kjæreste. Vi er samboere, Og vi har

         bodd sammen i leilighet i snart to år til høsten.

 

         Det beste jeg vet om med meg selv He He. Er ikke så glad i å skryte over meg selv, ( Eller flink til det )

         Men viss jeg skal si noe, Så for det være at jeg er en omsorgsfull person, Som bryr meg om andre mennesker.

        

         Om jeg har noen skjulte talenter ? Jeg har en sterk intuisjon, Og føler mye på meg og sånt. Opptatt av det alternative.

         

           Og så er jeg glad i å synge. Har mange i familien som er musikalske og selv har jeg gått i kor tidligere.

          Ser ikke for meg popstjerne eller sanger haha. Men føler jeg kan jobbe med stemmen

           å bli bedre å synge. Kunne godt tenke meg å starte i kor igjen.

 

 

http://www.annielistic.blogg.no/

 

Hvordan ser din drømmedag ut ?

 

Svar: Å stå opp til strålende sol, Ha mange hyggelige planer i vente og ha mennesker som en trives med rundt deg.

         Og ha en jobb en trives med.

 

http://mhttp//marenbl.blogg.no

 

Hva er favorittfargen din ? Og favoritt nettstedet ?

 

Svar: Jeg har mange farger jeg er glad i, Og liker det veldig klassisk og nøytralt. Men rosa, Det er og har alltid vært favorittfargen min.

          Favoritt nettstedet vet jeg helt ærlig ikke, Men det må vel være Blogg. facebook og finn. Nei jeg vet helt ærlig ikke her.

 

http://www.rebeccahasselgard.blogg.no/

 

Er det skummelt eller spennende for deg å tenke på fremtiden ?

 

Svar: Ja, Det var et godt spørsmål. Jeg vil si det er både ja og nei. Det er klart det er spennende å tenke på fremtiden, Men skummelt

kan det også være. Jeg prøver helst å fokusere på å leve i nuet, Og ta dag for dag. Men det er viktig å sette seg noen mål for fremtiden.

 

http://marenhelgemo.blogg.no/

Hva liker du best å blogge om ?

Beskriv deg selv med tre ord ?

 

Svar: Jeg liker å blogge litt variert, Slik at det blir litt variasjon. Nå er jo jeg en hverdagsblogger, Men liker

          godt å blogge om Humor, foto, tips osv.

 

           Beskriv deg selv med tre ord, Refererer til svar lenger oppe i bloggen :)

 

Okey dere. Håper dere fikk svar på det som dere lurte på :)  ØNSKER ALLE EN FIN KVELD VIDERE !! :D 

 

Takk for mange hyggelige spørsmål !! :)        

        

 

 

 

 

 

 

        

      

 

 

 

 

 

 

21.07.2015

SPØRSMÅLSRUNDE.

 • Skrevet 21.07.2015 klokka 00:28
 • Kategori: Om meg.

TENKTE Å KJØRE I GANG EN SPØRSMÅLSRUNDE HER :) Så for dere lesere bli bedre kjent med meg.

Å svar på ting dere gjerne lurer på. ( Kan såklart ikke garantere at alt vil bli besvart ) men skal prøve så

godt jeg kan. Så fyr løs med spørsmål, Så kommer et innlegg på bloggen med besvarte spørsmål i løpet av morgendagen.  

 

15.07.2015

10 ting som gjør meg glad <3

 • Skrevet 15.07.2015 klokka 14:51
 • Kategori: Om meg.God formiddag mine fine lesere <3 Har dere det bra ?

 

Nå har jeg jo hatt innlegg om " Ti ting dere ikke visste om meg" Og " Ting som irriterer meg " på bloggen.

I og med at dette falt godt i smak, Så tenkte jeg å kjøre et nytt innlegg med Ti ting som gjør meg glad .

 

10 TING SOM GJØR MEG GLAD :) 

1. SOL OG ATTER SOL. Blir rett og slett kjempe glad av strålende sol. Kanskje ikke så rart, Det påvirker jo humøret til alle vil jeg tro. Elsker når jeg ser ut soveromsvinduet, Og våkner til sola.

2. DYR GJØR MEG GLAD. Følelsen av å ha dyr rundt meg er unik. Jeg blir rolig og avslappet, Og ser på dyra som ren medisin for sjelen. De snakker sitt eget språk. Og det reflekterer tilbake til deg.

3. TELEFONSAMTALE. Å prate i telefonen med en venn eller personer som betyr mye for deg, Det er noe jeg setter stor pris på i hverdagen. En samtale kan gjøre dagen bra.

4. KAFFETREFF MED VENNINE.  Ingenting er som en god samtale med en venn over en kopp kaffe, Ute på kafe, resturante osv.

5. Å SYNGE/ MUSIKK. Er glad i å synge til forskjellige tekster til musikk, Og musikk kan redde en dårlig dag hos meg. Vertfall gjøre den litt lettere.

