13.07.2016

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE FRA KYPROS!

Bilderesultat for kypros

Det finnes ingen tvil om at Kypros er et veldig tropisk og fint sted å reise. Her finner du hvite sandstrender og turkisblått hav. Deilig klima året rundt! Det kan bli veldig varmt i sommermånedene juli og august. Kan komme oppi 40 + grader, men når vi var der nylig hadde vi et par og 30 grader, og det var også varmt, men likevel fin temperatur. Kypros er varmt helt ut i slutten av oktober, er du heldig kan du få det fint i november også. Men da blir det selvsagt litt kaldere.

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA KYPROS:

 
Hva er din favoritt resturante på Kypros?
 
Svar: Det var flere bra resturanter  på Kypros, men den som var veldig bra var en resturante som heter Odin. Dette er en resturante som drives av noen norske fra Stavanger. Så var vi her for 6 år tilbake, å vi likte oss godt, å fikk lyst til å dra tilbake. Kan anbefales!

Hvilket hotell anbefaler du?
 
Svar: Jeg har vært på det samme hotellet begge gangene jeg har besøkt Kypros (Aya Napa) så da kan jeg anbefale Sunwing Sandy Bay Beach. Hotellet finner du direkte her:http://www.ving.no/kypros/ayia-napa/sunwing-sandy-bay-beach  Dette er et kjempe bra hotell, et fire stjerners. Det er også for barn da, så man må tåle barn hehe. Her har dem noe for alle og enhver, og det er ikke lengre enn 2,5 km inn til selve Aya Napa. Vi gikk inn, og det tok 20 minutter ca. Ellers kan en ta en taxi på et par minutter, heller ikke dyrt. Stranden var også nærme, der du kan velge mellom den kjente Nissi Beach stranden, og Sandy Bay Beach.


Noen turist attraksjoner du anbefaler å besøke?
 
Svar: Vi var sist gang vi var i Kypros, på en båttur forbi Famagusta. Kjent som spøkelsesbyen. Her seilte vi forbi og badet ute i havet. Anbefales! Ellers ville jeg hørt meg om på hotellet. Der vi var, hadde de mapper og reklamerte på stor skjerm om de ulike turist attraksjonene du kunne besøke.
 
 
 
Beste minne fra ferien?
 
Svar: Det var mye kjekt å se og gjøre i Kypros. Beste minne er den generelle ferien, men å ta sling shot som denne: https://www.youtube.com/watch?v=lbxYTJIkdDk det var vilt! Men også ute barene og så kjørte vi El trehjuler. Sånn elektrisk sykkel, rundt i byen. Var mye å gjøre.
 

Vil du tilbake?
 
Svar: Jeg skal definitivt tilbake ja! Forhåpentligvis til neste år. Da ønsker jeg å ligge på et hotell som heter Adams Beach Hotell. Det finner du her: https://www.facebook.com/AdamsBeachHotelCyprus/?ref=ts&fref=ts Var ikke dette FLOTT, så vet ikke jeg! <3
 
 
Har dere vært i Kypros før? <3
Dratt på noen turist attraksjoner? <3

 

02.07.2016

HELLO, FROM CYPRUS!

Hei dere :) Vel fremme i Kypros,  Ayia Napa.

Helt unikt å være her igjen!  6 år siden sist. Temperaturen er hele 26 grader,  og nå er klokka halv 4 på natta her,  mens den er halv tre hjemme.  Påtide å få seg søvn,  etter en lang dag og reise.  Jeg gleder meg til å ta fatt på dagen!  Kypros er solrikt og fint.  Ønsker dere en herlig helg,  og ferie til dere som skal ha det. 

​Vi blogges!  <3

#blogg #ferie #reising #kypros #foto #juli 

21.06.2016

JEG SKAL LEVE I LUKSUS EN UKE!

Kan dere tro hvor lettet jeg er nå? Jeg kan ikke beskrive følelsen av å ha booket en tur til solen. Jeg har vært veldig heldig å fått reist både til Oslo og Budapest for knappe måneden siden, og så skal jeg også av sted for tredje gang straks! Ingen tvil om at år 2016 er et reiseår for meg. Det har vært masse annet som har gått galt, og året startet kjempe tungt med å miste morfar, med å få kink i nakken til å kutte ut mennesker fra sitt liv. Til masse styr med NAV så det har absolutt ikke vært lett. Derfor skal det uansett bli deilig å komme seg bort litt. Jeg skal nemlig ligge på Suite, med inngang til basseng rett utføre rommet. Det skal bli gledelig å oppleve det også.. Hotellet jeg skal ligge på er dette om dere ønsker å titte innom: http://www.ving.no/kypros/ayia-napa/sunwing-sandy-bay-beach

 

Det som er ekstra kjekt med å reise hit, er fordi her har jeg vært en gang tidligere og det var sommeren 2010. Tenk det, 6 år siden allerede! Her skal det skapes minner og opplevelser igjen. Jeg skal nyte et sted jeg har vært tidligere, å det er det jeg har ønsket lenge. Å reise tilbake et sted jeg har vært på. Det ble bestilt allerede i kveld, å vi måtte være kjapt ute i og med at det var bare et ledig igjen. Det har vært frem og tilbake lenge på hvor ferien skal gå, hva en skal osv, og derfor føles det deilig å endelig ha noe å se frem mot! Det er snakk om en uke, så det er ikke lenge jeg blir borte. Jeg har tross alt reist litt, så kan ikke feriere så lenge om gangen da tenker jeg. Det skal uansett bli magisk! Jeg håper og tror at det vil bli en fin uke. Som jeg gleder meg da!

 

 

 

 

Har dere planer for ferien? <3

 

#ferie #kypros #foto #reising #juli #sommer #blogg

25.05.2016

EN LITEN HILSEN FRA BUDAPEST..

Hei hei alle mine flotte lesere! <3 Tenkte å oppdatere dere litt fra hverdagen her i Budapest. Kom mandag kveld og skal være her til fredag, en liten langweekend sammen med familien min. Dette er en veldig stor by,  med omtrent 1,8

millioner innbyggere.  Kjempe flott by,  med mye å se. Til nå vært i parlamentet,  Å tatt trikken opp i høyden for å se utsikten over byen! Maten er veldig god,  og hotellet bra.  i morgen skal vi bade i de populære termal badene,  kjent som de varme kilder.  Ønsker alle en videre fin uke hjemme! Her er det sol og temperaturen har ligget på 26 grader ca.

Hvordan er været hjemme? <3 Vi blogges!

  


 

  


 

 


 

 Har du vært i Budapest før? <3

#blogg #reise #budapest #foto #hverdag #onsdag #vår #mai 

17.05.2016

JEG DRAR FRA NORGE OM EN UKE!

Neste mandag sitter jeg på flyet av sted for å besøke Budapest. Som jeg gleder meg! Jeg elsker å reise, å vil oppleve flest mulig steder i livet. Dette er en tur som min familie har planlagt en stund, å jeg har fått fri og alt og blir borte noen dager. Å reise er å leve for meg. Sånn helt ærlig, så vet man faktisk aldri når det kan ta slutt. Jeg mener at det er bedre å reise mens man kan, å er ung å faktisk ha minner å se tilbake på. Det er faktisk ingen selvfølge noe i livet. Så da er det jo trist å ha e liv å se tilbake på, at du faktisk ikke gjorde det mens du hadde muligheten. Slik tenker jeg da. Er det noen som har vært i Budapest før og kan anbefale steder og tipse meg om ting vi bør få med oss? Sier takk på forhånd. <3

 

 

20.03.2016

SÅ MYE KOSTER DET Å LEIE PARADISE HOTEL

Så mye koster det å leie Paradise Hotel

 

 

Man må være villig til å svi av en formue om man skal være der på ferie, sier TV3s pressesjef.

(SIDE2): 14. mars er det sesongpremiere på Paradise Hotel og allerede før programmet vises på TV har det fått mye oppmerksomhet.

Denne uka ble de første deltakerne avslørt, og tidligere ble det kjent at artist Sandra Lyng står bak «Paradise»-låt med sangen «Moonrise».

Paradise-Øystein har allerede uttalt at «jentene har ikke sjans til å motstå meg».

To av jentene er ganske sikre i sin sak i år.