6. GÅ TURER. Nå har det seg slik at jeg ikke er medlem av noe treningssenter, Eller noen form for trening. Jeg har vært medlem tidligere, Men sluttet. Har vurdert og melde meg inn igjen, Og starte å trene styrke. Men, Fra det ene til det andre. Jeg er glad i å gå turer. Både i skog og mark, fjell og rundt store vann. Gir en god følelse.

7. Å REISE. Å reise er å leve er det ikke så det sies ?. Jeg er glad i å reise og oppleve nye steder. Både i innland og utland. Å skape minner i livet er viktig.

8. PENGER. Penger kan kanskje ikke gjøre oss lykkelig, Men helt ærlig, Det gjør i vertfall hverdagen bedre. Penger er alt i dag. Klarer jeg å spare noe blir jeg glad. Blir også glad av å ha kontrollen på økonomien. Er veldig strukturert på akkurat dette området. Jeg blir stresset viss jeg ikke har full kontroll her. Så ja, Alt i alt dette gjør meg glad.

9. ARRANGEMENTER. Er veldig glad i ulike typer arrangementer, Sosialt og man møter masse mennesker. Og bursdagsfester og sånn med venner. Veldig glad i det.

Å HJELPE ANDRE MENNESKER. Jeg liker å hjelpe mennesker. Den største gleden du kan ha er å gjøre andre glade.

 

Sånn. Det var litt om meg. Jeg kunne skrevet enda flere ting, Men nå ble nå det disse.  Håper dere liker innlegget.

 

22.06.2015

TING SOM IRRITERER MEG.

 • Skrevet 22.06.2015 klokka 23:33
 • Kategori: Om meg.

Tenkte å skrive litt om ting som irriterer meg. Vi har alle godt av å få uttrykket, Negative sider også.

Alt kan ikke bare være fryd og gammen.  Man er bare mennesker alle i sammen. Både du og meg :)

 

1.  Mennesker som tror de er BEDRE enn alle andre. Den såkalte bedreviteren. Dem har alltid rett uansett.

     Og du har alltid feil samme hva.  Å lytte til andres synspunkt er ikke aktuelt. Fordi dem vet ALLTID best. 

2.  Mennesker som er utålmodige. De stresser i køene, På jobben, I trafikken og alt skal gjøres PÅ MINUTTET.

     Ha litt tålmodighet. Du trenger ikke springe fra livet. Du dør ikke fordi om ting ikke blir gjort raskt nok. 

3. Mennesker som skal kritisere alle andre, Og som ikke eier selvinnsikt. Alle andre er feil. Og har feiler.

   Dem selv er HELT PERFEKTE. De har ikke feil. De gjør aldri feil. Og de er født feilfri.  De elsker å kritisere

   andre sine feiler / svake punkter.  For å heve seg selv. De kunne vunnet pokal ved å finne feiler ved andre. 

4.  Når det regner ute. Jeg har aldri likt regn. Og blir så påvirket av det, At det kan ødelegge litt av dagen min.

   Det regner mye her i Rogaland, Men man jeg er oppvokst med det. Elsker snø, klarvær, sol og sommer og vår.

   ( Det finnes ikke dårlig vær, Bare dårlige klær ) Den er sann. Men jeg er ikke glad i REGN. Uansett. 

5.  Mennesker som gjør feiler i livene sine, Og som angrer og som da ikke for sjansen igjen. Dette kommer

    selvsagt an på hvilke feiler en har gjort. Men når mennesker ikke kan gi et "menneske" en ny sjanse. Som

    for eksempel, Venninne krangel,  osv osv. At dem da ikke kan være ydmyk og godta unnskyldningen.

 

  

 

6.  Når mennesker er egoistiske og kun vil se ting sin vei. For eksempel: Du har søkt en jobb, Og har veldig lyst på

    akkurat den. Men så for du den ikke, Og så var det ingen forklaring / grunn for det. Du ble dømt før du fikk prøve.

    Jeg takler ikke når mennesker er egoistiske; Å kun ser  sine egne fordeler. Vi er alle mennesker og må gi og ta. 

7.   Når mennesker ikke har egne meninger. De er enige med populariteten og tørr ikke si nei.

      De er nøytrale, Som kan være bra i mange tilfeller, Men de stiller ikke opp for deg, Om det er noe.

      Det er tegn på falskhet, Når du ikke vet hvor, Du har noen.  De står midt i mellom alle. Alltid.

 

 

8.  Mennesker som ikke respekterer at andre er annerledes og skiller seg ut. Sånt for meg sint.

     Vi kan ikke forvente at alle, Er like. Det er forskjellene som gjør oss unike.