Paradise-deltaker: - Jeg klarer ikke å ligge med noen som ikke betyr noe, sier Imme til Side2.

I tillegg så er det i år et splitter nytt «Paradise Hotel

 Det nye hotellet heter Casa Occidente, ligger på toppen av et lite fjell og er en arkitektonisk perle der både huset og bassenget er som et smykke, har pressekontakt i TV3, Linda Glomlien, tidligere uttalt til Side2.

Se video øverst i saken til Side2 her. 

 

Hollywoodstjerner har bodd der

Det er liten tvil om at Casa Occidente er et lekkert sted og du har faktisk selv mulighet til å bo på «Paradise Hotel».

- Det er riktig at det går an å leie «Paradise Hotel» privat, eller «Sol de Occidente» som det heter når det ikke er Paradise Hotel-innspilling, sier pressesjef i MTG TV og TV3, Line Vee Hanum, til Side2.

Det er et eksklusivt sted, som blant annet Hollywoodstjerner har bodd på, så man må være villig til å svi av en formue om man skal være der på ferie, forteller pressesjefen.

 

En halv million kroner for en uke!

Ifølge nettsidene til Casa Occidente koster én natt på «hotellet» 7350 amerikanske dollar, nærmere bestemt 64.000 norske kroner!

Én uke i «Paradise-land» koster 51.450 amerikanske dollar, altså nærmere en halv million norske kroner med en prislapp på cirka 448.000 kroner.

 

 

Prisene på nettsiden er oppgitt uten skatter og avgifter på 18 prosent.

Med i prisen er det blant annet inkludert en egen kokk, butler, to hushjelper/tjenestepiker og en gartner/bassengansvarlig. Huset tilbyr seks soverom med seks kingssize-senger og det oppgis at villaen har maks kapasitet på 12 personer.

Blir du lei av å ligge på solsengene foran bassenget finnes det flere tilbud i nærheten man kan benytte seg av som for eksempel rideturer, tennisbane og vannsportsaktiviteter. Man har også tilgang til sin egen private badestrand.

 

Avslører ikke budsjettet

Hva MTG TV  og TV3 betaler for å leie det eksklusive stedet i forbindelse med innspillingen av «Paradise Hotel», som er på cirka 2,5 måneder, vil pressesjefen derimot ikke si noe om.

- Vi kommenterer ikke budsjettet for «Paradise Hotel», men å leie huset til en TV-innspilling er en helt annen sak enn å leie det privat, sier Vee Hanum.

- Det er imidlertid ingen tvil om at det er viktig å legge litt penger i location. «Paradise Hotel» skal være et eksklusivt sted å være på og å se på!

 

Se bilder fra hotellet her:

Utrolig fint hotell da! Helt magisk. Men synes prisene var i overkant dyre. Det er jo helt sykt! 

 

 

05.03.2016

IKKE BESTILT DRØMMEFERIEN ENDA ?

Har du lyst til å dra til varmere strøk når du tar ferie i år ? Det er jo ingenting som er så deilig som en uke i syden. Har du enda ikke planlagt eller bestilt noen ferie, så e du absolutt ikke alene om det. Her i huset går vi og tenker og tenker, og prøver å finne ut hvor vi vil dra. Blir det Norge eller blir det Utlandet! Uvisst enda. Men skal ærlig innrømme at en sydentur med litt fest, denne gang absolutt ikke hadde vært feil! Har vært mange rolige og fine turer med familien og samboeren siste åra, men vi har nesten lyst å slå oss litt løs, slik som før på sydenturer, hi hi. Du kan forresten skjekke ut de beste hotellene i Hellas i linken under, hvis du er glad i Grekerland. Hellas er jo kjempe fint. Ta en titt da vel. Kanskje finner du noe av interesse.

 

http://reisetips.nettavisen.no/de-25-beste-hotellene-i-hellas/

Har du ferieplanene dine i boks ? <3

Hvordan skal du feriere i år ? <3

 

#Ferie #Tips #Reise #Hellas #Sommer #Blogg

13.01.2016

DEL 2, HIT BØR DU REISE !

Som jeg skrev i går så lovte jeg at jeg skulle dele  flere reisemål som jeg har besøkt og anbefaler for dere.

I går valgte jeg å skrive om Kypros. Noe som falt godt i smak. Kypros er solrik året rundt, og har jo et

behagelig klima. Det finnes flere gode hoteller der nede. Men over til nye reisemål. Ta gjerne en titt å

del det videre, om dere ønsker det. Riktig god natt til alle flotte lesere som titter innom bloggen 💜

 

2. BULGARIA

 

 

SUNNY BEACH - Litt Fakta om Sunny Beach - Bulgaria.

Sunny Beach kan friste med en flott strand, vakre omgivelser og et yrende uteliv. Ving kan friste med noen av feriestedets beste hotell!

Mange mener at den syv kilometer lange sandstranden i Sunny Beach er en av de beste strendene i hele Europa. Enten du er enig eller ikke, så er det i hvert fall ingen tvil om at barnefamilier har det som plommen i egget langs denne stranden. Sunny Beach er Bulgarias mest populære badested og har lokket til seg massevis av feriegjester helt siden området ble bygget på slutten av 1950-tallet. Feststemt ungdom fra hele Europa samler seg også her i høysesongen, men velger du et hotell litt utenfor sentrum, er det fullt mulig å nyte ferien i helt rolige omgivelser.

 

Her kommer du direkte til hotellet vi lå på. (Grand Victoria) Trykk på linken. http://www.startour.no/feriereiser/bulgaria/sunny-beach/grand-victoria/pc-000017312/

 

 

SUNNY BEACH.

Jeg husker før vi dro dit hvor mye jeg snakket om Bulgaria. Hadde lenge drømt om å reise dit den gang. Hit reiste meg og kjæresten

min sommeren 2011, i juni måned en uke. Vi ville prøve noe nytt, og annerledes. Første inntrykket var at menneskene der var litt

mer reserverte og ikke så service vennlige som i andre land som Spania og Hellas osv, men dette var ikke over alt heldigvis. Bulgarske

folk er litt kjent for det. De har ikke den samme gjestfriheten som vi gjerne er vant til. Men dette så vi først når vi kom dit.

 

Hotellet her kan anbefales. Et veldig fint og greit hotell. Maten var god, og rommet var helt greit, Gjerne litt mer enklere romstandard,

men vi lå rundt 250 meter fra stranden liksom. Vi hadde havutsikt. Hvor fint er ikke det ? Du må reine med litt lyder av barer og uteplasser

her. Men det gikk helt fint, vi klarte sove for det. Sunny Beach er jo ikke en plass for eldre, eller småbarn, men det finnes familiehoteller

litt utenfor byen som fint går an å legge seg inn på. Da kan både barnefamilier og eldre nyte ferien. Men hotellet her er skikkelig ungdoms

 

hotell. Det er ikke til å komme unna med at det er litt kaldere her enn Mallorca, Hellas og Tyrkia opplegg. Men reiser du hit i Juli August

så kan du få en grei gjennomsnittstemperatur på rundt 30 grader. Det som var så fint med Bulgaria, var at det var så mye å finne på!

Det var så mye fint å handle for en billig penge. Veldig rimelig. Det var mye å gjøre for ungdom. Det var masse stilige kjapper, og fotogra

fering med gamle kjoler og hatter, og mange uteplasser og hest og kjerre kjøring i byen. Du kjedet deg aldri i Bulgaria. Maten var god og

flotte stender. Så hit kan jeg anbefale for deg som ikke ønsker en så alt for dyr sydentur.

 

Kunne du tenke deg å reise til Bulgaria ? <3

Har du vært i Bulgaria før ? God eller dårlig erfaring ? <3

 

#Tips #Råd #Ferie #Bulgaria #Januar #2016 #Vinter #Hverdag #Blogg

12.11.2015

SKAL UT Å REISE IGJEN !

Hallo alle sammen <3 Allerede torsdag, Og helg i måra! Utrolig hvordan ukene flyr. Jeg har ikke hatt så mye tid til å

få prioritert bloggen, Å oppdatert den like mye som før jeg startet i jobb. Men jeg skal bli flinkere til å sette av

tid, til den fremover nå mot jul. Jeg skal faktisk ut å reise andre uken i desember !! Herregud som jeg gleder meg!