 

 

 9. Når du skriver på facebook eller melding til noen, Og så for du OK tilbake. Det er helt ok

    å skrive det i ny og ne viss du har det travelt. Men ikke all the time. Det virker ikke som om

    personen bryr seg om deg og det du skriver når du for slik tilbakemelding. Da blir jeg rett og

    slett irritert. Det helt ok og skrive dette i jobbforbindelser. Men når et menneske snakker til deg

    å bruker sin tid på å skrive til deg, Så skriver du bare ikke  OK. Uhøflig rett og slett.

 

 

10. Når mennesker lager kaos i fly. Da blir jeg rett og slett forbannet.  Det kan være fulle mennesker, til unger i 4 - 5 år

alderen som skriker og skråler. Det er noe annet med en baby. Jeg gir vel blanke i det  når jeg er på fly. Når du har

flyangst, Så er det ikke så mye som skal til for å irritere meg da. Hehe. For fnatt av slikt.

 

 

 

 

19.06.2015

5 TING JEG ER AVHENGIG AV !

 • Skrevet 19.06.2015 klokka 06:35
 • Kategori: Om meg.


       Sjokolade!  Melkesjokolade er favoritten. 

 


Mobilen min ! 


Kaffe <3 En dag uten kaffe,  En dag uten mening. 

Hehe så avhengig er jeg.  Kaffekjerringa #

 

Er vi ikke alle glade i shoppe klær og bestille ting på 

Nett?  Det vil jeg tro.  Jeg er for oppslukt i å bestille 

Meg ulike typer kjoler på nett!  Jeg elsker KJOLER. 


Sol og fint vær, Det gjør meg glad.

 

Har du noe du er skikkelig avhengig av?  

03.06.2015

10 Ting dere ikke visste om meg.

 • Skrevet 03.06.2015 klokka 14:59
 • Kategori: Om meg.

Hei hei alle sammen. Håper dere har en nydelig onsdag :) Tenkte å kjøre en sånn

dette gjettet dere ikke om meg/ visste dere ikke om meg greie. Her har dere svarene:

 

 

1. Jeg hater å få vann i øynene. Når jeg er i Syden for eksempel eller bader i sjøen,

Skal jeg først dykke, Så må jeg ha på dykkermaske og helst med snorkel. 

 

 

 

 

 

2.  Favorittmaten min er Hjemmelaget pizza.  Har mange retter jeg elsker, Men denne, Nr 1.

 

3.  Jeg elsker kaffe. Svart kaffe.  For jeg ikke kaffe hver dag, Så for jeg rett og slett

     abstinenser. Liker å kalle det for det. Jeg blir skjelven, vond i hodet osv osv. Jeg

    drikker mellom 3 - 5 kopper hver dag. Varierer. En ekte kaffekjerring.
 

4.   Jeg har Edderkoppfobi.  Det er litt annerledes å se dem på et bilde, Men det er

      ekkelt det også.  Men, Jeg har aldri tatt i en edderkopp før.  Jeg har alltid fått andre

      til og ta dem for meg. "Ler".  Jeg for frysninger bare jeg ser en liten.
5.  Jeg elsker å synge.  Har før gått i kor.  Musikk er noe som for frem en herlig og

     avslappende følelse i kroppen. Jeg for en indre ro og blir glad av det.

 

 

6.    Jeg er sykelig opptatt av tennene.  Det første jeg sjekker, Når jeg våkner er

       tennene. Og det siste jeg sjekker før jeg legger meg. Sjekker dem ofte

       flere ganger til dagen.  Friske tenner er tegn på sunnhet.

    


 

    7.  Det er flere ting som kan provosere oss mennesker, Fra tid til annen. Men

         ingenting provoserer meg mer enn mennesker som tror de er bedre enn

         andre.  Det er greit med selvtillit og selvbilde, For da utstråler du god energi,

         Men å være kjepphøy og hovmodig. Sliter med å takle slike mennesker.

         Tror du at du er bedre liksom fordi at du har en lederstilling ? En stor utdanning

         eller samme kan det være. Viss du tror det, Så lurer du kun deg selv. Du

         ikke bedre som menneske fordi om du har den og den tittelen. Hallo liksom.

 

         Mennesker som er selvgode, De utstråler en slik energi rundt sine medmennesker

         at det blir negativt å være rundt dem. Fordi at man merker det på hele kroppen

        og kroppsspråket når noen ser ned på oss. Ikke bra. Ikke bra og være slik.

      

     

        8.   Jeg elsker iskrem.  Spesielt kule iskrem.  Noe av det beste jeg vet.       

     

  

    


         

 

9.    Jeg elsker å snakke i telefonen. Mobilen min er med meg overalt. 
 

 

 

10.   Jeg elsker hotell Cæsar. Er fan, Og kan fint se samme episode 2 ganger.

 

 

 

 

           Kanskje er det slik at du kjenner deg igjen i noe. Hvem vet.                  takk for at akkurat DU tittet innom min blogg.  - 


hits