Min Mamma fyller året, og har rundt tall. Derfor skal familien min, min samboer og jeg til Gdansk, Polen. Skal noen

dager på juleshopping og bare nyte noen dager med ferie. Jeg skal for første gang i mitt liv, bo på Hilton Hotell.

Av en eller annen grunn alltid drømt om det. Og her er det så billig at det er mulig. Ha ha! Som jeg gleder meg!

Jeg gleder meg til å oppleve et nytt sted, Se julemarkedet der og bare kose oss alle. Å reise er livet. Jeg elsker det <3

 

Har dere hatt en fin uke og ser frem til helg ? <3

Skal dere ut å reise noe før juletider ? <3

 

 

Hilton Hotell i Gdansk

 

#Gdansk #Polen #Desember #Jul #Blogg

29.06.2015

EN HILSEN FRA KROATIA

Hei Hei kjære lesere :) Da har jeg allerede hatt to dager her nede i Kroatia " Hvar".  Plassen er veldig fin,  Deilig temperatur opp mot 30 grader. Fint hotell 

Og god mat og drikke. Vi er på en øy utenfor Split. 

Kroatia er fint,  Men veldig annerledes enn typisk 

Syden  som Mallorca,  Hellas,  Tyrkia osv. Jeg som person er mer vant til de lange typisk hvite strendene,  Og folkeslaget her er litt reservert.  Men koser oss,  Å nyter ferien.  Deilig å komme seg vekk litt og oppleve nye steder.  

Legger ved noen bilder!  Har dere det fint?

27.06.2015

I am ready......!

Reiseklar ! Hei alle mine kjære lesere <3

I går ble det ikke noe blogging, Noe jeg synes var litt dumt. Man blir jo litt avhengig av å blogge eller hva ?

Helt ærlig, Så blir i vertfall jeg det. Jeg ser utrolig mange flotte blogger der ute, Og leser mange!  Før var

jeg ikke noe oppdatert, Angående bloggverden. Men jeg har alltid likt å skrive, Å ønsket å opprette en blogg.

Jeg er veldig takknemlig for at DU liker bloggen min. Setter pris på dere lesere, Som bruker tiden sin på

å sjekke innom min blogg. Veldig hyggelig at akkurat Du tar deg tid til det, Og liker det jeg deler med dere.

 

Nå skal jeg ut å reise i natt, Og flyet går tidlig på morgenen. Det er nesten ikke vits å legge seg, I og med at

vi skal av sted , I tre halv 4 tiden. Jeg gleder meg masse til å reise til sol og varme, Og satser på det blir en

fin tur. Skal til Kroatia en tur sammen med familien og samboeren min. Nå kjenner jeg at jeg har reisefeber!

Veldig veldig trøtt også ! zzzzzz. Men blir nok lite med søvn. Det for heller gå. Ikke noe å gjøre med det.

 

ØNSKER DERE ALLE SAMMEN EN FIN HELG OG VIDERE FIN (NESTE UKE).  

Vi Blogges ! Klemmer i fleng 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.06.2015

KROATIA

DA NÆRMER DET SEG MED STORMSKRITT. KROATIA PÅ KOMMENDE LØRDAG !

 

Er det noen som har vært i Kroatia før? Og har noen tips - gode råd til hva man bør gjøre / besøke spesielle plasser ?

Vi skal være en uke i Hvar. Har aldri vært her før, Men hørt mye bra om Kroatia.  Noen som har positiv erfaring

eller råd og tips til Kroatia, Så Hyl ut.  

 

Det skal bli deilig å reise vekk litt.  Gleder meg alltid til å reise å oppleve nye steder !  " Har dere noen kjekke planer i vente i Sommer ? "<331.05.2015

VISSTE DU DETTE ?

 

 

http://hevhodet.blogg.no/

Mitt navn er Camilla og jeg er 27 år. Jeg blogger om livet mitt, og har lidenskap for psykisk helse, dyr, arbeidsliv, naturen og friluftsliv. Deler også tips og gode råd, og er glad i å dele sunnere matoppskrifter og litt humor blir det også i blant. Velkommen til min blogg! For kontakt: camilla_dagsland89@hotmail.com

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits